Jautājums o Rafailoviči

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
74 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Ekskursija pa Kotoras līci.
Sveiki. Mēs plānojam ģimenes brīvdienas Melnkalnē, proti, Rafailovici. Lasot atsauksmes, redzēju, kā tūristi apmeklēja laivu braucienu pa Kotoras līci.Man radās liela interese. Radās jautājums, kur tādu ekskursiju nopirkt, aģentūrās vai uz paša kuģa? No kurienes šīs laivas atiet, no Budvas, Kotoras vai no kurienes citur?
Būšu pateicīgs par jebkuru mājienu un atbildi par šo ekskursiju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2013-04-0111 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар eugenie.ukr
Kad mēs devāmies, jebkurā kūrortpilsētā (un Budvā, un Bečiči un Rafailoviči) krastmalā vienmēr bija jaunieši ar ekskursiju reklāmas plakātiem. Varēji pieiet pie viņiem, un viņi tev visu izstāstīs – no kurienes paņems un kurā laikā.
аватар _Yulia_P
paldies eugenie.ukr! Sapratu, ka esi tādā ekskursijā... Vai tev patika? Vai tas ilgst visu dienu? Mēs esam tikai ar bērniem, vai bērni nebūs nogurdinoši...
аватар eugenie.ukr
Tas ir lielāko dienas daļu, ir autobusu ekskursijas un laivu braucieni. Paņēmām to laivā, godīgi sakot, bijām sajūsmā. Domāju, ka bērni arī nebūs ļoti nogurdinoši, plus vēl uz kuģa tiek baroti ar garšīgām grilētām zivīm, pārēdoties :) Jūra un saule viņiem neapniks, bet labāk iedzert bērniem kustības slimības tabletes, vienkārši ja ugunsdzēsējs.
аватар _Yulia_P
Un vēl jautājums:) neatceros, kura aģentūra paņēma tūri? Es tikai gribu laivu :)
Un tabletes pret kustību slimību vienmēr ir ar mums, mēs ar meitu dažreiz ciešam no tā, ko mēs varam darīt
аватар eugenie.ukr
Diemžēl neatceros, bet krastmalā droši var paņemt no jebkura reklāmdevēja, neviens mūs trīs gadu laikā nav pievīlis. Un par laivu vienkārši pārbaudiet uz vietas.
аватар Bastardariys
Labdien. Bijām šādā ekskursijā pagājušajā gadā .. Viņi to paņēma Budvas krastmalā. Cena - 20 eiro no cilvēka bez ēdināšanas uz laivas (ēda par papildus samaksu). Ilgums - 12 stundas. Mēs nekavējoties uzkāpām uz laivas otro stāvu - un nenožēlojām)) Mums tika nodrošināta jūras brīze un brīnišķīgs skats! Ekskursijas vidū viss laivas pirmais stāvs gribēja pārcelties pie mums) Mēs kuģojām no Tivatas - apskatījām šīs pilsētiņas skaistos uzbērumus. Noteikti aizpeldiet uz Zilo alu – nenožēlosiet! Var paņemt līdzi ūdeni un cepumus, lai bērniem nebūtu garlaicīgi) Un galvenais - uzlādējiet kameru - skati būs nesalīdzināmi! Šajā ekskursijā mēs apmeklējām cietoksni Herceg Novi. Lai tajā uzkāptu, jums jākāpj pa daudz pakāpienu - esiet tam gatavi, valkājiet ērtus apavus. Un izmēģiniet konditorejas izstrādājumus Herceg Novi - garšīgi) Kopumā - jūs varat veikt šo ekskursiju pats - no Budvas varat regulāri braukt ar autobusiem uz Kotoru, Tivatu un Herceg Novi))) Lai veicas!
аватар Galina50
Jā, mēs arī kuģojām ar laivu šajā brīnišķīgajā līcī. ir labākās atmiņas un daudz attēlu.
Izbraucām no Budvas, nopirkām biļetes parastā ielu aģentūrā.
Mani ļoti iespaidoja baznīca uz mazas salas un peldēšanās zilajā alā, mēs arī apstājāmies un izgājām krastā un apstaigājām Hercog Novi un Tivatu.
Brīnišķīga ir arī zivs, kas cepta uz tvaikoņa.
аватар _Yulia_P
Gaļina50 liels paldies))
Bastardariys un kā sauca kuģi? un aptuveni kurā vietā Budvas krastmalā atradās aģentūra? Kuģoja no Tivatas, vai es pareizi sapratu? Vai bija ierašanās? Paldies))
аватар Galina50
_Jūlija_P! Mēs dzīvojām Budvā un iegādājāmies biļetes ielu aģentūrā netālu no viesnīcas Slovenska Plaza no īpašnieka Vladimira. Ar autobusu mūs aizveda uz kuģīti Tivatā un pēc ekskursijas tas pats autobuss atgrieza mūs Budvā.
Šī ekskursija ir ļoti populāra, domāju, ka to var iegādāties jebkurā pilsētā un jebkurā aģentūrā.
аватар Bastardariys
Es neatceros laivas nosaukumu (bet aģentūra, tā bija uz krastmalas Budvā, par to rakstīja šeit) Īpašnieks ir Vladimirs)) Jā, bija ekskursija no Tivatas, un uz Tivatu - ar autobusu no Budvas )
аватар _Yulia_P
Gaļina50
Bastardariys
Liels paldies! Biju Budvā 2011. gadā, bet biju viena ar savu divgadīgo meitu un tad par ekskursijām nedomāju, bet gājām pa Krastmalu un pats Vladimirs un aģentūra "Vladimir" (patīk) to redzēja. daudzas reizes)) Es domāju, ka šogad to ir viegli atrast un vienoties :)
аватар Topoli
atpūtas nedēļā paspējām apmeklēt 4 ekskursijas, tāpēc ieteiktu ar autobusu doties ekskursijā uz Melnkalnes ziemeļiem, ja nemaldos sauc par Kanjoniem. redzēsi dabu, ezerus, tuneļus, kanjonus utt. ļoti iespaidoja.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Rafailoviči
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl