Holiday Apartments 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 2.010
2.5 Numurs
2.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
0.5 Uzturs
3.5 Infrastruktūra
Dzīvokļi atrodas Ulcinjā, 700 metru attālumā no Adrijas jūras piekrastes garākās smilšu pludmales, 1,7 km attālumā no vecpilsētas cietokšņa, netālu no autobusu pieturas, kafejnīcām, restorāniem un veikaliem. Uzcelta 2006. gadā.Vairāk →
аватар Ann_Opium
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca faktiski sastā v no 4 ē kā m. Attē ls nav patiess. Vannasistabā nav duš as (viss birst uz grī das), nav neviena ā ķ a un pat duš ai, nav ziepju, fē ns, ļ oti maza istaba, tajā nav ne galda, ne krē slu. Nav arī reģ istratū ras, tā pē c ja kaut ko vajag, tad meklē jiet saimnieku, kurš runā tikai serbiski (angļ u valodā vispā r maz prot). … Tomēr ▾ Viesnī ca faktiski sastā v no 4 ē kā m. Attē ls nav patiess. Vannasistabā nav duš as (viss birst uz grī das), nav neviena ā ķ a un pat duš ai, nav ziepju, fē ns, ļ oti maza istaba, tajā nav ne galda, ne krē slu. Nav arī reģ istratū ras, tā pē c ja kaut ko vajag, tad meklē jiet saimnieku, kurš runā tikai serbiski (angļ u valodā vispā r maz prot). Galvenais (! ) - no 10 lī dz 15.30 nav ū dens - viņ iem ir tā ds taupī š anas rež ī ms, ir arī ar elektrī bu - pā rtraukumi ir normā la parā dī ba (ne tikai viesnī cā , bet visā pilsē tā tā da bilde) . Paņ ē mā m HB pansionā tu, labā k neko neņ emt: brokastis: tē ja/kafija un tikai siers un desa ar tomā tiem - vispā r nekā cita nav, vakariņ as - (nav bufete) kā paveicā s, tikai ū dens ir iekļ auts pansionā ta cenā . Veļ ikas pludmale nav tā tī rā kā vieta, ū denī var peldē t jebkas. Ietves ir ļ oti š auras un uz tā m stā v maš ī nas, pabraukt nav iespē jams. Nav suvenī ru, kā arī vietē jā virtuve (viens ā trā s ē dinā š anas grils), pilsē tā praktiski nav ko redzē t, visas krievvalodī gā s ekskursijas ir tikai no Budvas. Ar krievu valodu tieš ā m nepietiek, bet nepietiek tikai tā pē c, ka š eit vienkā rš i nav servisa. Citā m viesnī cā m ir tā das paš as problē mas ar elektrī bu un ū deni, tā s visas izskatā s aptuveni vienā das.
аватар Julia_Odessa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Villa Нoliday atrodas Ulcinjas priekš pilsē tā . Lī dz pilsē tas centram 2-3 km, lī dz tuvā kajai pludmalei - Veļ ikas pludmalei - 1 km. “Š arms” - gandrī z viss ir sasniedzams ((((jū s varat nokļ ū t pludmalē ar taksometru - 3-5 eiro vai, ja esat pastaigas cienī tā js, ejiet 30-40 minū tes) (veselā ķ ermenī - vesels prā ts) ))). … Tomēr ▾ Villa Нoliday atrodas Ulcinjas priekš pilsē tā . Lī dz pilsē tas centram 2-3 km, lī dz tuvā kajai pludmalei - Veļ ikas pludmalei - 1 km. “Š arms” - gandrī z viss ir sasniedzams ((((jū s varat nokļ ū t pludmalē ar taksometru - 3-5 eiro vai, ja esat pastaigas cienī tā js, ejiet 30-40 minū tes) (veselā ķ ermenī - vesels prā ts) ))).
Paš ai villai ir 2 zvaigznes. Lai gan bildē s, kuras var atrast internetā , ir redzami apartamenti, kas maksā.100 eiro par nakti (pē c ī paš nieka domā m). Skaidrs, ka mū su numuriņ i bija daudz pieticī gā ki - divvietī gi apartamenti (tualete, duš a, virtuve ar ledusskapi un plī ti, kondicionieris). Televizora nebija, satelī ttelevī zijas, protams, arī , WiFi darbojā s tikai pie apartamentiem, t. i. ā rā zem balkona.
Par saimnieku atseviš ķ s stā sts. Par mums rū pē jā s administrators (saimnieka dē ls), kurš diezgan labi runā krieviski - tas, diemž ē l, ir visi viņ a tikumi (((. Bija ā rkā rtī gi grū ti iegū t kā du precī zu informā ciju no š ī jaunieš a. Organizē š ana augsta -kvalitatī vas ekskursijas arī nav viņ a stihija. Starp citu, ekskursijas no Ulcinjas maksā par 15-20 eiro dā rgā k nekā no Budvas ((((
Tuvā kā pludmale - Velika pludmale - atrodas aptuveni 1 km attā lumā no villas. Tas ir klā ts ar smalkā m pelnu (pelē kā m) smiltī m. Pludmale ir netī ra un ļ oti sekla. Pakalpojumi pludmalē maksā.6 eiro par 2 sauļ oš anā s krē sliem.
Aiz š ī s pludmales atrodas Ada Bojana pludmale ar tā s ekskluzī vo nū distu ciematu. Ja esat nū dists, jū s noteikti esat š eit))) Jū s nevarat gulē t pludmalē ģ ē rbies, pienā k apsargi un piedā vā vai nu kails, vai izkā pt)))) Kopumā viss ir paredzē ts nū distiem!
Nu pats Ulcins. Maza skaista pilsē tiņ a (tomē r Melnkalnes pilsē tas ir lī dzī gas viena otrai). Pilsē tu krievi nesabojā - tā ir tā s neapš aubā ma priekš rocī ba. 80% iedzī votā ju ir albā ņ i. Nav problē mu ar komunikā ciju un sapratni.
Centrā atrodas Vecrī ga. Saskaņ ā ar leģ endu, rakstnieks Migels Servantess piecus gadus atradā s pirā tu gū stā Ulcinjā . Un viena no vietē jā m meitenē m iedvesmoja viņ u izveidot Dulcinea tē lu (no Ulcinjas).
Krastmalā , gar Mazo pludmali, ir daudz restorā nu.
Aiz Mazā s pludmales ir vē l pā ris pludmales - Ibiza (nav nekā da sakara ar mū sē jo), Sievieš u (tikai sievieš u))) pludmale un Albatros viesnī cas pludmale ar nū distu zonu. Š ī s pludmales ir klā tas ar lieliem oļ iem. Jū ra š eit ir tumš i zaļ a.
Sievieš u pludmali ieskauj priež u mež s. Vairā k nekā gadsimtu sievietes ierodas nelielā oļ u lī cī , ko slē pj akmeņ i, lai ā rstē tu neauglī bu. Š ajā mazajā lī cī ieplū st avots, kas piesā tinā ts ar sē rū deņ radi. Vasarā lī dz pulksten 19 ieeja ir atļ auta tikai sievietē m.
Otrdienā s un piektdienā s agri no rī ta vietē jā tirgū var iegā dā ties svaigā kā s zivis no zvejniekiem. Ja salī dzina Ulcinj un Budvas tirgu, Ulcinj noteikti uzvar - gan preč u izvē les, gan kvalitā tes un cenas ziņ ā . Un cenas Ulcinjā daž ā diem suvenī riem, nieciņ iem ir par 1-2 eiro lē tā kas nekā Budvā .
Kopumā Ulcinj ir pilsē ta vairā kā m tū ristu kategorijā m. Tiem, kas dod priekš roku klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Nū distiem. Tiem, kas vē las uzlabot savu veselī bu pie vietē jiem dziednieciskajiem avotiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Апартаменты расположены в городе Ульцинь, в 700 метрах от самого длинного песчаного пляжа на побережье Адриатического моря, в 1,7 км от крепости Старого города, в непосредственной близости от автобусной остановки, кафе, ресторанчиков и магазинов. Построены в 2006 году.

Atrašanās vieta 400 м от лунапарка. 2 км от центра г. Ульцинь. 70 км от аэропорта Подгорицы. 94 км от аэропорта Тивата. 159 км от аэропорта Дубровника.
Pludmales apraksts 700 м от пляжа Велика Плажа. Предоставляется трансфер до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан с открытой террасой, черногорская и интернациональная кухня. Утюг на этаже. Терраса для загара, доставка еды и напитков в номер, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, семейные номера, места для курения. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 27 номеров, расположены в 3-этажном здании.

Istabās

Во всех номерах: ванная комната с душем (в апартаментах люкс — с ванной), фен, балкон, кондиционер, холодильник, набор для чая и кофе, кабельное ТВ с российским каналом, бесплатный Wi-Fi интернет. Апартаменты и студио номера оборудованы мини-кухней с набором посуды. Ежедневная уборка номеров и смена полотенец, смена постельного белья 2 раза в неделю или по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Bulevar Teuta 116, 85360 Улцинь
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.