Sun Siyam Olhuveli 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 10.010
9.7 Numurs
10.0 apkalpošana
9.8 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Olhuveli salā Dienvidu Male atolā, ko ieskauj lekns tropu veģetācija. Atklāta 1995. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017.-2018. gadā. Viesnīcai ir piešķirta balva "Labākā pludmale" par vienu no labākajām pludmalēm.Vairāk →
аватар Panina_lora2012
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca. Izlī gums noritē ja bez aizķ erš anā s. Istabā bijā m agrā k par norā dī to laiku. Pateicoties vadī tā jai, Adele mū s sagaidī ja. Viņ š mums palī dzē ja visu mū su uzturē š anā s laiku viesnī cā . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Izlī gums noritē ja bez aizķ erš anā s. Istabā bijā m agrā k par norā dī to laiku. Pateicoties vadī tā jai, Adele mū s sagaidī ja. Viņ š mums palī dzē ja visu mū su uzturē š anā s laiku viesnī cā . Vē los pateikties visam viesnī cas personā lam. Visi ir ļ oti uzmanī gi, pozitī vi un atsaucī gi. Ieraš anā s dienā mū su bē rns saslima. Sazinoties, viņ i ā tri atbildē ja. Augsti kvalificē ts ā rsts sniedza nepiecieš amo palī dzī bu, sniedza ieteikumus un turpinā ja slimā bē rna uzraudzī bu lī dz pilnī gai atveseļ oš anai. Ī paš s paldies vadī tā jai Zilolai. Viņ a bija mū su tulkotā ja, konsultante, gide, uzticama asistente it visā . Viņ a vienmē r bija tur, vienmē r bija gatava sniegt nepiecieš amo palī dzī bu. Paldies arī Sofijai. Es pateicos viņ ai par darbu, atbalstu un palī dzī bu.
Man patika viss viesnī cā . Istabā bija viss nepiecieš amais, pē c atpū tnieku lū guma darbinieki var nokomplektē t jebko, piemē ram, sagā dā ja mums gludekli un gludinā mo dē li, kā arī matrač us sauļ oš anā s krē sliem, lai gan mū su numuriņ am tas nebija paredzē ts. Ļ oti rū pī gi tī rī ja istabu, regulā ri mainī ja visu nepiecieš amo veļ u, par telpu un uzkopš anu sū dzī bu nav. Pati istaba ir ē rta un skaista. Un par skatu uz jū ru, kas pavē rā s no mū su terases, varat uzrakstī t ī su dzejoli. Skats ir lielisks!
Š ī s valsts daba ir pā rsteidzoš a un daudzpusī ga. Koraļ ļ u rifs viesnī cas krastā . Katru dienu apbrī nojiet zemū dens pasaules skaistumu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti sakopta, jū tams, ka ir pielikts liels darbs salas teritorijas labiekā rtoš anai.
Ē diens ir neslavē jams! Mē s apmeklē jā m galveno restorā nu. Mū su ģ imene iemī lē ja restorā na darbiniekus, viesmī ļ us, kas mū s apkalpoja, grila speciā listi, salā tu grieš ana, augļ i, visi, kas mums gatavoja, tie ir ā rprā tī gi garš ī gi ē dieni! Viss vienmē r ir svaigs un pā rsteidzoš s!

Vē lamies pateikties viesnī cas vadī bai par visu!
Svē tku laikā , ko organizē jā t visiem atpū tniekiem, Ziemassvē tki bija ī paš i unikā li, izdevā s radī t sirsnī gu, aizkustinoš u atmosfē ru. Visi atpū tnieki jutā s kā viena saliedē ta ģ imene. Liels paldies un zems paklans par jū su darbu, par rū pē m! Jums ir lieliska komanda. No sirds vē lam jums turpmā ku izaugsmi, radoš as uzvaras un labklā jī bu!
rums - 260.
аватар erlik1984
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š eit atpū tos no 30.08-07.08. 18 ar ģ imeni! Sā kš u no paš a sā kuma! Viņ i mū s sagaidī ja Males lidostā , viss bija ļ oti ā tri un organizē ti! 40 minū tes ar ā trlaivu (laivā personā ls bija ļ oti pieklā jī gs un nodroš inā ja bezmaksas ū deni un mū s fotografē ja). … Tomēr ▾ Š eit atpū tos no 30.08-07.08. 18 ar ģ imeni! Sā kš u no paš a sā kuma!
Viņ i mū s sagaidī ja Males lidostā , viss bija ļ oti ā tri un organizē ti! 40 minū tes ar ā trlaivu (laivā personā ls bija ļ oti pieklā jī gs un nodroš inā ja bezmaksas ū deni un mū s fotografē ja). Ierodoties viesnī cā , personā ls mū s sagaidī ja tieš i pie piestā tnes, lī dz atbraucam mū su villa bija gatava ievā kties! Vē los atzī mē t, ka viesnī cas darbiniece Yana, kura pati mū s satika, piedā vā ja ē rtā ku nakš ņ oš anas iespē ju, redzot, ka pie mums ir mazs bē rns un izdarī ja to daž u minū š u laikā , ievietoja mū s tajā paš ā villā , tuvā k galvenajā restorā nā un tieš i blakus bē rnu centram, kas mums bija ļ oti ē rti. Liels paldies Jā nim par to! Viņ a mū s ļ oti detalizē ti un ā tri informē ja par izmitinā š anu, iespē jā m un pakalpojumiem.
Mē s palikā m Grand Beach Villa. Villa ir pilnī gi jauna ar modernu remontu un ē rtī bā m, ar atseviš ķ u ieeju uz okeā nu! Viss ir lieliski! Istaba tiek uzkopta vairā kas reizes dienā ! Viss ir tī rs un lieliski! Mini bā ra atjauninā š ana, dvieļ u maiņ a palika nepamanī ta! Vē los atzī mē t istabu apkalpojoš ā personā la darba kvalitā ti! Tī rī ba tiek pastā vī gi uzturē ta visā viesnī cā ! Viss personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un pretimnā koš s! Bē rnu centrs un tā darbinieki (auklī tes) ir neslavē jami! Jū s varat droš i atstā t bē rnu pie viņ iem un neuztraukties par bē rniem! Arī bē rnu centrs ir pavisam jauns! Kad devā mies projā m, bē rnu centra darbinieces meitai uzdā vinā ja mazu paš u rokā m darinā tu dā vaniņ u, tas bija ļ oti jauki!
Ē diens viesnī cā izcils, mums viss patika! Ī paš i gribē tos pieminē t desertus (super! ). Galvenajā restorā nā ir bē rnu zona, kas ir ļ oti ē rta viesiem ar bē rniem, vē los pieminē t viesmī li Abdullah no Bangladeš as, kurš apkalpo š o zonu! Reti kur var atrast tik augsta lī meņ a apkalpoš anu, ļ oti pieklā jī gu un gā dī gu! Kopumā visi viesmī ļ i visos kū rorta restorā nos savus pienā kumus pilda lieliski! Mums nebija nekā du pretenziju pret visu viesnī cas personā lu.
Paņ ē mā m "AL" paku, manuprā t, tas ir labā kais variants, jo cenas restorā nā nav lē tas, pat dā rgas, ja nav "ALL INCLUSIVE".
Pietiek izklaides salā ! Jums nebū s garlaicī gi! Tiem, kas nezina angļ u valodu, viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki!
Albī na - pavada ciemiņ us ekskursijā s, ļ oti laba meitene visu izstā stī s, visu parā dī s un saprotami izskaidros!
Yana un Mohamed - viņ i ir reģ istratū rā , viņ i ā tri un bez problē mā m atrisina visus jautā jumus!
Katja - strā dā par instruktori nirš anas centrā , arī viņ ai nav jautā jumu!
Protams, viesnī ca ir nedaudz veca, bet viss tiek uzturē ts un atjauninā ts! Tā pē c komforta cienī tā ji ņ em jaunas villas (Grand Beach Villa un Grand Beach Villa with Pool). Vē los atzī mē t arī mā jas rifa klā tbū tni ! ! ! Tas ir ļ oti liels viesnī cas pluss, nekur nav jā brauc, viss ir pa rokai. Protams, ka viņ š nomirst, bet tas ir cits jautā jums. Bet snorkelē š anas cienī tā jiem tas ir ļ oti ē rti, peldē ties un vē rot zemū dens iemī tniekus var vismaz visu dienu un katru dienu! Viesnī ca mums ļ oti patika, viss ir nodroš inā ts ē rtai atpū tai!
Vienī gais negatī vais: apsardze man aizliedza filmē t salu video no kvadrokoptera, daudzu stundu sarunas ar viesnī cas administrā ciju ne pie kā nenoveda. Lai gan es viņ iem paskaidroju, ka man ir 3.5 miljoni abonentu un ka es filmē ju video tikai sev, man š ķ iet, ka š ī s viesnī cas mā rketinga nodaļ a nedarbojas vispā r! Jo viņ i palaida garā m iespē ju parā dī t savu kū rortu tik lielai auditorijai!
аватар Malyshooook
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca tika konsultē ta ceļ ojumu aģ entū rā , izvē lē jā s no vairā kiem variantiem! Krā š ņ s rifs, sakopta teritorija, sniegbalta pludmale. Ē diens ļ oti labs, ne pā rā k daudzveidī gs, bet garš ī gs! ! ! Mē s ar prieku atgriezī simies š ajā viesnī cā !. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca tika konsultē ta ceļ ojumu aģ entū rā , izvē lē jā s no vairā kiem variantiem! Krā š ņ s rifs, sakopta teritorija, sniegbalta pludmale. Ē diens ļ oti labs, ne pā rā k daudzveidī gs, bet garš ī gs! ! ! Mē s ar prieku atgriezī simies š ajā viesnī cā !


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на острове Олувели атолла Южный Мале, в окружении пышной тропической растительности. Открыт в 1995 году, последняя реновация была проведена в 2017-2018 году. Отель удостоен награды «Best Beach» за один из лучших пляжей.

Atrašanās vieta На острове Олувели атолла Южный Мале, в 34 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: 45 минут на скоростном катере (круглосуточно).
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 1,5 км. Домашний риф (в 50 м от берега).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги консьержа, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service, магазины (бутик, сувенирный, ювелирный), 2 бассейна с пресной водой. 4 ресторана, 3 бара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, кинотеатр (бесплатно), дискотека (бесплатно), караоке (в т.ч. приватный караоке-лаунж). 1 теннисный корт (с жестким покрытием), аренда ракеток и мячей (платно), уроков нет. Корт для игры в бадминтон (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), пляжный футбол (бесплатно), дартс (бесплатно), снукер. Водные виды спорта: водные лыжи, банан, парашют, каноэ, кайт серфинг, виндсерфинг, дайвинг. Дайвинг центр SSI/PADI. Сертифицированная школа обучения кайтсерфингу. Спа центр: 10 павильонов для СПА процедур, сауна, парная, джакузи, цветочная ванная на открытом воздухе, салон красоты и парикмахерская. Различные виды массажа, процедуры для лица и тела, аюрведические процедуры, спа пакеты для пар.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 225 вилл.

Istabās

Сейф (бесплатно), CD/DVD-проигрыватель (по запросу), телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, кондиционер, потолочный вентилятор, телефон, Wi-Fi, бесплатно, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, 2 бутылки воды в день (бесплатно), ванна и душ (в Deluxe Room только душ), фен, косметические принадлежности, балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese South Male Atoll, Maldives
Tālruņi: +960 664 2788
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).