Cocotiers Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Cocotiers viesnīca atrodas netālu no Tombeau līča salas ziemeļrietumu krastā, 40 minūšu brauciena attālumā no starptautiskās lidostas un 10 minūšu attālumā no galvaspilsētas Portluisas. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan pāriem.Vairāk →
аватар Mashkevich
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Cienī jamie ceļ otā ji! Neskatieties uz lietā m prā tī gi: š ī viesnī ca ir lē tā kā no visa, ko var piedā vā t Krievijas tū risma operatori. Tā pē c, ja ir lielā ka summa, jū s neuzskatī sit 2 ** viesnī cu par savu patvē rumu un izvē lē sities kaut ko citu. … Tomēr ▾ Cienī jamie ceļ otā ji! Neskatieties uz lietā m prā tī gi: š ī viesnī ca ir lē tā kā no visa, ko var piedā vā t Krievijas tū risma operatori. Tā pē c, ja ir lielā ka summa, jū s neuzskatī sit 2 ** viesnī cu par savu patvē rumu un izvē lē sities kaut ko citu. Ja jums ir mazā ka summa, jū s vispā r nenokļ ū sit š ajā salā un neredzē sit skaistumu un brī numu, kas š eit ir...No š ejienes pareizi novē rtē sim savus spē kus, prā tī gi formulē sim lū gumus. . Galvenais, lai jū s, lū dzu, skaidri saprastu, kā pē c jū s š eit braucat un kā vē laties pavadī t laiku uz š ī s salas. Tagad kā rtī bā.

Viesnī ca.

Atrodas Baie du Tombeau, 10 minū tes uz ziemeļ iem no Portluisas, tieš i pie ceļ a, kas ved gar krastu. Citu viesnī cu apkā rtnē un tuvumā nav. Viesnī cu no abā m pusē m ieskauj dzī vojamā s vienstā vu zvejnieku mā jas, bū diņ as, vasarnī cas. Viesnī cas teritorija neliela, kompakta, diezgan zaļ a, glī ta, mā jī ga.
Kā apmeš anā s vieta tiek piedā vā tas divstā vu mā jas ar 4 vai 6 istabā m. Mā jas ir akmens, no ā rpuses krā sotas baltā krā sā , pā rklā tas ar jumtu kā sarkanā m dakstiņ iem (nu, es domā ju, varbū t jū s nolemjat, ka jumts tur ir salmu jumts). Katrai istabai pienā kas vai nu terase (ja tas ir 1. stā vs) ar diviem pī tā m krē sliem un galdu, vai balkons (ja tas ir 2. stā vs), arī ar mē belē m. Mā jas pā rsvarā ir sagrupē tas ap baseinu.

Istabas ir normā las, diezgan tī ras, ar minimā lā m mē belē m un ē rtī bā m, mā jī gas: koka skapis krā sots mā kslī gi vecinā tā baltā un pelē kā krā sā , 1 vai 2 gultas, skapja krā sai pieskaņ ots naktsskapī tis, galds. Tā pat istabā pie loga istabā ledusskapis, galda lampa un nez kā pē c fē ns. Sienas ir oranž as un zilas, karā jas vienkā rš as bildes - sanā k diezgan mā jī gi, kā lauku mā jā . C / Kombinē ts, bez vannas, tā vietā aiz duš as aizkara ar noteku tieš i grī dā.
C/a ir dvieļ i, kas tiek mainī ti katru dienu, nav kosmē tikas (tikai ziepju gabaliņ š ). Istabas tiek uzkoptas katru dienu ļ oti labi, atstā jot dzeramnaudu vai nē , dvieļ us maina katru dienu, gultas veļ u retā k. Personā ls ir ļ oti pretimnā koš s, nekad neko nelū dz un negaida no jums dzeramnaudu.

Teritorija un infrastruktū ra.

Viesnī cā ir peldbaseins, š aurs, bet garš un dziļ š . Brī vdabas restorā ns (nojume zem salmu jumta), tas ir arī bā rs, tā ir arī ē damzā le, kur viņ i ē d kā bufetē . Bā rā , ja jū s pē rkat, viss ir dā rgs, tā pat kā Maurī cijā viss. Ā rpus viesnī cas, tieš i pā ri ceļ am, atrodas veikals - precī za mū su lauku pā rtikas veikalu kopija gan pē c sortimenta, gan pē c preč u izlikš anas logā principa. Pastaigas attā lumā nekas cits nav pieejams. 10 minū š u brauciena attā lumā ir tā ds lielveikals kā mū su Auchan - Jumbo.

Uzturs.
Brokastis ir ļ oti vienmuļ as un katru dienu bez izvē les: pankū kas vai olu kultenis (kas tiek gatavots tikai pē c pasū tī juma), banā ni, ananā si, arbū zs, dabī gs vai aromatizē ts jogurts, grauzdiņ i, š ķ iņ ķ is un siers, kruasā ni, kukurū zas un graudu pā rslas, ļ oti atš ķ aidī ta piens, ļ oti atš ķ aidī ta sula no koncentrā ta, tē ja, kafija. Visi.

Vakariņ as nav slavē jamas: vairā ku veidu gaļ a, rī si, cepti dā rzeņ i, mē rces, salā ti (kā tā di, 1-2 salā ti, pā rsvarā tikai sasmalcinā ti dā rzeņ i). Vakariņ as nekad neatkā rtojā s, gaļ u taisī ja vai nu uz grila, tad cepa, tad cepa, tad ar pikanto kariju, tad bez. . Desertā saldē jums, augļ u salā ti (ananā si, arbū zs, banā ns mazos kubiņ os), kū ka. Ņ emot vē rā , ka tas ir 2**, ē diens ir pā rsteidzoš s. Č etras zvaigznes saliku tikai savas pā rmē rī gā s nekaunī bas dē ļ - ar tik brī niš ķ ī gā m vakariņ ā m (par 2**, atkā rtoju) bija iespē jams brokastis kaut kā daž ā dot.

Okeā ns.

Tas ir pelnī jis atseviš ķ u diskusiju.
Objektī vi skatoties, okeā na nav ne pie viesnī cas, ne tuvumā . Pirmā lieta, kas nā k prā tā , pirmo reizi pieejot pie tā : priekš pilsē ta, ū denskrā tuve, nu, Seligers, sliktā kajā gadī jumā . Okeā nam nekad nav okeā nam raksturī gā s krā sas, pie jebkura apgaismojuma - tas vienmē r ir pelē cī gi zilgans ū dens, kā ļ oti lielā ezerā Maskavas reģ ionā . Piekraste lī dzena, visa veģ etā cija zema, š ķ ietami pat tropiem neraksturī ga. Te nevar bū t savā dā k: galu galā ap zvejnieku mā jā m, bū dā m un vasarnī cā m, š ķ ietami tukš as, no kurienes var rasties lekns brī niš ķ ī gs tropu dā rzs...Pludmales josla ir ļ oti š aura, daļ ē ji smilš aina, bet lielā koties klā ta ar beigti koraļ ļ i, ar kuriem ir ļ oti neē rti staigā t basā m kā jā m. Ieeja jū rā ir tajos paš os miruš ajos koraļ ļ os, ​ ​ kurus jau daļ ē ji nosusina ū dens.
Pē c ieieš anas jū rā lī dz ceļ galam jā krī t slā nī ar seju uz leju, pretē jā gadī jumā pastā v risks kā jā iebā zt smaili no jū ras ež a, kas te sastopams pā rpilnī bā . No snorkelē š anas viedokļ a tas nav interesanti, viss rifs lī dz galam, kur sā kas atklā tais okeā ns, atrodas miruš os un dzī vos koraļ ļ os: dzī vie aug plā ni, miruš ie guļ apkā rt. Krā su nav, okeā ns, kā minē ts iepriekš , ir pelē ks. Galvenais slazds, kas saistī ts ar viesnī cas pludmali, gaida paš ā pludmalē...Pludmalē , jā , tieš i uz tā s un pie ieejas ū denī ir vietē jo zvejnieku laivas. Tā kā š ī s ir nabaga zvejnieku laivas, tad domā ju, ka varat iedomā ties, kā dā stā voklī š ī s laivas ir. Papildus laivā m ir mazas laivas ar motoru. Tas viss ar virvē m piesiets pie cementa blokiem, kas tī š ā m iemesti ū denī , lai bū tu pie kā piesiet laivas un laivas.
Turklā t ū denī peld plastmasas pudeles, kas ar virvē m piesietas pie laivā m...Rezultā tā ir tikai viena izeja: ja nevari izturē t peldē ties š ajā vietā , ir jā manevrē starp laivā m, piemē ram, "š ahisti" Maskavas apvedceļ ā . Pā rsteidzoš i, ka š ā ds laivu puduris ir tieš i pretī viesnī cai, pa kreisi un pa labi to ir ļ oti maz, un tad nav vispā r. Kad makš ķ erniekiem ir veiksmī gs loms, ir interesanti pietuvoties viņ iem - viņ i izvelk no laivā m milzu tunzivis, izmet tos krastā tieš i uz viesnī cas robež as un sā k cirst ar cirvjiem. Asinis plū st uz visā m pusē m. Bijā m ar 6 gadus vecu dē lu - viņ am bija liela interese. Atzī š os okeā nam – te ir ļ oti tī rs.

Maurī cija.

Kad devā mies š eit, atsauksmes nebija vispā r. Tas, ko atradā m angļ u vietnē s, saturē ja tikai informā ciju par paš u viesnī cu un ne vā rda par okeā nu š eit. Jautā jums par 2 ** zvaigznē m mū s nemaz nesatrauca, vajadzē ja paš u salu.
Mums š ķ ita, ka piekraste, tā pat kā Les Cocotiers, Maurī cijā nav vienkā rš i pē c definī cijas - nu, tā s ir debesis uz zemes...Nekas, mē s atradā m izeju, un tieš i tas ir jā dara ikvienam, kas š eit ierodas.

Viesnī cas vadī ba, saprotot, ka tū ristus gaida slazds ar jū ru, tū ristus ar mikroautobusu 3 reizes nedē ļ ā ved uz La Plantation 4 **** viesnī cu, kur var brī vi ierasties arī pā rē jā s dienā s, jo viesnī cā m ir viens saimnieks. Nekas ī paš s, es jums saku, lī cis pie lī č a, smiltis, nav nekā da ī paš a skaistuma. Daudzi tū risti no mū su viesnī cas apmetā s š eit - kā pē c gan vē l doties kaut kur citur, patiesī bā tē rē t laiku un pū les...Tikai daž i cilvē ki gā ja pa kreisi un pa labi no La Plantation gar krastu skaistuma meklē jumos. . .
Un bilde tur krasi mainā s, okeā na trakā krā sa, rifs ir tuvu - viļ ņ u troksnis, melni akmeņ i, skaista veģ etā cija, baltas smiltis, neviena cilvē ka...Ievē rojā m, ka gandrī z visas viesnī cas gar piekrasti bija uz pusē m. tukš i (un te tie vienmē r ir pustukš i), tā tad piekraste viss jū su...Ejiet š eit, ignorē jiet La Plantation, ejiet no tā s pa kreisi un pa labi, ejiet pa visu Bruņ urupuč u lī ci un meklē jiet skaistas vietas.

Ja esat ī sts ceļ otā js, ar slā pē m pē c jaunā un nezinā mā . No Les Cocotiers virzieties uz ziemeļ iem pulksteņ rā dī tā ja virzienā . Vietas (slavenā kā s salas pludmales) jū su marš rutā bū s š ā das: Bruņ urupuč u lī cis (Balaclava) - Pointe aux Piments - Trou aux Biches - Mont Choisy - Grand Bay - La Cuvette - Perebere. No uzskaitī tajā m vietā m bijā m visur, izņ emot Pereybere, nedaudz ž ē l, ka netikā m, saka, ka tur esot ļ oti skaisti. Atseviš ķ i es teikš u par Trou aux Biches piekrasti - Mont Choisy - Grand Bay - La Cuvette: reta apkaunojums. . Trou aux Biches un Mont Choisy: platā kā smilš aina josla, droš a ieeja, tirkī za okeā ns - tas viss ir pozitī vi.
Briesmī gi, ka š eit ir daudz laivu un laivu, daudz cilvē ku, visur kliedz cilvē ki, kuri brauc ar banā niem un slē pē m, satiekas pestras: "Nu, lū dzu, brauciet ar banā nu! nu tad slē poju! » Skaistuma š eit nav. Ir vilš anā s un pā rsteigums, ka Maurī cijā ir vietas, kas lī dzinā s mū su Sudraba mež am. Grand Baie: Vē l sliktā k. Pabraucā m š ai vietai garā m ar maš ī nu, š ausmā s skatī jā mies pa logu un pat negribē jā m te apstā ties. Izteikš u cieņ u š ai vietai, daudziem š ī s vietas patī k, ne tik ļ oti pludmales, okeā na dē ļ , bet vairā k no ē stuvē m, lielveikaliem, diskotē kā m un izklaides vietā m. Uhh! Tieš i aiz Grand Baie atrodas La Cuvette: mazliet pā rpildī ts, bet vismaz š eit ir skaisti. Dodieties pa labi no š ī s vietas ar kā jā m gar krastu - nav neviena (gandrī z), ļ oti mā jī gi un skaisti. Pereyberē neesam bijuš i, ž ē l, š ī vieta nez kā pē c ir mī lē ta. Bet ja nu tur ir tā ds pats pretī gs kā ne Grandbē ? … Kas bija, dalieties…

Rietumu, dienvidrietumu un dienvidu krasti ir satriecoš i savā veidā.
Vietas, ko sauc par Le Morn pussalu, Flic en Flac pludmale un mež onī gie gris gris dienvidi. Flic en Flac: smieklī gi atgā dina Aluš tas vai Anapas infrastruktū ru - viesu nami, kafejnī cas, bulciņ as pludmalē , gliemež vā ku garā ž as...Bet, ja atgriež aties no kā das ekskursijas, tad ir vē rts š eit iegriezties vismaz uz laiku. fotogrā fiju dē ļ . Flic en Flac ir milzī gs, un vieta ir skaista vai vieta ir trokš ņ aina, vai vieta ir klusa, jū s vienmē r atradī sit š eit.

Paš os salas dienvidos jū s gaida satriecoš ā kā s vietas: Gris Gris un La Roche qui Pleure. Š eit nav rifa, tā pē c viļ ņ i no visa spē ka sitas tieš i pa mež onī gajiem akmeņ iem, peldē t nevar, bet var uzkā pt š ajā s klintī s (tur ir celiņ i) un justies kā pionierim, kuru krastā izsvieda kā ds vilnis. Lai gan, jā saka, mums izdevā s arī š eit nopeldē ties... kaili, vietā s, kur viļ ņ i mazā ki un kur ir vismaz kaut kā da nolaiš anā s jū rā , un nomazgā jā mies š eit pat mū su 6 gadus vecais kubē ns. Nekā dā gadī jumā nedodieties uz š ejieni organizē tā ekskursijā , jū s nepiedzī vosiet neko, ko varat piedzī vot š eit.
Stā vē si kā aita uz skatu laukuma un fotografē sies. Jū s pats nespē siet spert ne soli. Mē s devā mies ekskursijā , saš utumam nebija robež u. Tad viņ i paš i atgriezā s š eit jau ar ī rē tu automaš ī nu agri no rī ta.

Pē c mež onī gā kajiem dienvidiem var doties gar dienvidu krastu uz rietumiem. Apstā jieties, kur vē laties, skaistā kā piekraste, un viļ ņ i un klusums, un zilie un zaļ ie un melnie kalni. Le Morn pussala ir ļ oti skaista, it ī paš i ap Indian Resort viesnī cu: š eit vienmē r pū š stiprs vē jš (kā dam tas nepatī k), š eit ir daudz kaitē tā ju - š ī ir labā kā vieta pasaulē š im sporta veidam. .

Vieta, kas mū su iztē lē pā rsteidza ar pilnī ga miera, laimes sajū tu, atrodas salas austrumos – Ile aux Cerfs salā . Mē s esam š eit bijuš i 2 reizes, pū š ot pē dē jo naudu, lai š eit nokļ ū tu. Pamē ģ ini, atrodi vietu š eit, kur neviena nav (un tā das te ir), peldies kails.
Jums noteikti jā apmeklē visas tā s vietas, kas patiesī bā ir salas apskates vietas: Melnā s upes aiza un Chamarel, Gris Gris paš os dienvidos un La Vanille dabas rezervā ts (š eit var vizinā ties ar bruņ urupuč iem, lidot pā ri bezdibenim kabelis), Pamplemousses botā niskais dā rzs ar 200 gadus veciem augiem, Casela Reserve (kaut kas lī dzī gs brī vdabas zooloģ iskajam dā rzam, bet arī vienkā rš i skaista vieta pastaigā m), Ile aux Cerfs (Nr. 1! ), Blue Bay netā lu no Maheburgas. (š eit nenokļ uvā m, bet no lidmaš ī nas redzē jā m, ka tas ir kaut kas skaists un interesants). Varbū t ir kaut kas cits (protams, ka ir! ), ko mums vienkā rš i nebija laika redzē t, bet jū s noteikti to redzē siet!

Maurī cija nav paradī ze zemes virsū : to ļ oti blī vi apdzī vo imigranti no Indijas, Ā frikas un Ķ ī nas, un holandieš i pirms 300 gadiem izcirta gandrī z visu, kas pirms viņ iem bija paradī ze.
Bet jū s kā zinā tkā rs tū rists š eit noteikti atradī sit pilnu zemes skaistumu komplektu: ū denskritumus un koku klā tus izdzisuš u vulkā nu krā terus, tirkī zzilu okeā nu un savvaļ as klintis. Pie visā m š ī m skaistulē m ir jā nokļ ū st, pie kaut kā vairā k, pie kaut kā mazā k, turklā t to visu vajag tikai redzē t. Ne visi var. Daudzi sē ž savas, piemē ram, ļ oti labas viesnī cas pludmalē . Pat skaistā kajā piekrastē . Nezinot, kas atrodas dienvidos vai ziemeļ os, ierobež ojot savu priekš statu par Maurī ciju ar pā ris tuvē jā m pludmalē m un jū su viesnī cas pludmali. Ha! Smieklī gi vienkā rš i. Tad š ie cilvē ki sē ž lidostā un pļ ā pā : “Kur tu biji? Ziemeļ os, vai ne? Tā tad, kā ir ar pludmalē m? Mē s dzirdē jā m ne pā rā k labus. . "Atbilde: " jā , tas sū c ziemeļ os (lai gan ne), bet kā ar jums dienvidos? Mē s dzirdē jā m, ka tur ir skaisti. "

Nobeigumā daž i fakti.

Maurī cija ir ļ oti dā rga. Taksometrs 10 minū š u braucienam - 300 vai 400 rubļ i vienā virzienā pē c kaulē š anā s.
Mini ananā si - no 30 lī dz 60 rubļ iem gabalā . Mango - botā niskajā dā rzā ir bez maksas, tirgos un veikalos - no 10 lī dz 40 rubļ iem gabalā . Pū ķ a augļ i - 250-350 rubļ i par kg. Longai - 200-300 rubļ i par kg. Pā rē jie augļ i ir neinteresanti dā rgi. Restorā ni - Maskavas cenas. No piestā tnes brauciet ar laivu uz Ile aux Cerfs salu - 1200 rubļ i turp un atpakaļ . Esiet modri, maksā jiet tikai laiviniekam! "Oficiā lajā kasē " biļ ete maksā s 2500 turp un atpakaļ . Restorā ni vietē jiem - viņ i neuzdroš inā jā s ienā kt ar bē rnu. Nu ar suvenī riem es domā ju, ka jū s paš i izdomā sit, kas jums nepiecieš ams. Vietē jo darbu ir maz, tos var iegā dā ties salī dzinoš i lē ti, vai arī par pilnī gu š ķ irš anos var pā rmaksā t 3-4 reizes. Kaulē š anā s vienmē r ir piemē rota. Auto noma – no 65 eiro diennaktī . Benzī ns - 48 rubļ i litrā . Naudas izš ķ ieš ana par 2 ekskursijā m gida pavadī bā - aptuveni 350 eiro par trim. Ja vē laties iegā dā ties kā du citu apģ ē rbu, pievienojiet š o izdevumu pozī ciju arī š eit.
Ieejas maksa vienai personai Casela un La Vanille rezervā tā - 300 rubļ i un 250 rubļ i, botā niskais dā rzs - 300 rubļ i, ū densslē poš ana - 300 rubļ i 10 minū tes, ū densslē poš anas nodarbī ba - 1500 rubļ i. Krā sainā zeme Chamarel - 750 rubļ i par trim.

Ja dodaties uz Les Cocotiers, iztē rē siet gandrī z visu lī dzi paņ emto naudu: paē dī siet pieticī gas pusdienas (un mē s tikpat kā neē dā m: ), uzpirksiet augļ us, vietē jo rumu kā suvenī rus uz Maskavu, nomā siet automaš ī nu, uz benzī nu, par jebkā diem saistī tiem izdevumiem, ieejas maksas visā s tajā s vietā s, kuras vē laties apmeklē t. Uz 11 dienā m mē s trī s (es, vī rs, bē rns) zaudē jā m apmē ram 1300 eiro.

Ceru, ka nedomā jat doties ekskursijā s no tū risma operatora? Labi darī ts, tu esi mū su cilvē ks. AUTOMAŠ Ī NAS NOMA - 65 eiro + gā ze - tas ir vienī gais lē tais veids, kā apceļ ot salu un redzē t vairā k, nekā jebkura ekskursija var jums piedā vā t.

Maurī cija ir maza - Maskavas izmē ra, lai to visu apbrauktu - tā ir tikai jū su tieš ā atbildī ba.
Ja jums nekur nav jā dodas, jū s dodaties "vienkā rš i uz viesnī cu", jā saprot, ka Maurī cija ir dā rga un arī viesnī cas labā s vietā s ir dā rgas. Jo dā rgā ka viesnī ca, jo skaistā ka piekraste un skats, kas paveras no š ī s viesnī cas pludmales. Ja vē l jā pā rvietojas, bet uz vietas esat gatavs tē rē t 2000 eiro un vairā k, tad arī vajadzē tu izvē lē ties citu, dā rgā ku viesnī cu, jo pastā v tieš a saistī ba - tā kā uz vietas var atļ auties lielus izdevumus, noteikti varat atļ auties un dā rgā ka viesnī ca.

Ja jū su izvē le krita uz Les Cocotiers, neraudiet un esiet modri, turiet acis vaļ ā : taupiet naudu, video tehniku, vienmē r aizveriet istabu ar atslē gu - apkā rt ir indieš i : ) Un nā c uz š o viesnī cu, tā pat kā mē s, vienkā rš i Gulē t. Esi laimī gs!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Cocotiers Hotel расположен недалеко от бухты Томбо Бэй (Tombeau Bay) на северо-западном побережье острова, в 40 минутах езды от международного аэропорта и 10 минутах от столицы Порт-Луи. Этот отель подойдёт как lkx семейного отдыха с детьми, так и для пар.

Atrašanās vieta Международный аэропорт имени сэра Сивусагара Рамгулама расположен в 45 км от отеля.
Pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает круглый год), терраса для загара, сад, ресторан La Baie restaurant с открытой террасой с видом на океан, бар Le Goulet bar, круглосуточная стойка регистрации, видеонаблюдение в местах общего пользования, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Настольные игры и/или пазлы.
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, прямая трансляция спортивных мероприятий, живая музыка/выступление, оборудование для занятия водными видами спорта, массажный кабинет.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 48 номеров таких категорий: Garden View room (площадь 22 кв. м), Sea view room (26 кв. м).

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, кондиционер, сейф, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол, электрический чайник, балкон или терраса.

Adrese Royal Road, Baie du Tombeau, N/A Порт-Луи, Маврикий.
Tālruņi: +230 206 8600
Tīmekļa vietne: Cocotiers Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.