Laba izvēle pirmajam Maldīvu salu apmeklējumam.

Rakstīts: 16 novembris 2013
Ceļošanas laiks: 6 — 18 oktobris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Maldī vija neapš aubā mi ir paradī ze, neprā tī ga skaistuma okeā ns, sniegbalts un smalks kā miltu smiltis, neparastas debesis, kas maina krā sas simts reizes dienā , spilgti saulrieti un brī niš ķ ī gi saullē kti, vieta, kur aizmirsti par visu pasauli un atpū tieties no pelē kā s ikdienas un visa steigas un burzmas simts%.
Runā jot par viesnī cu, centī š os bū t objektī vs, negribu teikt neko sliktu, bet viesnī cai ir savi trū kumi. Pirmajam braucienam uz Maldivu salā m droš i var izvē lē ties š o viesnī cu, bet otrreiz es tajā vairs neatgrieztos.
Pē c naktsmī tnes: dzī vojā m bungalo Nr. 114 mola labajā pusē , viesnī ca bija pilnī bā pilna, un tā pē c esam tik priecī gi, ka neapmetā mies salas otrā pusē , lai gan centā mies. Bungalo ir plaš i un ļ oti vienkā rš i, tač u tie noteikti ir jā atjauno. Mū su bungalo bija skaists iekš pagalms ar skatu uz okeā nu no verandas. Plus tas, ka ā rā ir duš a, ir ļ oti ē rti.

Kas attiecas uz pludmali, tad tā tieš ā m ir labā kā pludmale no mola puses, otrpus salai bilde nemaz nav maldī viska, skrejceļ š , kas tika uzbū vē ts, visu sabojā ja, š ķ iet, ka nav okeā na, bet kaut kā ds kanā ls, ū dens krā sa ir tumš a un viss ir izraibinā ts ar koraļ ļ u gabaliņ iem, nav skaidrs, kur peldē t...izņ emot peldē t ar masku. Salas iekš pusē viss norobež ots ar kaut kā du betona sē tu, aiz kura uzbū vē ta 3 stā vu mā ja, kurā , cik saprotu, dzī vo apkalpotā ji, un ir vē l daudzas citas ē kas, dī vaini, ka tik daudz vietas ir atvē lē ts saimniecī bas ē kā m, bet kopumā tas bildi nebojā .
Kas attiecas uz istabas uzkopš anu, tad mū su rumba ī sti netraucē ja, tī rī ja reizi dienā , pludmales dvieļ us mainī ja tikai pē c pieprasī juma, mazos sejas dvieļ us prasī ja tikai 5. uzturē š anā s dienā , mazgā š anas lī dzekļ u nebija. istaba ! ! ! pat elementā ri kā.4 * viesnī cai ir dī vaini, bet mē s vienmē r ņ emam lī dzi kosmē tiku, katru otro reizi papildinā jā m tē ju/kafiju, neskatoties uz to, ka dzeramnaudas tika atstā tas katru dienu, patiesī bā viņ i nepievē rsa uzmanī bu š iem trū kumiem , bet ir tū risti , kurus tas noteikti sasprindzinā tu .
Uztura ziņ ā viss ok, visa pietika, izvē le nav milzī ga, bet viss bija garš ī gi, bez volā niem. Apkalpoš ana restorā nā laba, viesmī ļ i visi smaidī gi un draudzī gi.
Vakarā katru dienu cita animā cija bā rā pie mola.
Rezultā tā pati viesnī ca, es teiktu, solī da 3*, bet ne 4*.
Tas viss paspilgtina sniegbalto pludmali un okeā nu, principā tikai tā pē c mē s devā mies uz Maldivu salā m.
Tā pē c nā kamreiz noteikti gribu dā rgā ku un labā ku viesnī cu un mazā ku salu.
P. S Aizbraucā m uz kaimiņ u salu San Island, ī sti nepatika, teritorija skaista, bet liekas, ka tā ir Turcija, par daudz cilvē ku un až iotā ž u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu