Jautājums o Malta

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
139 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Cik laika pietiek Maltai?
Jūnija otrajā pusē es gribētu redzēt Maltu, bet es tikai nezinu, cik atvaļinājuma dienu tam ņemt (Maltas sala + Gozo sala). Ja abām salām pietiks ar nedēļu, vai būs labi doties uz Sicīliju vēl uz 7-10 dienām? Kopumā visi viedokļi/pieredze ir laipni gaidīti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2016-01-168 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар Elenna_A
Man vajadzēja nedēļu, lai apskatītu visas galvenās Maltas apskates vietas (1 diena tika pavadīta Gozo). Sala ir maza, tāpēc, pat braucot ar autobusu, pusotras stundas laikā var nokļūt gandrīz jebkur. Bet pludmalē gandrīz nepavadījām laiku.
Un iespaidi bija izcili, tiešām interesanta vieta un ir ko redzēt.
аватар ollennka
Paldies! Vai jūs nejauši esat bijis Sicīlijā? Cik daudz laika tam veltīt? Arī pludmalē pavadu ļoti maz laika, maksimums ir stunda dīkā.
аватар 88664422
Patiešām, varbūt Gozo pietiek ar vienu dienu, bet, manuprāt, noteikti vajadzētu apmeklēt Ggantiju – megalītu templi, vecāko cilvēku celto celtni uz planētas. Un ne “nimfas Kalipso grota”, uz kuru reizēm aizved standarta ekskursiju laikā no Maltas. Vai arī varat pavadīt visu dienu Gozo un citu reizi, lai redzētu, kas jums nebija laika, un pēcpusdienā doties uz Komino. Protams, jēdzīgas pludmales tur nav, un apskates objektu vispār nav, taču Zilais līcis ir izcili skaists, un tam ir viegli pārpeldēt, ietriecoties klinšainajā Cominotto, tādējādi aptverot 4 no 5 Maltas salām. Uz sīku neapdzīvotu salu cepures formā ar brīnišķīgu nosaukumu Filfla var apskatīt arī no Maltas salas. ))
аватар 88664422
Pašai Maltai vajag vismaz 5 dienas! Šī ir Valletas galvaspilsēta un Trīs pilsētas (vēlams citā dienā, lai vēlāk nesajauktu, kur bija), un veikals Sliema un naktsklubs Puchville. Domīga vecā galvaspilsēta Mdina ar Meistaru pilsētu un (pēc izvēles) pufīgo Mostu ar vienu no lielākajiem katedrāles kupoliem pasaulē. Brauciens ar kuģīti pa daudzajiem Maltas līčiem! Un ar laivām notiek ekskursijas uz ļoti skaistām grotām. Klusu pastaigu Budžibā var apvienot ar braucienu uz Mellieha pludmali un, iespējams, uz jūrnieka Papaijas ciemu. Svētdienās - zivju tirgus Marsaxlokk, mazs ciemats ar gleznainām laivām līcī, un vakarā - noteikti kādā no svētku pilsētām. Maltas salā atrodas arī megalīti, tostarp Hipogeum, kuriem iepriekš jārezervē ekskursija tiešsaistē.
аватар 88664422
Uz Sicīliju devos tikai no Maltas uz dienu ar ekskursiju. Taormina ar seno teātri un skaistiem skatiem (pēc Maltas acs vienkārši izbauda zaļumu un skatu uz kalniem!), Smagā Etna, maza osta un kūrorts Pozzallo. Neesam bijuši ne Palermo, ne Sirakūzās. Man likās, ka Sicīlijā atrakciju blīvums ir daudz mazāks nekā Maltā (tomēr sala ir daudz lielāka!), lai gan šī ir man ļoti iemīļota Itālija, un šeit, šķiet, katra mazā pilsētiņa ir burvīga un jauka. Tomēr Sicīlijā ir nopietns “bet”! Saskaņā ar mūsu gidu, sabiedriskais transports salā ir ļoti slikts. Apstāties vienā pilsētā un patstāvīgi veikt radiālus braucienus no turienes, kā Maltā, neizdosies, ja nenomāsi automašīnu. Es pats nepārbaudīju šo darbu, pat internetā, es ņēmu vārdu.
аватар ollennka
88664422, liels paldies!
аватар Yaroslavas
Jā, un Maltā sabiedriskais transports kursē diezgan reti. To izmanto tikai valodu skolu audzēkņi un daži tūristi, jo intervāls sasniedz 1 stundu gaidīšanas. Nu, galvenais ir gaidīt autobusa labajā pusē)) Atcerieties, ka satiksme Maltā ir kreisā.
Sicīlijā bija tas pats, kas 88664422 tikai viena diena ekskursijā no Maltas. Man ļoti patika. Es būtu veltījis tam vairāk laika nekā Maltai. Lai gan Maltā ir diezgan interesanti apskates objekti, ar krāsu sacelšanos iekarotā Sicīlija, omulīgās itāļu makšķeres un, protams, Etna. Ekskursija ir obligāta!
аватар ollennka
Liels paldies. Uz tik mazas salas nemaz negribas braukt ar mašīnu, varbūt ar velosipēdu. Vai tur ir iespējams braukt ar velosipēdu?
аватар Yaroslavas
Es nekad nevienu neesmu redzējis uz velosipēda, bet varbūt nepievērsu uzmanību. Kas attiecas uz mani, visur Maltā ir akmeņains reljefs un, iespējams, tas nav īpaši ērts riteņbraukšanai. Es visur braucu ar autobusiem, bet jums vienkārši jābūt gatavam tam, ka tie kursē ļoti reti, un vasarā pieturās ir īsta elle. Ja vēlies ietaupīt nervus un laiku – ņem mašīnu. Pretējā gadījumā pusi atvaļinājuma pavadīsit autobusu pieturās.
аватар zhdanova10
ollennka, esmu te divas dienas, visu neapskatiju, bet daudz. Protams, ar auto būs tūkstoš reižu ērtāk. Maltā tagad ir pagājusi jaunās transporta reformas reforma, grafiki pieturvietās neatbilst satiksmes grafikiem, lai gan tie skaidri tiks sastādīti pirms vasaras) Transports pa tūristu takām iet labi. Visi tēmēkļi ir ļoti kompakti, daudz laika apskatei neaiziet.
Patiešām, velosipēdistu nav - un reljefs ir kalnains, un ceļi ir šauri, un vadītāji ir neapdomīgi)))
Ja jums ir kādi jautājumi, es jums palīdzēšu, cik vien varēšu.
аватар ollennka
Liels paldies! Cik tur maksā auto noma?
аватар Lapkina_Ju
Malta ir laba oktobrī 8 dienas!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Malta
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl