Holiday Inn Resort Kandooma 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.810
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.3 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kandooma Fushi salā Dienvidu Males atolā. Atvērts 2009. gadā. Silta un nepiespiesta atmosfēra, nevainojams serviss un dažādas izklaides aktivitātes. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties viesnī cu, apskatī jā m karti tuvā kajā apkā rtnē un vietu pieejamī bu, kā un kur bū tu izdevī gā k nokļ ū t ar laivu. Paskatī jā mies kartē un atradā m. Veicā m rezervā cijas, prasī ja, kurā laikā ieradī simies, mū s sagaidī ja apsardze un viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, apskatī jā m karti tuvā kajā apkā rtnē un vietu pieejamī bu, kā un kur bū tu izdevī gā k nokļ ū t ar laivu. Paskatī jā mies kartē un atradā m. Veicā m rezervā cijas, prasī ja, kurā laikā ieradī simies, mū s sagaidī ja apsardze un viss kā rtī bā . Trū kumu nebija, atbraucā m un saš utā m, jo ​ ​ bungalo bija siena ar kaut kā diem traipiem, bijā m saš utuš i, un mums 15 minū tē s tika salabots un viss bija lieliski. Teritorijā - Maldī vija ir kā Maldī vija, viss skaists, neaizmirstams, smiltis, palmas, dzī vnieki, ū dens, silti, garš ī gi. Bija daudz darā mā , daudz bezmaksas vienreizē ju pakalpojumu, viņ i aizved sē rfot, peldē ties ar haizivī m un bruņ urupuč iem. Ļ oti liela izvē le. Jebkuras ū dens aktivitā tes, joga. Man nepatika, ka par istabas uzkopš anu maksā ja 17$, mū s nebrī dinā ja un tī rī ja katru dienu, kā rezultā tā sanā ca ap 100$ pa virsu, lai gan vienkā rš i saklā ja gultu un izklā ja. viss skaisti. Tas mū s saniknoja, jo mē s netī rā m savas mā jas katru dienu un mums tas š eit nebija vajadzī gs. Bet kopumā mē s bijā m pā rsteigti un ļ oti apmierinā ti ar š o viesnī cu. . Mē s to varam brī vi ieteikt atpū tai, tač u iepriekš ir jā noskaidro par visiem sniegtajiem maksas un bezmaksas pakalpojumiem, lai nerastos pā rpratumi.
аватар babakmarina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien, vē los padalī ties savos iespaidos par š o viesnī cu. Brauciens bija ieplā nots tā , lai tas sakristu ar kopdzī ves 5. gadadienu, tā pē c visam bija jā bū t ideā li, tā arī bija)). Personā ls: Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, dā vinā ja atspirdzinoš us dzē rienus un slapjus dvieļ us, gaidot reģ istrā ciju. … Tomēr ▾ Labdien, vē los padalī ties savos iespaidos par š o viesnī cu. Brauciens bija ieplā nots tā , lai tas sakristu ar kopdzī ves 5. gadadienu, tā pē c visam bija jā bū t ideā li, tā arī bija)).
Personā ls: Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, dā vinā ja atspirdzinoš us dzē rienus un slapjus dvieļ us, gaidot reģ istrā ciju. Ar rakstā mmaš ī nu aizveda uz istabu, visu parā dī ja, stā stī ja. Tī ra katru dienu, cenš oties nekrist acī s. Arī visi restorā nā bija draudzī gi un pieklā jī gi. Istabu iekā rtojā m jubilejas dienā un vī ra dzimš anas dienā (vienā braucienā sakrita divas brī vdienas).
Teritorija: 15-20 minū š u laikā var apstaigā t visu salu. Sala kopta, skaista, nav par ko sū dzē ties. Salas ziemeļ u daļ ā pū š stiprs vē jš , bet mums paveicā s, ka mū su mā ja atradā s ļ oti mierī gā salas daļ ā .
Istaba: Mē s dzī vojā m vienstā va bungalo ar skatu uz jū ru. Tas bija nedaudz dā rgā ks nekā dā rza veiw, bet tas bija tā vē rts. Viena liela gaiš a istaba, neliels priekš nams. Vannas istaba, puse brī vdabas un veranda ar dī vā nu, galdu, š ū puļ tī klu un skatu uz okeā nu. Bija halā ti, tē jkanna, katru dienu nesa dzeramo ū deni, bija maisi ar kafiju un tē ju. Sulu spiede un pieci apelsī ni katru rī tu. Apbrī nojami!
Desmit soļ us no pludmales, 7 metru attā lumā viens no otra apstā dī jumos paslē pti sauļ oš anā s krē sli. Reizē m š ķ ita, ka esam vieni pa visu pludmali. Ieeja jū rā mū su pludmales daļ ā ne vienmē r ir ē rta. Bija mazi koraļ ļ u fragmenti, un es nedaudz savainoju kā ju, bet tie ir sī kumi)).
Ē diens: Ļ oti garš ī gs un apmierinoš s. Brokastis bija vienkā rš i super ar svaigi spiestā m sulā m, bulciņ ā m, riekstiem un ž ā vē tiem augļ iem un daudziem citiem labumiem)). Arī par vakariņ ā m nav sū dzī bu, katru vakaru bija tematiskā virtuve. Daž reiz pā rā k pikanti, piemē ram, meksikā ņ u, bet mans vī rs bija sajū smā . Mums bija HB, bet pietika, reizē m gā jā m pusdienā s un paņ ē mā m picu (ļ oti garš ī ga) un alu. Jubilejā vakariņ ojā m maksas restorā nā ar vī nu, omā ru un desertiem, ne lē ti, bet garš ī gi.
Vakaros bija pat animā cija, mierī ga, kā loto, mū zika. Varē ja arī uzspē lē t biljardu, datortelpu, nelielu bibliotē ku.
Neskatoties uz vientulī bu, mierī gumu un regularitā ti, nekad nebija neviena garlaicī gā brī ž a. Lai gan pirms brauciena nedaudz baž ī jos, vai mums nebū s garlaicī gi. Atmosfē ra romantiska, sala brī niš ķ ī ga un iespaidu nekas nesabojā ja. Esam ļ oti priecī gi, ka tur nokļ uvā m.
наш номер наш пляж основной бассейн пляж возле рецепшен
аватар _Apelsinka_
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es uzrakstī ju atsauksmi par viesnī cu pagā juš ajā gadā , bet citā vietnē . Nolē mu to ievietot arī š eit. Tieš ā m bija kā komentā ri pie fotoreportā ž as, te ī sumā izrā dī sies : ) Pā rbrauciens ar laivu apmē ram 45 minū tes, izbaudī ju okeā na plaš umus. … Tomēr ▾ Es uzrakstī ju atsauksmi par viesnī cu pagā juš ajā gadā , bet citā vietnē . Nolē mu to ievietot arī š eit. Tieš ā m bija kā komentā ri pie fotoreportā ž as, te ī sumā izrā dī sies : )
Pā rbrauciens ar laivu apmē ram 45 minū tes, izbaudī ju okeā na plaš umus.
Reģ istratū rā mū s gaidī ja forš i kokteiļ i un slapji dvieļ i.
Mums ir pludmales villa : )
Rezervē jot istabu, viņ i norā dī ja, ka esam jaunlaulā tie, tā pē c istabā mū s gaidī ja pudele š ampanieš a un augļ i. Istaba ir ļ oti plaš a, moderna, brī vdabas vannas istaba.
Numurā katru dienu 6 apelsī ni, 2 pudeles ū dens, tē ja un kakao. Ir fē ns, seifs, reģ istratū rā bez maksas var aizņ emties iPod.
Numurā ir 2 peldmē teļ i, pludmales flips un soma, katru dienu tiek likti 2 milzī gi pludmales dvieļ i. Telpā ir 2 lietussargi lietus gadī jumā , trauki pasniegš anai. Naktsskapī zem gultas ir 2 vestes gadī jumam. . . Atradā m jau 7. atpū tas dienā .
Istabu uzkopš ana par 5k! Jū s varat lū gt atnest ledu katru dienu noteiktā laikā .
Ē diens viesnī cā ir ļ oti garš ī gs, ir daž i pikanti ē dieni. Daudz augļ u un saldumu. Svaigas sulas brokastī s. Mums bija HB ē diens, alkoholu ņ ē mā m tikai no minibā ra, restorā nā nepasū tī jā m.
Baseins ir ļ oti skaists, bet mē s tur nedaudz peldē jā mies, pirmajā s dienā s un galvenokā rt fotogrā fiju dē ļ .
Pie baseina ap pulksten 11 ielika aukstu ū deni un aizsargkrē mu.
Salas flora ir ļ oti patī kama. Ir daudz palmu ar kokosriekstiem, tā pē c jums ir jā staigā uzmanī gi.
Pirmajā dienā mū su lagū nā satikā m nelielu haizivju baru. Acī mredzot viņ iem tur bija bē rnudā rzs, arī mazā s stintes redzē ja seklā ū denī .
Biež i satika lidojoš as lapsas, tač u tā s nebija iespē jams nofotografē t.
No viesnī cas ir pieejama bezmaksas nirš ana ā rpus viesnī cas. Iepriekš jā piesakā s bē rnu klubā . Izejas snorks man principā patika, it ī paš i pirmajā reizē . Tad peldē ja veseli zivju bari un laiks bija saulains.
Ķ ī nieš i klusē ja. Viņ i pieticī gi sē dē ja uz soliņ iem, vilkdami maskas un pleznas. Viņ i sā ka kustē ties tikai pē c tam, kad mē s sā kā m fotografē t uz laivas. Visi nez kā pē c saprata, ka var nobildē t : )
Okeā nā ķ ī nieš i no visā m pusē m drū zmē ja instruktoru un karā jā s vestē s, kamē r mē s droš i atpalikā m no pū ļ a un paš i peldē jā mies.
Otrdienā s notiek tikš anā s ar viesnī cas vadī tā ju. Jū s varat dzert bezmaksas vī nu vai kokteiļ us
un tē rzē jiet ar vadī tā jiem.
Kā es negribē ju iet prom! 2 nedē ļ as bijā m tā pieraduš i pie š ī s vietas, ka likā s, ka vienmē r esam š eit dzī vojuš i : )
Tagad man pietrū kst okeā na skaņ as un putnu dziesmas, rī ta pastaigas pa pludmali, kafijas tase verandā un okeā na vē roš ana : )
Ļ oti iesakā m š o viesnī cu! Jū s noteikti atcerē sities savas paradī zes brī vdienas un vē lē sities tur atgriezties vē lreiz!
аватар poly79
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s kopā ar vī ru viesnī cā no 2009. gada 6. lī dz 16. septembrim. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Lieliska apkalpoš ana, brī niš ķ ī gs un garš ī gs ē diens. Jū ra un pludmales - trū kst vā rdu, skaistums. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar vī ru viesnī cā no 2009. gada 6. lī dz 16. septembrim. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Lieliska apkalpoš ana, brī niš ķ ī gs un garš ī gs ē diens. Jū ra un pludmales - trū kst vā rdu, skaistums. Visi cenš as tevi izpatikt, bet apkalpoš ana nav uzbā zī ga, personā ls draudzī gs. Viesnī cā viss ir trī skā rš ots ē rti, pā rdomā ti, stilī gi. Es iesaku ē st brokastis tikai ar pā rtiku. Mē s personī gi negā jā m pusdienā s - kaut kā pietika ar brokastī m, uzkodā m ar augļ iem, un pē cpusdienā pludmalē pie baseina tiek pasniegts saldē jums un augļ i. Vakariņ ā s devā mies uz restorā nu pie baseina - viss ļ oti garš ī gi! Vienu reizi izmē ģ inā jā m bufetē - bufetē -, protams, lieliski, bet pā rē sties tā nevar. Tā pē c ē diens a la carte š ajā gadī jumā ir ļ oti pamatots.
Istabā katru dienu par brī vu apelsī niem, tika gatavotas svaigas sulas. Numurā ir arī tē ja un augstā kā s kvalitā tes dabī gā kafija. Vakaros ir programma, bet š ī nav trokš ņ aina animā cija, bet gan pulcē š anā s : ) Skatos video no nirš anas vai sacensī bā m, karaoke. Tas viss netraucē citiem atpū tniekiem. Viesnī ca organizē daž ā das ekskursijas, var nodarboties ar ū dens sporta veidiem, nirš anu. Tā tad jū s varat atpū sties un aktī vi atpū sties, nevis tikai gulē t pludmalē , lai gan š eit tas ir neaizmirstami!
Mē s iesakā m viesnī cu, kurš vē las klusu, kvalitatī vu un tajā paš ā laikā neaizmirstamu atpū tu, tas nenož ē los! Lieliska izvē le - cenas un kvalitā tes attiecī ba!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на острове Kandooma Fushi в атолле Южный Мале. Открыт в 2009 году. Теплая и непринужденная атмосфера, безупречный сервис и разнообразие развлекательных мероприятий. Отель подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta На острове Кандума-Фуши атолла Южный Мале, в 35 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: 40 минут на скоростном катере (круглосуточно).
Pludmales apraksts Ограниченный пляж, не по всему периметру острова. Протяжённость — 700 м. Рядом коралловый риф.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажению одежды (платно), room service: круглосуточно, магазины (сувенирный и бутик), 1 конференц-зал (до 180 персон), 1 открытый бассейн-каскад с уголком джакузи, солнцезащитный крем и питьевая вода у бассейна (бесплатно). 6 ресторанов, 4 бара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет), игровые приставки (PlayStation), мини-диско, анимационная программа для детей (развлекательные и образовательные мероприятия для детей).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Зона отдыха (библиотека, интеренет-кафе с компьютерами MacBook, бильярд, настольный футбол — бесплатно). Спа-центр (7 массажных комнат). Центр морской биологии, уроки кулинарии, бадминтон, дайвинг-центр (PADI 5*), серфинг (с мая по октябрь на острове присутствует инструктор), катамаран, снорклинг (снаряжение и одна поездка к рифу в день — бесплатно), водные лыжи, банан, вейкбординг, каяки (аренда каяка 1 час — бесплатно), fun tube, подводный хоккей (бесплатно), 1 теннисный корт (жесткое покрытие) — освещение и оборудование бесплатно. Вечерние развлекательные программы (караоке, DJ, кино под открытым небом, тематический ужин fisherman market, лекции морского биолога).
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 160 вилл, оформленных в разных стилях.

Istabās

Сейф (бесплатно), кондиционер-сплит, потолочный вентилятор (только в beach house), телевизор: плазменная панель, CD/DVD-проигрыватель (платно), док-станция с Bluetooth, Wi-Fi (бесплатно), телефон, мини-бар платно (для пакета Premium All Inclusive — бесплатно), набор для приготовления чая/кофе бесплатно (выбор листового чая, молотый кофе, горячий шоколад), душ (в помещении и на открытом воздухе), ванна (Overwater Villa и Sea View Family Beach House — 2 Bedrooms), фен, банные принадлежности (для душа), халаты и тапочки, утюг и глажильная доска, меню подушек, room service: круглосуточно, барбекю (на вилле, по запросу), уборка номера: ежедневно, смена белья: через 2 дня (чаще — по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • ventilators (ne visās istabās)
Adrese Kandooma Fushi, South Male’ Atoll, Republic of Maldives
Tālruņi: Tel: +960 664 0511
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).