Sliema Chalet Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
8.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Mājīgā viesnīca Sliema Chalet atrodas jūras piekrastē Sliemas kūrorta centrā, netālu no veikaliem, restorāniem, bāriem un kafejnīcām, 200 metru attālumā no Tower Road iepirkšanās un izklaides centra. Netālu atrodas arī autoosta un prāmju terminālis. Viesnīcu ķēde: MyHotels Malta.Vairāk →
аватар Annet1
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gribu piebilst arī par pā rtiku. Jā , lielas porcijas ir gandrī z visur Maltā , tač u tā m gandrī z vienmē r ir standarta komplekts. Tas ir, neatkarī gi no tā , vai tā ir zivs vai gaļ a, kā piedeva bū s frī kartupeļ i un salā tu lapas. … Tomēr ▾ Gribu piebilst arī par pā rtiku. Jā , lielas porcijas ir gandrī z visur Maltā , tač u tā m gandrī z vienmē r ir standarta komplekts. Tas ir, neatkarī gi no tā , vai tā ir zivs vai gaļ a, kā piedeva bū s frī kartupeļ i un salā tu lapas. Vidē ji mums diviem vakariņ as iznā ca (kopā ar alu un vī nu) kā di 20-30 eiro. Dā rgā kā s vakariņ as (un visgarš ī gā kā s) mums izmaksā ja 50 eiro. Bet mē s esam TIK pilni! !
Par zvejnieku pilsē tiņ u Marsaxlokk. Es neiesaku tur ē st. Jā , zivis tirgo tirgū , bet tuvē jos restorā nos tā s ir š ausmī gi dā rgas, un porcijas ir tiiik mazas (pat mazā kas kā pie mums) Š ī laikam ir vienī gā vieta Maltā , kur ietaupa uz pā rtiku
Рынок в Марсашлоке2 Рынок в Марсашлоке1
аватар Annet1
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā apstā jā mies relatī vā lē tuma dē ļ . Viesnī ca nav slikta, istabā ir kondicionieris, vanna, duš a, karstais ū dens visu diennakti. BET.... viesnī cas aprakstā rakstī ts, ka istabā ir seifs, TV, telefons. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apstā jā mies relatī vā lē tuma dē ļ . Viesnī ca nav slikta, istabā ir kondicionieris, vanna, duš a, karstais ū dens visu diennakti. BET.... viesnī cas aprakstā rakstī ts, ka istabā ir seifs, TV, telefons. Jā viņ i ir. Bet par tiem ir jā maksā atseviš ķ i. No mū su istabas paveras skats uz pagalmu. Bet pagalms tik mazs, ka redzē jā m kaimiņ us. Un visas komunikā cijas arī . Bet liels pluss, ka istabā vienmē r ir forš i. Jā , par papildus samaksu ir iespē ja mainī t istabu. maksā jumu, bet nolē mā m, ka mums tas nav vajadzī gs. jo ieradā s tikai nakš ņ ot.
Brokastis ir bezgarš ī gas. Brokastojā m divas reizes un atteicā mies. Vienmuļ i un bezgaumī gi.
Tī rī ts katru dienu. Dzeramnaudu neņ ē ma (atstā jā m uz galda), kamē r neteicā m, ka varam ņ emt. TIE. nezagt un lietā s neiedziļ inā ties.
Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar braucienu. Un ja godī gi, tad no 3* viesnī cas gaidī ju sliktā ko.
Валетта (древний форт) Голубая лагуна (лучшее на Мальте) Верхние сады Баракка Смешная табличка на пляже пляж в Слиме (камень) Марсашлок (рыбный городок) Гозо окошко из номера )


iemiesojums leanca
Labdien, es vēlētos jūs apmeklēt atvaļinājumā Maltā un rezervēt numuru jūsu viesnīcā, lūdzu, pastāstiet mums, ko darīt un cik maksāt, lai saņemtu apstiprinājumu par jūsu rezervāciju viesnīcā, lai atvērtu vīzu Konsulātā Malta. Kā es varu saņemt rezervācijas apstiprinājumu vai ielūguma vīzu?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Уютная гостиница Sliema Chalet расположена на морском побережье в центре курорта Слима, рядом с магазинами, ресторанами, барами и кафе, в 200 метрах от торгово-развлекательного центра Tower Road. Также неподалеку находятся автобусный вокзал и паромный терминал. Сеть отелей: MyHotels Malta.

Atrašanās vieta 6,6 км до международного аэропорта Мальты.
Pludmales apraksts Каменистый пляж расположен через дорогу от отеля. Вход в воду по лесенкам.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 2 ресторана, бар, кафетерий, солнечная терраса на крыше, гостиная с телевизором, камера хранения багажа, торговый автомат с закусками и напитками.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле одно-, двух-, трех- и четырехместные номера.

Istabās

Кондиционер, вентилятор, телевизор, телефон, рабочий стол, радио, сейф, ванная комната с душем или ванной, фен, меблированная терраса с видом на море (не во всех номерах), бесплатный Wi-fi.

Adrese 117 Tower Road, SLM 1605 Слима, Мальта
Tālruņi: Телефон: 356 2133 5575 Факс: 356 2133 4065
Tīmekļa vietne: Sliema Chalet Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.