Velana Blu Maldives 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Maldivu salu krastā, ko ieskauj skaisti tropu apstādījumi, balta smilšu pludmale un kristāldzidra zila lagūna. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm. Būvniecības gads - 2015.Vairāk →
аватар sweejulia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i, bet sanā ca ļ oti laba, numuriņ š patika, uzkopš ana bija laba, bijā m apmierinā ti ar visu. Patika arī ē diens. Blakus bija 2 pludmales, lī dz tā m no viesnī cas bija 3-4 min, apkā rt ir daudz viesnī cu, visu salu var apbraukt 2h, vienī gais kas agri satumst, 16. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i, bet sanā ca ļ oti laba, numuriņ š patika, uzkopš ana bija laba, bijā m apmierinā ti ar visu. Patika arī ē diens. Blakus bija 2 pludmales, lī dz tā m no viesnī cas bija 3-4 min, apkā rt ir daudz viesnī cu, visu salu var apbraukt 2h, vienī gais kas agri satumst, 16.00 jau ir nakts, bet jū ra ir ļ oti skaista. Baseinu tur nav, vienkā rš i nav kulturā li bū t baseinam, tur ir tik krā š ņ a jū ra, labā kā pasaulē , ja bū tu baseins, neviens to neizmantotu. Blakus ir daudz daž ā du veikalu un citu lietu: suvenī ru veikali, apģ ē rbu veikali, frizē tavas, ceļ ojumu aģ entū ras. Nebija ne bā ru, ne kafejnī cu, netirgo alkoholu, jo viņ iem ir aizliegts tirgot alkoholu, tā paš a iemesla dē ļ viņ i netirgo cigaretes. Š ai viesnī cai varu dot ne tikai 10 balles, 100 balles, jo mums viss ļ oti patika.
аватар ers8888
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir laba, personā ls runā tikai angliski. Manā atvaļ inā juma laikā Maldivu salā s man apnika bū t tulkam (ja nezinā t valodu, lū dzu, paņ emiet draugu vai tulku vai izvē lieties citu valsti atvaļ inā jumam). Veļ a tiek mainī ta katru dienu, istabas uzkopš ana 5. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, personā ls runā tikai angliski. Manā atvaļ inā juma laikā Maldivu salā s man apnika bū t tulkam (ja nezinā t valodu, lū dzu, paņ emiet draugu vai tulku vai izvē lieties citu valsti atvaļ inā jumam).
Veļ a tiek mainī ta katru dienu, istabas uzkopš ana 5.
No viesnī cas lī dz pludmalei, kur varam sauļ oties peldkostī mā , 3-4 minū tes kā jā m.
Bufetes brokastis, vakariņ as - jū s izvē laties no manis 3 ē dienus, no kuriem izvē lē ties.
Dzē rieni – par papildus samaksu.
Uz salas, viesnī cā s - bez alkohola! ! ! un ziniet, tas ir saviļ ņ ojums neredzē t iereibuš us cilvē kus. , neadekvā ti! )
Viesnī ca atrodas netā lu no moš ejas, kur viņ i biež i lū dz mikrofonā un ir dzirdami visā mazajā salā .
Pludmalē peld mazas haizivis, zivis, vakarā dzeloņ rajas.
Arī vā rnas! ! ! nekaunī gs un zog visu, kas melo slikti - savu dzē rienu, salmus, hamburgeru utt. ))))
Mē s bijā m uz citā m salā m un mums patika!
Ekskursijas ar haizivī m un bruņ urupuč iem ir garlaicī gas un garlaicī gas peldes..... un Velaa trips ir ceļ ojumu aģ entū ra uz salas ar krieviski runā još ā m meitenē m Daš u un Katju, tā pē c nav nekā das organizā cijas un viņ iem viss nerū p un visiem.
09.30 bija paredzē ta ekskursija..... viņ i gaidī ja pie durvī m lī dz 10.10 un diena bija sabojā ta, neviens nenā ca un neko neteica.... tad man rakstī ja, ka kolē ģ is vienkā rš i pā rgulē ja)
Ekskursija vienai personai 50 g.
Par š o darbu dodu 1 punktu.
Man nevajag atvainoties, man vajag skaidru atpū tu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на побережье Мальдив, в окружении прекрасной тропической зелени, белоснежного пляжа и кристально чистой голубой лагуны. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха. Год строительства — 2015.

Atrašanās vieta Расстояние до города Мале составляет 26 км. Расстояние до международного аэропорта Мале составляет 27 км.
Pludmales apraksts Бикини-пляж находится в 320 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан Kaalama, предлагает блюда интернациональной и Мальдивской кухни; снэк-бар Deli, круглосуточное кафе, сто предлагает разнообразные напитки и закуски. По утрам для гостей сервируют континентальный завтрак.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • bezalkoholiskā viesnīca
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Сотрудники стойки регистрации гостевого дома с радостью порекомендуют гостям интересные места. В отеле работает прокат снаряжения для водных видов спорта и бесплатный прокат велосипедов. Гости могут заняться различными видами активного отдыха, такими как: рыбалка, виндсерфинг, каноэ, велоспорт, дайвинг, сноркелинг.
  • velosipēdu noma  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 10 номеров.

Istabās

Номера оборудованы кондиционером и телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами, большой двуспальной кроватью, ванной комнатой с душем. В номерах предоставляется бесплатный Wi-Fi. По запросу предоставляется детская кровать.

Adrese Miskiyy Magu, Maafushi, 08090 Maldives
Tālruņi: +960 792-0044
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).