Vilamendhoo Island Resort & Spa 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
Viesnīca atrodas Vilamendu salā, Ari atola dienvidu daļā. Atvērts 1994. gadā, renovēts 2010. gadā. Viesnīca ar gleznainu "mājas" rifu ar daudzām alām ir lieliski piemērota niršanas entuziastiem. Tāpat mierīgās atmosfēras dēļ piemērota ģimenēm ar bērniem, jauniem pāriem un medusmēnešiem.Vairāk →
аватар fghd
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istabā ved sagaidī š anas kokteilis, auksti dvieļ i un cī ņ a ar bagā ž u. Dolā ra dzeramnauda viņ u atstā j diezgan apmierinā tu ar dzī vi : ) Lai gan, tur viss personā ls ir apmierinā ts ar dzī vi, jo dzimtajā s salā s tos 100-150 dolā rus mē nesī nevar nopelnī t. … Tomēr ▾ Istabā ved sagaidī š anas kokteilis, auksti dvieļ i un cī ņ a ar bagā ž u. Dolā ra dzeramnauda viņ u atstā j diezgan apmierinā tu ar dzī vi : ) Lai gan, tur viss personā ls ir apmierinā ts ar dzī vi, jo dzimtajā s salā s tos 100-150 dolā rus mē nesī nevar nopelnī t.

Mums tika nodroš inā ts augstā kais 137, atseviš ķ i, netā lu no nirš anas piestā tnes. Mē s rezervē jā m superior numuru uz 3 dienā m un luksusa numuru uz 9 dienā m, viss ar viss iekļ auts. Kondicionieris ir zvē rs, bet to var regulē t. Pludmale nav plaš a, bet sauļ oš anā s krē sli lieliski iederas un neviens nevienam netraucē . Un vispā r nav sajū tas, ka tev kā ds sē ž uz galvas. Visi tū risti ir pa pā riem, galvenokā rt no Rietumeiropas, un ar Š Ī S kategorijas audzinā š anu viss ir kā rtī bā.

Un daba...To vajag redzē t un just. Zaļ ā jū ra. Sala tiek uzturē ta dabiskā stā voklī . Starp tī ri izslaucī tā m un noslī pē tā m takā m ir ī sti tropu dž ungļ i. Zivis un putni vienkā rš i nebaidā s.
Ķ irzakas, krabji skrien tieš i zem kā jā m, vā rnas un sikspā rņ i lido virs galvas. Domī gie gā rņ i stā v krastā un skatā s tā lumā ...Un viņ i visi JUMS NEPIEVĒ RS UZMANĪ BU!! ! J Neraugoties uz to, ka š eit ir ekvators, ē nā temperatū ra dienas laikā nepaceļ as augstā k par 32 grā diem. Tač u saule cepina neticami, tā pē c nav ieteicams atrasties saulē ilgā k par 20 minū tē m ar atvē rtu ā du jebkurā ķ ermeņ a daļ ā bez aizsargkrē ma – apdegsi.
Mū su bagā ž a ieradā s tikai treš ajā dienā . Visu š o laiku neiedegā mies un tikpat kā nepeldē jā mies, jo veikalā uz salas nav ne peldbikses, ne peldkostī mu.

Tieš i š ajā dienā mē s tikā m pā rcelti uz ilgi gaidī to luksusa numuru. Izrā dī jā s, ka tas ir DUBULTS bungalo. Tiesa, nedaudz lielā ka platī ba nekā superior, un ar atzveltnes krē sliem un skapi ar apgaismojumu. Bet nebija atvē rtas vannas istabas kā augstā kajā . Un jū s joprojā m varat dzirdē t savus kaimiņ us aiz sienas.

Vē l viens mī nuss tika atrasts mini pludmalē pie bungalo.
Pusi no salas ziemeļ u krasta pie ieejas ū denī klā j bieza miruš u asu koraļ ļ u garoza. Tā pē c mē s lū dzā m rumboju aiznest mū su sauļ oš anā s krē slus uz smilš u joslu salas austrumu galā . Par laimi, tas atradā s 20 metrus no bungalo.

Vispirms iedegos zem krē ma ar koeficientu 25, tad pē c 3 dienā m pā rgā ju uz faktoru 12. Apdegumu nebija un iedegums ļ oti neparastā krā sā , bet skaists. Jā , es tvaicē ju zem saules ne vairā k kā pusotru stundu. Pā rē jā laikā peldē ju ar masku un snorkeli, bet T-kreklā , lai neizdeg, un zeķ ē s, lai nemazgā kā jas spurā s.
Zemū dens pasaule izskatā s bā la, bet jo skaistā k izskatā s krā sainā s zivis. Attē ls, kas paveras netā lu no rifa klints, ir aizraujoš s. Pilnī gi caurspī dī gā , saules apspī dē tā ū denī koraļ ļ u klints nolaiž as tumsā . Un kas zina, kas tur tumsā peld.

Pirmajā dienā pē c ieraš anā s es muļ ķ ī gi piedzī voju peldi.
Es ā trā tempā metos pā ri plauktam un tiku tā lā k par rifa pā rtraukumu. Tad atpakaļ . Man ļ oti paveicā s, ka toreiz bija paisums. Es pabraucu garā m collas virs koraļ ļ iem rifa malā . Ja ū dens bū tu bijis nedaudz zemā ks, viņ š bū tu noplē sis ā du uz krū tī m un bū tu ā rstē ts lī dz atvaļ inā juma beigā m. Tas ir tas, ko es sapratu vē lā k maskā.
Peldē tā jiem ir izgrieztas ejas caur koraļ ļ iem un atzī mē tas ar numurē tā m bojā m. Ir 10 vai 12 š ā di fragmenti.

Ē diens viesnī cā ir izcils. Katru nedē ļ as dienu tiek gatavoti jauni ē dieni no gaļ as, zivī m, vistas un dā rzeņ iem. Tiesa, puse no ē dieniem ar milzī gu daudzumu karija. Bet pē c Maskavas ē diena karijs tika uztverts lieliski. Visu š o ē dienu vislabā k dzert ar aukstu vietē jo minerā lū deni. Pē c viņ as kolas š ķ iet ķ ī misks risinā jums. Jā , ir daudz salā tu un augļ u. Augļ i ir nogatavojuš ies un ļ oti garš ī gi.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Viņ i smaida un sasveicinā s neatkarī gi no tā , cik reizes dienā jū s viņ us satiekat.
Dzeramnaudas tiek atstā tas liela pasū tī juma gadī jumā vai par pakalpojumiem, kas neietilpst darba pienā kumos. Kaut kas lī dzī gs š im: 10% viesmī lim apmaksā tā s vakariņ ā s saulrieta bā rā , 1 USD par š veicaru, rumbu sapulcē , laivas kapteini ekskursijā s, 10 USD no personas viesmī lim atvadu vakariņ ā s.

Es neiesaku doties ekskursijā s, nav vē rts mest laiku, tas joprojā m nav nekas interesants. Makš ķ erē jot, iespē ja noķ ert zivi ir minimā la. Jums nevajadzē tu doties uz kaimiņ u salā m - tā s izskatā s ļ oti nož ē lojami, salī dzinot ar Vilamendu.

Krievu tū ristu, paldies Dievam, salā tikpat kā nav. No 4-6 cilvē ku spē ka. Karstumā viņ i dzē ra degvī nu un vienmē r sē dē ja tajos paš os krē slos pie bā ra.
Pā rē jie ir vā cieš i, briti, holandieš i.
Uz salas neviens nerunā krieviski, tā pē c vadieties pē c angļ u valodas, ar kuru vietē jie darbinieki sazinā s diezgan pā rliecinoš i.
аватар gjfg
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Salas izmē rs ir 700 m x 300 m. Ļ oti zaļ š. ISTABAS Salas dziļ umos ir standarta bungalo ar vairā kā m istabā m vienā ē kā , nav nevienas pludmales. Atlikuš ie bungalo ir "superior" un "deluxe", katrs ar vienu un divā m istabā m. Š ie bungalo neatrodas paš ā krastā , tos no krasta atdala koki. … Tomēr ▾ Salas izmē rs ir 700 m x 300 m. Ļ oti zaļ š.
ISTABAS
Salas dziļ umos ir standarta bungalo ar vairā kā m istabā m vienā ē kā , nav nevienas pludmales. Atlikuš ie bungalo ir "superior" un "deluxe", katrs ar vienu un divā m istabā m. Š ie bungalo neatrodas paš ā krastā , tos no krasta atdala koki. Okeā ns ir tikai daž u sekunž u attā lumā . Bungalo ir viss nepiecieš amais: kondicionieris, ventilators, daudz daž ā du mē beļ u. Mā jā m ir liela veranda ar galdu un krē sliem. Katrā bungalo ir sauļ oš anā s krē sli un matrač i. Pludmales un citi dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a ir mainī ta trī s reizes visu laiku, un tad, kad mē s to nometā m uz grī das. Vannas istaba ir liela. Nav vannas, ir duš a. Ir karsts ū dens. Tualetes piederumi tikai ziepes un tualetes papī rs. "Superior" numuros ir duš as mini dā rzā . Katrā istabā ir jaucē jkrā ns, kurā var noskalot kā jas no smiltī m.

PLUDMA
Visai salai ir š aura pludmales josla, izņ emot nelielu teritoriju ziemeļ u pusē starp izejā m 8 un 9. Salas austrumu galā ir plaš a smilš aina kā pa, pa kuru bē guma laikā var sasniegt nelielu akmeņ ainu salu. Pludmale netiek attī rī ta no augu atkritumiem, bet tiek attī rī ta no sadzī ves atkritumiem. Daž ā s vietā s ir lielas sē nes 4 zviļ ņ iem. Un tā pē c sauļ oš anā s krē slu var novietot koku ē nā.

OKEĀ NS
Okeā ns ir lielisks. Visai salai apkā rt ir rifs, kurā var redzē t baru visdaž ā dā ko dzī vo radī bu. Bet seklā ū denī ir maz dzī vo koraļ ļ u. Es ļ oti iesaku izpē tī t rifu ar nirš anu, tas ir tā vē rts. Sā kot no 5 metru dziļ uma, ir daudz koraļ ļ u un daudz vairā k zivju. Jū s varat redzē t murē nas, stintes, papagaiļ u zivis, bruņ urupuč us, suņ u zivis, lauvu zivis un daudzas citas zivis.

UZTURS
Uz salas ir viens restorā ns, divi bā ri, tē jas veikals, kas atrodas bā rā Sunset. Jū s varat izvē lē ties jebkura veida ē dienu, pat viss iekļ auts.
Ē diens viss ir svaigs, bet neteiktu, ka ļ oti garš ī gs. Ir gaļ as ē dienu izvē le. No zivī m galvenokā rt viens tuncis, kas pagatavots daž ā dā s formā s. Ir vista. Piedevas tiek gatavotas no kartupeļ iem, rī siem, makaroniem un daž iem dā rzeņ iem. Salā tu izvē le nav liela. Sarī vē ti burkā ni, vā rī tas bietes. Sasmalcinā ti tomā ti un gurķ i, kā posti, salā ti. Brokastī s ir daudz konditorejas izstrā dā jumu, sulas no maisiņ iem. Ir augļ i un deserti. Par tā du cenu, kā du prasot par viesnī cu, viss nav pat slikti. Ir ļ oti asi ē dieni, nav pikanti, vajag pamē ģ inā t.

APKALPOŠ ANA
Visi ir ļ oti draudzī gi. Rumbas istaba tiek uzkopta divas reizes dienā . Slauc smiltis, saklā j gultu, apstrā dā istabu no kukaiņ iem, katru dienu maina dvieļ us. bet ar kā du biež umu gulta jā maina, nesapratu. Restorā nos viesmī ļ i ir pieķ ē ruš ies tev, apkalpoju ā tri. Restorā nā telpai tiek pieš ķ irts galds. Reģ istratū rā visi smaida.
Bet, ja angļ u vai vā cu valoda ir slikta, tad ir ļ oti grū ti runā t un nav neviena, kas palī dzē tu, jo krievu tur gandrī z nemaz nav. Katru dienu sala tiek apstrā dā ta ar odu dū miem.

IZKLAIDE
No izklaides salā , nirš ana, snorkelē š ana, ir neliela trenaž ieru zā le, laukums, divi volejbola laukumi, biljards, 2 galda tenisa galdi, katamarā ns, kanoe, sē rfoš ana. Ir vairā kas ekskursijas, visas nav dā rgas. Ja ņ emat viss iekļ auts, tad divas ekskursijas ir bez maksas. Š is ir vietē jais ciems un nakts makš ķ erē š ana. Ciematu var aizstā t ar salu ar bā rbekjū . Tos ved arī uz rifiem citā s vietā s, bet Vilamendu rifs ir labā ks.
Diskotē ka reizi nedē ļ ā lī dz 2 naktī.

NIRŠ ANAS KLUBS
Nirš anas klubs Werner Lau Maldives. Ko es varu teikt. Kluba ē ka ir jauka, tā pat kā visas ē kas uz salas. Galvenie vā cieš i š eit ir Dani un Kriss. Aprī kojums ir diezgan vecs. Iesaku katram bū t savam, vismaz hidrotē rps, maska, spuras. Cenas ir augstas. Tie ir trū kumi. Bet jū ras priekš rocī bas.
Pirmkā rt, instruktori ir ļ oti kvalificē ti, otrkā rt, nirš anas vietu ir ap 40. Treš kā rt, salas tuvumā jebkurā laikā var nirt pa pā riem bez instruktora. Jū s varat izvē lē ties jebkuru ē rtu nirš anas grafiku, kas jums ir piemē rots. Viena bū tiska piezī me, lai nirt š eit ir nepiecieš ams sertifikā ts. Ja vē laties bez instruktora, tad nepiecieš ams pā ris. Ja labi neproti angļ u vai vā cu valodu, Dani neuzņ emsies tevi mā cī t, jo ir stingra un atbildī ga dā ma.

ATZINUMI
Iztē rē tā nauda, ​ ​ viesnī ca atmaksā jas pilnī bā . Ja neesat izvē lī gs un galvenais, par ko ē dat, ir nirš ana un snorkelē š ana, tad jums patiks. Tas, kas var apbē dinā t, ir laikapstā kļ i. mums tikai 4 no 12 dienā m bija labas saulainas dienas, pā rē jā s dienā s bija daudz lietus. Un nevis 10-15 minū tes, kā viņ iem patī k rakstī t, un daž reiz uz visu dienu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на острове Виламенду в южной части атолла Ари. Открыт в 1994 году, реновирован в 2010 году. Отель с живописным «домашним» рифом со множеством пещер отлично подойдет для любителей дайвинга. Также за счёт спокойной атмосферы подходит для семейного отдыха с детьми, молодых пар и молодоженов.

Atrašanās vieta Расположен на острове Виламенду в южной части атолла Ари, в 82 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: 25 минут на гидросамолете (с 06:30 до 16:30).
Pludmales apraksts Хороший домашний коралловый риф.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в баре (бесплатно), пользование компьютером в сувенирном магазине — бесплатно, интернет-кафе (бесплатно), room service: платно, услуги по глажке одежды (платно), 2 конференц-зала (на 25 чел. каждый), сувенирный магазин и ювелирный магазин, библиотека, 2 открытых бассейна (включая Sunset — для гостей старше 18 лет). 4 ресторана, 4 бара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 1 теннисный корт бесплатно (для All Inclusive, только в дневное время), каяки бесплатно (для All Inclusive), бильярд бесплатно (для All Inclusive), бадминтон бесплатно (для All Inclusive), волейбол на пляже бесплатно (для All Inclusive), дартс, водные виды спорта, виндсерфинг (оборудование бесплатно для All Inclusive), настольный футбол, настольный теннис бесплатно (для All Inclusive), шахматы (и шашки), настольные игры, дайвинг-центр (Euro-Divers Scuba). Развлекательные программы (дискотека, традиционное мальдивское шоу, крабьи бега, живая музыка).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 184 отдельно стоящих коттеджей, сгруппированных в блоки по 4 или 5 номеров.

Istabās

Сутниковое ТВ, телевизор, CD/DVD-проигрыватель, кондиционер-сплит, потолочный вентилятор, телефон, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), мини бар (платно), набор для приготовления чая и кофе, душ, банные принадлежности, фен, халат, кровать king size

зона отдыха, терраса, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese South Ari Atoll, Republic of Maldives
Tālruņi: +960 6680637
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).