Balic Villa 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 3.810
№5 viesnīcas reitingā Svētais Stefans
4.1 Numurs
3.6 apkalpošana
3.2 Tīrība
1.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Villa atrodas Sveti Stefan ciematā, netālu no mazās oļu pludmales. Netālu no ciemata atrodas Melnkalnes slavenākā pludmale – Karalienes pludmale. Veikali, kafejnīcas, bāri, autobusu pietura atrodas 50 metru attālumā no villas. Budva atrodas 9 km attālumā, savukārt Kotora atrodas 31 km attālumā no dzīvokļiem Balic. Lieliska izvēle āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар katushkaborovska
Neesmu ī paš i izvē lī gs tū rists, tā pē c negatī vie momenti, kas mani sagaidī ja Villa Balic, manu atvaļ inā jumu nesabojā ja. Bet es š eit vairs neatgriezī š os un, attiecī gi, nevienam neieteikš u. Patiesī bā tas pat nav par paš u villu. … Tomēr ▾ Neesmu ī paš i izvē lī gs tū rists, tā pē c negatī vie momenti, kas mani sagaidī ja Villa Balic, manu atvaļ inā jumu nesabojā ja. Bet es š eit vairs neatgriezī š os un, attiecī gi, nevienam neieteikš u.

Patiesī bā tas pat nav par paš u villu. Un cilvē kos un apkalpoš anā . Sī kā ka informā cija vē lā k.

Villas ī paš niece Mila Balič a mums savu "viesmī lī bu" izrā dī ja uzreiz, kad pat nepaspē ja iekā rtoties...

- Kad viņ ai jautā ja, vai viņ a var iedot gludekli, lai cilvē ki varē tu gludinā t savas mantas, viņ a atteicā s ) Vispirms viņ a jautā ja, cik lietas ir jā gludina. "10? Nē , ko tu? ! Tas ir par daudz! Es tev nedoš u gludekli! " Viņ š teica, mums š eit ir daudz darba (mazgā š ana, gludinā š ana) un mē s nevaram dot gludekli, jo mē s tas jā dara paš iem. Tas, manuprā t, ir rā dī tā js, ka š eit nevajadzē tu gaidī t pienā cī gu apkalpoš anu un rū pes par viesu ē rtī bā m. Vai tad gludekļ a cena ir tik liela, ka villas viesiem vismaz vienu nevar nopirkt?!
- Mums nebija ilgi jā gaida lī dz reģ istrē š anā s brī dim, un numura atslē gas mums tika nodotas uzreiz pē c ieraš anā s. BET! Ieejot istabā , es redzē ju, ka tā nav iztī rī ta: palagi saburzī ti uz gultas, atkritumi spainī š os, netī ri dvieļ i utt. Un, kad es pieklā jī gi un bez pretenzijā m par to informē ju saimnieci, viņ a nobolī ja man acis un teica. : " Vai tu esi nervozs? ! Es tevi ielaidu istabā agrā k! "...Kaut kā da dī vaina reakcija...Varē ji tikai informē t, ka istaba vē l nav iztī rī ta. Vai man jā saka, ka jums jā gaida, kamē r viņ i iztī rī s...

– Tas vē l nav viss. Villā ir peldbaseins. To var izmantot no 9:00 lī dz 20:00. Jū s nevarat ielē kt tajā . Peldē ties arī maskā , pleznā s utt. Mans bē rns, aizmirsis, ka nevar lē kt, vienreiz tomē r ielē ca tajā baseinā . Tiklī dz tas notika, saimniece nekavē joties izskrē ja no mā jas un ieraudzī ja kautiņ u. Man radā s iespaids, ka viņ a stā v aiz durvī m un gaida š o brī di))

– Vē l viena nianse – tī rī š ana. Precī zā k, tā neesamī ba.
Villā palikā m 9 naktis. Š ajā laikā mums vienu reizi tika mainī ta gultas veļ a. Mitrā tī rī š ana nekad netika veikta. Kā du dienu viņ i nepiegā dā ja tualetes papī ru. Tā pat vienreiz slapjos dvieļ us aiznesa, bet tī rus nedeva. Labi, ka viņ i bija...
Es dzirdē ju sū dzī bas no kaimiņ iem par istabeni, kas nā ca uzkopt, kad cilvē ki bija istabā , un pat tad, kad tika lū gts pagaidī t, kamē r viņ i aizies, viņ a nekaunī gi ienā ca un sā ka darī t savu darbu)

– Istaba bija ļ oti, ļ oti kompakta. Cieš i pat diviem cilvē kiem. Nebija iespē jams iziet starp gultu un virtuves bloku)

- Mani sarū gtinā ja tas, ka ī paš nieks atteicā s no vē lā s izrakstī š anā s iespē jas, lai gan, kā vē lā k sapratā m, mū su istaba noteikti bija tukš a lī dz vakaram. Jums ir jā izrakstā s no istabas pulksten 9:30. Un autobuss, ar kuru mums bija paredzē ts atgriezties mā jā s, aizbrauca pulksten 22:00. Respektī vi, mē s varē tu pilnu dienu atpū sties jū rā . Un mē s bijā m gatavi maksā t!
Bet Mila mums atteica, sakot, ka izmitinā s jaunus viesus. Lai gan, kā jau teicu, istaba tika iztī rī ta tikai ap 20:00 vakarā...
Viņ a atļ ā va atstā t lietas pie villas ieejas un viss. Jums nav iespē jas ieiet duš ā vai doties uz tualeti. Viņ a mums piedā vā ja pludmalē ieiet duš ā un pā rģ ē rbties.

Š ķ iet, ka nav nekā briesmī ga, bet š ā di brī ž i sabojā kopē jo iespaidu...Negribē jā s krustoties ar saimnieci vai viņ ai kaut ko prasī t.

Ja š ā di brī ž i jū s nebiedē , varat apsvē rt Villa Balic kā pieturas iespē ju. Vienkā rš i paņ emiet lī dzi gludekli un izvairieties no tikš anā s ar ī paš nieku, un viss ir kā rtī bā )
Villas atraš anā s vieta ir laba, tuvumā ir kafejnī cas un restorā ni, pludmales ir tuvu. Daba ir neticama!
аватар ekaterina1992k
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ajā villā es paliku kopā ar ģ imeni 2015. gada augustā . -Es gribē tu brī dinā t nā kamos tū ristus no š ī s "brī niš ķ ī gā s" vietas, ko sauc par villu. Balich-mazas istabiņ as, ļ oti neē rta un netī ra tī rī š ana tika veikta reti un nejauš i- veikta pamatā tikai atkritumu maiss. … Tomēr ▾ Š ajā villā es paliku kopā ar ģ imeni 2015. gada augustā . -Es gribē tu brī dinā t nā kamos tū ristus no š ī s "brī niš ķ ī gā s" vietas, ko sauc par villu. Balich-mazas istabiņ as, ļ oti neē rta un netī ra tī rī š ana tika veikta reti un nejauš i- veikta pamatā tikai atkritumu maiss. Internets kaut kā ķ er, televizors un ledusskapis datora monitora lielumā , mazā duš ā nevar apgriezties. Brokastis par 7 eiro ir vienkā rš i š ausmī gas: glā ze apš aubā mas kafijas, 1 ola un desa - Drago restorā nā - kas atrodas 100 metrus no villas - par 5 eiro var pasū tī t angļ u brokastis - milzī gu porciju no visa savā dā kā un ļ oti garš ī gi! Starp citu, izmitinā š ana villā pie saimniekiem, viņ u ģ imene ir daudzskaitlī ga, jau 3 paaudzes: neadekvā ti hostvecā ki, tad viņ u dē li, vedekla un nemitī gi kliedzoš as mazmeitas. Puse no mazā s villas teritorijas ir saimnieku teritorija un tur nevar staigā t, viņ i seko katram tū ristu solim. Pie baseina pat sulas glā zi nevar izdzert, ja pie viņ iem nepē rk par traku cenu, sā k bļ aut, ka tas nav iespē jams. Bū tī bā kā koncentrā cijas nometnē . . Ja kā ds cienī ts tū rists vē las to visu piedzī vot uz savas ā das, tad laipni lū gti š ajā villā .
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī privā tā villa atrodas pasakainajā Sveti Stefan pilsē tā . Lū dzu, nejauciet to ar Svē tā Stefana salu, vienu no Adrijas jū ras slavenā kajā m pē rlē m. Sala ir savienota ar krastu ar iesmu, uz kuras ir barjera un tagad ir slē gta sabiedrī bai. … Tomēr ▾ Š ī privā tā villa atrodas pasakainajā Sveti Stefan pilsē tā . Lū dzu, nejauciet to ar Svē tā Stefana salu, vienu no Adrijas jū ras slavenā kajā m pē rlē m. Sala ir savienota ar krastu ar iesmu, uz kuras ir barjera un tagad ir slē gta sabiedrī bai. Visa sala ir viena luksusa viesnī ca, kuru apmeklē pasaules klases zvaigznes. Un pats Sveti Stefan ciemats atrodas kalnu nogā zē s tieš i pretī š ai "leļ ļ u" salai, pateicoties kurā m skati ir ī paš i satriecoš i. Ja kā dreiz nokļ ū š u Melnkalnē , tā noteikti bū s š ī brī niš ķ ī gā vieta, iespē jams, labā kā vieta, ko esmu redzē jis Budvas Rivjē ras krastā . Tas mani pā rsteidza ar savu mieru, klusumu, skaistumu un neaprakstā mo auru. Cik jauki ir š eit klī st un smelties š o garu, ņ emot vē rā brī niš ķ ī go dabas un cilvē ku radī to apkā rtni. Pat viesnī cas un villas, kuru ir ļ oti daudz, izceļ as ar ī paš u komfortu. Arī daudzi klusi restorā ni, kafejnī cas un veikali veicina kvalitatī vu atpū tu un vē lmi palikt Sveti Stefanā . Ļ oti iesaku š eit doties ikvienam, kam rū p miers un brī niš ķ ī gu skatu baudī š ana. Un tiem, kam nepiecieš amas arī ballī tes un izklaide, ir iespē ja braukt uz kaimiņ u Budvu vai Beč ič i, tad iegū sit pilnu sajū tu komplektu.
Lai gan villā nav daudz istabu, par ī paš i mazu to nosaukt nevar – ir pieklā jī ga izmē ra numuriņ i un, kas ir ne mazā k patī kami, plaš i gaiteņ i. Kopumā tas nerada "stulbas" ē kas iespaidu. Kopumā man patika tur valdoš ā atmosfē ra. Ļ oti mā jī gs un labiekā rtots pagalms ar daudziem apstā dī jumiem. Lielais pluss š eit, protams, ir laba ī sta baseina klā tbū tne, nevis tā nož ē lojamā imitā cija. Blakus baseinam ir arī dž akuzi, bet pie mums tas nebija kā rtī bā , iespē jams, tas tiek palaists tikai sezonas plaukumā , kas Melnkalnē sā kas tikai jū nija vidū . Tiek nodroš inā tas brokastis.
Mū su apmeklē juma un villas apskates laikā saimnieks ļ oti dedzī gi sekoja grupai un vē roja, kurš kur skatā s un kas aizkustina, acī mredzot, viņ š par lietu bija noraizē jies un bija diezgan strikts. Grū ti pateikt, vai tas ir labi vai slikti.
Klasiskais villas dizains pieš ķ ir tai izsmalcinā tu askē zi un š iku, ko uzsver kvalitatī vas koka durvis un masī vas mē beles. Visur ir tī rs un acij tī kams. Istabas daž ā du variā ciju, bet visas ar virtuvē m, lai var ietaupī t uz pā rtiku. No visiem numuriem paveras vismaz sā nu skats uz jū ru, kas arī ir lieliski. Ī paš i man patika interesantā bē niņ u istaba, tā da kā "pent-house" - tur ir liela viesistaba-ē damistaba, kas apvienota ar virtuvi un TV istabu, kā arī divas guļ amistabas, liela un maza. Š ajā numurā ir pilnī gi atš ķ irī gs dizains un jautras krā sas. Tā ir telpa ne vairā k kā.5 personā m.
Apmeklē jot š o villu, varē jā m papļ ā pā t ar daž iem viesiem – ģ imeni ar mazu bē rnu. Viņ i bija patiesi priecī gi, neskatoties uz ne visai labvē lī gajiem laikapstā kļ iem, un satraukti stā stī ja par pā rē jo, slavē jot gan villu, gan pilsē tiņ u – cilvē ki par visu bija patiesi apmierinā ti.
Tā pē c, manuprā t, š is nav slikts variants klusai komfortablai atpū tai pasakainā vietā . Jā , un lī dz pludmalei, lai gan 200 metri, bet jū s pā rvarē sit š o ceļ u ar prieku. Es gribē tu tur atpū sties!
Двор Апартамент Апартамент Апартамент Апартамент, вид с балкона Апартамент Номер под крышей Номер под крышей
аватар todler
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izlasot atsauksmes, nolē mu, ka š is variants ģ imenē m ar maziem bē rniem bū tu vislabā kais. Atpū tas plusi: brī niš ķ ī ga jū ra, patiesi samtaina sezona, lieliska restorā na "Drago" virtuve. Viesnī cas mī nusi: vairā kas sezonas nekas nav atjauninā ts, tek duš as kabī ne, tieš ā m nelā gi smirdoš a tualete, lai gan tika iztī rī ta (neskatoties uz to, ka mums nav paradums taupī t uz dzeramnaudā m, bet tas acī mredzami nav strī ds); Gulta netika mainī ta vienu reizi, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Izlasot atsauksmes, nolē mu, ka š is variants ģ imenē m ar maziem bē rniem bū tu vislabā kais. Atpū tas plusi: brī niš ķ ī ga jū ra, patiesi samtaina sezona, lieliska restorā na "Drago" virtuve. Viesnī cas mī nusi: vairā kas sezonas nekas nav atjauninā ts, tek duš as kabī ne, tieš ā m nelā gi smirdoš a tualete, lai gan tika iztī rī ta (neskatoties uz to, ka mums nav paradums taupī t uz dzeramnaudā m, bet tas acī mredzami nav strī ds); Gulta netika mainī ta vienu reizi, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Nekā du ī paš u laipnī bu un viesmī lī bu no villas saimniekiem un personā la puses nemanī jā m. Ja kaut kas jā dara, bet bez intereses. Š o villu var ieteikt, ja neesat prasī gs tū rists. Par naudu jū s varat atrast labā kas iespē jas. Nokā pš ana lī dz jū rai - 500 metri pa kā pnē m vai 1.5 eiro ar taksi.
P. S. Mums bija viena no labā kajā m istabā m š ajā villā . Attiecī bā uz baseinu - ķ ī mija, kas regulā ri tiek pievienota (skatī ta klā tienē ). Tā klā tbū tne ir apš aubā ma nepiecieš amī ba, nevis priekš rocī ba (subjektī va).
аватар applle9
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tatjana. Š ovasar kopā ar vī ru atpū š os Melnkalnē no 18. jū lija lī dz 1. augustam. Mē s palikā m Villa Balich. Ļ oti jauka mā jī ga villa. Mums bija istaba ar terasi, no kuras paveras brī niš ķ ī gs skats uz Adrijas jū ru un viesnī cas salu. … Tomēr ▾ Tatjana.
Š ovasar kopā ar vī ru atpū š os Melnkalnē no 18. jū lija lī dz 1. augustam. Mē s palikā m Villa Balich. Ļ oti jauka mā jī ga villa. Mums bija istaba ar terasi, no kuras paveras brī niš ķ ī gs skats uz Adrijas jū ru un viesnī cas salu. Villa ir maza. istabiņ as tī ras, aprī kotas ar visu nepiecieš amo/kondicionieris, duš a, ē rta gulta, TV, plī ts, kafijas automā ts/. Baseins ir diezgan liels: 1.25/1.85. Kontinentā lā s brokastis: kafija, tē ja, apelsī nu sula, kefī rs, svaigi cepta mā jas maize bez problē mā m. Turklā t bija parastā s omletes, ar š ķ iņ ķ i, ar speķ i; parastais olu kultenis, ar š ķ iņ ķ i, ar bekonu. Daž kā rt bija mī kstas vā rī tas olas, siers, Melnkalnes š ķ iņ ķ is (prosciutto). Starp citu, ļ oti garš ī gi. ES iesaku. Arī sieri ir neparasti. Biež i tika doti svaigi dā rzeņ i un augļ i, ī paš i arbū zi. Ņ ammī gs. Pie villas veikalos varē ja arī iegā dā ties daž ā das gardas lietas, ī paš i vī nus. Iesaku balto Krstach un sarkano Vranac Procorde. Vispā r pati valsts ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga - subtropu klimats, bagā tī ga veģ etā cija, saule, dzidra debeszila jū ra (caurspī dī gums sasniedz 55 metrus), senas senā s pilsē tas, dabas rezervā ti - tas viss piesaista miljoniem tū ristu uz Melnkalni. Pasaka!
Остров Святой Стефан отель г. Котор г. Будва Скадарское озеро Монастырь Острог
аватар kerys
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kam interesē dzī ve klusā , MIERĀ un Omulī gā vietā , tad jā izvē las Villa Balich! Villa Balic ir neliela privā tmā ja ar 10 istabā m, no kurā m č etras vai piecas ir ar skatu uz jū ru. Pā rē jā m istabā m ir nevis terases, kā iepriekš minē tajā s, bet gan balkoni, no kuriem principā var skatī ties trī s virzienos: kalnos, jū rā un kaimiņ mā jā . … Tomēr ▾ Kam interesē dzī ve klusā , MIERĀ un Omulī gā vietā , tad jā izvē las Villa Balich!
Villa Balic ir neliela privā tmā ja ar 10 istabā m, no kurā m č etras vai piecas ir ar skatu uz jū ru. Pā rē jā m istabā m ir nevis terases, kā iepriekš minē tajā s, bet gan balkoni, no kuriem principā var skatī ties trī s virzienos: kalnos, jū rā un kaimiņ mā jā . =)
Š o villu apdzī vo 80% britu un ī ru, bet pā rē jais pieder atpū tniekiem no Krievijas un Ukrainas. Varbū t tieš i š is kontingents villā noved pie tā da klusuma. . . =)
Teritorija pie Balich nemaz nav liela, bet ļ oti mā jī ga un kopta. Saimniece, mī ļ a sieviete ar atbilstoš o vā rdu - Mila, ar saimnieci ī paš i nesazinā jā s, bet katru vakaru vē roja, cik cī tī gi viņ š pieskata zaļ o teritorijas daļ u, kuras ir diezgan daudz.
Visa villas teritorija sastā v no divā m vienā dā m daļ ā m, kuras atdala kā pnes. No vienas puses, ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, un, no otras puses, ir galdiņ i, pie kuriem tiek pasniegtas brokastis tiem, kam tā s ir iekļ autas. Paē st (pusdienot) var arī villā , pasū tot pie saimniekiem mini ē dienkartē , tač u cena ir dā rgā ka nekā kafejnī cā s, kas atrodas 5.10 un 15 metru attā lumā no villas, kur jums tiks piedā vā ts daudz lielā ks sortiments. .
Tā pat ir vē rts atzī mē t, ka baseinā nevar nirt, peldē ties ar matrač iem un tamlī dzī giem ū dens piederumiem, kā arī nevar sē dē t tā tuvumā ar saviem ē dieniem un dzē rieniem, bet pē dē jos villā var pasū tī t par maksu. Es domā ju, ka š ie ierobež ojumi ir jā uztver kā etiķ ete, kas tiek pieņ emta, lai visiem bū tu ē rti villā , arī jums! =) Redzot un sajutuš i gaisotni villā , paš i redzē siet, ka tas viss ir savā s vietā s un nemaz netraucē . =)
Villas priekš ā ir neliels ceļ š , pa kuru ik pē c pusstundas kursē autobuss uz Budvu. Mū s par to brī dinā ja jau iepriekš un bijā m pat nedaudz sarū gtinā ti š ī ceļ a klā tbū tnes dē ļ , bet atpū tā sapratā m, ka tas nemaz netraucē - kustī ba nemaz nebija aktī va. Un š eit jums vajadzē tu pievē rst uzmanī bu tam, ka apskates autobusi nepiebrauc pie š ī s villas neē rtī bas dē ļ (š aurs ceļ š ), un villas tū ristiem nepiecieš ams kā pt uz galvenā s š osejas, tā sauktā s "Jadransky Put". Tas, iespē jams, ir gandrī z vienī gais villas trū kums. Bet jums nevajadzē tu no tā pā rā k baidī ties, jo. galvenais ceļ š atrodas tikai trī s minū š u gā jienā no villas cauri pagalmiem, augš ā pa kā pnē m. Vienī gā bē da ir staigā t pa š ī m paš ā m kā pnē m ar smagiem koferiem uz riteņ iem, bet ar tiem var apbraukt ceļ u, pa kuru kursē Budvas autobuss. Tas aizņ ems 10 minū tes.
Kas attiecas uz jū ru, tad ej uz to min. 10-15 soļ i, atkal pa kā pnē m. =) Bet, neskatoties uz to, tas arī nesagā dā ja nekā du diskomfortu, tieš i otrā di, bija ļ oti patī kami staigā t pa tik jauku vietu un klausī ties cikā ž u trokš ņ os. Š ī s kā pnes ir ē nainas un ļ oti skaistas.
Es arī vē los vē rst visu to cilvē ku uzmanī bu, kuri gatavojas atpū sties Melnkalnē , ka 2 nedē ļ u laikā , uzturoties š ajā brī niš ķ ī gajā valstī , mē s apceļ ojā m daudzas pludmales, bijā m daudzā s pilsē tā s un nonā cā m pie secinā juma, ka brī niš ķ ī gā kā ATPŪ TAS vieta ir ciems. Sveti Stefan, netā lu no kuras atrodas skaistā kā s pludmales, un, kas attiecas uz trokš ņ ainajā m Becici un Budva, jū s vienmē r varat nokļ ū t ar Budvas autobusu, kat. kursē ik pē c pusstundas no 8:00 lī dz 2:00!
Numurs. Mums bija istaba ar terasi ar skatu uz jū ru. Istabā : kondicionieris, franč u divguļ amā gulta, 2 naktsgaldiņ i ar divā m atvilktnē m, 2 lampas + galvenais apgaismojums (telpa kopumā ir ļ oti gaiš a), kumode, TV (2 krievu kanā li), galds, 2 krē sli, virtuvī te ( izlietne, 2 skapji, ledusskapis, vieta ledus saldē š anai, elektriskā plī ts ar diviem degļ iem, trauki), skapis drē bē m un apaviem. Uz grī das koridorā , vannas istabas un virtuves daļ ā istabas - flī zes, guļ amistabā - parkets un paklā ji. Vannas istabā ir kaut kas lī dzī gs grā matu skapim uz ritenī š iem ar 4 plauktiem, ļ oti ē rti, jo biež i vien nav kur ievietot vannas istabas piederumus. Vannas istabā ir arī liels spogulis, un, izejot no istabas, spogulis ir arī uz skapja. Terasē - galds, divi krē sli un sols.
Istaba tika tī rī ta katru dienu, bet terase, manuprā t, daž kā rt tika ignorē ta. Gulta tika mainī ta ik pē c trim dienā m, dvieļ i - biež ā k.
Nu, š ķ iet, ka viss ir pateikts...))
Novē lu visiem labi atpū sties un neaizmirstamus iespaidus saulainajā Melnkalnē! ! !
о. Св. Стефан море терраса территория 1 территория 2 дорожка пляж терраса 5
аватар VovaS
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar sievu pirmo reizi atpū tā mies Melnkalnē , no 2008. gada 25. jū lija lī dz 1. augustam, 7 dienas Sveti Stefan ciematā Budvas Rivjē rā , divvietī gā studijā Villa Balich. Kijevas firmas "Siesta" tū re caur mū su Dņ epropetrovskas "Vidpoč inoku", ar vietē jiem operatoriem viss bija kā rtī bā . … Tomēr ▾ Mē s ar sievu pirmo reizi atpū tā mies Melnkalnē , no 2008. gada 25. jū lija lī dz 1. augustam, 7 dienas Sveti Stefan ciematā Budvas Rivjē rā , divvietī gā studijā Villa Balich.
Kijevas firmas "Siesta" tū re caur mū su Dņ epropetrovskas "Vidpoč inoku", ar vietē jiem operatoriem viss bija kā rtī bā . Izlidojā m ar Aerosvit, bet nez kā pē c lidojums aizkavē jā s par 1h un vispā r lidoja ar kā du Centralwings kompā nijas poļ u lidmaš ī nu. Starp citu, it kā nemierī go parā dī bu dē ļ , kuras pasaž ieri neizjuta, gandrī z pusei salona tika atņ emti bezalkoholiskie dzē rieni. Tivatas lidlaukā viss bija ā tri: robež sargi neprasī ja talonus, un es pat nepamanī ju muitu, visus pā rsteidza vē sais skats nosē š anā s laikā - lidlauka josla blakus lī cim! Atpakaļ , starp citu, lidoja arī ar to paš u Centralwings kompā nijas lidmaš ī nu, tomē r š oreiz stjuartiem izdevā s visu sadalī t.
Vietē jā tū roperatore "Kompass", gide Larisa, operatī vi satikā s, atzī mē jā s, iesē dā s autobusā ar kondicionieri un pusstundas laikā visus izbrauca. Uz Sveti Stefan mē s bijā m ar manu sievu un viss. Lai nesagaidī tu mikroautobusu, piecā s minū tē s devā mies lejā uz villu, tā atrodas nedaudz zemā k pie BMW villas.
Villa Balich izskatā s un tieš ā m ir viena no prestiž ā kajā m - krievi, ukraiņ i, briti, vā cieš i atpū š as, tai ir 4 stā vi ar terasē m un skaists pagalms ar kokiem un galdiem, pie kuriem brokastojā m. Š ī ir pirmā no (cik man zinā ms) 3 villā m ciematā , kur ir baseins, ļ oti liela un dziļ a. Jū s varat redzē t baseina, villu un dzī vokļ u fotoattē lus viņ u vietnē http://www. balic. cg. co. yu. Mū su studija 3. stā vā ir 302 metri, ar kā rtī gu tualetes telpu un virtuves leti ar ledusskapi (tur tikai reizē m taisī jā m kafiju), franč u gultu, jaunā m mē belē m, TV, kondicionieri. Viss jauns, glī ts, gleznas, paklā ji, pieklā jī gi.
Tū lī t par Villa Balich trū kumiem - ir 4 no tiem:
1 - ja 4 * pē c villu standartiem, tualetes telpā vajadzē tu bū t vismaz ziepē m, nebija, tualetes papī ra tomē r bija daudz;
2 - garderobē daļ a “pakaramo” bija no metā la stieples, kā saņ emot drē bes no ķ ī miskā s tī rī š anas;
3 - brokastī s pastā vī gi tika dots sviests, kuram beidzies derī guma termiņ š ;
4 - tualetes telpā ir tikai viens dvieļ u turē tā js, var pakā rt maksimums divus, bet izdeva seš us uz diviem.
Pā rē jā daļ ā - viss kvalitatī vi, atbilst, personā ls mū su acu priekš ā nemirgo.
Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tie tika arī tī rī ti katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta reizi nedē ļ ā .
Kontinentā lā s brokastis - olu kultenis vai olu kultenis, sula, desiņ as, maize, ievā rī jums, kafija, tē ja, augļ i.
Peldbaseins no 8:00 lī dz 20:00, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, duš as - viss ir klasē !
Sveti Stefan ciemats ir viens no tā saucamajiem imidž a brī vdienu galamē rķ iem, lai gan pati sala-viesnī ca joprojā m ir slē gta remontam, bet parks, pludmales, daba, skaistums ir super!
Protams, vietā m ir slē gta teritorija remontdarbu dē ļ , bet var izstaigā t Milocer parku un pludmales.
Mū su atvaļ inā juma laikā tika atvē rta ciemata brī vā pludmale - tas ir, ja paskatā s uz salu - kreisajā pusē . Ja vē laties, varat paņ emt komplektu - 2 sauļ oš anā s krē sli un 1 lietussargs š ajā pludmalē tuvā k ciematam maksā.13 eiro, tuvā k Sveti Stefan (aiz improvizē tas piestā tnes ū densmotocikliem) - 10 eiro. Protams, uz tā ir visvairā k cilvē ku, bet salī dzinā jumā ar Budvu, Beč ici, Rafailovič i, Przno - vienkā rš i tukš ums. Katru stundu laiva atveda atpū tniekus no Budvas un Beč ič i. Pludmale pa labi no Sveti Stefan ir apmaksā ta - pie ieejas par 20 eiro izsniedz 2 sauļ oš anā s krē slus un 1 lietussargu. Tas pats komplekts karaļ a Milocera pludmalē maksā.30 eiro – tur parasti atpū tā s 4-6 cilvē ki. Karalienes pludmale ir pilnī bā slē gta - pastā v nemitī ga apsardze ar rā cijā m, laikam atpū š as kā da priekš niecī ba.
Milocer parks un daba ap Sveti Stefan, pati sala - vienkā rš i satriecoš i! Cikā des, jū ras skaņ a, skaistums.
Ciematā ir daudz kafejnī cu un restorā nu, visnormā lā kais cenas un garduma ziņ ā ir Drago restorā ns. Visur ļ oti mierī gs, mū zika gandrī z nav dzirdama, mierī gums. Ballī tei var doties uz Budvu - regulā rs marš ruta autobuss - 1.5 eiro. Budvas vecpilsē ta ar citadeli ir ļ oti laba vieta!
Melnkalnē ir daudz mazu akmens baznī cu un klosteru, daž i netā lu no Sveti Stefan. Gā jā m kā jā m uz Praskavicas klosteri, devā mies ekskursijā s uz Ostrogas klosteri - tie ir tikai brī numi! To nav iespē jams aprakstī t vā rdos – tas ir jā redz.
Bijā m arī otrā ekskursijā uz Kotoras lī ci jeb fjordu, Kotoras vecpilsē ta ir maza Dubrovnika, lī dzī ga Budvas vecpilsē tai. Serpentī ns no Kotoras uz Cetinje ir paredzē ts tikai veselai galvai un stipram kuņ ģ im ar nerviem - serpentī ns nav paredzē ts vā jprā tī gajiem! Man ļ oti patika, lai gan tas bija biedē još i.
Man š ajā ekskursijā nepatika otrā galvaspilsē ta Cetinje un karaļ a pils. Pilsē ta ir sliktā ka par provinciā lā ko depresī vo ciematu, un karaļ a pils izskatā s pē c veca kolhoza kultū ras nama, lai gan tur ir ļ oti interesanti eksponā ti.
Cetinjē , klosterī , ir pieejama Jā ņ a Kristī tā ja labā roka un krusta daļ iņ a, uz kuras Kristus tika sists krustā . Tā s ir patiesi brī niš ķ ī gas relikvijas!
Pā rē jā laikā atpū tā mies, sauļ ojā mies, peldē jā mies, kuģ ojā m ar laivu un peldē jā mies jū rā , devā mies uz daž ā diem interesantiem restorā niem vecajā Budvā (Citadelē un krastmalā ), kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sveti Stefans
Novērtējums 9.1
Melnkalne, Svētais Stefans
Izklaide, Stats
Karaliskā pludmale
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Svētais Stefans
Daba, Pludmales
Praskvicas klosteris
Melnkalne, Svētais Stefans
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Вилла расположена в посёлке Святой Стефан, недалеко от мелкогалечного пляжа. Рядом с посёлком находится самый знаменитый пляж Черногории - пляж Королевы. В 50 метрах от виллы располагаются магазины, кафе, бары, автобусная остановка. Город Будва находится в 9 км, а город Котор — в 31 км от комплекса апартаментов Balic. Прекрасный выбор для активного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта города Тиват составляет 30 км.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн, большая терраса с шезлонгами, зонты и шезлонги – бесплатно. Лаунж-бар, доступ в интернет.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Пятиместная галлерея (Мансарда), двухместный номер, четырехместный апартамент, трехместный апартамент, двухместное студио. Расположены в трёхэтажном здании.

Istabās

Все апартаменты и номера-студио оборудованы кондиционером и телевизором с плоским экраном и кабельными каналами. В числе удобств также полностью оборудованная мини-кухня и собственная ванная комната с феном. В ряде номеров можно воспользоваться отдельным балконом с гостиным уголком.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Ul. Slobode 18, Sveti Stefan, Черногория
Tālruņi: +382 33 403 248
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.