Kuramathi Maldives 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.810
№3 viesnīcas reitingā Ari atols
8.8 Numurs
8.9 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.7 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no skaistākajām Maldīvu salām Rasdhoo atolā. Sala stiepjas 1800 metru garumā no austrumiem uz rietumiem, pakāpeniski sašaurinoties uz rietumiem un beidzas ar smilšainu iesmu. Salas ziemeļu krasts ir vērsts pret lagūnas ūdeņiem, bet dienvidu krasts pret koraļļu rifu. Viesnīca tika uzcelta 1975. gadā, daļēji renovēta un tika atvērta saskaņā ar jaunu koncepciju 2009. gada novembrī. Pēdējā renovācija notika 2016. gadā.Vairāk →
аватар Tatianaginovo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Rakstam atsauksmi par brī niš ķ ī go viesnī cu Kuramathi! Mū su uzdevums bija atpū sties okeā na piekrastē ar bezgala zaļ o veģ etā ciju, lidojums bija obligā ts ar hidroplā nu, jo radinieki lidoja un stā stī ja par neaizmirstamiem skatiem, lai gan mē s negribē jā m lidot tā lu, bet š eit ir tikai 15 minū tes, ideā lā gadī jumā , un protams plā nojā m izpē tī t zemū dens dzī vi, vajag labu rifu. … Tomēr ▾ Labdien! Rakstam atsauksmi par brī niš ķ ī go viesnī cu Kuramathi!
Mū su uzdevums bija atpū sties okeā na piekrastē ar bezgala zaļ o veģ etā ciju, lidojums bija obligā ts ar hidroplā nu, jo radinieki lidoja un stā stī ja par neaizmirstamiem skatiem, lai gan mē s negribē jā m lidot tā lu, bet š eit ir tikai 15 minū tes, ideā lā gadī jumā , un protams plā nojā m izpē tī t zemū dens dzī vi, vajag labu rifu.

Mums ir jā izsaka atzinī ba, viņ i mums ieteica ideā lo variantu mū su uzdevumiem, sala ir zaļ umu oā ze, viss smarž o un apņ em Ē denes dā rza sajū tu!
Starp citu, viņ i mums uzdā vinā ja dā vanu un apmetā s uz 1 nakti ū dens villā , protams, sajū tas ir forš as, no loga uzreiz satikā m okeā nu, saulrietu un rī tausmu, satikā m ļ oti romantisku un neparastu, un no plkst. villa uzreiz var ienirt okeā nā , lieliski! Bet vē l vairā k mums patika uz smiltī m, smiltis un zaļ umi lieliski papildina okeā nu, apkā rt nav bijuš i cilvē ki un jutā mies kā uz tuksneš a salas!
Diemž ē l bija daž i mī nusi, pirmajā vakarā mū s sakoda odi, un tikai no rī ta atcerē jā mies, ka mū s brī dinā ja ņ emt lī dzi fumigatoru, bet aizmirsā m, atnā cā m uz reģ istratū ru un tur ielika aizsarglī dzekļ us. mū su istaba, varbū t ne visi ir sakosti, tā pē c viņ i to dara pē c pieprasī juma
Vannasistabā kā dreiz bija arī skudras, bet darbinieki tā s ā tri izdzina, te beidzas visi mī nusi))
Man ļ oti patika mā jas rifs, snorkelē š ana un nirš ana, skaistums ir neticams, bet visu vajag redzē t savā m acī m, š ī s krā sas mums paliek atmiņ ā uz visiem laikiem, labi, ka tagad var fotografē t un fotografē t zem ū dens, kadri ir izcili.
Viesnī ca patiks ģ imenē m ar bē rniem, ar viņ iem ļ oti aktī vi strā dā viesnī cas personā ls, ir slidkalniņ i un mini klubi, bijā m bez bē rniem.
Paņ ē mā m all inclusive ē dinā š anu, bijā m apmierinā ti, ē dā m un dzē rā m no rī ta lī dz vē lam vakaram, ī paš i jū ras veltes, 10 dienā s pieņ ē mā mies svarā par 5 kg noteikti ! ! Un nemaz nav kauna! Viņ i pat nož ē loja, ka vairs neder)))) Ē dienus neuzskaitī š u, visa kā daudz un ar dvē seli gatavots, kaut kas tieš ā m bija sala, bet izmē ģ inā jā m visu un izvē lē jā mies savai gaumei labā ko) )
Ikviens, kurš š aubā s par viesnī cu, gribē tu ieteikt pirkt un nedomā t!
Labi atpū tieties Maldivu salā s, tur vajadzē tu apmeklē t ikvienam vismaz reizi dzī vē !
аватар httpmariru
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi apmeklē ju Maldī vu salas! Tas bija manas dzī ves sapnis, vī rs ilgi š aubī jā s, atsaucoties uz garlaicī bu. Bet tā tur nebija. Kā rtī bā . Mē s dzī vojā m parastā Beach Villa, ar numuru 47, no mū su terases bija redzams okeā ns. … Tomēr ▾ Pirmo reizi apmeklē ju Maldī vu salas! Tas bija manas dzī ves sapnis, vī rs ilgi š aubī jā s, atsaucoties uz garlaicī bu. Bet tā tur nebija. Kā rtī bā . Mē s dzī vojā m parastā Beach Villa, ar numuru 47, no mū su terases bija redzams okeā ns. Ir mā jas, kas iet dziļ i dā rzā , no tā m ū deni nevarē s redzē t (Starp citu, lē tā kā s Garten Villas atrodas tieš i krastā , kas mū s pā rsteidza. Bijā m lagū nas malā , bija modē peldē t mierī gi, nebaidoties tikt savainots uz koraļ ļ iem. Pie krasta peld mazas haizivis, tas ir tik forš i un nevajag no viņ ā m baidī ties. Paņ ē mā m maskas par brī vu-un skatī jā mies uz zivī m pie krasta ir forš i, visā di smuki. Un turpat blakus nav tā lu jā iet. Mums bija all inclusive selektī vs ē diens, ko nenož ē lojā m, tikai uz š ī skata var paē st visos restorā nos par brī vu, un ir 8-10 no tiem, ja nemelo. Parastā viss iekļ auts, jū s varat ē st bez maksas tikai galvenajā restorā nā (vienā no trim), kas jums tiks pieš ķ irts. Un ē diens tur nav daudzveidī gs, mē s esam tur, daž reiz viņ i pat nepaē da brokastis. Bet ala carte restorā ni ir lieliski, bet, ja par samaksu sanā ca 100 USD no personas par vakariņ ā m ar vī nu, š ausmas ir tikai. Tas ir 1 un 2 un 3 un tā teikt kompots)))) tā pē c labā k ņ emt selekciju, nenož ē losit. Izvē loties, kajī tē varat paņ emt vī nu no restorā na un alu no bā riem. Nu protams š ampanietis par savu naudu, Mo ū denspī pe. Man patika bezgalī bas baseins salas vidū Laguna bā rā , jauks baseins, baltas modernas lī gas, mū zika, kokteiļ i un labs wi-fi! ! ! Tā ir tur un reģ istratū rā arī mā jā s, bet kaut kā ar pā rtraukumiem. Reģ istratū rā bija krieviski runā još a Danora, viņ a vienmē r nā ks palī gā un vispā r viss personā ls ir draudzī gs, visi vienmē r smaidī ja un teica č au, pat ja skrā pē jas tikai pa taciņ u un pā ris nabaga strā dnieki aiziet uz tiekamies, jū s vienmē r dzirdē sit no viņ iem sveicienu. Sala kopta, vienmē r, smiltis nolī dzinā tas no pē dā m, it kā neviens pa to nestaigā ))) daudz krabju, hameleonu, putnu un pat lidojoš u suņ u) man patika, varbū t kaut ko neuzrakstī ju , bet mans vī rs teica, ka atgriezī simies Maldivu salā s! Ja ir jautā jumi, varu atbildē t. lī dz!
Havana bar Inguru Restaurant Знаменитая коса
аватар inna.risse
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo esam tur bijuš i jau iepriekš . Atbraucā m un sapratā m, ka sala ir blī vi apbū vē ta ar jauniem bungalo, tagad ne par kā du privā tumu nav runas, gara skaista iesma pilna ar tū ristiem, tur ir atkritumi, un blakus bungalo ir slē gts skats uz okeā nu. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo esam tur bijuš i jau iepriekš . Atbraucā m un sapratā m, ka sala ir blī vi apbū vē ta ar jauniem bungalo, tagad ne par kā du privā tumu nav runas, gara skaista iesma pilna ar tū ristiem, tur ir atkritumi, un blakus bungalo ir slē gts skats uz okeā nu. Bet jaunais infiniti baseins ir labs.
аватар Malina.napa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tuš ies: 2 pieauguš ie + bē rns 10 gadus vecs. 2012. gada jū nijs. Mē s izvē lē jā mies Beach Villa un Basic All Inclusive sistē mu. Visu rezervē jā m paš i bez tū risma aģ entū rā m. Viss ir lieliski. Negatī vā s atsauksmes ir tikai mulsinoš as. … Tomēr ▾ Atpū tuš ies: 2 pieauguš ie + bē rns 10 gadus vecs. 2012. gada jū nijs. Mē s izvē lē jā mies Beach Villa un Basic All Inclusive sistē mu. Visu rezervē jā m paš i bez tū risma aģ entū rā m. Viss ir lieliski. Negatī vā s atsauksmes ir tikai mulsinoš as. Apkalpoš ana ir lieliska. Pa dienu ir pietiekami daudz izklaides (snorkelē š ana, vindsē rfings, banā nu tipa ū dens atrakcijas utt. , lieliska pludmale, 2 peldbaseini, bē rnu klubs), un vakarā (vairā ki restorā ni, bā ri, dzī vā mū zika, diskotē ka). Vienā no bā riem tiek pā rraidī ti sporta raidī jumi (tikko atpū tā mies Euro 2012 laikā ). Vienā salas pusē ir lagū na - ir brī niš ķ ī ga pludmale, otrā - rifs, kurā var nirt ar masku. Zivis, haizivis, rajas. Pā rsteidzoš i, ka ne tā s dā rgā kā s Beach Villas atrodas salas labā kajā vietā , tieš i lagū nas malā , burtiski soļ a attā lumā no krasta. Istabas ir tī ras, uzkopj 2 reizes dienā . Izvē loties ē dinā š anas plā nu, iesaku ņ emt tieš i Basic All inclusive - plaš a dzē rienu izvē le, 2 ekskursijas (viena - uz blakus salu, kur var un vajag iegā dā ties suvenī rus (lē tā k nekā kū rortā un Malē ), otrais - vakara brauciens ar laivu saulrieta laikā ), arī aprī kojums snorkelē š anai un vindsē rfingam. Iesaku paņ emt lī dzi odu aerosolu - tā du ir maz, bet ja ir alerģ ija (kā , piemē ram, man) - tā ir reā la vajadzī ba, Gardex aerosols mani tikko izglā ba. Kopumā - viss ir super! ! ! Atceļ ā apstā jā mies Malē – gribē jā m izpē tī t galvaspilsē tu. Tas izrā dī jā s laika izš ķ ieš ana. Tur nav ko darī t un 3 stundas vispā rē jai attī stī bai ir vairā k kā pietiekami. Kam bū s jautā jumi - rakstiet malina. napa@mail. ru - labprā t atbildē š u. Lai jaukas brī vdienas!! ! !
аватар kisssulia
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su pirmais brauciens uz Maldivu salā m bija rudenī pirms 2 gadiem. Man tur tik ļ oti patika, ka sā ku sapņ ot par savu nā kamo ceļ ojumu, tiklī dz atgriezos! ! ! Sakrā juš i naudu, mē s ar vī ru jau pavasarī atkal pamā jā m uz Maldivu salā m. … Tomēr ▾ Mū su pirmais brauciens uz Maldivu salā m bija rudenī pirms 2 gadiem. Man tur tik ļ oti patika, ka sā ku sapņ ot par savu nā kamo ceļ ojumu, tiklī dz atgriezos! ! ! Sakrā juš i naudu, mē s ar vī ru jau pavasarī atkal pamā jā m uz Maldivu salā m. Viesnī cu nemaz negribē ju atkā rtot, jo iespaidi par to nebija ī paš i labi. Tomē r mums nebija daudz naudas, lai izvē lē tos sev super-duper iespē ju. Es š ķ ū rē ju internetu, pā rlasī ju vietnes, un nez kā pē c man patika atsauksmes par Kuramati.
Uzreiz jā saka, ka š ī viesnī ca bija labā ka par iepriekš ē jo. Neapš aubā mi plusi – pirmkā rt, ļ oti liela teritorija. Salas vidū burtiski ir mež s! Tas bija brī niš ķ ī gi. Otrkā rt, š ai viesnī cai otrpus salai ir brī niš ķ ī ga vieta, kur š aura iesma iegriež as jū rā . Rī tausmā mums tur bija pā rsteidzoš a fotosesija! Bildes nerā dī š u, tā s ir personiskas. Tieš i š ī s fotogrā fijas tiek replicē tas internetā , es domā ju š o apbrī nojamo vietu. Cik forš i, ka mē s tur atpū tā mies un redzē jā m to savā m acī m! Viesnī cā bija nevis viens restorā ns, bet vairā ki. Kopumā ir daudz patī kamā k apzinā ties, ka tev ir izvē le. Lī dz š ai viesnī cai ir nepiecieš ams ilgā ks laiks, pusotru stundu braucot ar laivu. Bet ceļ š ir labi panesams.
Istabas sagā dā ja nelielu vilš anos. Ieejot istabā , mū s apmulsinā ja kā da nepatī kama, vai nu lē ta atsvaidzinā tā ja, vai ķ ī miska viela, asā smaka. Lī dz dienas beigā m š ī briesmī gā smaka bija vai nu izturē ta, vai nosmaka. Bet pē c katras tī rī š anas bija jā vē dina. Ko viņ i š eit dara tū ristu labā ?
Paņ ē mā m arī ū dens villu. Ar paš u istabu viss kā rtī bā . Nav š iks, bet labs. Divguļ amā gulta, veranda ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, automā ts tē jas un kafijas pagatavoš anai, č ī bas un pat pludmales soma. Un arī dž akuzi, bet mē s nekad tajā nemazgā jā mies, mē s to nicinā jā m.
Š ajā viesnī cā bija arī daudz krievu, bet, pateicoties lielajai teritorijai, viņ iem kaut kā izdevā s visu izklī dinā t. Jau rakstī ju, viesnī cā bija ko darī t. Un saulrieti, un muzikā li vakari, un pat karaoke. Un daudz restorā nu. Un kur staigā t. Vispā r super, lieliski atpū ties! ! ! Iesaku viesnī cu. Š oreiz mums patika ne tikai Maldī vija, bet arī viesnī ca!
аватар andyleodro
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz salas bijis divas reizes. Pirmo reizi kopā ar sievu, otro reizi ar bē rniem. Vienkā rš i lieliski. Janvā rī braucam treš o reizi. Sē dvietas ir izpā rdotas - nav iespē jas nopirkt ne Maskavā , ne Baltkrievijā (esam no Mogiļ evas). Sanā ca pirkt tū ri tikai pa Latviju. … Tomēr ▾ Uz salas bijis divas reizes. Pirmo reizi kopā ar sievu, otro reizi ar bē rniem. Vienkā rš i lieliski. Janvā rī braucam treš o reizi. Sē dvietas ir izpā rdotas - nav iespē jas nopirkt ne Maskavā , ne Baltkrievijā (esam no Mogiļ evas). Sanā ca pirkt tū ri tikai pa Latviju. Izlasī jā m iepriekš ē jā autora komentā ru, ilgi smē jā mies. Maldī vija ir paradī ze uz zemes, un Kuramathi ir sala ar unikā lu koraļ ļ u pat Maldivu salā m. Jā , tas ir dā rgi, viesnī ca ir pā rvē rtē ta, bet pat tad, ja par to paš u naudu bija iespē ja doties uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu, mū su ģ imene nolē ma tur doties treš o reizi. Ir viens bū tisks mī nuss - daļ a telpu krā juma atrodas netā lu no skaļ i strā dā još a ģ eneratora.
аватар 8998
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kopā ar vī ru atpū tos viesnī cā Kuramati Island. Pirmo reizi Maldivu salā s. Viesnī ca diezgan vī lusies, jo ja ņ emam vē rā cenu/kvalitā ti, tad tas ir viennozī mī gi pā rvē rtē ts! Uzreiz jā saka, ka mē s daudz ceļ ojam pa pasauli un diezgan biež i, ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos viesnī cā Kuramati Island. Pirmo reizi Maldivu salā s. Viesnī ca diezgan vī lusies, jo ja ņ emam vē rā cenu/kvalitā ti, tad tas ir viennozī mī gi pā rvē rtē ts! Uzreiz jā saka, ka mē s daudz ceļ ojam pa pasauli un diezgan biež i, ir ar ko salī dzinā t. Protams, atvaļ inā jumu, visticamā k, izbaudī s tie, kuri ā rzemē s eksotiskā s valstī s ir pirmo reizi (jaunlaulā tie, jaunieš i). Plusi: tī ra pludmale un teritorija, pastā vī gi tī rī ta, jū s varat staigā t basā m kā jā m pa jebkuru salas takā m.
Mī nusi: 1. nav privā tuma. Jebkurā vietā , pat vismazā kajā pleķ ī tī starp kokiem, vienmē r ir daž i atpū tnieki. 2. Transfē rs (hidroplā ns), kuram jā bū t individuā lam (gan mā jaslapā , gan kā apstiprinā ja operators-Tez tour) gaidī ja no plkst. 8 ierodoties Malē un nolaidā s plkst. 13.20! vietā s, gaidot lī dzbraucē jus uz citā m salā m. Pa ceļ am apstā jā mies pie citas salas un tur daž as no tā m izkā pā m. Teikt, cik esam noguruš i no gaidī š anas un pā rsē š anā s (pē c hidroplā na viņ i nolaiž as citā salā , tad uz mini prā mja, tad ar laivu), tad tas nav ko teikt.
3. Deklarē tie shuttle, kas pā rvadā tū ristus pa salu, neatbilst patiesī bai. Sala liela, 1.5 km bū s jā preparē.3-4-5 reizes dienā . Nezvaniet automaš ī nai no istabas. Pastaigas it kā pē c grafika ar 3 pieturā m 20 minū tē s. Lī dz pieturā m iet 15 minū tes (10 vienā tempā ) Un tas ir tikai no rī ta un vakarā . Tad visas maš ī nas tiek uzlā dē tas (kopš elektromaš ī nas) Kā jas pirmā s 4 dienas š ausmī gi zumē ja, it kā sastā vos marš ē tu parā des laukumā : ))
Lī dz restorā nam var aiziet apmē ram 10 minū tes. Tas ir 3 reizes dienā ! Lietus lija 4 dienas no 11. Var vienkā rš i saslapinā t lī dz ā dai! Vī ram sā pē ja kā ja, sastiepā s un kļ uva par nopietnu pā rvietoš anā s problē mu pa salu! 3. ē diens ir vidē js. Augļ i MINIMĀ LI! un kā likums tā dus, lai tos neē stu - negatavas melones - sagriezti, negatavi arbū zi, skā bi gvajaves, skā bi eksotiski augļ i, kurus pat 1 nevar norī t nenobrieduma dē ļ . (Bali tie bija saldi restorā nos), sulas - kā yuppie, kafija - instant nescafe! Tas ir kauns par š ā da lī meņ a viesnī cu. Gaļ as ē dienu ir daudz, bet daž ā di piedevi, salā ti, deserti (š eit tie ir bezgarš ī gi, vienmuļ i 3-4 veidi - piemē ram, putras un veco bezgarš ī go novecojuš o zefī ra veids), saldē jums - gandrī z nav. Saldē jumu izsniedza 2 dienas ar atseviš ķ u viesmī li mini devā s un pē c 10 minū tē m tas bija pazudis.
Visur ir daudz cilvē ku! lai kur iet. Arī vientulī bā uz iesma ir grū ti nobildē ties, vienmē r ir pā rpildī ts. REĢ ISTRĒ JIES SPA PĒ C 5-6 dienā m, jo viss bija aizņ emts! ! ! Kas atbrauca uz nedē ļ u un nesteidzā s, vispā r spa lidojumā .
Vietnes bildē s viss tik glancē ts - dā rgi! bet patiesī bā apkalpoš ana kā Ē ģ iptē (ja ne sliktā k), visu vajag atgā dinā t, piezvanī t, pajautā t. Mē beles ir vecas un nobruž ā tas.
Salī dzinot ar pā rē jā m mū su apmeklē tajā m salā m, tas ievē rojami zaudē . Mū su brī vdienu draugi teica to paš u, ka viņ iem labā k patika citā s salā s. Vienatne, atpū ta, pā rsteidzoš s serviss - ne Kuramati. Un cenas ir daudz augstā kas.
Droš i vien dosimies uz Maldivu salā m, bet viesnī cu izvē lē simies rū pī gā k. Salu labā k izvē lē ties mazu.
Visas atsauksmes, piemē ram, "pā rsteidzoš s un neapspriež ams", tagad var droš i teikt - pē c pasū tī juma, no paš iem ceļ ojumu aģ entiem. Un patiesā s tū ristu atsauksmes ar kritiku izrā dī jā s patiesas!
аватар Irirna
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es nesaņ ē mu tik daudz atpū tu, cik gribē tos. Es izvē lē jos Kuramachi divu iemeslu dē ļ . 1. Sala ir liela - mē s ar vī ru gribē jā m vairā k kustē ties. 2. Daudzi ceļ ojumu aģ enti ieteikti kā labā kie, skaistā kie utt. … Tomēr ▾ Es nesaņ ē mu tik daudz atpū tu, cik gribē tos.
Es izvē lē jos Kuramachi divu iemeslu dē ļ . 1. Sala ir liela - mē s ar vī ru gribē jā m vairā k kustē ties. 2. Daudzi ceļ ojumu aģ enti ieteikti kā labā kie, skaistā kie utt.
Es vilcinā jos, izvē loties starp Vilu Reef un Kuramathi.
Lielā sala. Skaisti, jo labi uzturē ts. Daudzas krā sas.
Kas ir "bet"?
1. Daudz strā dnieku. Vieni slauka, citi pā rbū vē jumtus, citi kaut ko nes utt. utt. Visi sveicina un smaida. Attiecī gi, ja ejam pā ri visai salai, apmē ram 900 m - no savas villas lī dz iesmai, tad sveicinā m bezgalī gi, it ī paš i no rī ta, kad strā dnieku ir visvairā k. Ja kā ds no viņ iem nesasveicinā jā s, es jutos labā k.
2. Peldē š anas lagū na vienā salas pusē , bet otrā š ausmī gi melni viļ ņ lauž i un sekls krasts, bū tī bā slikta ieeja jū rā . Mē s bijā m viļ ņ lauž u pusē . Mums bija Superior pludmales villa ar dž akuzi (es dž akuzi pat neskatī jos). Villu apkā rtne ir ļ oti jauka, bet pludmale ir slikta. Lī dz iesmai bija jā iet kā jā m (900 m - 20-25 min gā jiens). No rī ta nebija iespē jams iziet peldē ties. Ž ē l – bū t okeā na tuvumā , un peldē t – tā lu iet. Nepatī kami. Apbrī nojami, ka skaistas lagū nas krastā stā v parastas pludmales villas, kas ir 3 reizes lē tā kas nekā mū sē jā s?...
3. Nav privā tuma. Bijā m Seiš elu salā s, Labrizā (Silutes salā ) pludmales villā pie okeā na un nevienu neredzē jā m apkā rt, jo. visi ceļ i un takas bija aiz villā m, nevis starp villā m un okeā nu, kā Kuramač i. Biju neapmierinā ta ar Villa 123, kuru mums iedeva, bet vī rs nepiekrita mainī t, jo. te ir kā da vientulī ba. Bet tā tur nebija! Apkopē ja 30 reizes gā ja garā m mū su lievenim š urpu turpu - ar netī riem dvieļ iem, mopiem utt. Izrā dī jā s, ka mū su sienas malā ir viņ a punkts, kur viņ š visu saliek. Un apkā rt ir vairā kas villas, kurā s viņ š apkalpo, un tā pē c viņ š bezgalī gi skrien uz mū su villu. Un viņ š skaļ i maisa kā jas un sveicina, un pieklā jī gi smaida. . . Es nolē mu mainī t villu, bet, pē tot citas villas, izrā dī jā s, ka ir sliktā ki varianti! Ja tī rī tā ja punkts atrodas ž oga malā , tad citi parasti atrodas pie sauļ oš anā s krē sliem! Murgs! Man bija jā lū dz Yana atrisinā t š o problē mu. Apkopē ja vairs negā ja cauri krū miem pie mū su lieveņ a, bet apbrauca mū su villu no aizmugures. Viņ u varē ja dzirdē t, bet nevarē ja redzē t, un nebija tik biež i jā sasveicinā s. Justies labā k. Puisis, starp citu, ir ļ oti labs, lieliski tī rī ja, saņ ē ma dzeramnaudu. Š ķ ī rā mies ļ oti sirsnī gi. Bet kurš nā ca klajā ar š ā du sava darba kā rtī bu ? !
4. Restorā ns. Jums tiks pieš ķ irts galds, pie kura jums jā sē ž pā rē jā atpū tā . Mums ir slikts galds. Es paskatī jos uz virtuvi, vī rs uz kasi. Man ir apnicis prasī t pā rmaiņ as. Tā viņ i sē dē ja. Lai gan man tas tā neizklausā s. Atkal. Tie, kas dzī voja lē tā kā s villā s, saņ ē ma galdiņ us uz okeā na ar lielisku skatu. ?...Kuram tas viss patī k? Protams, darbinieki. Un es labprā tā k izvē lē tos sev galdu, mainī tu ekspozī ciju!...Man tas nepatika.
Arī ē dienkarte. Brokastis ir standarta. Bet pusdienā s un vakariņ ā s gadī jā s, ka nebija ne dā rzeņ u, ne kartupeļ u. Divu veidu rī si, pupiņ as, makaroni. Es to neē du. Ja zivs nokļ uva tomā tā , tad arī bija problē mas - piemē ram, cū kgaļ a ir tikai "velniš ķ ī ga" - t. i. š ausmī gi asi. Vai tā pati vista. Nu es neē du jē ru. Vispā r jau var ilgi aprakstī t, bet biež i vien gā ju un nezinā ju, ko ņ emt. Ē diens, protams, ir, bet ē st nav vē lē š anā s. Garastā voklis kritā s. Es to nekad nekur neesmu pieredzē jis. Un mē s ejam vairā kas reizes gadā . Jā ! Vā roš ajos taukos vienmē r bija kartupeļ i un gaļ a, bet tas ir neveselī gi! Tas nav McDonalds!
Kā pē c mē s maksā jā m tik daudz naudas?
Ceļ š , starp citu, lī dz restorā nam garā m tehniskajam objektam - dī zeļ degvielas smaka ir š ausmī ga!
5. Par villu. Vairā kas reizes lija lietus. Virve lietu ž ā vē š anai brī vā dabā . Lietas "izbalē jis". Tos nav kur likt! Karā jā s uz lampā m!
Nenā ktu par ļ aunu blakus dī vā nam nolikt kafijas galdiņ u. Kā pē c dī vā ns, bez galda, tas ir neē rti!
6. Dividendes ī rei tikai angļ u valodā . TV kanā ls krievu viens - RTR planē ta. To nav iespē jams skatī ties, izņ emot retus ziņ u izlaidumus.
Varbū t viss bū tu š ķ itis jaukā ks, ja tas nebū tu tā das naudas vē rts?
7. Spļ aut. Š ī ir salas izcilā kā vieta. Un mums - pludmale, kurā gulē jā m un peldē jā mies. Tā tad tikai agri no rī ta tur ir kluss, un tad nā k jaunlaulā to kompā nijas un spē lē , piemē ram, bumbu. Viņ iem, protams, ir tiesī bas. Tač u publiskā pludmale nav saistī ta ar Maldivu salā m, to skaistums izgaist.
Maldī vu salas nejutu un neatpū tos, nebiju paradī zē utt. Š ī viesnī ca man neder.
Dodoties prom, viņ i mums atsū tī ja lapiņ u ar informā ciju, kur lū dza aizpildī t atsauksmju veidlapu, tač u viņ i mums to nekad neiedeva. Acī mredzot viņ i jau ir pā rliecinā ti par savu neatvairā mī bu.
аватар innatk22
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s bijā m uz salas divas reizes viena vienkā rš a iemesla dē ļ : es vē l neesmu spē jis atrast tai alternatī vu. Mē s bijā m 2008. un 2010. gadā novembra vidū . Tā ir liela un ļ oti zaļ a sala. Un staigā t ē nā ir daudz patī kamā k nekā zem tieš ajiem saules stariem, kas stā v zenī tā . … Tomēr ▾ Mē s bijā m uz salas divas reizes viena vienkā rš a iemesla dē ļ : es vē l neesmu spē jis atrast tai alternatī vu. Mē s bijā m 2008. un 2010. gadā novembra vidū . Tā ir liela un ļ oti zaļ a sala. Un staigā t ē nā ir daudz patī kamā k nekā zem tieš ajiem saules stariem, kas stā v zenī tā . Citā s salā s, kuras es apsvē ru, zaļ umu bija daudz mazā k...
Katrs, kurš dodas atvaļ inā jumā , izvē las vietu, kas vislabā k atbilstu viņ a vē lmē m. Man svarī gā kais kritē rijs, izvē loties viesnī cu Maldivu salā s, bija salas lielums. Kuramathi pē c Maldī vu standartiem ir liela sala, pusotru kilometru gara. Istabas - atseviš ķ i bungalo pludmalē . Ir sagrupē ti, bet to ir maz. Un mani interesē ja tikai pirmais variants. Š is bija mans otrais nosacī jums. Ir arī ū dens bungalo, tač u tas nav piemē rots visiem. Zem tevis dienu un nakti š ļ akstā s ū dens. ) Virs tevis visu dienu labos laikapstā kļ os karsta saule. Un, neskatoties uz to, ka zem lielā jumta ir ē na, uz ū dens ir karstā ks nekā krastā palmu ē nā . Un aromā ti no salas diez vai š eit nonā ks. ) Kuramachi ir ļ oti zaļ a, ziedoš a sala. Pirmajā apmeklē jumā laiks bija mā koņ ainā ks un lija 4 dienas no 11. Bet kā das smarž as pē c lietus nesa gaisā ! Godī gi sakot, pē c pā ris dienā m kļ uva nedaudz skumji. Bet arī š ajā laikā atradā m, ko darī t. Trenaž ieru zā les cienī tā jiem ir pieejams viens. Ī paš i par viņ u sū dzē jā s ā rzemnieki). Es tikai nesapratu, kā pē c skriet uz skrejceliņ a smacī gā iekš telpā , ja jū su rī cī bā ir visa sala (izņ emot sliktos laikapstā kļ os). Bet viņ i mocī ja sevi jebkurā )...Tad SPA. Jums tiek piedā vā tas daž ā da veida masā ž as, kurā m ir rekords (tā tad nevar saņ emties vē lamajā laikā ). Bet ir divi pā ri - somu un turku. Atdzesē jieties, no kuras varat vienā no diviem baseiniem ar aukstu un vē su ū deni. Viss ir miniatū rs, bet ir! ) Un cik jauki ir gulē t vienā no š iem baseiniem un skatī ties debesī s, jo baseina zonā nav jumta. Un ja gā ji lietū , tad arī nav bail. Kuram tas interesē ? Jū s joprojā m esat viss slapjš . ) Un vē sais lietus uz jū su sejas? Tā ir tikai pasaka!...Un es joprojā m nesaprotu, kā pē c cilvē ki nepeld lietū ? Es nerunā ju par stipriem vē jiem, viļ ņ iem. Bet, ja ir mierī gs silts lietus, mierī gs, kā pē c gan nepavadī t laiku ū denī , starp jautrajiem burbuļ iem, kas plī st ap jums? )
. . . Treš ais un galvenais nosacī jums man bija mā jas rifa klā tbū tne. Un ir viens. Lai iekļ ū tu snorkā , ir vairā ki kanā li, kas attī rī ti no koraļ ļ iem. To atraš anā s vietas norā dī tas uz zī mē m krastā . Mē s snorkelē jā m vairā kas stundas dienā . ))) Un katru dienu bija kaut kas jauns. Š is atkal ir amatieris. Bet kā gan nepatī k peldē ties lielā akvā rijā . ) Protams, snorkelē t vislabā k ir saulainā mierī gā laikā : jū ra ir skaidra un zivju daudz. Rifu haizivis, murē nas, papagaiļ u zivis, bruņ urupuč i (ja paveicas)...tos visus nevar uzskaitī t. Snorkelē š anai dabū ju plā nu hidrotē rpu. Manam vī ram bija ī paš s T-krekls, kas pasargā no ultravioletajiem stariem. Tas cieš i pieguļ ķ ermenim. Alternatī va var bū t vienkā rš s T-krekls, vē lams ar garā m piedurknē m, arī š orti ir labā ki par peldbiksē m, kā arī dā sni ieziest ausis un kā jas ar saules aizsargkrē mu (un neaizmirstiet par galvu, ja tā das nav ar biezu mati))). Ir labi, ja ir č ī bas koraļ ļ iem. Zivis, kuras sastapā m, bija pilnī gi draudzī gas, tač u nevienu nebarojā m un arī necentā mies pieskarties.
Tagad par paš u viesnī cu. Kā dreiz tur bija 3 viesnī cas. Tagad tie ir apvienoti vienā . Parasti jums tiek piedā vā ts bungalo salas platā kajā daļ ā , bijuš ajā ciematā . Ir liels mā ju kopums, un patieš ā m ir grū ti aiziet pensijā . Ja vē laties pilnī gu privā tumu, tad ir citas salas-viesnī cas ar tā m pieguloš o teritoriju, kurā nav atļ auts iekļ ū t nepiederoš ā m personā m. Bet tad arī tiek liegta iespē ja staigā t gar piekrasti, bet tikai pa salas takā m. Turklā t š ā das salas parasti ir ļ oti mazas. Jū s esat tur, ja esat gatavs visu laiku pavadī t tikai savā mini pludmalē un greznā bungalo.
Atgriež os pie saviem iespaidiem par salu. Dzī vojā m Cottage and SPA hotelī . Tā s numuri atrodas salas ziemeļ u pusē , kas atrodas vienā lī nijā gar krastu. Tagad š ī s villas sauc Deluxe Beach Villas with Jacuzzi. Mā ju ir maz. Ir vieglā k tikt prom. Lai gan, ja jū s domā jat, ka visi bungalo ir aizņ emti, tad apkā rtē jo cilvē ku skaits acī mredzami ir daudz mazā ks, nekā vajadzē tu. )
Vē jš pieauga mū su atvaļ inā juma laikā salas otrā , dienvidu pusē . Pā rsteidzoš i, kad bija stiprs vē jš , un salas dienvidu daļ ā bija vismaz ne lieli, bet viļ ņ i, mums bija pilnī gs miers. par mā jokļ a kvalitā ti. Jā , mē beles un paš as mā jas jau ir lū guš as kosmē tisko remontu. Tač u tagad š ie bungalo ir piedzī vojuš i kardinā las pā rmaiņ as: duš a minidā rzā ir pā rtapusi par ā ra dž akuzi, kur ir arī vieta sauļ oš anā s krē slam. Palielinā ta arī paš u bungalo platī ba. Jaunajos neesmu bijis, bet viesnī cas mā jaslapā ir viņ u bildes, kas vē sta par pā rmaiņ ā m uz labo pusi. ) Visvairā k man patika pludmale š ajā salas daļ ā . Dienvidu un austrumu pusē atrodas rifs ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m. Lai gan tieš ā piekrastes tuvumā , pludmale ir attī rī ta no koraļ ļ iem. Pat visā dienvidu piekrastē viļ ņ lauž i ir izklā ti ar miruš iem koraļ ļ iem, kas arī nedaudz sabojā attē lu.
Treš ā viesnī ca atradā s salas š aurā kajā vietā , netā lu no lagū nas. Dienvidu pusē š ajā salas daļ ā pludmale ir ļ oti gara un sekla. Atkal viļ ņ lauž i Un ziemeļ u pusē piekraste tolaik bija aprakta skarbā veģ etā cijā , kas apgrū tinā ja tuvoš anos ū denim.
Par pā rvietoš anos pa salu. Ir elektromobiļ i, bet es tos reti redzē ju ar cilvē kiem. Reiz, ejot, mani noķ ē ra lietus. Aizgā ju uz tuvā ko reģ istratū ru un palū dzu izsaukt maš ī nu. Man uzreiz iedeva un aizveda uz bungalo. Un, starp citu, visos bungalo un viesnī cā s ir lietussargi, un zem tiem lietainā laikā ir pilnī gi iespē jams pē rt basā m kā jā m pa peļ ķ ē m. Uz salas, kā likums, iet basā m kā jā m. Viss ir par to. Tikai jums jā ierodas restorā nā apavos. )
Par pā rtiku. Ē diens mū su viesnī cā nebija slikts. Es nezinu, kā ir tagad, bet pirms tam jums tika pieš ķ irts galds un viesmī lis. Vienu dienu bija bufete, pā rē jā s divas ē dienkartes, no kurā m izvē lē ties. Kad bija ē dienkarte, prasī jā m viesmī lim, ko viņ š mums ieteiks. Un bija ļ oti garš ī gi. Bufete nebija ī paš i daudzveidī ga, bet mums derē ja. Bija jebkuras nacionā lā s virtuves dienas. Bufete tika pasniegta ā rā . Š eit var nogarš ot ko jaunu, nevis ierasto. Lai to izdarī tu, restorā nā bija jā paņ em prombū tnes biļ ete. Varbū t viss jau ir mainī jies. . . Pā rsteidza tas, ka zivs bija ļ oti vā ji pā rstā vē ta. Cik saprotu, ja gribi ē st daudz zivju, vajag pierakstī ties makš ķ erē š anai, noķ er, pagatavos tev, tad ē d! Augļ i arī nebija ī paš i labi, nav skaidrs, kā pē c? Bet viņ i to kompensē ja ar lieliskiem desertiem. Paē dā m brokastis un vakariņ as, lai pa dienu justos brī vi. Ja vē lē jā s kaut ko uzkost, devā mies uz Palm picē riju, kas atrodas blakus SPA. Reiz vakariņ u vietā rezervē jā m galdiņ u restorā nā The Reef (par to jā ziņ o galvenajā restorā nā ). Rifs ir atvē rts tikai vakarā . Viņ i tur gatavo jū ras veltes. Ē dā m omā ru un ogļ u zivis. Dā rgi. Bet tas bija garš ī gi. )
Ir arī citi restorā ni, bet mē s neaizgā jā m. Blakus mū su restorā nam atrodas Havana Club, kur var izdzert pudeli laba vī na. Parasti tā ir tukš a, bet mē s tur pavadī jā m vairā kus patī kamus vakarus. Tajā paš ā laikā viesmī lis smalki aizgā ja, un mums bija restorā ns diviem. ) Tur var uzpī pē t cigā ru, un, š ķ iet, bija ū denspī pe.
Otrajā vizī tē mums tika pasniegtas romantiskas vakariņ as. Tie, kas vē las, var sē dē t tieš i pludmalē . Mē s palikā m restorā na zonā . Galdi bija novietoti tā lu no cilvē kiem. Bet te skanē ja patī kama mū zika un viesmī lis bija pieejamā ks. Kas attiecas uz vakariņ ā m, tā s bija lieliskas! Saņ ē mā m neaizmirstamu pieredzi gan no vakariņ ā m, gan no apkalpoš anas!
Par apkalpoš anu numurā . Tī rī ts divas reizes dienā . Bija pietiekami daudz dvieļ u. Mē s atstā jā m naudu, bet man š ķ iet, ka tas nebū tu ietekmē jis tī rī š anas kvalitā ti, ja mē s nebū tu aizgā juš i. Arī viesmī lim tika pateikties, un pē c atgrieš anā s mā jā s viņ i viņ am nosū tī ja viņ a un viņ a draugu fotogrā fijas. )
Par dabu nav iespē jams runā t. Tas ir skaisti, it ī paš i, ja piecelies no rī ta, kad tikko uzaususi rī tausma. Kad visi vē l guļ un apkopē jas vē l nav sā kuš as slaucī t no vē ja pa nakti nobiruš os ziedus. Tad sala paceļ as jū su priekš ā visā savā krā š ņ umā – ar savā m smarž ā m, krā sā m, krā sā m, mosto putnu saucieniem. Var palū koties, kā gā rnis noķ er mazu zivtiņ u, kas izlec no ū dens un bē g no haizivī m. Lai redzē tu, kā murē na noķ ē ra vaļ ē ju krabi. Kā haizivis staigā gar krastu, dzenā jot mazo laupī jumu baru, kā bruņ urupucis kaut ko grauž apakš ā , kā gā rnis, sē ž ot palmas galotnē , izpleš ot spā rnus, sauļ ojas, kā lidojoš ā s lapsas vardarbī gi kaut ko dalā s viņ u lielā ģ imene. . .
Katrs ceļ o, lai iegū tu daž ā das pieredzes. No svē tkiem saņ ē mu to, ko gribē ju. Man tas viss ļ oti patika. Un es sapņ oju atgriezties š eit vē lreiz. Ž ē l tikai, ka attī stoš ā viesnī cas infrastruktū ra pā rblī vē senatnī go dabu. )
аватар dasha105
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem Priecā jos pievienoties visā m pozitī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu! Ja esat tur bijis, jū su dzī ve noteikti ir veiksmī ga. Kuramač i ir Dieva un cilvē ka radī š anas tondē ms. Daba plus komforts. Kas š o viesnī cu nosauca par č etrinieku, nav skaidrs (es jau zinu, kas ir 5, un kas ir 4, ticiet man). … Tomēr ▾ Sveiki visiem Priecā jos pievienoties visā m pozitī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu! Ja esat tur bijis, jū su dzī ve noteikti ir veiksmī ga.
Kuramač i ir Dieva un cilvē ka radī š anas tondē ms. Daba plus komforts. Kas š o viesnī cu nosauca par č etrinieku, nav skaidrs (es jau zinu, kas ir 5, un kas ir 4, ticiet man). Viesnī ca, protams, ir 5. Ī paš nieks tieš ā m, iespē jams, nevē las pā rcelt uz 5. kategoriju, lai nemaksā tu vairā k nodokļ us.
Nā kamajā secī bā :
Lidojums - noteikti ņ emiet vismaz premium ekonomiju. Dī vaini, bet Transaero sā ka garš ī gi barot.
Skaitlis - valoda to neuzdroš inā s saukt tikai par skaitli - viss ir villu veidā daž ā dā s modifikā cijā s. Mums bija terase, iekš pagalms ar dž akuzi, sauļ oš anā s krē slu un ā ra duš u. Pā ri visam slavē š ana – tī rī ba, skaistums.
Tī rī š ana - 2 reizes dienā (es nezinu, kā pē c, bet tas, protams, ir vairā k pluss nekā mī nuss)
Ē diens - izvē le, protams, nav tā plaš ā kā kā Tunisijā vai Dominikā nas Republikā , bet ē diens ir ciets 5. Ar augļ iem tomē r ir par maz.
Ekskursijas nav nekas ī paš s. Rasdhoo ir bedre, kuru ir vē rts apmeklē t, lai jū s nesapņ otu par dzī vi uz salā m mā jā s.
Suvenī ri - š okē ti! Pilnī gi viss tā pat kā Dominikā nas Republikā - tā s paš as figū riņ as, krū zes un pat bungas (ar atš ķ irī bu, ka uz tā m rakstī ts nevis Dominikā nas Republika, bet Maldī vija! Ķ ī nieš i visur ir tikuš i galā )))!! ! . Joprojā m nopirka skaistas stikla zivis. Kopumā labā kais suvenī rs no Maldivu salā m ir jū su fotogrā fijas!
Peldē š anā s - ū dens ir lielisks, bet, tiklī dz uzkā pjat krasta tuvumā , turpat augš ā uzpeld haizivis. Protams, viņ i vairā k par savu biznesu, bet peldē š ana ir nepatī kama.
Spa – ja ir nauda – noteikti jā iet. Izgā ju taju muguras masā ž as kursu (ja vē lies pa ī stam ā rstē t muguru = dodies pie Dawon terapeita! ).
Un tagad noderī gi:
Mē s ņ ē mā m visu iekļ auto sistē mu, tomē r nekur mums nebija skaidri paskaidrots, kas tajā ir iekļ auts. Tā tad, sistē ma ietver
1. brokastis, pusdienas, vakariņ as - Sw. Tabula
2. pē cpusdienas uzkodas no 15 lī dz 17. (uzkodā , kur esat piesaistī ts):
3. Kafija, tē ja, minibā rs numurā - bez maksas.
4. Visi dzē rieni (vietē jie alkoholiskie un bezalkoholiskie, ieskaitot ū deni visos bā ros un restorā nos (izņ emot Ala carte, iespē jams. ) ir bez maksas.
5. Brauciens uz Rasdhoo un saulrieta sagaidī š ana – bez maksas.
6. Aprī kojums snorkelē š anai - bez maksas.
Viss iekļ auts atlases sistē mā ietilpst arī Ala Carte apmeklē jums bez maksas (iespē jams, vienreiz, pā rbaudiet reģ istratū rā pie krievvalodī gā s meitenes).
Ietaupī jumi, lai paņ emtu brokastis un tā tā lā k, un tā tā lā k, ticiet man, nē . Ū dens par 4.5$ ir mazs, bet dzert gribas visu laiku, kokteiļ i vidē ji 10$ no cilvē ka, salā ti, piemē ram, vienā un restorā nos - 15$. Ja negribas bezgalī gi skaitī t č ekus, bet nedomā ne par ko un vienkā rš i atpū ties - ņ em viss iekļ auts un neliedz sev ne ē dienu, ne dzē rienu. Viss ir parē ķ inā ts – vairā k nemaksā .
Maldivu salā s ir jā dara 2 lietas - ja esi zemū denes jū rnieks, nirt, ja neesi š ī biznesa cienī tā js, nofotografē jies. Vieta, mani draugi, protams, ir lieliska. Iet - jū s to nenož ē losit.
Parādīt vairāk »


iemiesojums coollanna
Vai mani interesē kāzu fotosesija?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums alluxe-001
Vai varat, lūdzu, pateikt, vai luksusa pludmales villa atrodas saulrieta vai saullēkta laikā? Vai ir sauļošanās krēsli un privāta piekļuve okeānam?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums Trinity44
Augustā vēlamies paņemt pārtraukumu.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Pinelopa
Ja es rezervēju pludmales villu, kāda ir tās atrašanās vieta?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums dasha105
Sveiki draugi. pasakiet man, pliz, vai mini bārs ir maksas vai nē, un a la carte restorāni ir maksas vai 1 apmeklējums ir bez maksas un (ja ņemat viss iekļauts). ir 2 sistēmas - pamata un atlases, es nekur nevaru atrast, kas tas ir?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на одном из самых красивых Мальдивских островов в атолле Расду. Остров вытянут на 1800 метров с востока на запад, постепенно сужаясь к западу, и заканчивается песчаной косой. Северное побережье острова обращено в сторону вод лагуны, южное побережье в сторону кораллового рифа. Отель построен в 1975 году, частично реконструирован и открыт под новой концепцией в ноябре 2009 года. Последняя реновация прошла в 2016 году.

Atrašanās vieta В атолле Расду, в 56 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: 20 минут на гидросамолёте (с 6:00 до 16:00).
Pludmales apraksts Домашний риф недалеко от берега. Пляжные полотенца в номере.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, магазины (сувенирные, ювелирный, фотомагазин, специализированный «морской»), 3 бассейна. 19 ресторанов и баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб Bageecha (с 3 до 12 лет, с 08:30 до 17:00 — бесплатно, с 17:00 до 22:00 — по предварительной резервации, платно). Экскурсии для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Снорклинг, водные лыжи, парасейлинг, банан, каноэ (а так же каноэ с прозрачным дном), караоке, вейкбординг, каяки, катамаран, показ фильмов на открытом воздухе. Библиотека (включая DVD-диски). Экологическая станция, организация познавательных прогулок по острову с целью изучения флоры и фауны. Медицинский центр с декомпрессионной кабиной. Спа-центр (балинезийский, тайский и аюрведический массажи) с использованием косметики фирм «YonKa» (Франция) и «VOYA» (Ирландия).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 360 вилл.

Istabās

Сейф, кондиционер, вентилятор, iPod (док-станция), CD/DVD-проигрыватель, телефон, Wi-Fi (бесплатно), телевизор, мини-бар (платно для питания FB; для AI — газированные напитки и питьевая вода бесплатно), кофемашина (Deluxe Beach Villa with Jacuzzi, Two-Bedroom Beach House ,Water Villa with Jacuzzi, Honeymoon Pool Villa, Deluxe Water Villa, Thundi/Water Villa with Pool, Pool Villa), ванная комната (частично на открытом воздухе), фен, банные принадлежности, халаты и тапочки, банные и пляжные полотенца, бассейн (только Water Villa with Pool, Pool Villa, Thundi Water Villa with Pool, в номерах Honeymoon Pool Villa — с функцией джакузи), терраса для загара с лежаками, кровать king size, уборка номера: ежедневно,

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Rasdhoo Atoll, Maldives
Tālruņi: Tel: +960 666 0527
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).