Radjen Villa 3*– Atsauksmes

30
Novērtējums 6.410
№1 viesnīcas reitingā Svētais Stefans
7.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
4.4 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Villa atrodas klusā vietā netālu no jūras Sveti Stefan kūrortā. 100 metru attālumā atrodas restorāns, kurā apmeklētājiem tiek piedāvāta plaša vietējo ēdienu izvēle. Netālu no villas atrodas picērija un kafejnīca.Vairāk →
аватар Ruslansp
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Briesmī gi, sliktā k nepaliek. Lieta tā da, ka "medaļ ai" ir arī otra puse, proti, skats nevis uz jū ru, bet uz otru pusi villai, mū su gadī jumā tū risma aģ entū ra "Busoll Voyage" Kharkiv Alekseja Cigura personā ir. par to klusē , vai arī viņ š vienkā rš i par to nezina vai zina, bet ļ oti iesaka nopelnī t un pā rdot š o ceļ ojumu. … Tomēr ▾ Briesmī gi, sliktā k nepaliek. Lieta tā da, ka "medaļ ai" ir arī otra puse, proti, skats nevis uz jū ru, bet uz otru pusi villai, mū su gadī jumā tū risma aģ entū ra "Busoll Voyage" Kharkiv Alekseja Cigura personā ir. par to klusē , vai arī viņ š vienkā rš i par to nezina vai zina, bet ļ oti iesaka nopelnī t un pā rdot š o ceļ ojumu.
Kas attiecas uz istabu, tad mū su gadī jumā tā ir 307. istaba treš ajā stā vā - tas ir vienkā rš i š ausmī gi: televizors nedarbojas, plus pultī vē l nebija baterijas, nebija nekā das uzmanī bas lū gumiem tā s uzlikt, bija nekā das lustras - spuldzī te bija jautra, vannasistabā nebija higiē nas lī dzekļ u - tikai tualetes papī rs un saplī sis ziepju trauks. Un pats trakā kais ir skats uz krū miem, ī stiem "č agarņ ikiem", no kuriem lidoja daž ā di kniš ļ i un odi, mū s ar dē lu sakoda.
Tagad par pā rtiku. Pasniedz porcijā s, tā ir maz, katru dienu viens un tas pats. Bet ierodoties trī s Melnkalnes ģ imenē m - tas notika jau divas dienas pirms mū su izbraukš anas - ē diens kļ uva labā ks, izdariet secinā jumus, kā viņ i mū s tur mī l un gaida.
Priecē ja tikai viena lieta - laba pludmale, bet tai nav nekā da sakara ar villu.
Искусаны каморами.
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā villā sezonas beigā s. Septembra vidus. Ekskursija tika uzņ emta dienu pirms izbraukš anas par 500 eiro par 8 naktī m. Ņ emot vē rā š o apstā kli (cenu) - pā rē jais bija veiksmī gs. Villa - seš stā vu ē ka bez lifta, no kuras 5 stā vi ir dzī vojamie. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā villā sezonas beigā s. Septembra vidus. Ekskursija tika uzņ emta dienu pirms izbraukš anas par 500 eiro par 8 naktī m. Ņ emot vē rā š o apstā kli (cenu) - pā rē jais bija veiksmī gs. Villa - seš stā vu ē ka bez lifta, no kuras 5 stā vi ir dzī vojamie. Pirmajā stā vā atrodas reģ istratū ra un restorā ns (kafejnī ca viesiem) ar brokastī m. Brokastis ir pieticī gas, bet pilnī gi pietiekamas, lai no rī ta "uzlā dē tos"). Mā jī ga vasaras terase. Mums bija divvietī ga istaba ar skatu uz jū ru. Pirmā istaba ir caurstaigā jama ar dī vā nu, diviem atzveltnes krē sliem, galdu, tē jkannu. Otrā istaba bija guļ amistaba. Skats no balkona ir burvī gs. Mē beles istabā ir labā stā voklī . Veļ a tī ra. Ir pieejams un darbojas gaisa kondicionieris. San. mezgls ir mazliet vaļ ī gs. Duš a atradā s aiz aizkara, un ū dens pastā vī gi atradā s uz grī das. No tā durvju apakš a kļ uva ļ engana un tā s slikti aizvē rā s. Bet tie ir sī kumi.
Jū ra no viesnī cas atrodas 5-10 minū š u attā lumā no kā pnē m. Ir daudz pakā pienu, tā pē c maziem bē rniem, ratiem un veciem cilvē kiem tas nebū s ī paš i ē rti. Ja braucat taisni lejā (5 minū tes), tad nokļ ū stat pludmales kreisajā pusē . Š eit ir netī rs, ir nū disti. Oļ i ir lielā ki un ieieš ana ū denī nav ē rta. Sauļ oš anā s krē sli (2 gab. + lietussargs) - 10 eiro. Tā pē c iesaku, sā kot nokā pš anu pa kā pnē m, pirmajā pagriezienā pagriezties pa labi un doties pa ielu uz salas pusi un nolaisties turpat pludmalē (10 minū tes, pludmales labā puse). Š eit viss ir daudz interesantā k. Oļ i mazā ki, ieeja ē rtā ka, jū ra tī rā ka, sauļ oš anā s krē sli dā rgā ki. Bet neviens tev neaizliegs sē dē t tikai uz dvieļ a. Protams, š eit ir vairā k cilvē ku, jo. ir iespē ja vadī t automaš ī nu. Blakus ir autostā vvieta par 2 eiro stundā . Bet, no otras puses, jū s atpū š aties, apbrī nojot Melnkalnes vizī tkarti - Svē tā Stefana salu.
Netā lu no villas (150-200 metri uz ceļ a pa labi no izejas) atrodas pā rtikas preč u veikals. Cenas ir adekvā tas. Tieš i blakus krustojumam ir autobusu pietura, kur var aizbraukt ar autobusu uz Budvu (brauciens 2 eiro, brauc uz paš u centru). Uz viena pleķ ī š a atrodas 3 restorā ni, kuros var garš ī gi un salī dzinoš i lē ti remdē t izsalkumu.
Rezumē jot, teikš u: iesaku villu kā budž eta variantu. Ja biļ ete uz nedē ļ u maksā tu 1000 eiro diviem, tad es kaut ko meklē tu Budvas centrā . Un tā mums viss derē ja. Pludmalē roņ u nebija. Katru dienu mē ģ inā jā m kaut kur iziet (aizbraukt) un redzē t ko jaunu. Noī rē jā m maš ī nu uz 2 dienā m. Mē s apmeklē jā m klosteri, kanjonu un Katoru. Vairā k par braucienu var redzē t video, kas drī zumā tiks pievienots. Pa to laiku pievienoju video apskatu par villu un paš u pludmali.
аватар olga5302
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Villa atrodas augstu virs jū ras. Lī dz pludmalei ir 204 pakā pieni, kā arī vē l viens stā vs, kur uzkā pt (lī dz 4 stā viem 70 pakā pieni). Bija skats no sā niem uz jū ru: jū ra, protams, ir nedaudz redzama, bet kopumā tas ir skats uz kaimiņ u villu balkoniem. … Tomēr ▾ Villa atrodas augstu virs jū ras. Lī dz pludmalei ir 204 pakā pieni, kā arī vē l viens stā vs, kur uzkā pt (lī dz 4 stā viem 70 pakā pieni). Bija skats no sā niem uz jū ru: jū ra, protams, ir nedaudz redzama, bet kopumā tas ir skats uz kaimiņ u villu balkoniem. Numuri ir labi aprī koti un izskatā s jauki. Viss aprī kojums darbojā s. Marš rutē tā js ir atseviš ķ s katrā stā vā , tā pē c wifi darbojas labi. Atkritumi tika izvesti katru dienu. Dvieļ i netika mainī ti. Bija jā prasa tualetes papī rs. Viss bū tu labi, bet brokastis ir kaut kas š ausmī gs! Nebija pat olu vai olu kulteni! Sortiments ir š ā ds: gurķ i, kā posti ar burkā niem, siers, š ķ iņ ķ is, maize, jogurts, ievā rī jums, dzē riens, tē ja, kafija (tas viss ir vienā ds katru dienu). Siltais ē diens katru dienu bija citā dā ks, bet ē dams - tikai vienu reizi (sautē ti dā rzeņ i). Pā ris reizes bija salipuš i makaroni vienā kamolā . Visi produkti ir kaut kā pā rslogoti: maize ne vienmē r ir svaiga, arī konditorejas izstrā dā jumi no tā , ko viņ i nav ē duš i (siers ar š ķ iņ ķ i un ievā rī jumu), vienmē r ir novecojuš i. Pē dē jā dienā pat š ķ iņ ķ is bija sabojā jies! Tā tad, ja dodaties – ar brokastī m nerē ķ inā s nemaz!
Saimniece nav draudzī ga, izliekas, ka nesaprot krievu valodu, lai gan visi atpū tnieki ir krievvalodī gie.
Svē tā Stefana vieta ir ļ oti skaista, jū ra tī ra, pludmale oļ aina. Netā lu atrodas ļ oti skaists parks Milocer. Netā lu no villas kafejnī cas, veikala, autobusa pieturas. Transports iet ļ oti labi. Autobuss uz Budvu - ik pē c 15 minū tē m (cena 2 eiro). Budvā var iegā dā ties ekskursijas - tur ir par 5-7 eiro lē tā k nekā ar gidu no tū roperatora.
аватар n.pidkivka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
3 zvaigž ņ u viesnī ca Sā kš u ar priekš rocī bā m. Izvē lē jā mies istabu ar skatu uz jū ru. Mū s izmitinā ja 5. stā vā . Istaba ir skaista, skats uz jū ru ir burvī gs. Kondicionieris darbojas labi, tī ra katru dienu. … Tomēr ▾ 3 zvaigž ņ u viesnī ca Sā kš u ar priekš rocī bā m. Izvē lē jā mies istabu ar skatu uz jū ru. Mū s izmitinā ja 5. stā vā . Istaba ir skaista, skats uz jū ru ir burvī gs. Kondicionieris darbojas labi, tī ra katru dienu. Mums bija iespē ja ieiet istabā , ar skatu ...nekur, balkons mazs, istaba kā kaste, koki uzreiz atpū š as pret balkonu, kondicionieris smird. Tas ir, viesnī cā ir daž ā di numuri, gan plaš i, gan gaiš i, gan nē.
Atseviš ķ a tē ma brokastī m! Ja godī gi, tad š eit nav ko ē st, izņ emot bulciņ as ar š okolā des sviestu un ievā rī jumu, un arī siera grieš ana, nu, amatierim speķ a tipa gaļ a. 10 dienas brokastī s mū s apkalpoja: dedzinā ti š tovē ti kā posti, izspļ auti tā di kartupeļ i, makaroni tā ds iespaids, ka vā rī ti jau treš o reizi, nekā das vā rī tas, desiņ as laikam lē tā kā s jo varē ja jau nogarš ot tualetes papī ru.
Lī dz pludmalei ir daudz soļ u ...gab.
200 tas pats ar ratiem un maziem bē rniem te vispā r nav variants!
Par ē dienu villas pā rstā vji iesaka Cafe Cafe, vienu vakaru bijā m tur, principā neslikti. Bet mē s noteikti iesakā m Drago! Un garš ī gi un kulturā li un cenas normā las, porcijas lielas, var paņ emt 1 uz diviem.
Jū ra ir silta un tī ra.
Ekskursijas! Neņ em no villas pā rstā vja. Jo š eit tev pateiks 25 eiro. Un Budvā tā du paš u tū ri var nopirkt par 16-18 eiro un tevi savā ks un atvedī s uz villu. Izbraucā m pa kanjoniem un Kotoras lī ci! Labi! Mē s iesakā m š ī s ekskursijas.
Vispā rē ji iespaidi no ceļ ojuma: Melnkalni ir vē rts vienreiz apskatī t, bet vairā k te nav ko braukt. Horvā tija ir daudz labā ka!
аватар verbushka35
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena visiem. Atpū tā mies š ajā viesnī cā (villa) 2018. gada jū nijā ar trī s cilvē ku ģ imeni. Paņ ē mā m divistabu suite ar skatu uz jū ru. Villa mā jī ga. Wi-Fi tvē ra labi. Brokastis ļ oti garš ī gas . … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Atpū tā mies š ajā viesnī cā (villa) 2018. gada jū nijā ar trī s cilvē ku ģ imeni. Paņ ē mā m divistabu suite ar skatu uz jū ru. Villa mā jī ga. Wi-Fi tvē ra labi. Brokastis ļ oti garš ī gas . telpā viss ir labā stā voklī , ledusskapis. plazma. tē jkanna. mē beles labā kvalitā tē . Atmosfē ra mā jī ga. oļ i pa labi. vē l vairā k pa labi, mazi oļ i. Tas izjauc tikai jū ru. bet tā nav viesnī cas vaina, no rī ta ir tī rs.
. atkritumi . . acī mredzot izmesti no Sveti Stefan salas vai no jahtā m. bet kopumā viss kā rtī bā . pludmalē ir kluss. pats ciems ir ģ imenē m. mierī gs. daudz kafejnī cu. liels paldies Melnkalnei un villas ī paš niekiem par patī kamu uzturē š anos un neaizmirstamu atpū tu.
вид с балкона
аватар 6zndx3xs
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Villa ī sti nepatika. Viņ as atraš anā s vieta izrā dī jā s kaut kur aiz atkritumu izgā ztuves, aiz ē kā m, varē tu teikt, kaut kur Svē tā Stefana nomalē...samaksā jā m par istabu ar balkonu ar skatu uz jū ru, bet dabū jā m skatu uz kaimiņ u viesnī cas logiem un no malas bija redzama tikai drusku jū ras lī nija. … Tomēr ▾ Villa ī sti nepatika. Viņ as atraš anā s vieta izrā dī jā s kaut kur aiz atkritumu izgā ztuves, aiz ē kā m, varē tu teikt, kaut kur Svē tā Stefana nomalē...samaksā jā m par istabu ar balkonu ar skatu uz jū ru, bet dabū jā m skatu uz kaimiņ u viesnī cas logiem un no malas bija redzama tikai drusku jū ras lī nija. Lai gan, iespē jams, tā ir pretenzija aģ entū rai. . . Istabā nebija ziepju....Pagā juš ajā gadā mē s atpū tā mies BMW, tā pē c bija ziepes un daž i š ampū ni, un fē ns un pat trauki: š ķ ī vis, krū zes utt. Š ajā istabā nebija nekā , izņ emot divas glā zes un tē jkannu. Brokastis ir bezgarš ī gas, kā jau suņ iem: ozolkoka virtuļ i, neē dami karsti, ne reizi neliek ne vienu augli. . . Vispā r saimnieki nejauki. Krievu valodā ne vā rda, lai gan bez izņ ē muma visi melnkalnieš i, ar kuriem runā jā m, mū s lieliski saprata un varē ja atbildē t. Š eit ir siena! Bet pats ļ aunā kais ir brutā lais troksnis. Kad kā ds aizvē ra aiz viņ iem durvis, izejot no istabas, atskanē ja neticama rū koņ a, no kuras tobrī d guļ oš ie lē ca savā s gultā s. Tas pats, kad kā ds nokā pa pa kā pnē m č alkā s - rē ciens kā no futbola bumbas. Gaisa kondicionieru troksnis padarī ja mani kurlu. Vā rdu sakot, mums gandrī z nebija jā guļ . Ī sā k sakot, es neieteiktu. Un viņ š pats vairs nav ar kā ju.
аватар V.A.B.
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā ksim ar labo. 1. Tuvu jū rai - 5-10 minū š u gā jienā lī dz lieliskajai pludmalei zem cietokš ņ a 2. Vairā k vai mazā k tī rs istabā 3. Viņ i dod brokastis 4. Ir wi-fi, bet tikai 1. , 2. un 3. stā vā koridorā 5. Numurā ir gaisa kondicionē tā js un tē jkanna 6. … Tomēr ▾ Sā ksim ar labo.
1. Tuvu jū rai - 5-10 minū š u gā jienā lī dz lieliskajai pludmalei zem cietokš ņ a
2. Vairā k vai mazā k tī rs istabā
3. Viņ i dod brokastis
4. Ir wi-fi, bet tikai 1. , 2. un 3. stā vā koridorā
5. Numurā ir gaisa kondicionē tā js un tē jkanna
6. Blakus veikals un pā ris labi restorā ni
Par slikto
1. Saimniece nerunā krieviski un angliski, bet tikai serbu valodā vai izliekas, ka nesaprot - tā ir ē rtā k. Tā pē c, ja radī sies problē ma, tad neviens tev nepalī dzē s, visi izliksies, ka tevi nesaprot.
2. wi-fi 0.4 un 5 stā vos neķ eras. Tas ir ā rkā rtī gi neē rti – jā iet uz apakš ē jiem stā viem un jā sē ž koridorā . Viņ iem ir viens neveiksmī gs marš rutē tā js visai vilai.
3. Dvieļ i un gultas veļ a tika nomainī ta tikai svē tku beigā s, pē c tam, kad es personī gi par to pajautā ju saimniecei. Apkopē jas no rī tiem izliekas, ka tī ra, bet tī rī š ana tieš ā m ir briesmī ga.
4. Ē diens – brokastis ir iespē jamas, bet atstā j daudz ko vē lē ties. Ū dens tē jai ir silts, nevis verdoš s; briesmī ga kafija; sulas vietā kā du atš ķ aidī tu Yupi utt.
5. Lifts - nav. Ja tu dzī vo 4 vai 5 stā vā , tad jū tu lī dzi. Pakā pieni ir ļ oti stā vi. Tā pē c jautā jiet savam tū risma aģ entam par numuru, sā kot no 100 (1. stā vs) vai 300 (3. stā vs). Saimnieks dzī vo otrajā stā vā .
6. Papildgulta 3 viesiem. Ir numuri ar parastu pilnvē rtī gu vienvietī go treš o gultu un matraci (101. kab. ), kā arī ir papildu gulta saliekamā mazā krē sla veidā (405. kab. ). Tas ir š ausmī gi - nav iespē jams gulē t un saimniece atsakā s pā rģ ē rbties, saka, ka viņ iem visiem tā di ir, bet patiesī bā tie ir meli : (
7. Vannasistabā nebija ziepju, bija jā pē rk - pirmo reizi š o redzu. Ja nebū tu arī tualetes papī ra, tad viņ u apkalpoš ana bū tu galī gi apbē dinā ta : )
8. Istabā nepietiek virtuves, vai vismaz mikroviļ ņ u krā sns ē diena sildī š anai.
9. Televizors mū su istabā bija 20 gadus vecs ar katodstaru lampu. Citos numuros ir mazi plakanā ekrā na televizori.
аватар valushkadon
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2013. gada augusts, Villa Radjen, Sv. Stefans! Nu ar ko sā kt..... ar zaudē jumiem no negatī vajā m atsauksmē m par villu !!!!! ! 1) Izrakstī š anā s no viesnī cas ir spē kā lī dz 10.00, bet tikai minū te, tiklī dz cilvē ki izrakstā s, 5 minū tes tī rī š ana un iebraukš ana jaunpienā cē jiem! Gaidī jā m lī dz 10. … Tomēr ▾ 2013. gada augusts, Villa Radjen, Sv. Stefans! Nu ar ko sā kt..... ar zaudē jumiem no negatī vajā m atsauksmē m par villu !!!!! !
1) Izrakstī š anā s no viesnī cas ir spē kā lī dz 10.00, bet tikai minū te, tiklī dz cilvē ki izrakstā s, 5 minū tes tī rī š ana un iebraukš ana jaunpienā cē jiem! Gaidī jā m lī dz 10.00 + 5min (tī rī š ana)!
2) Brokastis! Tie, kas pieraduš i brokastī s ē st kruasā nus, dzert dā rgas kafijas š ķ irnes, ē st omā rus, nogriezī s degunu un teiks, ka tagadē jā s brokastis ir pretī gas! Atkal CENA, kā das brokastis par tā du naudu gribi! ?
3) Serviss! Manuprā t, tas ir tik lieliski! Dvieļ i mainī ti katru dienu, gulta - 1 reizi 10 dienā s. Istabu uzkopš ana notiek katru dienu. Personā ls ļ oti draudzī gs, izpalī dzī gs! Kas attiecas uz valodu, tad viņ i tieš ā m krieviski nerunā pā rā k labi!
Paņ ē mā m istabiņ u ar skatu uz kalniem, skats noteikti nav ī paš i labs, bet nevajadzē ja (nebija laika sē dē t uz balkona), samaksā jā m 1100 eiro par 11 dienā m (10 naktis) 2 - tas ir ar lidojumu! Un mums nav pretenziju pret villu! ja gribi š iku apkalpoš anu un VIP istabiņ as, maksā no 3500 eiro ar brokastī m un dzī vo 4*-5* viesnī cā s, kā da problē ma? !
Vienu varu teikt, ka tē jkannas, gludekļ us un fē nus ņ emt lī dzi nevar. Istabā ir tē jkanna ar krū zē m, kondicionieris, TV! reģ istrē joties paš i piedā vā gludekli un fē nu!
Ir daudz emociju no pā rē jiem, varat rakstī t daudz, ja ir kā di jautā jumi, lū dzu sazinieties ar mani, atbildē š u un pastā stī š u, gan par villu, gan par pā rē jo! ))))
аватар zhilina1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas kopā ar puisi š ajā viesnī cā . Visiem patika! Brī niš ķ ī gs skats no balkona! Bija problē ma ar duš u (ū dens nepā rslē dzā s no krā na uz duš u), kas tika novē rsta pē c daž ā m stundā m. … Tomēr ▾ Atpū tas kopā ar puisi š ajā viesnī cā . Visiem patika! Brī niš ķ ī gs skats no balkona! Bija problē ma ar duš u (ū dens nepā rslē dzā s no krā na uz duš u), kas tika novē rsta pē c daž ā m stundā m. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Brokastis bija diezgan apmierinoš as, bet vē lams ierasties agri : ) Par 2 * - lieliska viesnī ca!
аватар horeco
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca atrodas vienā no labā kajā m vietā m piekrastē (7 dienas no 10 izbraukā ju visu Melnkalni ar auto), atš ķ irī bā no trokš ņ ainā s un netī rā s Budvas - klusa, ē rta, tī ra. Tač u viesnī ca pastā vī gā s 100% slodzes dē ļ ir mulsinoš ā stā voklī . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas vienā no labā kajā m vietā m piekrastē (7 dienas no 10 izbraukā ju visu Melnkalni ar auto), atš ķ irī bā no trokš ņ ainā s un netī rā s Budvas - klusa, ē rta, tī ra. Tač u viesnī ca pastā vī gā s 100% slodzes dē ļ ir mulsinoš ā stā voklī . Mū su istabā solī tā s gultas vietā
atseviš ķ i bija atseviš ķ i, piestiprinā ti viens otram. Tajā paš ā laikā nevarē ja pā rliecinā ties, ka starp gultā m nav 20 cm spraugas, un viņ i kategoriski atteicā s kaut ko mainī t. Otrkā rt, vannas istabā pie griestiem zem augš istabas notekas bija 50cm diametra traips, kas bija sasalis un pilnī gi melns no sē nī tes! ! ! savukā rt paš ā vannas istabā valdī ja neizturams pelē juma "aromā ts". Un tas neskatoties uz to, ka tikko ievā cā mies istabā ! Ziepju nebija, bija jā pē rk (pat iedomā ties nevarē ju, ka jā nē sā lī dzi), krū zī te otā m arī . Arī vannas istabas apakš ā aizkars bija sē nī te. Kad es biju saš utis par sē nī ti, viņ i man teica, ka viņ i zina, bet viņ i nevar darī t neko. un tikai pē c draudiem vē rsī sies pie tū risma biznesa regulatora Melnkalnē - iztī rī ja no griestiem (pietika 3 dienā m, bet smirdoņ a nepā rgā ja). Kaimiņ iem bija citas problē mas: saplī suš as gultas, kanalizā cijas smaka vannas istabā , nestrā dā još i kondicionieri utt.
Kas attiecas uz brokastī m, tad pē c pā ris man sā ka dedzinā t grē mas un es labprā tā k ē du citur (Kentera uzvā rds ir vispieņ emamā kais no demokrā tiskajiem restorā niem, Trī s olī vas ir vislabā kais, bet dā rgā ks).
Starp citu, restorā niem varu ieteikt konoba catovic mlini - viennozī mī gi labā kais restorā ns Melnkalnē .
Vē l viens ieteikums - uzpildot degvielu (ī paš i Budvā ) VIENMĒ R paskaties, cik bā ku uzpildī ji pie dozatora un tikai tad ej maksā t. Viņ i mē ģ inā ja mani izkrā pt divas reizes no trim, attiecī gi par 11 un 10.7 eiro. Uzreiz vairā k iedū ra summu, kad prasī ju č eku, iedeva viltotu (ar citu degvielas uzpildes laiku, bet piemē rotu summu), tad norā dī ju, ka uz kolonnas ir citi dati un sā ku izlikties, ka kļ ū dā s. . Otrā reize ir vē l jautrā ka - nometa ailes rā dī tā jus, un naudu atdeva tikai pē c tam, kad izņ ē ma telefonu un teica, ka izsaukš u policiju - lai izdomā kā pē c č eks viltots un kur rā dī tā ji no ailes bija devies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums drozd007
Vai ir iespējams rezervēt vienvietīgu numuru no 13. līdz 20. septembrim un cik tas maksā?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums cherepenina
Mēs ēdam šajā viesnīcā 6. augustā. Kurš bija? Lūdzu, sakiet man + un -. Un kādas ir suvenīru un ekskursiju cenas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums zargana.tatyana
cik pieejamas ir katra no pludmalēm
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums uda4a
Sveiki! Būšu ļoti pateicīgs visiem, kas varētu noskaidrot situāciju saistībā ar pludmalēm pie Villa Rajen. Pēc brauciena samaksas uzzināju, ka Rajenai tuvākajās pludmalēs sauļošanās krēslu un lietussarga nomas izmaksas ir no 20 līdz 70 eiro dienā. Es joprojām esmu šokā...
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
iemiesojums pol-d-nik
Tie atrodas vecā 4 stāvu ēkā – tur ir tikai dzīvokļi ar virtuvi. Vai ir kādas fotogrāfijas/atsauksmes?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Вилла расположена в тихом месте возле моря на курорте Свети Стефан. В 100 метрах находится ресторан, где посетителям предлагают большой выбор местных блюд. Недалеко от виллы располагаются пиццерия и кафе.

Atrašanās vieta Вилла находится в 10 км от Будвы.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м от виллы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Всего 20 номеров.

Istabās

балкон, кондиционер, душ, фен, холодильник, чайник, французская / раздельная кровать, спальня, TV.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.