Marina Hotel Corinthia Beach Resort 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.810
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.8 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Marina kūrorts ir daļa no Corinthia Beach Resort. Viesiem, kas uzturas viesnīcā, ir bezmaksas piekļuve netālu esošās viesnīcas Corinthia San Gorge pludmalei, peldbaseiniem, saunai un trenažieru zālei. Viesnīca Marina Hotel atrodas tikai dažu soļu attālumā no St. George's pludmales. Viesnīcu ķēde: Corinthia Hotels.Vairāk →
аватар Furman
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es parasti recenzijas nerakstu un domā ju, ka atsauksmes parasti raksta cilvē ki, kuri bija neapmierinā ti ar pā rē jo. Tač u š oreiz nevaru pretoties, jo plosā s pozitī vas emocijas. Pirms brauciena izlasī ju citu tū ristu atsauksmes, ilgi pē tī ju citus piedā vā jumus un galu galā izvē lē jos Corinthia Marina. … Tomēr ▾ Es parasti recenzijas nerakstu un domā ju, ka atsauksmes parasti raksta cilvē ki, kuri bija neapmierinā ti ar pā rē jo. Tač u š oreiz nevaru pretoties, jo plosā s pozitī vas emocijas. Pirms brauciena izlasī ju citu tū ristu atsauksmes, ilgi pē tī ju citus piedā vā jumus un galu galā izvē lē jos Corinthia Marina. Draudzī gs personā ls, lieliska atraš anā s vieta, labs ē diens – tā s ir š ī s viesnī cas iezī mes. Viņ a dzī voja Marinē un devā s uz baseinu uz Sandž ordž u. Teritorija ir izplatī ta, bet netā lu no San George baseina viņ i pastā vī gi 2 reizes dienā izbaudī ja bezmaksas bezalkoholiskos dzē rienus un uzkodas. Piekrī tu, sī kums - bet jauki! Baseini nav apsildā mi, bet dienas laikā diezgan labi sasilst. Jū ra joprojā m bija auksta, tā pē c baseins glā ba.
Man bija BB, bet vakarā ē du viesnī cas restorā nā , starp citu, diezgan lē ti. Cenas nav debesī s kā parasti viesnī cā s, bet gan normā las, pilsē tas lī menī . Pludmale (smilš aina) atrodas netā lu no viesnī cas, un ne visas Maltas viesnī cas var lepoties ar tik izdevī gu apkā rtni. Ja vē laties nirt ar akvalangu, braukt ar katamarā nu, ū densmotociklu - lū dzu, jums nav jā brauc tā lu, atkal viss ir uz vietas. Nu, ja nolemjat atrauties diskotē kā , iela, kurā draudzī gi tika atvē rtas naktsklubu durvis, ir pavisam tuvu - jums pat nebū s jā tē rē nauda par taksometru no rī ta. Tač u skaļ a mū zika viesnī cas viesus nekaitina, jā , sē ž ot uz balkona ar skatu uz jū ru, to var dzirdē t, bet ne tiktā l, lai traucē tu atpū tai.
Izvē loties viesnī cu, kurā plā nojat pavadī t brī vdienas, jū s, tā pat kā es, iespē jams, sagaidā t vislabā ko cenas un kvalitā tes attiecī bu. Iespē jams, viesnī ca atrodas vienā no labā kajā m vietā m (diezgan klusa vieta, bet viss ir tuvu). Pē c š ī parametra to var salī dzinā t ar Westin Dragonara, kam arī ir liela teritorija un pieeja jū rai. Vai ar Intercontinental, kas, lai gan tai nav tā das teritorijas, daļ u pilsē tas pludmales rezervē saviem viesiem. Bet ne ar Le Meridien, kas atrodas trokš ņ ainā pilsē tas daļ ā , Sent Dž ulians centrā uz kalna. Un kur tū risti iet sauļ oties un peldē ties, es nekad neuzzinā š u! Tā tad salī dzini cenas un sapratī si, ka par š o naudu labā ku atpū tu neatradī si! Lai veicas un izbaudi brī vdienas Maltā !
аватар millenniuym
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiciens visiem, kas tikai dodas un jau ir redzē juš i Maltu kartē . Teikš u ī si, jo vā rdi nevar aprakstī t visu, un, ja tas tā ir, tas vienkā rš i prasī s daudz laika. Pā rē jo komentā rus palasī ju - lieku 4+, ja neņ em vē rā negatī vā s atsauksmes. … Tomēr ▾ Sveiciens visiem, kas tikai dodas un jau ir redzē juš i Maltu kartē .
Teikš u ī si, jo vā rdi nevar aprakstī t visu, un, ja tas tā ir, tas vienkā rš i prasī s daudz laika. Pā rē jo komentā rus palasī ju - lieku 4+, ja neņ em vē rā negatī vā s atsauksmes. Ticiet man, draugi - nenotiek, ka viss ir 10+, mē s visi esam cilvē ki, un par atvaļ inā jumu maksā jam tieš i tik daudz - cik tas maksā .
Togad, tieš i augusta beigā s, biju Maltā , un visvairā k mani pā rsteidza darbinieku attieksme pret apmeklē tā jiem.
Mē s ar sievu dzī vojā m pirmajā stā vā , kas, kā jau minē ts iepriekš ē jos komentā ros, izrā dā s otrais (tas ir saistī ts ar to, ka pati viesnī ca atrodas kalnā , un sastā v no divā m daļ ā m, viena ir garā ž as, un augš ā ir istabas, un otrā iznā k uzreiz uz augš ē jo stā vu, sā kot no reģ istratū ras, jau attiecī bā pret pirmo izrā dā s uz augš ē jo stā vu) - tā tad š eit jū s patieš ā m varat nedaudz apjukt pirmkā rt, bet tie ir patī kami sī kumi.
Tiklī dz iegā jā m istabā - protams, viss apmierinā ja, bet, tiklī dz mē ģ inā ju izkļ ū t uz balkona, kā smags smē ķ ē tā js, kurš ieraudzī ja uz balkona pelnu trauku un atzveltnes krē slu, es sapratu, ka tas nav viegli man darī t.
Vē sture 1.
Mums bija saplī susi loga aizdare. Un pirms mū su ieraš anā s tas vienkā rš i bija slē gts. Ņ emot vē rā , ka manas angļ u valodas zinā š anas, nu, teiksim - vē lē jā s to labā ko, es savā cu visas savas zinā š anas (kuras visvairā k smē los no interneta un datora), mē ģ inā ju paskaidrot....kā das 5 minū tes mani saprata. Paldies Dievam, logs tika atvē rts, un es steidzos. Kū pinā ta. Starp citu, kurš brauc uz Maltu - SODS par smē ķ ē š anu nevietā - 900 eiro. Tā pē c es par to nejokoju. Lai gan varu nomierinā t katrā pieturā , pie veikaliem ir smē ķ ē š anas tvertnes - to ir daudz, tā pē c vienmē r atradu vietu, kur uzpī pē t.
Vē sture 2.
Logs tika atvē rts, bet aizdare palika salauzta. Un, ņ emot vē rā faktu, ka mū su balkons atradā s tieš i blakus nokā pš anai uz jū ru un uzkā pt tajā nebija grū ti - mē s atradā m vienī go veidu, kā to aizvē rt, kad pa dienu nebijā m klā t - pagriež ot ķ ē di ar tē jkaroti, lai izstieptu - tas nostrā dā ja, bet kā ds tur ķ ē riens. Kamē r mē s bijā m prom un istaba tika iztī rī ta dienas laikā - viņ i joprojā m katru dienu izņ ē ma š o karoti un atgrieza to savā vietā - uz galda pie tē jkannas. Starp citu, man patika tē jkanna, bet kafija, kas viņ iem ir par velti - NĒ , starp citu tā bija Nescafe. Bet es kā sagatavots cilvē ks paņ ē mu lī dzi savu, un interesants ir arī Nescafe, lai gan Alta Rico - kas nav mē ģ inā jis - iesaku - jā novē rtē .
Kas vē l man patika
Atradā m kafejnī cu - Pie Drauga, tur ir daudz krieviski runā još u cilvē ku. Tad mē s daudz ko iemā cī jā mies no mū su (tur apprecē jā s gan ukraiņ u, gan krievu meitenes, turklā t ir programma angļ u valodas apguvei, un pludmalē , kas atrodas tieš i pie mū su pansionā ta, vienmē r ir mū su studentu pū ļ i).
Tā tad - Pie Drauga - saimniece ir krieviete. un viesmī lis (bija puika Sergejs) arī ir krievs. Š eit es atslā binā jos un nesasprindzinā jos, atceroties angļ u valodas vā rdus.
Vietē jais ē diens - TRUSIS - ne jau tā , ka man tas nemaz nepatika, laikam vienkā rš i nesaskatī ju tajā kaut ko ī paš u, un tā - ofsets - bet mē rce zem kuras tika gatavota - par visiem 5+++ - pilns kredī ts.
Devā mies ekskursijā s pa Maltu un tā s salā m. Barakudā s netrā pī jā m - bija vē trains, un mums paveicā s, jo tie, kas gā ja, bija zaļ i un letarģ iski, bet zivis jū rā pabaroja lī dz galam.
3. stā sts
Uz vienu ekskursiju pulcē jā mies - arī Maltā - uz katamarā na, š is ir tas, kas ir plakans, un viena bura - ī si sakot, tā var uzņ emt lī dz 30-40 cilvē kiem - bet tikai visi sē ž uz grī das. Esam ā rā un gaidā m. Lī dz brī dim, kad ir pienā cis laiks mū s uzņ emt, mē s pieejam pie reģ istratū ras meitenē m, izrā dā s, viņ š atnā ca un paskatī jā s, un aizgā ja - viņ š vienkā rš i aizmirsa mums vai meitenē m pajautā t, viņ š , iespē jams, steidzā s. Nu ī sumā - esam AIZMIRSTI. Bet varu teikt, ka meitenes mums uzreiz noorganizē ja vē l vienu braucienu - PAR BRĪ VU, tikko tiku lī dz pilsē tai ar autobusu, laba ekskursija, un plus vē l pielika mū s vē l vienai - kruī zam pa Maltu, uz kuru biļ etes vairs nepā rdeva. un uztaisī ja nelielu atlaidi - kā kompensā ciju. Gribu teikt – man patika viss.
Nav ko nož ē lot.
Gluž i pretē ji, iespaidu ir daudz un tikai pozitī vi, neskatoties uz visiem patī kamajiem sī kumiem, kas ar mums notika.
с лева на право: Татьяна - моя жена, Томас Андерсон (солист группы Модерн Токинг), Я
аватар Shakira7766
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
patiesī bā mē s domā jā m, ka tas ir piecinieks. tad tikai kļ uva skaidrs, ka š ī ir apvienotas divas viesnī cas, otrā ir 5 zvaigznes. Autostā vvieta nepieder viesnī cai, par maksu, bet automaš ī nu var atstā t stā vvietā pie galvenā s ieejas, tomē r tā bū s saulē . … Tomēr ▾ patiesī bā mē s domā jā m, ka tas ir piecinieks. tad tikai kļ uva skaidrs, ka š ī ir apvienotas divas viesnī cas, otrā ir 5 zvaigznes. Autostā vvieta nepieder viesnī cai, par maksu, bet automaš ī nu var atstā t stā vvietā pie galvenā s ieejas, tomē r tā bū s saulē . Uzreiz reģ istratū rā nedaudz auksta uzņ emš ana, gaidī jā m, ilgi mū s piereģ istrē ja, apkā rtē jo izklaidī gi utt. . Tad ilgi meklē jā m savu istabu, jo uzreiz nebija skaidrs, kuros stā vos kurā s istabā s , piemē ram, mū sē jais bija 73. . un ceturtajā stā vā . Neviens nepiedā vā ja novietot maš ī nu, nest koferus. Tas vienkā rš i nebija atkarī gs no mums! Bet, kad nonā cā m istabā , garastā voklis uzlabojā s. Lielisks skats uz jū ru, pludmalē m, zemā k esoš ajiem baseiniem un restorā niem. Istabā viss ir lieliski, viss ir savā s vietā s. Vairā kas reizes pasū tī jā m brokastis vai vakariņ as istabā , ē dā m uz sava balkona. . . Teritorijā.4-5 restorā ni, 4 peldbaseini. Tiesa, jū rā bū s jā peldā s, ejot lejā pa kā pnē m, nav savas pludmales un starp jahtā m. . . kafejnī cā s pie baseina dzē rienus nes plastmasas traukos, bet garš ī gi un ar smaidu. kopumā apkalpoš ana ir lieliska, personā ls runā angliski, itā liski. Ē dā m restorā nā Vinotek, lielisks skats uz jū ru no trim pusē m, š is ir grila restorā ns uz jumta terases. Kad uzkodas ieradā s, tā s aizņ ē ma visu galdu. brī niš ķ ī gs mū ziķ u duets - vijole un ģ itā ra, romantika. . . Patī kams iespaids palika no restorā na lejā , tieš i zem Vinotek. Apkalpoš ana izcila, izsmalcinā ta, viss garš ī gi un nevainojami. Kad viņ i tur ieradā s vē lreiz, viņ i veica pasū tī jumu, un, atnesot otro, izrā dī jā s, ka viņ i aizmirsa pasniegt viņ am priekš ā pirmo spageti (tas ir pirmais pē c Itā lijas noteikumiem). Kad izteicā m piezī mi, pajokojā m un aizmirsā m. Un nā kamajā dienā viņ i ar karti apmaksā to pakalpojumu sarakstā atrada rē ķ inu par š ī m vakariņ ā m - un no mums iekasē ja maksu tikai par Dom Perignon pudeli - un cienā ja mū s ar visā m vakariņ ā m! Un tas viss aizmirsta spageti š ķ ī vja dē ļ ! . Ļ oti labi. Mē s tur nā ksim vē lreiz!
Отличная ваканца! Bella vista
аватар Elenna_A
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā viesnī ca man patika. Ir manā ms, ka tas vairs nav jauns, bet mums nebija ī paš u komentā ru. Nav skaidrs, kā pē c viesnī cai ir rakstī ts 5 zvaigznes, un informā cija internetā par š o tē mu ir pretrunī ga. Patiesī bā , protams, tas nemaz nav 5; salī dzinot ar kaimiņ os esoš o Corinthia San Gorg, tas ir vienkā rš i acī mredzams. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca man patika. Ir manā ms, ka tas vairs nav jauns, bet mums nebija ī paš u komentā ru. Nav skaidrs, kā pē c viesnī cai ir rakstī ts 5 zvaigznes, un informā cija internetā par š o tē mu ir pretrunī ga. Patiesī bā , protams, tas nemaz nav 5; salī dzinot ar kaimiņ os esoš o Corinthia San Gorg, tas ir vienkā rš i acī mredzams.
Personā ls ir draudzī gs, uzmanī gs un draudzī gs, visi reģ istratū rā adresē tie jautā jumi tika atrisinā ti ā tri, turklā t pē c pirmā pieprasī juma tiek izsniegtas kartes, autobusu marš rutu apraksti, informā cija par nepiecieš amajiem apskates objektiem utt. Tiesa, labi runā ju angliski, š ķ iet, ka viņ i tur nezina krievu valodu.
Atpū tnieku kontingents ir daudzveidī gs, ir daudz itā ļ u, angļ u, vā cieš u, ir krievi un citi.
Brokastis ir kā brokastis, vienmuļ as, bet ē damas, ī paš i patī kami pasē dē t uz terases ar skatu uz jū ru. Viesnī cas restorā nos neko citu neē dā m, nevaru novē rtē t. Pilsē tā ir interesantā k ē st, lai gan viņ i gatavo savā dā k, un vietē jā virtuve mani nepā rsteidza ar ī paš iem š edevriem. Tiesa, porcijas lielas, sievietei pusdienā s pietiek ar vieniem salā tiem, parasti nes bļ odā : )
Numurs ir gaiš s, patī kams, ar gaisa kondicionieri, TV, fē nu, tē jkannu ar tē ju un kafiju un mini bā ru. Bija arī peldmē teļ i, viens no tiem bija vecs un nodriskā ts, bet jau pirmajā dienā tika nomainī ts pret parasto (istabenes zī mī te un 1 eiro atrisinā ja jautā jumu momentā ni). Tī rī ja normā li, dvieļ us nomainī ja, kad nolikā m uz grī das. . . Starp citu, no noderī gas - virve drē bju ž ā vē š anai vannas istabā , jo. neko nevar pakā rt uz balkona. Lai gan tas slikti ž ū st, salī dzinot ar ielu. . . Istabai ir diezgan plaš s balkons ar skatu uz lī ci - skaistums.
Viesnī cai ir kopē ja teritorija ar jau pieminē tajiem San Gorg 5 *, 4 (š ķ iet) baseini, daudzi sauļ oš anā s krē sli, kaut kur noteikti bija vieta, nokā pš ana pa kā pnē m no akmens plā ksnē m jū rā , daž i sporta laukumi, bet es to izdarī ju. labi nepē tu paš u teritoriju. Pā ris reizes nopeldē jā mies baseinā , paņ ē mā m uz kartes viesnī cas pludmales dvieļ us, un viss.
Visvairā k man patika viesnī cas atraš anā s vieta. Pirmkā rt, 100 metru attā lumā atrodas pilsē tas smilš u pludmale, kas Maltā ir retums. Š ajā salas daļ ā (St. Julians Sliema) visas pludmales ir akmeņ ainas, š ī , cik zinu, ir vienī gā . 9-10 no rī ta vē l bija tukš s, bet 12 jau gandrī z pilns. Ir arī katamarā nu, laivu un citu ū dens aktivitā š u noma. InterContinental viesnī cai š ajā pludmalē ir sava zona, bet pati viesnī ca atrodas trokš ņ ainā un noslogotā vietā , naktī s tur apkā rt trokš ņ o diskotē kas, turklā t ap to tagad notiek bū vniecī ba, ir iestrē guš i 3 celtņ i, troksnis , putekļ i...Man bija liels prieks, ka neizvē lē jos Intercontinental, un š ogad neiesaku tur doties un tad tikai naktsdzī ves cienī tā jiem.
Turpinot par jahtu piestā tni, otrs pluss ir Maltas naktsdzī ves centra Pachvil tuvums. Ejiet 10-15 minū tes, bet troksnis nesasniedz viesnī cu. Treš ais pluss ir tas, ka blakus viesnī cai ir autobusa pietura uz Valletu, kursē ik pē c pusstundas. Ja vē laties apceļ ot Maltu patstā vī gi un daudz, no š ejienes jums bū s ē rti, vienkā rš i atrodiet citu pieturu uz ceļ a aiz Intercontinental (reģ istratū rā iedos diagrammu), kur jau kursē.6 autobusi. daž ā dos virzienos, piemē ram, tieš ais autobuss uz Mdinu. Pa ceļ am atrodas Ta-Ali amatnieku ciemats, kur cenas vietē jiem produktiem ir daudz zemā kas. Piemē ram, sudraba auskari tur pirkti par 16 eiro, Valletā redzē ju pa 37.
Kopumā Maltā ir daudz interesantu lietu, kuru dē ļ ir vē rts uz turieni doties, un jū ra un pludmale ir tikai patī kams papildinā jums. Iesaku iepriekš iegā dā ties ceļ vedi, un jums tiks nodroš inā ta interesantiem ceļ ojumiem pilna atpū tas nedē ļ a.
стандартный номер вид  с пляжа на отель номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Курортный отель Marina является частью курортного комплекса Corinthia Beach. Проживающие в отеле могут бесплатно пользоваться пляжем, бассейнами, сауной и спортзалом отеля Corinthia San Gorge, расположенного рядом. Отель Отель Marina расположен всего в нескольких шагах от пляжа Сент-Джордж. Сеть отелей: Corinthia Hotels.

Atrašanās vieta 8 км до международного аэропорта Мальты.
Pludmales apraksts Частная пляжная зона перед отелем, работает пляжный клуб. Вход в воду по лесенкам. 200 м до песчаного общественного пляжа Сент-Джордж.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Открытый бассейн с постепенным увеличением глубины, крытый бассейн с подогревом, 9 ресторанов и 7 баров, терраса для загара, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, 3 конференц-зала на 16, 55 и 120 мест, услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, V.I.P. услуги, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Спа-центр Apollo, оборудование для занятия водными видами спорта, ныряние с маской и трубкой, поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 200 номеров, включая 10 семейных и 11 люксов, оформленных в светлых пастельных тонах.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, мини-бар, радио, сейф, телефон, бесплатные туалетные принадлежности, ванная комната с ванной, фен, бесплатный Wi-fi, балкон, ежедневная уборка номера.

Adrese St. George's Bay, STJ 3301 Сент-Джулианс, Мальта
Tālruņi: 356 2370 2000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.