Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.610
№2 viesnīcas reitingā Ari atols
9.3 Numurs
8.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Šī mājīgā viesnīca, kas sastāv no labi aprīkotiem ūdens un pludmales bungalo, atrodas mazajā Ellaidhoo salā, Ari (Alifu) atolā. Atvērts 2007. gadā, renovēts 2018. gadā. Tāpat sala ir piemērota romantiskai atpūtai vai lielai kompānijai.Vairāk →
аватар lubomiro4ka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kš u ar kritiku: man nepatika, ka pē c ieraš anā s Males lidostā (pē c 9 stundu lidojuma), tā vietā , lai dotos ar ā trlaivu uz viesnī cu, bija jā gaida vē l 2 (! ) Gadi. lidmaš ī nā , kas atlidoja no AAE, jo bija tū risti, kas arī devā s uz š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Sā kš u ar kritiku: man nepatika, ka pē c ieraš anā s Males lidostā (pē c 9 stundu lidojuma), tā vietā , lai dotos ar ā trlaivu uz viesnī cu, bija jā gaida vē l 2 (! ) Gadi. lidmaš ī nā , kas atlidoja no AAE, jo bija tū risti, kas arī devā s uz š o viesnī cu. Tas ir, viņ iem ir vieglā k likt gaidī t citus, nekā doties laivā "turpu un atpakaļ ". Citi atpū tnieki stā stī ja, ka ar viņ iem tā pat esot. Ceļ ojums no lidostas uz viesnī cu ilgst 1 gadu.

Pozitī vie momenti:
- tū lī tē ja reģ istrē š anā s;
- kompakta sala, jū s varat apbraukt 15 minū tē s. ;
- uz salas ir bezmaksas: trenaž ieru zā le, teniss, badmintons, skvoš s, futbols, galda teniss, galda futbols, biljards, š autriņ as, baseins visiem apmeklē tā jiem;
- par papildus samaksu: nirš ana, makš ķ erē š ana, spa;
- 2 sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir pieš ķ irti katrai istabai uz 1 lī nijas, bet, ja jums ir istabas 2 lī nijā s - nav sauļ oš anā s krē slu (š eit ir jā apguļ as uz kā da vai vienkā rš i uz smiltī m);
- tī ras, tī ras, plaš as telpas visas mē beles no dabī giem materiā liem (masī vkoks, akmens, stikls), sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē arī ir no koka. Plastmasas praktiski nav;
- atvē rta plā nojuma vannas istaba (praktiski nav griestu, tikai sienas);
- kvalitatī va uzkopš ana, viss mainī ts katru dienu;
- draudzī gs personā ls, vienmē r gatavs palī dzē t!
- ē diens nav ā trs, bet vienmuļ š : biež i atkā rtojas, daudz cepts; salds, pā rsvarā pudiņ u veidā ; daudzi augļ i: banā ni, papaija, ananā si, pasifloras augļ i, arbū zs, melone, persiki, bumbieri, ā boli, mandarī ni, lič i.

Lielā kais pluss ir okeā ns. Kristā ldzidrs ū dens, ā rkā rtī gi silts, pie rifa daž ā du zivju jū ra, arī peld haizivis, stintes, karpas (neviens nekustas).

Neliels mī nuss - salu ieskauj betona plā tnes no okeā na, tā pē c nav iespē jams izbaudī t bezgalī go okeā nu un uzņ emt labas fotogrā fijas.
аватар Marina_Reutova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju ar ģ imeni oktobrī , viesnī ca nav liela, bet teritorija sakopta, numuriņ i diezgan plaš i. Viesnī cas personā ls ļ oti atsaucī gs, visi ļ oti cenš as izpatikt tū ristiem. Mē s neesam bagā tī gas pā rtikas piekritē ji, tā kā man pietika un garš ī gi pagatavots: dā rzeņ i, augļ i, jū ras veltes. … Tomēr ▾ Biju ar ģ imeni oktobrī , viesnī ca nav liela, bet teritorija sakopta, numuriņ i diezgan plaš i. Viesnī cas personā ls ļ oti atsaucī gs, visi ļ oti cenš as izpatikt tū ristiem. Mē s neesam bagā tī gas pā rtikas piekritē ji, tā kā man pietika un garš ī gi pagatavots: dā rzeņ i, augļ i, jū ras veltes. Vispā r desmit dienas paradī zes : ) Iesaku.
аватар olegterentiev20
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē ts pē c ieteikuma. Savu lomu spē lē ja arī cena. Varbū t nav sezona, bet mums paveicā s, ka nebija lietus un okeā ns ir mierī gs. Vienī gais trū kums ir bungalo rekonstrukcija uz ū dens. Daž reiz jū s dzirdat, kā viņ i tur strā dā . … Tomēr ▾ Izvē lē ts pē c ieteikuma. Savu lomu spē lē ja arī cena. Varbū t nav sezona, bet mums paveicā s, ka nebija lietus un okeā ns ir mierī gs. Vienī gais trū kums ir bungalo rekonstrukcija uz ū dens. Daž reiz jū s dzirdat, kā viņ i tur strā dā . Bet tas ir tik reti, un, ja jū s neesat blakus, tad jū s to nevarat dzirdē t. PROS: daudzveidī gs ē diens, zivis katru dienu. Omā rus un omā rus nepasniedz, bet tie gatavo garš ī gi. Ā tri iekā rtojā s. Labā k ir nekavē joties uzņ emt pirmo rindu. Skats uz okeā nu un svaigums. Lielais teniss, biljards, trenaž ieru zā le, galda teniss bez maksas. Ikdienā notiek izturī gu zivju, stinš u un murē ņ u baroš ana. Viss ir lieliski. ES iesaku.
Вид с бунгало. Бунгало 1 линия.
аватар elenaterentieva777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ieteikuma. Patika cena un apraksts. 4. kategorija * sevi attaisnoja. Daudz zaļ umu. Peldvietas ir atbrī votas no okeā na. Bezmaksas teniss un biljards. Saprā tī ga cena spa procedū rā m. Ē diens garš ī gs, mā jā s gatavots. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ieteikuma. Patika cena un apraksts. 4. kategorija * sevi attaisnoja. Daudz zaļ umu. Peldvietas ir atbrī votas no okeā na. Bezmaksas teniss un biljards. Saprā tī ga cena spa procedū rā m. Ē diens garš ī gs, mā jā s gatavots. Kā trū kums ir bungalo remonts uz ū dens. Daž reiz bija troksnis. Viss pā rē jais ir lieliski.
Бунгало. Вид номера. Номер с видом океана. Ванная комната в номере. Душ.
аватар svetlanagadz
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o unikā lo salu apmeklē š ana ir bijusi mana ideja jau ļ oti ilgu laiku. Uzreiz pē c kā zā m ar vī ru plā nojā m doties uz Maldivu salā m, bet, diemž ē l, tas neizdevā s. Pē c trim gadiem mans sapnis beidzot piepildī jā s! Lidojums pagā ja lieliski un gandrī z nemanā mi. … Tomēr ▾ Š o unikā lo salu apmeklē š ana ir bijusi mana ideja jau ļ oti ilgu laiku. Uzreiz pē c kā zā m ar vī ru plā nojā m doties uz Maldivu salā m, bet, diemž ē l, tas neizdevā s. Pē c trim gadiem mans sapnis beidzot piepildī jā s! Lidojums pagā ja lieliski un gandrī z nemanā mi. Transfē rs ar Kataru uz salu ilga 45 minū tes, atpakaļ.40 minū tē s. Mums bija bungalo pludmalē , skats vienkā rš i unikā ls. Jū su klusais mazais paradī zes gabaliņ š ))). Istaba ļ oti plaš a, milzī ga ļ oti ē rta gulta, milzī ga vannas istaba, no kuras puse ir zem klajas debess. Tī rī š ana divas reizes dienā , bez defektiem. Vienmē r svaiga veļ a un izcila apkalpoš ana, kas ir neredzama, bet klā tesoš a visā s detaļ ā s. Atols ir iež ogots ar betona molu, kas ir vienkā rš i labi. Man tas radī ja droš ī bas efektu. Es ā rpus tā s nepeldē ju, bet vī rs ar masku un spurā m varē ja peldē t stundā m ilgi jū rā . Pat š ajā seklajā ū denī ir daudz skaistu zivju un citu jū ras rā puļ u. Tiem, kas baidā s no atklā tiem ū deņ iem kā es, š ī vieta ir tikai zemū dens paradī ze. . Mē s tik ilgi plā nojā m š o ceļ ojumu, un mē s tik ļ oti baidī jā mies izdarī t nepareizu izvē li. Pē rkot ekskursiju, savu izvē li izdarī jā m par labu viss iekļ auts. Pirmkā rt, š is variants ir izdevī gā ks lī dzekļ u ziņ ā , otrkā rt, tas, manuprā t, pilnī bā atslā bina, bet izvē le dabiski ir tikai jū su. Un ē diens viesnī cā ir pā rsteidzoš s. Nav tā nevajadzī gā visā du nesaprotamu ē dienu kalnu masa, bet tajā paš ā laikā tā milzī gā izvē le. Š eit var atrast gan karstu gaļ u ar grilē tā m zivī m, gan daudz daž ā du gaļ as un zivju ē dienu gatavus, putnu gaļ u, pā ris izcilas zupas, augļ us un dā rzeņ us. Un kokosrieksti vienkā rš i guļ uz smiltī m, un viens no darbiniekiem palī dzē s tos atvē rt ar lielu prieku un pilnī gi bez maksas. Viesnī cā , netā lu no ieejas, ir neliels veikals. Cenas nav daudz dā rgā kas kā lidostā , bet visu nepiecieš amo var nopirkt. Viesnī cā ir arī lielisks SPA, savs nirš anas centrs un pat neliels botā niskais dā rzs ar runā još iem roku papagaiļ iem)). Tā tad ar nelielu salas platī bu mums nekad nebija garlaicī gi. Sala tieš ā m ir maza. Apbraukt to apli var 15-20 minū tē s, bet tajā paš ā laikā š ķ iet pilnī gi pamesta, un cilvē kus satikā m tikai restorā nā un bā rā . Pilnī ga relaksā cija un miers, biju pilnī bā sajū smā par braucienu!
аватар Svitlana_Svetlana
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Maldivu salā s atpū tos ne pirmo reizi, viss bija kā rtī bā . . bet ne š ajā viesnī cā ! dzī voja pludmalē ir redzams 313 (nav jautā jumu uz numuru) vienā jaukā dienā mums no terases nozaga powerBanc. Viesnī cas vadī ba neko nedarī ja, lai kaut kā labotu š o konfliktu! Pamatojoties uz š o gadī jumu, es nevaru ieteikt š o viesnī cu!!!!!!! ! !. … Tomēr ▾ Maldivu salā s atpū tos ne pirmo reizi, viss bija kā rtī bā . . bet ne š ajā viesnī cā ! dzī voja pludmalē ir redzams 313 (nav jautā jumu uz numuru) vienā jaukā dienā mums no terases nozaga powerBanc. Viesnī cas vadī ba neko nedarī ja, lai kaut kā labotu š o konfliktu! Pamatojoties uz š o gadī jumu, es nevaru ieteikt š o viesnī cu!!!!!!! ! !
аватар n.kropova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4 * viesnī cu. Jū s varat visu laiku staigā t basā m kā jā m, absolū ti)) Pat restorā nā uz grī das ir smiltis. Uztura ziņ ā ņ ē mā m brokastis un vakariņ as, viss ir garš ī gi, ī paš i manam vī ram ļ oti garš o pikants ē diens, teica, ka izskatā s pē c Goa virtuves. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4 * viesnī cu. Jū s varat visu laiku staigā t basā m kā jā m, absolū ti)) Pat restorā nā uz grī das ir smiltis.
Uztura ziņ ā ņ ē mā m brokastis un vakariņ as, viss ir garš ī gi, ī paš i manam vī ram ļ oti garš o pikants ē diens, teica, ka izskatā s pē c Goa virtuves. Alkohols bā rā ir izcils, viskijs ī paš i labs.
Pati sala ir ļ oti zaļ a, pastaigā ties pa to ir patī kami. Aptuveni soļ os staigā t vajadzē s apmē ram 15 minū tes, bet appeldē t stundas laikā . Salas centrā ir futbola laukums un dā rzs, kur kaut kas tiek audzē ts)
Un brī niš ķ ī ga putnu mā ja, kuru iesaku apmeklē t.
аватар katerinus89
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti patika. Sala ir maza un ē diens ir labs. Katrai villai ir savs š ū puļ tī kls. Paradī zes vieta par saprā tī gu cenu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika. Sala ir maza un ē diens ir labs. Katrai villai ir savs š ū puļ tī kls. Paradī zes vieta par saprā tī gu cenu.
аватар tvted
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Ellaidā no 02/09/11 lī dz 02/23/11. Mē s dzī vojā m ū dens bungalo. Mē s atpū tā mies ar draugiem, kuri dzī voja pā rā kumā . Lidojums un izmitinā š ana: Lido Transaero. Biznesa klase. Lidojums aizkavē jā s par pusotru stundu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Ellaidā no 02/09/11 lī dz 02/23/11. Mē s dzī vojā m ū dens bungalo. Mē s atpū tā mies ar draugiem, kuri dzī voja pā rā kumā .
Lidojums un izmitinā š ana:
Lido Transaero. Biznesa klase. Lidojums aizkavē jā s par pusotru stundu. Ieradā s Malē , attiecī gi, ar kavē š anos. Izejot no lidostas, Fostur pā rstā ve ar "saldu" smaidu teica, ka ne š odien, ne rī t savā Ellaidā netiksim, jo ​ ​ ķ ī nieš u Jaunais gads un viesnī ca ir pilnī bā pilna. Tā pē c mū s aizvedī s uz Vā du viesnī cu - š is ir piecinieks un, saka, forš i, tā pē c priecā jieties. Mums nevajag š ī s piecas, desmit minū š u laivas brauciena attā lumā no lidostas ar lidmaš ī nā m, kas nepā rtraukti lido virs galvas. Ja gribē tos iekļ ū t pieciniekā - tik viegli ietu un ne š ajā ! Mē s ī paš i devā mies uz Ellaidu daudzu iemeslu dē ļ . Sā kā s nervozitā te. Zvanī jā m uz viesnī cu - teica, ka viesnī ca pustukš a, saka esi laipni gaidī ts, tikai tavs tū roperators mums nepā rskaitī ja naudu par tevi! Tas ir pē c tam, kad mē s nopirkā m kuponus no Fostur TRĪ S mē neš us pirms ceļ ojuma! Pē c milzī ga skaita zvanu no mobilā telefona par PAŠ U naudu (par laimi uzminē ju, ka nopirkš u vietē jā mobilo sakaru operatora karti - Dhiraagu Mobile - tiek pā rdota birojā tieš i pie izejas no ieraš anā s zā les, nedaudz pa kreisi slī pi 20 metri) un piedraudot Fosturam ar visiem debesu sodiem, viņ š panā ca, ka rī t mū s aizvedī s uz viesnī cu un samaksā s par mums naudu. Labi, ka draugi, ar kuriem vē lā k atpū tā mies viesnī cā , vē l bija Maskavā - pie mums atbrauca vē lā k - mū s apdroš inā ja un "pacē la ausis" š im sasodī tam Fosturam. Izrā dī jā s, ka Fosturs biež i vien "iemet" vienkā rš us mirstī gos viesnī cā s, un cilvē ki devā s, piemē ram, medusmē nesī uz vienu viesnī cu un nokļ uva citā , kurā Fosturam labā k viņ us iebā zt. Daudzas tū risma aģ entū ras jau ir atteikuš ā s sadarboties ar Fostur. Starp citu, arī tū risma aģ entū ra, kurā iegā dā jā mies tū ri, divas nedē ļ as pē c mū su samaksas par ceļ ojumu pā rtrauca ar to strā dā t. Saistī bā ar iepriekš minē to, ar nobruž otiem nerviem un trī coš ā m rokā m savā viesnī cā nokļ uvā m tikai dienu vē lā k!
Par viesnī cu:
Mē s dzī vojā m ū dens bungalo. Ū dens bungalo trū kumi: ja vē laties peldē ties un gulē t pludmalē , jums ir jā dodas uz pludmales bungalo. Tas mū s pā rā k netraucē ja. Priekš rocī bas: istaba ir lielā ka nekā pludmales bungalo (bet mazā ka nekā superior); no loga skats uz jū ru, kas š ļ akstā s tieš i zem tevis (guli zem klusā s viļ ņ u š alkas - ž ē lastī ba! ); pū š viegls vē jiņ š un istaba ir labi vē dinā ta (superos un pludmales bungalo ir nedaudz karsts un mū su draugi superior visu laiku gulē ja ar kondicionieri); viena bezmaksas pudele ū dens dienā ; dzelzs; savs restorā ns, kurā ē dinā š ana ir gandrī z tā da pati kā galvenajā restorā nā , bet tomē r nedaudz labā ka. Tī rī š ana divas reizes dienā . Pirts dvieļ i tiek mainī ti rī ta tī rī š anas laikā , pludmales dvieļ i tiek mainī ti vakara tī rī š anas laikā . Tī ri noņ emts.
Internets, izmantojot Wi-Fi: jū s iegā dā jaties karti reģ istratū rā - 3 USD un divas stundas neierobež ots internets. Tā kā internetu lietojam daudz, divu nedē ļ u laikā viesnī cā nopirkā m kā das desmit kartes.
No izklaides: bezmaksas biljards, galda teniss, pienā cī ga trenaž ieru zā le ar labiem trenaž ieriem, spa centrs (tā kā mums bija divu nedē ļ u atvaļ inā jums, mē s nopirkā m masā ž u paketi - 1000 USD - 20 stundas jebkuras masā ž as, tas ir, Iznā ca 10 stundas uz brā li Masā ž a ļ oti kvalitatī va, taisa balieš u), vakaros dzī vā mū zika, kas sastā v no visu laiku Eiropas hitiem. Viesnī ca nemitī gi maisa daž ā dus lures. Piemē ram: vakara kokteiļ u ballī te: jū s maksā jat 15 USD no deguna, jū s ierodaties pludmalē pusvienpadsmitos vakarā un dzerat tur alkoholiskos kokteiļ us, lī dz pā rplī sī sit vai nokrī tat zem palmas. Vai, piemē ram: garneļ u vakariņ as: jū s maksā jat 50 USD par diviem un vakarā jū s barojat ar tī ģ ergarnelē m, lī dz rodas ž agas. Starp citu, ja pasū tā t š ā das tematiskas vakariņ as, tad nā kamajā dienā jums ir bezmaksas pusdienas (tas ir, ja dzī vojat puspansijā ). Nu, Maldivu salā m ierastā izklaide: vakara makš ķ erē š ana (bija divas reizes), kam sekoja zivju pagatavoš ana jums nā kamajā m vakariņ ā m, rī ta makš ķ erē š ana pē c lielajā m zivī m (saka, ka reti ko ķ er), ceļ ojums uz tuksneš a salu ( viņ i atved uz salu un atstā j tevi vienu ar mī ļ oto vai mī ļ oto uz visu dienu ar ē dienu un svaigu ū deni), vakara vē rot haizivis un vē l kaut kā dus tā dus atkritumus kā š is.
Tagad pā riesim no virsmas uz Ellaidhoo viesnī cas zemū dens pasauli.
Uzreiz jā saka: š is ir viens no skaistā kajiem atola rifiem. Mē s paš i esam ū denslī dē ji. Nirē ja katru dienu. Redzē jā m VISU, kas iespē jams: dzeloņ rajas, haizivis, murē nas, bruņ urupuč us, lauvuzivis, bariņ u visā du zivju, ļ oti skaistus koraļ ļ us, divas reizes izpeldē jusi manta. Tikai 10 reizes devies uz mā jas rifu - un visu laiku kaut kas jauns. Š ī nav pirmā reize Maldivu salā s un Ē ģ iptē esam bijuš i piecas reizes, bet tā du daudzveidī bu vē l neesam redzē juš i! Nirš anas punkts ir viens no sakā rtotā kajiem un lielā kajiem, ko jebkad esmu redzē jis. Nirē ji uz š o salu ierodas no visas pasaules: briti, vā cieš i, franč i, skoti, š veicieš i, japā ņ i, itā ļ i - un tā s ir tikai tā s tautī bas, ar kurā m man bija iespē ja sazinā ties tieš i. Aprī kojuma cenas: balons - 50 $ par degunu, ja vē laties paņ emt nitroksu, ja vē laties gaisu - tikai vairumā . Mē s gā jā m uz š o un to. Izī rē jebkuru vienī bu - 4 USD. Jostas par brī vu. Bots - 13 USD no deguna. Ir vairā kas laivas: rī ta - ar diviem nirš anas, trī s stundu - ar vienu, uz visu dienu - ar trim, nakts - ar diviem. Uzreiz rezervē š u, ka nav krieviski runā još a nirš anas instruktora. Instruktoru nepietiek. Mā jā vienmē r atradā s divi cilvē ki bez gida. Krievus nemā ca bez krieviski runā još a instruktora. Vā cieš us, francū ž us reizē m aizved uz treniņ telpu, krievus nē . Vienkā rš i nepietiek darbinieku. Papildus sertifikā tiem ļ oti gaidī ti ir arī ž urnā li.
Pati viesnī ca PILNĪ BĀ atbilst cenas un kvalitā tes parametram. Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs. Tā kā salā absolū ti nav krieviski runā još u darbinieku, ir labi zinā t pā ris elementā ras angļ u-vā cu-franč u frā zes.
Viesnī cu varam droš i ieteikt visiem sociā lajiem slā ņ iem ar jebkā da biezuma banknoš u glabā š anas vietu!
аватар Jully-Jully
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No 2009. gada 24. janvā ra es atpū tos Сhaaya Reef Ellaidhoo 2 nedē ļ as, adyn-savsem adyn. Izgā ju cauri Tez-tour (atjauninā š anas aģ entū ra). Kas attiecas uz Tezu, tad mū su dzimtenē nav pienā cī gas apkalpoš anas. Ierodoties Malē , viesnī cā s izveidojā s gara rinda uz reģ istrā ciju (nolē mu, ļ aujiet man padomā t, lī dz tas atrisinā s, eju uz tualeti un pā rģ ē rbjos uz "vasaru", kaut kā karsti zā bakos un dž emperī ). … Tomēr ▾ No 2009. gada 24. janvā ra es atpū tos Сhaaya Reef Ellaidhoo 2 nedē ļ as, adyn-savsem adyn. Izgā ju cauri Tez-tour (atjauninā š anas aģ entū ra). Kas attiecas uz Tezu, tad mū su dzimtenē nav pienā cī gas apkalpoš anas. Ierodoties Malē , viesnī cā s izveidojā s gara rinda uz reģ istrā ciju (nolē mu, ļ aujiet man padomā t, lī dz tas atrisinā s, eju uz tualeti un pā rģ ē rbjos uz "vasaru", kaut kā karsti zā bakos un dž emperī ). Atgriež os pē c 10-15 minū tē m - trakā "kipiš ā " mani sagaida Tezas pā rstā vji - kur tu ej? ? ! Jū su laiva tagad dodas ceļ ā ! Ejam ā trā k! (bija sajū ta, ka neesmu atnā cis atvaļ inā jumā , bet kaut kur ofisā š efs pā rmet, ka laikus neatnesu dokumentus uz lidmaš ī nu, kas izlido reizi nedē ļ ā ). Tad vē l interesantā k teica, ka mana laiva tomē r aizbrauca (tā it kā mani nesagaidī tu! ! ), un tagad man jā gaida hidroplā ns, kas izlido jau pulksten 14 (bija 11). Teztur pā rstā vja rokā s bija apmeklē tā ju reģ istrā cijas lapa - tur es ieraudzī ju uzrakstu pretī savai viesnī cai - mans uzvā rds un vē l viens! cilvē ks Helē na. Viņ a jautā ja: "Kā pē c laiva aizveda vienu cilvē ku? " Atbilde bija: "Jā . " Izrā dā s, ka laiva nevarē ja pagaidī t vē l 10 minū tes uz citu, t. i. , mani? (Es to jau nejautā ju, jo jautā jums ir retorisks). Un tad, kad gaidī ju iekā pš anu hidroplā nā (kas nevis 14:00 izlidoja 14:50), es satiku citu tū risti savā viesnī cā ELENA. ) Nu, tas š ķ iet sī kums, un es ne rū p, bet es joprojā m esmu maldinā ts). Nu, jū s sapratā t, ka tā vietā , lai dotos tieš i no lidostas uz viesnī cu un ļ autos relaksā cijas priekiem, es pavadī ju 4 stundas vietē jā hidroplā nu lidostā . Tas ir pē c 9 stundu lidojuma. Lidojums Transaero - lē ts un jautrs - tā di Boeingi nav paredzē ti 9 stundu lidojumam, kā man. Nekā cita tur nebija - bija pustukš a lidmaš ī na - varē ja izjukt uz 4 sē dvietā m, nosnausties un atpakaļ - murgs - nosē dē t š aurā krē slā.9 stundas (pirmo reizi mū ž ā kā jas bija sastindzis no sē dē š anas, tad caur č ī bā m nespieda). Un pakalpojums - nu, tas vispā r ir - mddaaaa...))
Viesnī ca ir parasta č etrinieks. Apkalpoš ana daž reiz ir lieliska, daž reiz ne tik laba. Es biju viens - Maldī vu personā ls uz mani reaģ ē ja ne mazā k entuziastiski kā Turcijā (tas ir ievē rojams mī nuss), labi, man ir nepatī kami, kad es ieeju bikini, un viņ i mani berzē ar acī m. Pē c nedē ļ as atpū tas viens pat sū dzē jā s, ka nakts vidū brauc ciemos - klauvē ja, mē ģ inā ja iekļ ū t, prasī ja, vai istabā nav viens, pat turē ja durvis, kad mē ģ inā ju tā s aizvē rt. Pē c tam nogulē ju lī dz rī tam ieplestā m acī m, nezinot, ko vē l gaidī t. Tad notika atpazī š ana (ha ha, man visi izskatā s vienā di), piedā vā ja dā rgā ku ū dens villu par brī vu (pā rvā cos uz to jau 5 dienas pē c piedā vā juma, jo man labā k patī k zeme, un man tuvumā bija ē smas putni pludmales bungalo un Murenka). Interjerā tas ir daudz forš ā ks nekā pludmales bungalo (tur pat bija svari, lai gan tie rā dī ja, ka es sveru 30 kg) . . ), un nezā le no tā ir neslavē jama, iesaku (vienī gais mī nuss ir blakus esoš ā siena ar kaimiņ i, un dzirdamī ba ir wow, labi, ka biju bez partnera, citā di viņ i bū tu sarī kojuš i kaimiņ iem bezmiega naktis). Katra mā ja ir saspiesta viena pie otras, un visas dienas garumā visi rakā s apkā rt, tā pē c sekss pludmalē tiek atcelts, bet, iestā joties tumsai, privā tums tiek garantē ts. Bet man pē c TĀ gadī juma visi vakari un naktis bija ļ oti nemierī gi un pā rē jais bija sabojā ts. Lai gan š ā du saplū smi ar dabu ir grū ti sabojā t - visi putni ir pieradinā ti, un zemū dens pasaule, kuru dzī vajā redzē ju pirmo reizi, ir tikai vē l viena planē ta!
Tā tad vē l par viesnī cu - ļ oti smirdē ja un restorā nā bija smacī gs, paredzē ts dzī voš anai uz sauszemes, lai gan atrodas uz ielas. Bet ū dens villu viesu restorā ns ir ļ oti cienī gs, tieš ā m uz okeā na (precī zā k, baseins, bet sajū ta tā da, ka okeā ns, jo okeā ns ir uzreiz aiz baseina). Ē diens nekā ds, bez kulinā rijas gardumiem, vienmuļ i. Uzkodas otrajā restorā nā - super.
Un tikai milzī gs viesnī cas mī nuss ir stulba akmens-betona siena, kas ieskauj visu salu, tā ir nevis viena, bet divas! - otrā vietā , kur jū ra saduras ar zemi. Tikai vienā vietā , kur gā ju peldē ties, š ī pirmā trū ka (apmē ram 50 metri). Š ī s sienas sabojā okeā na skaistumu. Nu uz tā da izmē ra saliņ as normā li bū tu trī sreiz mazā k istabu (bet, protams, cena bū tu cita).
Liels pluss ir labs krieviski runā još s nirš anas instruktors. Lai gan es vē l neesmu sasniedzis nirš anu (piedod, Oļ eg! ), bet tie, kas tikai sā k un nezina sveš valodas, bez tā nevar iztikt. Un tas ir svarī gs faktors. Viņ š tur ir lī dz maijam un gaida visus. Starp citu, viņ š ir ļ oti uzmanī gs cilvē ks, un viņ š atradī s laiku, lai ikviens varē tu pievē rst uzmanī bu, un palī dzē s, kā vien varē s. Nemaz nerunā jot par to, ka viņ am ir liela pieredze nirš anā .
Viesnī cas fotoattē li Teza vietnē , piemē ram, atjauninā jumi, ir veci. Puiš i, tur jau viss nav kā rtī bā ! - Atjauniniet.
Atjauninā š anas aģ entū ra paveica labu darbu – tomē r nā cā s paš am izvē lē ties viesnī cu, iedziļ inā ties visā s š ajā s atsauksmē s. Bet es domā ju, es paskaidroju, ko vē los, un viss tika izvē lē ts man tā , kā es sapņ oju, bet es nemaz neuztraucos). Bet, acī mredzot, tas nenotiek). Atjaunoš anas darbinieki labi nezina, kā da ir š ī vai cita viesnī ca. . . Visā dā ziņ ā tas ir labi. OLE- CIEŅ A!
Ak, gandrī z aizmirsu - vairā kas reizes nedē ļ ā ir maģ iska dzī vā mū zika! Viena no mū ziķ u balsij un dziedā š anai var pieš ķ irt MTV Grand Prix!
Spa Bali sievietes ir vienkā rš i apbrī nojamas, sniedz tik pozitī vu enerģ iju, un Bali masā ž a ir forš a.
Nu, ir daudz, daudz citu lietu, par kurā m nevajadzē tu rakstī t un lasī t, bet jums vajadzē tu redzē t savā m acī m) -
Dievs! Š is nav apskats, bet gan viss raksts. Tas, kurš izlasa lī dz galam, ir spē cī gs)


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Уютный отель, состоящий из хорошо оборудованных водных и береговых бунгало, расположен на маленьком острове Эллайду, в атолле Ари (Алифу). Открыт в 2007 году, реновирован в 2018 году. Также остров подходит для романтического отдыха или отдыха большой компанией.

Atrašanās vieta Расположен на острове Эллайду в Ари Атолле, в 42 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: на скоростном катере (85 минут) или на гидросамолёте (25 минут).
Pludmales apraksts Матрасы, полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранение багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды, room service: платно, факс/ксерокопирование, почтовые услуги, интернет-кафе, располагается на ресепшен отеля (платно), сувенирный магазин, диетическое меню (по запросу), 1 открытый пейзажный бассейн, 2 ресторана, 3 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская игровая комната.
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В спа-центре имеются процедурные комнаты (4), в том числе для семейных пар. Предоставляемые услуги: массаж, процедуры по уходу за лицом, обертывания и скрабы для тела, ароматерапия. Бесплатно: теннисные мячи и ракетки, пляжный волейбол, бадминтон, настольный футбол. Живая музыка, пенные вечеринки, развлекательная программа. Платно: массаж, снорклинг, каноэ, дайвинг центр, скуба-дайвинг, подводное плавание. Экскурсии: Экскурсии: «Рыбацкая деревушка», «Ромео и Джульета», «Остров Расду», «Мале», «Рыбалка на закате», «Глубоководная рыбалка», «За дельфинами», «Утренняя рыбалка», «Ночная рыбалка», «Сноркелинг».
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 112 номеров (1-2-этажных коттеджей, отдельно стоящих или сгруппированных в блоки по 2 или 4 номера).

Istabās

Спутниковое ТВ, DVD-плеер (бесплатно) в Water Bungalow, кондиционер-сплит, потолочный вентилятор (кроме Water Bungalow), мини-бар (платно), холодильник, сейф (бесплатно), Wi-Fi: платно, телефон, набор для приготовления чая и кофе, утюг и гладильная доска (под запрос), душ или ванна, фен, косметические принадлежности, халаты и тапочки (standard room, superior room, beach bungalow / по запросу), балкон или терраса (кроме standard rooms), room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese Ellaidhoo, Alifu Atoll, 20252, Republic of Maldives
Tālruņi: Tel: +960 666 0669, +960 666 0514
Tīmekļa vietne: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).