Thazin Garden Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
Thazin Garden Hotel atrodas paaugstinātā līdzenumā, kas padara to par dabisku skatu platformu, no kuras ir lieliski redzama apkārtne - satriecošā Zelta pagodu mala un greznie lietus meži. Turklāt viesnīca atrodas ļoti ērti un no funkcionālā viedokļa – netālu no lidostas un Mjanmas populārākajiem kultūrvēsturiskajiem objektiem. Pats komplekss ir uzbūvēts skaistā labiekārtotā parkā un burtiski aprakts starp sulīgiem bugenviliju krūmiem, kas kļuvuši par šo vietu iezīmi. Šeit pat telpas ir mīļi dekorētas ar smaržīgām ziedlapiņām visneticamākajās krāsās.Vairāk →
аватар kisssulia
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies Baganā , lai apskatī tu tempļ us un no gaisa balona augstuma. Parakņ ā jos pa foto arhī vu, diemž ē l man nav nevienas viesnī cas foto, pē dē jā laikā visu bildē ju Instagram. Lai arī skaisti, bija ko parā dī t. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies Baganā , lai apskatī tu tempļ us un no gaisa balona augstuma. Parakņ ā jos pa foto arhī vu, diemž ē l man nav nevienas viesnī cas foto, pē dē jā laikā visu bildē ju Instagram. Lai arī skaisti, bija ko parā dī t. Vispā r kā fotoreportā ž u pievienoju tikai bildes, kas iznā ca no balona. Mē s satikā m rī tausmu pā r Baganu. Pilnī gi traki! Nu paskatieties paš i!
Par viesnī cu. Viņ š atstā ja ļ oti labu iespaidu. Zaļ a, kopta, ar skaistu dekoru. Tieš i teritorijā atrodas pagodas-stū pas. Acī mredzot dekoratī vs, diez vai dabī gs. Lai gan...Viņ u š eit, Baganā , ir tik daudz, ka varbū t ne viltojums. Apkā rtne atkal ir ļ oti skaista. Š ajā indieš u stilā . Indijā neesmu bijusi, bet radā s sajū ta, ka esmu tur)) Zā lieni, ziloņ i, statujas, stupas, baseins, ziedi. Istaba ir plaš a, arī tik stilizē ta kā Indija. Nez kā pē c pie griestiem ir ķ ī nieš u laternas. Pirmajā stā vā ir balkons. Atvē ru un tad nekā di nevarē ju aizvē rt - izsauca strā dniekus, ā tri atbrauca un visu salaboja. Vannas istaba ir pienā cī ga. Jū s varat mazgā t matus)) Brokastis ir normā las. Aizgā ju uz masā ž u. Nedaudz naudas vē rts. Labi darī ts, bet bez liekumiem. Bez eļ ļ as, bez privā tuma. Meitenes uzmanī bu pastā vī gi novē rsa klauvē jiens pie durvī m, tad viņ i nā ca pie viņ as. Bet vismaz mani cienī gi saspieda, citā di pē c visā m š ī m ekskursijā m un fotoaparā ta vilkš anas mugura vienkā rš i nokrita. Viesnī cā ir Wi-Fi. Slikti ķ eras, no rī tiem, kad nav cilvē ku, vē l var kaut ko lejupielā dē t. Un tā – diez vai. Viņ š strā dā tikai reģ istratū rā . Nu, tas arī viss. Nakš ņ ojā m š eit tikai 2 naktis. Un tad mē s devā mies tā lā k.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Senā Baganas pilsēta
Novērtējums 10.0
Mjanma, Bagan
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Thazin Garden Hotel расположен на возвышенной равнине, что делает его природной видовой площадкой, с которой отлично просматриваются окрестности - потрясающий край Золотых пагод и роскошные тропические леса. Кроме того, отель расположен очень удобно и с функциональной точки зрения – вблизи от аэропорта и самых популярных культурно-исторических достопримечательностей Мьянмы. Сам же комплекс построен в красивом ландшафтном парке и буквально утопает среди пышных кустов бугенвиллий, ставших визитной карточкой этих мест. Здесь даже комнаты с любовью украшены душистыми лепестками самых невероятных расцветок.

Atrašanās vieta Месторасположение: в Старом Багане в 20 км от аэропорта Ньянг У и в 30 км от ж/д станции.
Viesnīcā

сувенирный магазин, парковая зона, обслуживание в номере, подсветка территории в ночное время, аренда автомобилей, услуги няни, прачечная, чистка, глажение одежды, доступ в Интернет, электронная почта, салон красоты, массаж, открытый бассейн, бильярд, пешие прогулки, осмотр достопримечательностей, аренда конных упряжек, прокат велосипедов, аренда лодок для речных прогулок, народное театральное представление с музыкой и танцами, кукольный театр, развлекательная программа на Рождество и Новый Год, игровая площадка

Telpu apraksts

Количество номеров: 60 номеров различной категории.

Типы номеров: 29 Superior, 31 Deluxe (бунгало).

Интерьер номеров выполнен в колониальном стиле – резная деревянная и плетеная из ротанга мебель, легкие натуральные ткани, обилие предметов национального декоративно-прикладного искусства. Отдельные веранды. Свежие фрукты в вазах. Из окон открывается потрясающий вид на пышный тропический сад и пагоды.

Istabās

кондиционер, спутниковое телевидение, IDD телефон, мини-бар, холодная/горячая вода, ванна, душ, веранда

Adrese No(22), Thazin Road, Anawrahta Ward, New Bagan, Myanmar
Tālruņi: (+95-61) 60052, 60302
Tīmekļa vietne: Thazin Garden Hotel
FAQ