Jautājums o Ziemeļmaķedonija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
25 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Plānoju ar draugu doties uz nedēļu uz Ziemeļmaķedoniju, tikai gribu ar īrētu auto apceļot jaunu valsti, lūdzu pasakiet maršrutu uz 5-6 dienām, ja ieradīsimies Skopjē
Plānoju ar draugu doties uz nedēļu uz Ziemeļmaķedoniju, tikai gribu ar īrētu auto apceļot jaunu valsti, lūdzu pasakiet maršrutu uz 5-6 dienām, ja ieradīsimies Skopjē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2021-10-102 gadā atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар ollennka
Skopje – Matkas kanjons – Tetovo – Mavrovo nacionālais parks – Ohrida – Bitola – Skopje.
аватар in.ki
Apvedceļš: Skopje - Ohrida - Bitola (atrodas apmēram 50 km no Ohridas) - Skopje. Iekļaujiet maršrutā nacionālo parku atkarībā no izvēlētā. Ir tuvāk Skopjei, ir tuvāk Ohridai, jāskatās uz loģistiku.
2 dienas - uz Ohridu (vismaz ir ko redzēt apkārtnē), 1,5 - uz Skopji (neticu, ka tur visu var apskatīt pāris stundās - tas nedarbosies, ja ne galopā), 0,5 - uz Matka (ar ierašanos no Skopjes un atgriešanos atpakaļ), 1 - uz Bitolu, 1 - uz nacionālo parku = 6 dienas. Mavrovo ... tāds ... Dodieties tur drīzāk ar slēpēm.
Labāk nekavējoties pārcelties tālāk no Skopjes, un pēdējās dienas pavadīt galvaspilsētā (ar braucienu uz Matka), jo, kā saka, viņus lidostā neielaiž bez PCR testa, jums tas būs jāveic un gaidiet rezultātu. Labāk rīkojieties droši, atvēliet laiku manevriem. Ir iespēja nodot priekšpēdējā vietā (teiksim, Bitolā), bet galvaspilsētā ir vairāk laboratoriju, vairāk iespēju plānošanai.
аватар ElenaSkok
Paldies par padomu! Gandrīz plānots!
YouTube atradu puisi, 11 dienās apceļoja visu Maķedoniju, tādas vietas ir skaistas!!! Super :) Ja pēkšņi interesē - Alex Po travel - kanālu sauc!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ziemeļmaķedonija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl