Medhufushi Island Resort 5*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas nelielā Medufuši salā, blīvu tropu apstādījumu ēnā, ko robežojas ar smilšainu pludmali. Tā dibināta 2000. gadā, pēc rekonstrukcijas atvērta 2007. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар Zaichenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es apmeklē ju š o viesnī cu 2018. gada septembrī . Atsauksmes bija maz, tač u nolē mu tomē r doties. Un, kad viņ š ieradā s, viņ š bija pā rsteigts. Pludmale ir balta, bungalo ir atseviš ķ s ar piekļ uvi pludmalei. Visi viesnī cas numuri atrodas pirmajā lī nijā ap salu. … Tomēr ▾ Es apmeklē ju š o viesnī cu 2018. gada septembrī . Atsauksmes bija maz, tač u nolē mu tomē r doties. Un, kad viņ š ieradā s, viņ š bija pā rsteigts. Pludmale ir balta, bungalo ir atseviš ķ s ar piekļ uvi pludmalei. Visi viesnī cas numuri atrodas pirmajā lī nijā ap salu. Bungalo ir brī niš ķ ī ga super viena divguļ amā gulta, vē sas š ū poles uz terases, atdalot gultas no saules. Ī paš i skaists ir ū dens bungalo. Istabā ir viss nepiecieš amais, tē ja un kafija, katru dienu tiek atjaunota pudele ū dens. Vairā kas reizes dekorē jā m istabas ziedus, bija ļ oti jauki, kā jau jaunlaulā tie, izteicā m komplimentu š ampanieš a pudeles un tortes veidā tieš i mums). Mē s trā pī jā m daudz zivju, haizivju un raju. Uztaisī ts ļ oti interesants baseins, izskatā s pē c pā rejas baseina uz okeā nu. Ū denī ir arī superš ū poles, tā s lieliski darbojas saulrietā . Man patika apkalpoš anas lī menis, kā jau istabā s, uzkopš ana katru dienu un ziepju papildinā š ana ar š ampū nu un ž eleju, veļ as un dvieļ u maiņ a, kā arī restorā ns, viesmī ļ i ļ oti pieklā jī gi, pasaka ko vajag, viņ i laika gaitā notī rī t. Ē diens arī bija brī niš ķ ī gs, vienmē r bija plaš a augļ u, gaļ as, zivju izvē le, katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s bija kū kas, saldē jums un pica, jo var pagatavot olu kulteni, makaronu pankū kas. Ir arī ruļ ļ i, suš i, sarkanā s zivis. Kopumā mē s bijā m pā rsteidzoš i katru dienu. Sala ļ oti ē rta, viss blakus, recepcijas centrā restorā ns, trenaž ieru zā le, baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, blakus ū dens - bā rs, kur katru dienu, kā di pasā kumi vakarā , var spē lē t biljards, š autriņ as un citas galda spē les, kā arī atpū ta atpū tas telpā - zonā , kur var baudī t kokteļ u, lai atpū stos un parunā tos. Visi iesaka š o viesnī cu, tā ne tikai attaisno cerī bas, bet arī tā s palielina! ! ! Tā s bija labā kā s brī vdienas, ko varam sagaidī t! ! ! Liels paldies vadī bai medhufushi, kas uztur pienā cī gu relaksā cijas lī meni! ! !
аватар Oleksa.ua
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
аватар Oleksa.ua
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena, dā rgie tū risti, kurus nogurdinā juš i viesnī cas meklē jumi un bailes par neveiksmī gu atvaļ inā jumu : ) Centī š os paust prieku no ceļ ojuma. 1. Mē s ar sievu ilgu laiku braucā m uz Maldivu salā m, pirmo reizi sanā cā m kopā. … Tomēr ▾ Laba diena, dā rgie tū risti, kurus nogurdinā juš i viesnī cas meklē jumi un bailes par neveiksmī gu atvaļ inā jumu : )
Centī š os paust prieku no ceļ ojuma.
1. Mē s ar sievu ilgu laiku braucā m uz Maldivu salā m, pirmo reizi sanā cā m kopā.2011. gada septembrī . Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un skrupulozi, jo mē s neesam bagā ti cilvē ki, bet š eit ...Maldī vija! ! ! Pē c ilgiem pā rbaudī jumiem un viesnī cas izvē les visam birojam, apmetā mies Medhufushi Island 5 * viesnī cā , tač u veselais saprā ts uzvarē ja un devā mies uz Kubu (apskats pieejams http://www.turpravda.ua/cu/kayo_santa_marija/Melia_Las_Dunas -h24246-r64280 html.
2. Atkā rtoti simptomi par gaidā mo atvaļ inā jumu sā ka parā dī ties 2012. gada janvā rī , kad pē c Jaungada brī vdienā m ļ oti gribē jā s atpū sties. Es sā ku izvē lē ties viesnī cu, aprē ķ inā ju lidojumus, marš rutus un garī gi jau biju Kenijā , bet tā tur nebija ...mana sieva veica korekcijas ...
un kā dā jaukā ziemas dienā uz telefonu saņ ē mu SMS, ka no mana konta ir norakstī ts avansa maksā jums par viesnī cu par labu Maldī vu aģ entū rai Attol Paradise. Respektī vi, viesnī cas izvē le man vairs nav aktuā la, un tikpat mazsvarī ga ir kļ uvusi arī lidojuma izvē le. Kopumā februā rī maksā jā m par lidojumu Kijeva-Abū Dabī -Male un atpakaļ (744 ASV dolā ri no personas (Etihad Airways ar UIA (Sambucia aģ ents) un viesnī cu (ū dens villa)) par seš ā m naktī m HB (2400 ASV dolā ri) no 03.05. 2012 lī dz 09.05. 2012.
3. Nopirkā m peldbikses, č ī bas utt... gaidā m maija tuvoš anos...Un kad lī dz maijam bija palicis mē nesis, mums piezvanī ja jautra meitene no Sambucia un provokatī vi informē ja, ka mū su lidojums ir atcelts, un viņ i bija gatavi atdot naudu. Tikpat laimī ga viņ a informē ja aviokompā niju, ka klients paņ ē mis naudu un atteicā s no lidojuma (lai gan tas nenotika un lī dz pē dē jam brī dim naudu nepaņ ē mā m).
Tā dē jā di mē s nonā cā m pie maksas viesnī cas bez lidojuma un bez tiesī bā m pieprasī t aviokompā nijas aizvietoš anas lidojumu. Vē lreiz paldies Sambuki! ! !
4. Ziņ ojā m par situā ciju Paradī zes atolam (jauka meitene Nurgul (bez ironijas). Pē c daž ā m dienā m atradā m lidojumu caur Maskavu par 1000 USD no cilvē ka un vienu dienu Maskavā (Aeroflot). Zvanā m Nurgulam, bet viņ a mums saka ka sakarā ar neskaidrī bu par mū su lidojumu viesnī ca pā rdeva mū su istabu citai aģ entū rai ((. Ar cieš anā m numuru nā cā s mainī t uz pludmales villu.
5.02. 2012. gada 5. maijā mē s tomē r pacē lā mies no Kijevas un pē c 12 stundā m, ņ emot vē rā savienojumus, nonā cā m Malē . Lidojums nebija grū ts (Aeroflot patī kami iepriecinā ja). Males lidostā mū s sagaidī ja aģ entū ras pā rstā vis, izveda cauri pasu kontrolei un iesē dinā ja autobusā , kas mū s aizveda uz nelielu lidostu, no kurienes ar hidroplā nu lidojā m lī dz viesnī cai (č etrdesmit minū tes).
6.
Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja krievu meitene Jeļ ena, kura nez kā pē c ar mums sazinā jā s angliski. Mē s nepretojā mies - kas zina, kā viņ iem š eit, Maldivu salā s, iet. Bet 10. minū tē mana sieva nolē ma pā rtraukt savu angļ u runu ar kā du krievu vā rdu, piemē ram, "č au", un tad mū su saziņ a ar Ļ enu notika tikai krievu valodā.
7. Un tagad iespaidi par viesnī cu:
Teritorija Pirmais iespaids par viesnī cu bija, maigi izsakoties, ne pā rā k labs. Mani ļ oti sarū gtinā ja nelī dzenā s zemes takas ar melnajā m smiltī m, kas apmales vietā izklā tas ar kokosriekstiem, un pilnī ga ziedu neesamī ba viesnī cā . Bet paš i nolē mā m, ka, visticamā k, viesnī cā nav ierī koti celiņ i vai papildus iestā dī ti ziedi, jo vietē jā s varas iestā des aizliedz sabojā t salu senatnī gā s ainavas. Patī k vai nē , es nezinu, bet š ī doma nomierinā ja.
Izvē loties istabu, koncentrē jieties uz Pludmale.
Pludmale: Labā kā pludmale izrā dī jā s pie restorā na, baseina (numuri 101-110), sliktā kā , uz kuras praktiski nav ieejas ū denī pie numuriem 157-170, pie pā rē jā m istabā m tas ir jautā jums garš a, numuriem 197-218 ir plaš ā ka pludmale un skats uz saulrietu, un numuriem 191-196 skats uz Mē nesi un paisuma laikā ū dens gandrī z paceļ as lī dz kokiem. Labi skati no ū dens dakš ā m, tā pē c labā k izvē lē ties vienu. Vienī gais, ka bē guma laikā villas 153-156 un 113-116 var atrasties praktiski uz sauszemes. Neņ emiet Honey Moon villas, bija dienas, kad tā s stā vē ja uz sauszemes bē guma dē ļ - skumjš skats. Bet galvenais trū kums visos š ī s viesnī cas aspektos ir aļ ģ es (tā s nav lielas, izskatā s pē c zā liena zā les - bet tā s ir, un tas nav patī kami). Un bē guma laikā tie nedaudz uzbriest. Salī dzinā jumam, Kubā no jū ras ā rā nekā pā m, bet te 3 reizes iegā jā m ū denī.
Personā ls: Cilvē ki ir draudzī gi, jauki, bet absolū ti bezjē dzī gi.
Š ķ iet, ka uz katru atpū tnieku bija vismaz viens strā dnieks. Turklā t vai nu š ī s viesnī cas, vai Maldivu salu ī patnī ba kopumā ir tā da, ka š is personā ls bija redzams visur, viņ u tieš ā m bija vairā k nekā tū ristu. Tavā ceļ ā tie vienmē r uznā k – kā jā m, ar velosipē diem, ar somā m, ar ratiem, lī dz nokļ ū sti istabā ar ē damistabu, apnī k sveicinā ties un smaidī t. Ī paš i prieks par vienu č ali, kura pienā kumos ietilpa ū dens piegā de uz istabā m. No rī ta lī dz vakaram viņ š to nē sā ja somiņ ā par 3 pudelē m. Kamē r viņ š nokļ ū st pē dē jā istabā , pirmajā jau beidzas ū dens))), bet visi ir aizņ emti))). Un tā di viņ i ir it visā ! ! ! Reā li tur puse darbinieku vienkā rš i nav vajadzī gi.
Ē dieni un dzē rieni: Jautā jumu, komentā ru, ieteikumu par ē dienu nav. Viss ir labi, garš ī gi un ar pretenziju uz daudzveidī bu. Mums bija HB (brokastis un vakariņ as). Pusdienā s ē st gribē jā s reti, pusdienojā m 3 reizes nedē ļ ā , un tad vairs neē dā m, bet dzē rā m alu.
Ē dienu un dzē rienu cenas nav iepriecinoš as. Visi dzē rieni ir 6-7 dolā ri (skat. foto). Arī viss tevi neglā bs. Programmā ir tikai pusdienas un Austrā lijas vī ns, alus un ū dens un nedaudz degvī na. Kopumā pā rtikai un alkoholam iztē rē jā m ap 600-700 dolā ru. Starp citu, nemainiet valū tu lidostā un nemainiet vispā r (visam viesnī cā aprē ķ ins dolā ros vai eiro).
Izklaide: Maldī vija ir garlaicī ga! ! ! Protams, ja neesi nirē js un ne Honey Moon. Ja esi ū denslī dē js, tad tev jā bū t bagā tam ū denslī dē jam (viena nirš ana ar instruktoru ir aptuveni 110-120 dolā ri, un bez viena - precī zi neatceros, bet apmē ram 60-70 dolā ri), un ja esi Honey Mē ness, tad principā tev principā visam vajadzē tu bū t kā rtī bā , un tur tev tiks piedā vā ta oriģ inā la nodarbī ba - iestā dī t palmu par godu savā m kā zā m un pie tā s pielikt zī mi ar vā rdiem (izskatā s pē c suņ u kapiem ), piedod man, jaunlaulā tie. Nirš ana, tieš ā m labi, - vā cieš i to patur. Neļ aujiet sevi apmā nī t ar tā dā m blē ņ ā m kā izmē ģ inā juma nodarbī ba - jums bū s kā .....
nirt 70 cm dziļ umā zem restorā na. Es ieniru))) tad man bija kauns. Klā t arī visas pā rē jā s izklaides - vindsē rfings, planš ete, kajaks, viss no 10 lī dz 30 dolā riem. vienos. Pazī stamie vā cieš i brauca makš ķ erē t un kaut kur citur, viņ iem patika.
SPA: Sieva raksta: "Spa procedū ras, protams, patī kama lieta, bet dā rga. Vidē ji 100-200 dolā ri. Viss skaisti un patī kami, ar gardiem aromā tiem, pat ar gardumiem pē c procedū rā m augļ a veidā š ķ ī vis un zā ļ u tē ja. Iesaku vismaz vienu reizi izmē ģ inā t š ī s sajū tas. "
Secinā jums: atpū ta kopumā , normā la, bet rē ķ inā jā s ar vairā k. Uz 7 dienā m ar papildus izdevumiem, nakš ņ oš anu Marriott Maskavā un deutikā m iztē rē jā m ap 6100 dolā ru (2000 - lidojums, 2300 - viesnī ca, 700 - pā rtika, 200 - viesnī ca Maskava, 800 - beznodokļ u un suvenī ri). Mū su lē mums: "Nā c, š ī s Maldī vijas - mē s vairs nebrauksim. " Tagad mē s skatā mies uz Meksiku, un es vē lē tos atkal doties uz Kubu. Un Maldī vu salas, visticamā k, ir vienā das, izņ emot Luksa viesnī cas, tač u tā s ir daudzkā rt dā rgā kas.
Mū su lē mumu neatgriezties lidostā pastiprinā ja vietē jais muitnieks, kurš , stā vot rindā uz 3 milzī gā m lidmaš ī nā m, paguva iztē rē t apmē ram 2-3 minū tes uz vienu pasaž ieri.

Lai jaukas brī vdienas.
Лодочка дайвинг школы Закаты там очень красивые
аватар thurar
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā.2011. gada jū lija vidū.2 nedē ļ as. Man ļ oti patika š ī viesnī ca: 1. Teritorija. Kopts un skaists. Visur un biež i tī rī ts: pludmalē s katru dienu, teritorija salas iekš ienē - visu laiku. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā.2011. gada jū lija vidū.2 nedē ļ as. Man ļ oti patika š ī viesnī ca:
1. Teritorija. Kopts un skaists. Visur un biež i tī rī ts: pludmalē s katru dienu, teritorija salas iekš ienē - visu laiku. Tā pat pa taciņ u uz bungalo tiek izlietas tī ras baltas smiltis no pludmales. Ir ļ oti patī kami staigā t basā m kā jā m. Starp citu, visā teritorijā , ieskaitot bufetes restorā nu, bā rus (izņ emot vienu a la carte restorā nu) var staigā t basā m kā jā m. Netā lu no baseina un pie ieejas restorā nos, bā ros un villā s atrodas trauki ar "kausiņ u", kas piepildī ts ar ū deni. Pirms ieieš anas var nomazgā t smiltis no kā jā m. Iespē jams, tā kā tas bija "ā rpus sezonas", Honeymoon villu pusē daudzas pludmales villas bija slē gtas, un tā s tur netika tī rī tas. Ir ļ oti problemā tiski apbraukt salu, jo austrumu pusē (Honeymoon fork side) ir blī va veģ etā cija. Teritorija iespē ju robež ā s apstā dī ta. Daudzas skaistas palmas un ī paš a nogā ze fotogrā fijā m, es domā ju.
2. Villas. Sā kumā pasū tī ju villu ceļ ojumu aģ entū rā Water, tač u brī vu nebija, tā pē c nā cā s "apmierinā ties" ar Beach Villa. Ierodoties uzreiz kļ uva skaidrs, ka mums ir paveicies. Ū dens Villas stā v uz sekluma, peldē š ana no tiem nesagā dā ī paš u prieku - ap ceļ iem dziļ u ū deni ļ oti garu ceļ u. Ū dens un pludmales villu iekš ē jā apdare ir vienā da. Skats uz jū ru, manuprā t, ir vienī gais pluss (lai gan tas ir gaumes jautā jums, skatī t zemā k). Mums bija Beach Villa n. 211. Plaš a istaba, gulta ar kukaiņ u tī klu. Duš as un izlietnes ir ā rā , tualete arī (iespaidī gajiem - skaidrs, ka viss ir ciet, un neviens tevi neredzē s un neko nenozags). Bija arī terase 13-15 metru garumā ar š ū polē m, galdu un krē slu. Skats uz "dž ungļ iem" – tā es viņ us saucu. Protams, š ie "dž ungļ i" maz lī dzinā s ī stajiem, jo ​ ​ tur tiek pastā vī gi noņ emta katra lapa un tī rī ba ir pilnī ga. Kad jū s ejat caur š ī m villā m - jū s izejat uz "kluso" pludmali. Ir jū su personī gie sauļ oš anā s krē sli. Kopumā "dž ungļ i" man ļ oti patika, jo bija ko redzē t: nemitī gi lidoja daž i interesanti putni, sikspā rņ i daž kā rt lidoja pakā rties koku zaros villas priekš ā . Redzē ju arī neparastu: ) ķ irzaku. Medusmē neš a villas ir dā rgas, bet man absolū ti neder. Nokļ ū š ana lī dz tā m ar laivu ir eksotika, kas izvē rš as garlaicī gā pasā kumā uz 2 dienā m. Biež i vien nebrauc - villā jā sē ž biež ā k. : ) Lai gan, esmu pā rliecinā ts, ka kā dam tas ir vajadzī gs vairā k nekā manā m ķ irzakā m un sikspā rņ iem. : )
3. Uzturs. Es daudz nerakstī š u - jū s š eit neieteiksiet padomu. Vā rdu sakot, klā sts nav ī paš i plaš s, bet viss ir kvalitatī vi. Es biju apmierinā ts. Fotogrā fijā s tiks atspoguļ ota sistē ma "Viss iekļ auts".
4. Ekskursijas. Viņ u nav daudz. Tie bū s nokrā soti fotogrā fijā s, kuras pievienoš u. Katrā villā bija lukturī š i un ar lukturī ti vakarā varē ja pastaigā ties pa pludmali - jautra naktsdzī ve pludmalē : ).
5. Pakalpojums. Vienmē r labs un draudzī gs. Nekā du problē mu nebija. Svarī gs punkts: uz š o salu labā k doties ar vismaz pamata angļ u valodas zinā š anā m. Neviens (izņ emot vienu gestreliš u) nerunā krieviski. Visas izvē lnes un informā cija ir arī tikai angļ u valodā .
6. "Kontingents" (manas uzturē š anā s laikā ). Pā rsvarā pā ri, bet ir neliels skaits ģ imeņ u ar pusaudž iem (ne ar maziem bē rniem). Ir daudz britu, NVS-š ņ iku, nedaudz mazā k - vā cieš u.
7. Laikapstā kļ i. Kad es aizbraucu, 5 no 5 vietā m Malē solī ja lietus un pē rkona negaisu visā pā rē jā laikā . Patiesī bā dienas laikā nebija neviena lietus. Naktī pā ris reizes bija ī slaicī gi (lī dz pusstundai) silti lietusgā zes. No rī ta viss izž uva. Kopumā laiks bija saulains, brī ž iem ar nelielu vē jiņ u, un brī ž iem (kad bez tā ) bija pavisam karsts. Starp citu, tropu lietussargi katrā istabā .
Labi, jā pagriež as. Papildus informā ciju varat izlasī t arī manā s fotogrā fijā s pie komentā ra. Tur ir par internetu, bā ru darbu, "viss iekļ auts" utt.
Paldies par uzmanī bu! Cerams kā dam noderē s : )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель разместился на небольшом острове Медуфуши, в тени густой тропической зелени, окаймлённой песчаным пляжем. Был основан в 2000 году, открыт в 2007 году после реконструкции. Отель идеально подойдёт для романтичного отдыха.

Atrašanās vieta В атолле Мииму, в 130 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: 40 минут на гидросамолёте (с 06:30 до 16:00).
Pludmales apraksts Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, Wi-Fi платно (в баре, главном ресторане, на ресепшн), услуги по глажке одежды (платно), room service, кабинет врача (на соседнем местном острове, платно), магазины: ювелирный и сувенирный, 1 открытый бассейн. 2 ресторана, 1 бар.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека с книгами и DVD дисками. Вечернее шоу (мальдивское шоу с барабанами боду-беру, крабьи бега). Каноэ платно, каяки платно, снорклинг, кайтсерфинг платно, катамаран платно, скутер (jet ski) платно, водные лыжи платно, вейкбординг платно. Werner Lau Diving Center (предлагает дайвинг-курсы любого уровня ложности), волейбол на пляже бесплатно. В спа-центре Medhufushi Spa имеются процедурные комнаты массажно-процедурные кабинеты и комнаты для обслуживания пар. Предоставляемые услуги: глубокий массаж мышц, массаж горячими камнями, массаж и процедуры по уходу за лицом. В спа-центре предлагается ряд лечебных процедур, включая следующие виды терапии: ароматерапия и аюрведические процедуры.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 112 отдельно стоящих и совмещённых одноэтажных вилл.

Istabās

Кондиционер-сплит, потолочный вентилятор, мини-бар (платно), набор для приготовления чая и кофе, сейф (бесплатно), Wi Fi (платно), телефон, CD-плеер, душ (на открытом воздухе; кроме Water Villa), ванна и душ (Beach Villa и Semi Detached Beach Villa — только душ), фен, терраса, room service, уборка номера и смена белья: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Faith, Feydhoo Addu City, Rep. of Maldives
Tālruņi: +94 764 401 148, +94 760 950 546
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).