Ranveli Island Resort 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.810
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ari atola dienvidu daļā, neskartu dabisko lagūnu ieskauta, ar "mājas" rifu 5-10 metru attālumā no krasta, ļoti ērts niršanai. Atvērts 1991. gadā, pēdējo reizi renovēts 2008. gadā. Viesnīca piemērota draudzīgām kompānijām un romantiskiem ceļojumiem divatā. Salas izmēri: 200 m x 40 m.Vairāk →
аватар Palmetta
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mans ceļ ojums uz Maldivu salā m nebija iepriekš plā nots, tā pē c, pē rkot pē dē jā brī ž a tū ri, viesnī cu izvē le bija maza. Atzī š os, ka sā kumā mani nedaudz mulsinā ja salas izmē ri: tikai 200m X 40m, tač u, izpē tot atsauksmes par š o viesnī cu un tā s aprakstu, kā arī salī dzinot to ar informā ciju par citā m viesnī cā m, nonā cu pie secinā juma, ka š ī ir tieš i tas, kas man vajadzī gs. … Tomēr ▾ Mans ceļ ojums uz Maldivu salā m nebija iepriekš plā nots, tā pē c, pē rkot pē dē jā brī ž a tū ri, viesnī cu izvē le bija maza. Atzī š os, ka sā kumā mani nedaudz mulsinā ja salas izmē ri: tikai 200m X 40m, tač u, izpē tot atsauksmes par š o viesnī cu un tā s aprakstu, kā arī salī dzinot to ar informā ciju par citā m viesnī cā m, nonā cu pie secinā juma, ka š ī ir tieš i tas, kas man vajadzī gs. Un es nekļ ū dī jos.
Ierodoties Malē , laikapstā kļ i bija lieliski, tā pē c pusstundu ilgā transfē rs uz viesnī cu ar hidroplā nu izvē rtā s nebū t ne nogurdinoš s, bet gan aizraujoš s ceļ ojums: skats pa iluminatoru nekā dā ziņ ā neatpalika no tiem fotogrā fijā m, kuras apskatī ja. operatori ievieto savā s mā jaslapā s...Hidroplā ns noš ļ akstī jā s okeā nā , mū s izsē dinā ja uz neliela koka plosta, uzreiz piebrauca dhoni (vietē jā laiva) un jau ar to devā mies tieš i uz viesnī cu, pagā ja 15-20 minū tes. Viesnī cas piestā tnē mū s sagaidī ja draudzī gs personā ls ar sagaidī š anas kokteili un atdzesē tiem dvieļ iem. Mums veica ekskursiju pa salu, parā dī ja, kas un kur atrodas. Tad mē s aizpildī jā m kartī tes ar informā ciju par sevi, un tikā m izmitinā ti istabā s. Viesnī cas darbinieks pavadī ja uz istabu un nesa bagā ž u, un pē c dzeramnaudas saņ emš anas devā s prom.
Istabu izvietojums sekojoš s: 2 stā vu mā jas ar 4 istabā m (2 pirmajā stā vā un divas otrajā ). Kopā ir 56 numuri. Istaba plaš a, bez volā niem, bet visas mē beles ir lieliskā stā voklī . Istabā : liela gulta, 2 naktsgaldiņ i tā s malā s ar lampā m, kondicionieris, telefons, galds un divi krē sli, tualetes galdiņ š ar lielu spoguli, minibā rs. Vannasistabā liels pilna garuma spogulis, izlietne uz marmora galda, visa santehnika labā stā voklī , ar ū deni nebija problē mu, ū dens spiediens labs. 2 stā va istabā m ir balkons ar diviem vienkā rš iem krē sliem un galds, kā arī veļ as aukla drē bju ž ā vē š anai. Istabas tiek tī rī tas divas reizes dienā , dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, ziepes un š ampū ni arī , bet gulta manas uzturē š anā s 5 dienā s netika nomainī ta, vienkā rš i glī ti pā rklā ja. Uzkopš ana notiek brokastu un vakariņ u laikā , tā pē c iespē ja tikties ar personā lu ir minimā la. Tajā paš ā laikā jū s vienmē r varat sazinā ties ar reģ istratū ru ar jebkuru pieprasī jumu, un istabas zē ns to izpildī s pē c iespē jas ā trā k. Starp citu, reģ istratū rā var izmantot bagā ž as nodalī jumu. Viesnī cas personā ls vispā r nesaprot krievu valodu, tā pē c nepiecieš amas vismaz minimā las angļ u valodas zinā š anas! Uz š ī s salas bija daudz krievu tū ristu, bet pā rsvarā itā ļ i.
Maldivu daba ir patiesi pasakaina: baltas smiltis, kristā ldzidrs okeā na ū dens un liels skaits palmu un ziedoš u zaļ umu. Stā rķ i mierī gi pastaigā jas pa salu, krā sainas koraļ ļ u zivis un milzī gi bruņ urupuč i. Tas viss liek pilnī bā aizmirst, ka ir kā da cita pasaule. Nekur nav jā steidzas, kurpes uz salas praktiski nav vajadzī gas, un arī milzī gs č emodā ns ar daž ā diem tē rpiem, iespē jams, arī nenoderē s. Atpū ta Maldivu salā s ir svē tki tā s patiesajā nozī mē : klusums, miers, vienotī ba ar dabu. Pie lē muma atpū sties Maldivu salā s ir jā pieņ em paš am, jo ​ ​ uzturē š anā s uz salas bez ballī tē m, daudzu stundu iepirkš anā s un vē trainas animā cijas kā dam var š ķ ist garlaicī ga.
Uz lielā mitruma fona Maldī vu saule nemanā mi dara savu: jau pirmajā dienā tiku kā rtī gi apdedzis, bet pirmo reizi mū ž ā tas neatturē ja doties uz pludmali, jo prieks atrasties kristā ldzidrais okeā ns sedza visas izmaksas : ) Iestā joties tumsai, krastā nonā k mazas haizivis, rajas un citi jū ras dzī vnieki. Pludmale ir neliela, aprī kota ar koka sauļ oš anā s krē sliem ar mī kstiem matrač iem un saulessargiem no palmu lapā m. Ir kur spē lē t volejbolu. Kopumā sala ir tī ra, bet pē c bē guma piekrastē paliek daž ā di nelieli gruveš i, kurus nesteidzas sakopt.
Restorā ns atrodas tieš i virs ū dens, stā v uz ķ ekatā m, grī dā ir bedres, pa kurā m var pabarot mazā s haizivis un citas zivis. Ē diens, manuprā t, varē tu bū t labā ks. Augļ u nepietika, papaiju deva katru dienu, plus vē l 1-2 augļ u veidi. Kopumā ē dienu izvē le varē tu bū t plaš ā ka par 4 *. Lai gan var izvē lē ties: siltos ē dienus, gaļ u, zivis, vistu, daž ā dus piedevas (man visvairā k garš oja kuskuss), daž ā dus dā rzeņ u salā tus, konditorejas izstrā dā jumus, gardus desertus, uzkodu bija maz: viena veida desa un viena veida siers. . Brokastī s man garš oja putra, omlete tiek gatavota tieš i jū su priekš ā ar piedevā m pē c izvē les, dabī gais jogurts. Principā jū s varat izvē lē ties kā du, kurš ievē ro diē tu, un kā du, kam patī k ē st. Tač u bija viens ne visai patī kams brī dis: taupī bas nolū kos pusdienā s nepaē stais vakariņ ā s tika pasniegts tā dā paš ā veidā jeb “pā rveidotā ”. Dzē rieni bezmaksas tikai brokastī s. Apkalpoš ana restorā nā ļ oti savdabī ga: viesmī lis ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs, ielaiž as ikdieniš ķ ā sarunā , bet tajā paš ā laikā varam aizmirst daž us galda piederumus vai salvetes. Katrā istabā savs galds .
Salas infrastruktū ra ir ļ oti pieticī ga: suvenī ru veikals, neliela trenaž ieru zā le, galda teniss, neliels spa, internets un Wi-Fi reģ istratū rā . Skaidrā naudā nekur nemaksā , viss tiek ierakstī ts istabiņ as kontā , un vakarā pirms izbraukš anas apmaksā š o rē ķ inu. Skaidra nauda ir nepiecieš ama tikai dzeramnaudai.
Varu teikt, ka dzī ves dā rdzī ba š ajā viesnī cā , manuprā t, atbilst sniegto pakalpojumu kvalitā tei. Un es labprā t tur paliktu. Viss kaut kā lakoniski, vienkā rš i un neuzkrī toš i, turklā t bez diskomforta un negatī vā m emocijā m, bez problē mā m, bija pilnī gi viss, kas vajadzī gs. Un nelieli trū kumi nespē ja konkurē t ar tiem spilgtajiem iespaidiem, kas piepilda š ī s mazā s paradī zes salas dvē seli un domas.. .
Ranveli Village 4*, в номере спа ресепшен Ranveli Village 4* ресторан Ranveli Village 4*
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliskas pludmales brī vdienas. Saule, okeā ns +30, ū dens +28, maigas baltas smiltis. Mierī gi, bet nepavisam nav garlaicī gi! Brī vdienas pā riem un ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Lieliskas pludmales brī vdienas. Saule, okeā ns +30, ū dens +28, maigas baltas smiltis. Mierī gi, bet nepavisam nav garlaicī gi! Brī vdienas pā riem un ģ imenē m ar bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maldī vija ir debesis uz zemes! ! ! Ikvienam tur vajadzē tu vismaz reizi dzī vē apmeklē t, lai redzē tu tirkī zzilo okeā nu ar kristā ldzidru ū deni, sniegbaltā m smiltī m un daudzā m zaļ ā m salā m okeā na vidū...Maldī vija ir ļ oti skaista valsts! Tici man, tur esot, jū ra atstā s iespaidus. … Tomēr ▾ Maldī vija ir debesis uz zemes! ! ! Ikvienam tur vajadzē tu vismaz reizi dzī vē apmeklē t, lai redzē tu tirkī zzilo okeā nu ar kristā ldzidru ū deni, sniegbaltā m smiltī m un daudzā m zaļ ā m salā m okeā na vidū...Maldī vija ir ļ oti skaista valsts! Tici man, tur esot, jū ra atstā s iespaidus. . . pat okeā ns. . . Un pats Indijas okeā ns ir vienkā rš i apbrī nojams! Ū dens krā sa ir vienkā rš i valdzinoš a: no tirkī za lagū nā m lī dz dziļ i zilajā m okeā na dzī lē m. To var apbrī not stundā m ilgi. . . Tik spilgtas un piesā tinā tas krā sas neesmu redzē jis ne pie Sarkanā s jū ras Ē ģ iptē (kas tiek uzskatī ta par vienu no skaistā kajā m), ne pie Egejas jū ras Grieķ ijā , ne pie Vidusjū ras Turcija un Kipra (lai gan tur ir arī tī rs un caurspī dī gs ū dens! Maldī vu salā s nekas nepā rspē j Indijas okeā nu! Jā , tas ir Maldivu salā s, jo Taizemē tas pats okeā ns ir pavisam citā ds: ū dens ir ļ oti dubļ ains, netī rs un redzamī ba nav lielā ka par metru. Maldivu salā s viss izskatā s savā dā k. . . kā pasakā !
Un no putna lidojuma man Maldī vija š ķ ita vē l skaistā ka! Tā pē c iesaku než ē lot naudu transfē ram no lidostas uz viesnī cu, jo lidojums ar hidroplā nu ir tā s naudas vē rts, ko viņ i par to iekasē (tam ir speciā li ventilā cijas logi, caur kuriem var nofotografē t visu viesnī cas skaistumu). š ī brī niš ķ ī gā valsts).
Lidojuma ilgums - 25 minū tes, ne vairā k. Ļ oti negaidī ti bija tas, ka hidroplā ns mū s nenogā dā ja uzreiz viesnī cā , bet gan pie plosta Indijas okeā na vidū , tā lu no salā m. Kopā ar bagā ž u piloti mū s izsē dinā ja un paš i aizlidoja. Ļ oti ekstrē mi! Tač u drī z vien izbrauca laiva, kas mū s aizveda uz mū su Ranveli salu, kur mū s sagaidī ja ar forš iem dvieļ iem un cienā ja ar kokteiļ iem. Starp citu, kamē r kuģ ojā m, redzē jā m lidojoš ā s zivis un delfī nus (otrreiz redzē jā m delfī nus no salas).
Ranveli Village viesnī ca aizņ em visu salu. Pati sala ir maza, bet ļ oti zaļ a, daudz visas dzī vā s radī bas (ī paš i putni, lidojoš ā s lapsas un krabji). Visapkā rt aug augstas palmas, nokaisī tas ar kokosriekstiem, no kuriem daudzi sliecas tieš i virs ū dens, eksotiski augi un augļ i, daudz ziedu, ir mini Ziemassvē tku eglī te (man š ķ iet, ka viņ i to rotā Jaunajā gadā ). Uz salas ir daudz š ū puļ tī klu (viens pat atrodas uz palmas virs ū dens), ir arī š ū poles ar mī kstiem spilveniem, kur var izklaidē ties. Ranveli ciematā ir daudz skaistu vietu, kur var fotografē t. Starp citu, tā s bildes, kas ir ievietotas internetā viesnī cas aprakstā , neatspoguļ o š ī s salas ī sto skaistumu (visticamā k, to uzņ ē mis kā ds nepieredzē jis fotogrā fs). Tas, ko redzē jā m dzī vajā , izrā dī jā s daudz skaistā ks!
No vienas puses, salā ir tirkī zzilas lagū nas, kur maksimā lais dziļ ums ir lī dz viduklim (platums bē rniem vai tiem, kas baidā s peldē t. Š eit mē s parasti vilkā m zviļ ņ us tieš i ū denī , gulē jā m un baudī jā m sauli), un no otras puses, ir mā jas rifs, kur var peldē ties, nirt un vē rot zivis. Nekur citur neesmu redzē jis tā du zivju daudzumu un daž ā dī bu: no mazā m lī dz milzī gā m un visā dā m varavī ksnes krā sā m! Un, lai redzē tu okeā na iemī tniekus, nav nepiecieš ams nirt dziļ umā ar akvalangu, var vienkā rš i snorkelē t (t. i. , peldē t pa ū dens virsmu ar masku un snorkeli). Acis izpleš as no krā saino zivju un daž ā du koraļ ļ u daudzuma (lielā kā daļ a koraļ ļ u diemž ē l š ķ iet beigti siltā ū dens dē ļ , bet to vietā aug jauni. Tas joprojā m ir ļ oti skaisti! Ļ oti nož ē lojā m, ka neizdarī jā m t paņ emiet lī dzi kastī ti ar kameru zemū dens fotografē š anai). Ja ū dens temperatū ra bija 27 grā di (atpū tā mies no 2008. gada 2. marta lī dz 12. martam), tad nemaz negribas kā pt ā rā no okeā na. Maldivu salu priekš rocī bas ietver laika apstā kļ us, kas ir labvē lī gi visu gadu (arī tas mū s nepievī la: karstums bija 30-35 grā di, un visas 11 dienas lija tikai vienu reizi, un pē c tam - milzī ga varavī ksne) !
Pati pludmale ir ļ oti tī ra ar baltā m smiltī m, kas nemaz nekarst! Vienī gais trū kums ir tas, ka daž viet veco koraļ ļ u fragmenti traucē ieeju ū denī . Varē tu sakopt! Starp citu, neticiet, ka pludmalē ir maz sauļ oš anā s krē slu, to ir pietiekami daudz un pietiek visiem! Savukā rt tiem, kuri vē lē jā s ieņ emt vietu zem palmas (tā kā Maldivu salā s saule ļ oti aktī va - ekvators joprojā m ir - neaizmirstiet paņ emt pā ris saules aizsargkrē mus ar spē cī gu aizsargfaktoru), bija jā ceļ as agri. un paņ em sauļ oš anā s krē slus, un tā , neviens nepalika bez vietas ! Pie katras mā jas ir arī sauļ oš anā s krē sli, bet tur vienmē r ir ē na! Tas ir tā pē c, ka uz salas ir tik bagā tī gs tropiskais augā js, ka 2 stā vu mā jas (katrā.4 istabas: otrajā stā vā ir balkons, pirmajā stā vā ir terase) no pludmales nemaz nav redzamas. Istabu trū kumi: pirmkā rt, lai arī no visā m mā jā m paveras skats uz okeā nu, bet no istabas tas nav redzams (viss vienas un tā s paš as veģ etā cijas dē ļ ); otrkā rt, neskatoties uz to, ka visas istabas ir mā jī gas un plaš as, tā s nav 4 *: mē beles un santehnika ir veca, trū kst fē na, un apgaismojums ir diezgan vā jš (lai gan apgaismojums, iespē jams, ir problē ma visiem Maldī vija, nevis š ī viesnī ca). Bet situā cija istabā s, manuprā t, pā rē jā s nav svarī gā kā , jo mē s esam mazā kā daļ a no tā m (nā kam duš ā un gulē t), galvenais, lai kondicionieris bū tu labs, un tas strā dā perfekti!
Istabas puika divas reizes dienā uzkopj istabu un gandrī z katru dienu oriģ inā li saklā j gultu (pat bez dzeramnaudas). Reiz mē s viņ am atstā jā m 10 dolā rus, un pē dē jā vakarā mums tika sarī kots pā rsteigums: visa gulta bija nokaisī ta ar svaigiem ziediem, kas izlikti sirsniņ u formā . Ļ oti labi! Starp citu, lasī ju atsauksmē s par citā m viesnī cā m, ka naudu zog tieš i no istabiņ ā esoš ā seifa. Mū su salā ar to viss bija kā rtī bā , un es nedzirdē ju nekā das sū dzī bas no citiem tū ristiem! Personī gi mē s pat neizmantojā m seifu, kas reģ istratū rā bija bez maksas, bet naudu, pases un vē rtslietas glabā jā m koferī ar kombinē to slē dzeni. Mū su istabas puika pat nepieskā rā s koferim un vē rtslietā m, kuras mē s daž reiz aizmirsā m nolikt.
Visas mā jas viesnī cā atrodas gar galveno smilš u taku (salā vispā r nav asfalta, tā pē c var aizmirst par apaviem un ī paš i papē ž u kurpē m, basā m kā jā m staigā t pat uz bā riem un restorā niem, baudot š ī s patī kamā s smiltis visu atpū tas laiku). Mā jā m, kas atrodas lagū nas (vai restorā na) pusē , ir sava pludmale, atš ķ irī bā no mā jā m gar koraļ ļ u rifu (spa pusē ). Tā pē c es uzskatu, ka mū su istaba ar numuru 34 un visas istabas no 30 lī dz 45 ir labā kā s uz salas, jo no tā m ir tieš a piekļ uve pludmalei, kas ir ļ oti ē rti!
Uz salas ir spa, nirš anas centrs (tur var arī noī rē t snorkelē š anas komplektu - masku, snorkeli un pleznas - par 10 USD dienā ), baseins (lai gan kam tas vajadzī gs, ja ir tā ds okeā ns), konferenč u telpa ar televizoru (bet rā da tikai vienu kanā lu), trenaž ieru zā le - 5$ (lai arī ļ oti maza, bet nevienam nebija vajadzī ga tā dā karstumā ), bibliotē ka (tur ir tū ristu atstā tas grā matas krievu valodā ), interneta kafejnī ca - $ 5 par 15 minū tē m, biljards - $ 6 stundā , galda teniss (raketes var paņ emt reģ istratū rā bez maksas), volejbola laukums pludmalē (tū ristu turnī ri pret vietē jiem notiek katru dienu plkst. 17.30), daž ā di ū dens sporta veidi pludmale (dubultais kajaks - 20 USD stundā utt. ). Principā Ranveli viesnī cā izklaides pietiek, pietrū ka tikai tenisa. Uz salas ir viens restorā ns un 3 bā ri (pludmalē , pie baseina un blakus restorā nam).
Baseina bā rā parasti tiek rī kota lielā kā daļ a ikdienas (izņ emot pirmdienu - brī vdienu) vakara programmas: Maldī vu nacionā lā s mū zikas vakars, mū sdienu filmu un Indijas okeā na zemū dens pasaules filmu demonstrē š ana. Tur var arī spē lē t kā rtis un citas galda spē les (kas ir uz bā ra), kā arī ir pieejami daž ā di kokteiļ i, kuriem vakarā ir 20% atlaide (tā saucamā s laimī gā s stundas). Protams, ņ emot vē rā to, ka š ī joprojā m ir sala un viss tiek importē ts, cenas ir atbilstoš as: alkoholiskie kokteiļ i - 6-9 USD, alus pudelē s - 4 USD, vī na pudele - 30 USD, kapitā la degvī na pudele. - 45 USD, tekilas pudele - 54 USD, ū dens pudele 1.5 litri - 3 USD (ū dens Maldivu salā s nav ī paš i labs, jo tā pē c, ka nav no kurienes to ņ emt, viņ i atsā ļ o jū ras ū deni) , saldē jums - 3-6 USD, glā ze parastā s sulas - 2.5 USD, svaigi spiesta - 4 USD. Plus 10% apkalpoš anas maksa (pat par ekskursijā m un suvenī riem, ko pā rdod viesnī cā ).
Kokteiļ i ir labi, ļ oti garš ī gi, ko nevar teikt par svaigi spiestā m sulā m, kuras vai nu taupī bas nolū kos, vai tā pē c, ka nemā k, bā rmeņ i dara tā : ieliek š eikerī ledu un daž us augļ u gabaliņ us. , pā rlej nedaudz ū dens un visu samaisa . Viņ i to sauc par svaigā m sulā m! Kad es redzē ju visu š o procesu, nā kamajā reizē es lū dzu darī t to paš u bez ū dens un ledus. Sanā ca nevis sula, bet augļ u biezenis, jo acī mredzot viņ i nezina par sulu spiedē m un visas sulas tiek gatavotas š eikeros. Arī sulas viņ u kastē s nav ī paš i labas (pat ne sulas, bet nektā ri), lai gan man likā s, ka pie ekvatora ir daudz augļ u un sulā m jā bū t nesalī dzinā mā m. Vā rdu sakot, viņ u sulas nevar salī dzinā t ar mū su Tropicana, J-7 vai Rich (mē s pat apstrā dā jā m, lai viņ i zinā tu, kā dā m sulā m ī sti jā bū t)! Tā pē c, ja iespē jams, ņ emiet lī dzi dzē rienus uz Maldivu salā m (paņ ē mā m 5 litrus sulas un 3 litrus minerā lū dens, lai istabā bū tu ko dzert, un mums pietika 11 dienā m), ieskaitot alkoholu, neskatoties uz fakts, ka Maldī vija ir sausais likums, un jū s to nevarat izturē t! Bet mē s izrā dī jā s gudrā ki un tomē r atvedā m alkoholu! Viltī ba bija tā da, ka bezalkoholiskos dzē rienus ielikā m lielā s pudelē s koferī ar drē bē m, tukš ā s 0.5 l Sprite pudelē s lē jā m degvī nu un martini, bet rumu un konjaku no Coca-Cola un ielikā m maisiņ ā kopā ar š ampū niem, duš as ž elejā m un visu. daž ā das lietas. Kad lidostā izgā jā m cauri bagā ž as kontrolei (visas lietas bija caurspī dī gas), mums prasī ja parā dī t, kas ir koferī : ļ oti ilgi skatī jā s uz minerā lū deni, kratī ja pudeles, vai neparā dī jā s č ū ska (piemē ram, degvī nā ), pā rbaudī ja sulu vā ciņ u blī ves, bet neko neatrada. Acī mredzot, ieraugot tik daudz lielu 1.5 litru un 2 litru pudeles koferī , viņ i priecā jā s, ka tajā s atradī s alkoholu, un nemaz nepamanī ja mazā s pudeles somā , kurā bija viss interesantā kais....Tā mē s pā rvadā jā m alkoholu ! Varbū t kā dam noderē s mū su padoms, vai varbū t kā ds izdomā s savu oriģ inā lo ceļ u.
Galvenais bā rs atrodas blakus restorā nam, ir arī deju grī da, kur 2 reizes nedē ļ ā treš dienā s un svē tdienā s notiek diskotē ka (sakarā ar to, ka viņ u galvaspilsē tā - Malē - ir grū ti dabū t diskus ar jauniem mū ziku, spē lē galvenokā rt 80. -90. gadu hī tus un pā ris modernas dziesmas, tā pē c iesaku ņ emt lī dzi savus iecienī tā kos kompaktdiskus vai vē l labā k uzdā vinā t piemiņ ai) un reizi nedē ļ ā notiek krabju skrē jieni (maksā.2 USD par krabi, kas jums patī k, un, ja tas izrā dā s pirmais, laimē alu).
Sakarā ar to, ka Ranveli sala ir maza, restorā ns atrodas uz ū dens, ko es pat uzskatu par plusu viesnī cai. Pirmkā rt, no restorā na paveras ļ oti skaists skats uz okeā nu un paš u salu (ir iegū tas lieliskas fotogrā fijas), otrkā rt, sē ž ot un ē dot pie sava galda, tajā paš ā laikā barojat zivis, kas spieto pie restorā na (no protams, ja galds ir labi novietots). Mums bija jauks, draudzī gs viesmī lis, un viņ š mums iedeva galdiņ u vienā no labā kajā m vietā m restorā nā ! Kopumā ir ļ oti ē rti, ka katram istabas numuram tiek pieš ķ irts galds un viesmī lis 2 personā m (ja vē las, uzreiz aiz divā m istabā m 4 personā m), un nav jā steidzas uz restorā nu, lai ieņ emtu tukš as vietas, kā Turcijā vai Ē ģ iptē , Kā tu zini, ka neviens nesē dē s tavā vietā .
Ē diens restorā nā ir ļ oti labs! Neskatoties uz to, ka tur nav tik liela ē dienu daudzveidī ba kā Turcijā , ē diens ir ļ oti garš ī gs un vienmē r svaigs (lai gan Turcijā salasī si pilnus š ķ ī vjus ar visā dā m lietā m, un puse bū s neē dama, bet š eit viss pietiek un viss ir ē dams). Pā rsvarā dominē Eiropas virtuve, un, tā kā tū ristu lielā kā daļ a salā ir itā ļ i (no Krievijas bijā m tikai 8), katru dienu tiek piedā vā ti itā ļ u ē dieni: makaroni, pica un lazanja. Tā pat vienmē r ir gaļ a, vista un zivis, kartupeļ u ē dieni (katru dienu daž ā di), salā ti, svaigi dā rzeņ i, siltajiem ē dieniem - ļ oti garš ī gas zupas, no kurā m nevar atteikties. Uztura mī nusi: tikai 3-4 veidu augļ i (ļ oti salda papaija, pā rsteidzoš i garš ī gi ananā si, ā boli, apelsī ni, pā ris reizes bija arī karaliskie banā ni un marakujas augļ i - varē ja bū t vairā k! ), un ļ oti maz konditorejas izstrā dā jumu ( lai gan diez vai pē c tik garš ī ga ē diena kā dam kaut ko vajag). Vispā r pavā re restorā nā LABA SIEVIETE, viņ am var iedot 5 balles! ! ! Tē ja, kafija un sulas brokastī s ir bez maksas. Ē dā m 3x dienā , bijā m apmierinā ti!
Apkalpoš ana restorā nā un bā ros ir ļ oti laba! Vispā r maldivieš i ir ļ oti draudzī gi cilvē ki (par to runā viņ u laipnā s acis), kuri vienmē r smaida, sveicinā s 10 reizes dienā un labi izturas pret krieviem! Vienī gais trū kums ir tas, ka viņ i absolū ti nezina krievu valodu. Uz salas nav krieviski runā još u gida, bet visa nepiecieš amā informā cija par viesnī cu ir reģ istratū rā (tie, kas angļ u valodu nezina vispā r, ņ emiet lī dzi angļ u-krievu vā rdnī cu). Ņ emot vē rā , ka gandrī z visi darbinieki ir izglī toti un zina 3-4 valodas, tad drī z, domā ju, viņ i runā s arī krieviski, kā viņ iem ir vē lme.
Runā jot par suvenī riem, varu teikt, ka tos salā labā k nepirkt, jo beznodokļ u izvē lei ir daudz lielā ka izvē le un cenas ir zemā kas, jo nav 10% uzcenojuma par katru iegā dā to preci.
Rezultā tā iztē rē jā m visam, sev neko neliedzot, apmē ram 1000 USD diviem (ieskaitot suvenī rus - 150-200 USD, divas ekskursijas "Makš ķ erē š ana saulrietā " - 80 USD (20 USD no personas par 1 ekskursiju), dalī ba krabju sacī kstes - ne vairā k kā.5 USD, vairā kas biljarda spē les - apmē ram 15 USD, kajaku noma - 20 USD, beznodokļ u - aptuveni 250 USD).
Citā s salā s neesmu bijusi un Ranveli viesnī cu man nav ar ko salī dzinā t, bet vienu varu teikt: man ļ oti patika ne tik ļ oti viesnī ca, cik paš as Maldī vijas! Es iemī lē jos š ajā skaistajā valstī! ! ! Ceļ ojums uz Maldivu salā m man bija dzimš anas dienas dā vana, ko atcerē š os visu mū ž u! Es skatos bildes un gribu atgriezties š ajā PARADĪ ZĒ...ko sauc par MALDIVIJU! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ranveli ciemā atpū tusies no 2.01. 08. lī dz 13.01. 08. Kopē jais iespaids POZITĪ VS. Mē s bez apstā jas lidojā m ar Boeing 767 apmē ram 9 stundas. Joki sā kā s Domodedovā . Esam gudri - lidostā ieradā mies ar maš ī nu, atstā jā m tajā siltas drē bes, un tajā , ko mamma dzemdē ja - “jakā ” uz kaila miesas, devā mies uz karstā m zemē m : ). … Tomēr ▾ Ranveli ciemā atpū tusies no 2.01. 08. lī dz 13.01. 08. Kopē jais iespaids POZITĪ VS. Mē s bez apstā jas lidojā m ar Boeing 767 apmē ram 9 stundas. Joki sā kā s Domodedovā . Esam gudri - lidostā ieradā mies ar maš ī nu, atstā jā m tajā siltas drē bes, un tajā , ko mamma dzemdē ja - “jakā ” uz kaila miesas, devā mies uz karstā m zemē m : ). Tač u, kad Transaero tā vietā , lai piezemē tos caur “piedurkni”, piedā vā ja ierastajā veidā izstaigā t laukumu, noskaņ ojums tika sabojā ts. Vispā r, kā saka mans jaunais maldī vu draugs Dens, “savoks ir savoks”: austiņ as neder, lai skatī tos filmu (par 500 rubļ iem piedā vā paņ emt video atskaņ otā ju), segu kā vienmē r nepietiek. . . Malē mū s no lielā s lidostas nogā dā ja mazā , no kurienes vajadzē ja lidot ar hidroplā nu uz salu. Negaidiet ceļ vež us tā pat kā Turlendā – meklē jiet sevi lidmaš ī nu izlidoš anas tablo uz salā m. Lidoš ana ar hidroplā nu ir ī paš s stā sts: pacelš anā s un nolaiš anā s uz ū dens ir ļ oti mī ksta, bet š eit ir zum, un iluminatorā ir caurums ventilā cijai, un pilots mē ģ ina turē t dzinē ja vadī bas pogu. ar abā m rokā m....Sala ir ļ oti maza – lē nā m var apbraukt 10 minū tē s. Tā ir sadalī ta 2 daļ ā s - 2/3 salas atpū tniekiem un 1/3 kalpiem. Pā rsvarā atpū tā s itā ļ i + pā ris franciski runā još as ģ imenes, mū sē jie bija 5 ģ imenes. Kopumā ir 56 istabas (4 istabas uz divstā vu mā ju) un 4 istabas vienstā va bungalo. Istabu iekā rtojums ir viena tipa - divas vai vienvietī gas gultas, divi atzveltnes krē sli, kafijas galdiņ š , divi naktsgaldiņ i, bā rs, drē bju skapis, kondicionieris. Vannas istabā ir vanna ar duš u. . . Mums paveicā s, jo dzī vojā m vienstā va bungalo un vannasistabā bija milzī gs bedrī š u logs uz nelielu dā rziņ u ar eksotiskiem augiem brī vā dabā . Tu mazgā jies duš ā , un tev dzied putni (vā rnas pā rsvarā kurkst) un š ķ iet, ka tu neesi istabā , bet esi kails uz ielas. Istabā grī da ir auksta basā m kā jā m, jo ​ ​ tā ir flī zē ta. Telpu uzkopj divas reizes dienā , veļ u 1 reizi 2 dienā s. Televizora nav, tā pē c paņ ē mu portatī vo datoru ar kaudzi filmā m un ne velti, jo vakaros tur praktiski nav ko darī t - tā nav Turcija-Ē ģ ipte, kur animatoriem reizē m vienkā rš i sanā k. Istaba ir ļ oti tumš a. Vai nu tie taupa enerģ iju, vai arī ir stilizē ts kā mež onī ga paradī ze, bet no blā vas spuldzes zem griestiem un divā m ne mazā k blā vā m naktslampā m (ņ em lī dzi : )) vienkā rš i nav iespē jams lasī t. Vē l viena problē ma ir viņ u elektrī bas kontaktligzdas. Istabā ir tikai viens adapteris Eiropas spraudnim un reģ istratū rā "nevar palī dzē t", un kad sieva ieslē dz, piemē ram, fē nu, mē s paliekam bez portatī vā datora ! ! ! Ja vē lies sē dē t uz verandas, elpot okeā nu un strā dā t pie datora, ņ em lī dzi pagarinā tā ju 5 metrus + adapteri. Vē l viena problē ma ir okeā na tuvums. No istabas lī dz ū denim no 10 lī dz 30 metriem, un viņ š pē c tam trokš ņ o un pat naktī neaptur savu "sē rf-gaismu", un daž reiz prā tā nā k domas par veciem cunami, tā pē c naktī jū s pamostaties 10 reizes. Secinā jums: nē sā jiet kaut ko ausī s, ja jū s nemierī gi gulē jat. Tiesa, pa dienu zem kondicioniera trokš ņ a guļ u ļ oti labi. Kā vienmē r, ar drē bē m spē lē jā m droš i - savā cā m divus koferus. Patiesī bā pat kurpes tur nav vajadzī gas smilš aino celiņ u dē ļ . Un jū s varat doties basā m kā jā m uz pludmali un uz restorā nu un pastaigā ties (dā mas! aizmirstiet par papē ž iem! ). Uz pludmali no istabas peldbiksē s, uz bā ru arī , tikai restorā nam nepiecieš ams viegls apģ ē rbs. Viņ i tur ē d restorā nā.3 reizes. Galdiņ i 2.3, 4.5 personā m. Katram galdiņ am savs viesmī lis. Ē diens ir bufete ar itā ļ u pieskaņ u - lazanja, pica, makaroni. . Vienmē r ir 1 gaļ as veids un 1 zivju veids, dā rzeņ i, garš augi, vakariņ ā s zupa, 3-4 augļ u veidi. Es mī lu papaiju un tā pē c mani iepriecinā ja augļ i, lai gan mū su tautieš i gaidī ja vairā k pie ekvatora : ) Viņ iem ir problē mas ar ū deni - un spiediens vannas istabā ir ļ oti vā jš , un dzerš anas ziņ ā.3 USD maksā.1, 5 litri ū dens. Alkoholu nevar ievest valstī , bet tas maksā : vī na pudele -25-30$; š ampanietis - 25-50 USD; alus - 3-5 USD; kokteiļ i 7-10 USD. Mū su puisis mē ģ inā ja ievest konjaku no Duty kontrabandas, bet muita zina savu biznesu - rekvizē ja. Atceļ ā viņ am bija jā paņ em savs burbulis no seifa muitā , bet mū s atveda uz lidostu ļ oti vē lu un viņ am nebija laika. Diena tur ir kā diena kā dvī ņ u brā ļ i: pludmale ir no 7:00 lī dz 17:45 ar brokastu pā rtraukumu 8:30, pusdienas 13:00 No 13:00 lī dz 15:00 saule karsta. Gaisa temperatū ra +28, ū dens +28, smiltis +28.5. dienā nolē mu nesmē rē t ar krē miem - uzreiz izdegu. Lietojiet vairā k aizsargkrē mu! ! Jā , pludmalē nav tā da drū zmē š anā s kā Vidusjū rā , vē l lielā ka iespē ja, ka cilvē ki nemaz nav manā mi, bet tomē r ir problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem. Saule ir silta, un jū s varat paslē pties tikai zem palmā m, un pludmalē tā s ir 3-4. Tā pē c gudrie no rī ta skrien ieņ emt vietu zem palmas. Vakarā bija pā ris tā sauktā s diskotē kas, krabju skrē jieni, vietē jo "amatieru priekš nesumu" priekš nesumi - viesmī ļ i un klejotā ji rā dī ja aborigē nu dejas pē c paš u dziesmā m, restorā na bā rā ir improvizē ta starptautiskā bibliotē ka - atpū tnieki dodas prom. viņ u grā matas izbraucot. Apkalpoš ana draudzī ga, krievu valodu nezinā ju - sā kā m mā cī t ! ! No ekskursijā m varat doties uz kaimiņ u salā m vai makš ķ erē t. Braucā m makš ķ erē t un ļ oti patika - noķ ē rā m divas dū š ī gas zivis, tā s tika pagatavotas pusdienā m restorā nā . Ļ oti ē rta pakalpojumu apmaksas sistē ma - par visu saņ em rē ķ inus, kurus vari samaksā t vienu reizi pirms izbraukš anas. Bez krā pš anā s, dzeramnauda 10% apmē rā no rē ķ ina vienmē r tiek iekļ auta rē ķ inā . Jū s dodat dzeramnaudu viesmī ļ iem, apkopē jā m pē c saviem ieskatiem - mē s katrs atstā jā m 10 USD pirms izbraukš anas. Bū s jautā jumi - rakstiet uz ksb@miee. lv
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в южной части атолла Ари, в окружении нетронутых природных лагун, с «домашним» рифом в 5–10 метрах от берега, очень удобными для занятий дайвингом. Открыт в 1991 году, последняя реновация проведена в 2008 году. Отель подойдёт для дружеских компаний и романтических поездок вдвоем. Размеры острова: 200 м x 40 м.

Atrašanās vieta Отель расположен на острове Виллинджиливару, в районе Южного Атолла Ари. Расстояние от аэропорта Мале — 75 км. Трансфер от аэропорта на гидросамолете — 30 минут, на скоростной лодке — 1 час 45 минут (в зависимости от погодных условий).
Pludmales apraksts Домашний риф расположен в 10 метрах — северная часть острова, в 90 метрах — южная часть острова. Пляжные полотенца — бесплатно (в номере).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, комната для хранения багажа (на ресепшн, бесплатно), экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), ТВ-зал, интернет-кафе (платно), Wi-Fi в зоне ресепшн и в ТВ-зале (платно), сувенирный магазин, торговая галерея, кабинет врача на соседнем острове (платно),1 открытый бассейн. Отель предлагает услуги по проведению свадебных церемоний.

Рестораны и бары:

Raakani — основной ресторан отеля с блюдами западной, восточной и интернациональной кухни, шведский стол, есть диетическое меню.

Main Bar, Sunset Bar с террасой, Pool Bar — бары отеля с широким выбором коктейлей и закусок.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых. Детское меню (под запрос).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: библиотека, вечернее шоу (крабьи бега, мальдивская ночь), живая музыка, дискотека, дартс, пляжный волейбол. Платно: парусный катамаран, сноркелинг, оснащение для сноркелинга, скуба-дайвинг, каноэ, водный велосипед, катание на банане, вейкбординг, водные лыжи, дайвинг центр, массаж.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 56 номеров: Standard Room (34 м2, макс. 3 или 2+1 чел.). Расположены у береговой линии в двухэтажных блоках по 4 номера в каждом, имеют террасу или балкон. Кровать king size или twin.

Istabās

Сейф: на ресепшн (бесплатно), телефон, кондиционер, потолочный вентилятор, мини-бар (платно), электрический чайник (по запросу), набор для кофе и чая, ванная комната, фен: по запросу, пляжные/ банные полотенца, балкон или терраса, room service.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese South Ari Atoll, 00210 Dhangethi, Maldives
Tālruņi: Tel: +9606680826
Fax: +9606680823
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).