Plazha Villa 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 4.810
№10 viesnīcas reitingā Rafailoviči
4.2 Numurs
3.6 apkalpošana
4.2 Tīrība
5.0 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Villa Plazha atrodas Rafailovici ciema pirmajā piekrastē. Blakus atrodas bāri, kafejnīcas, restorāni. Līdz Budvai - 10 minūtes ar kājām. Villa ir piemērota relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар 5016aaa95
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sanā ca, iekā rtojā s 12:00, iedodot atslē gas un izrā dot istabu. Lī dz jū rai 2 minū tes. Un ar to labā s lietas beidzas. Treš ajā mū su uzturē š anā s dienā.6-30 no rī ta viņ i sā ka mū s pā rvietot uz citu istabu. … Tomēr ▾ Sanā ca, iekā rtojā s 12:00, iedodot atslē gas un izrā dot istabu. Lī dz jū rai 2 minū tes. Un ar to labā s lietas beidzas. Treš ajā mū su uzturē š anā s dienā.6-30 no rī ta viņ i sā ka mū s pā rvietot uz citu istabu. Ar lielu skandā lu mē s uzzinā jā m, ka mū su ieraš anā s brī dī mū su standarts bija aizņ emts, un viņ i mums iedeva uzlabotu un aizmirsa par to brī dinā t. Pē c tam izskanē ja gides draudi un prasī ba samaksā t par istabu papildus. Vairā ki cilvē ki rezervē vienu numuru, pē c tam izplata tos uz citā m viesnī cā m uz 1 vai 2 dienā m. Ī sā k sakot, diena bija velti. Pā rslogots niecī gā standartā.1. stā vā . Istabā ir viss, bet tā ir ļ oooti niecī ga un vienu dienu nebija ū dens un kanalizā cija š ausmī gi smirdē ja. Dvieļ i un gultas veļ a nekad netika mainī ti. Nulles serviss! Izbraukš anas dienā kundze bija jā ved uz autobusu kalnā . Un š eit ir kontrole: mē s gā jā m augš ā kalnā , vilkdami lī dzi koferus. Labā k izvē lē ties citu viesnī cu un citu tū risma firmu!
аватар lariknsugolnay
Š ajā viesnī cā.4 gadus pē c kā rtas, Bija trī s istabā s. Mē s viņ u iesakā m tikai saviem draugiem. Pilnī ga cenas un kvalitā tes atbilstī ba. Cienī gs: draudzī ga un ļ oti viesmī lī ga saimniece Mila, super vieta, 2 minū tes lī dz pludmalei, lai nokā ptu no 3. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā.4 gadus pē c kā rtas, Bija trī s istabā s. Mē s viņ u iesakā m tikai saviem draugiem. Pilnī ga cenas un kvalitā tes atbilstī ba. Cienī gs: draudzī ga un ļ oti viesmī lī ga saimniece Mila, super vieta, 2 minū tes lī dz pludmalei, lai nokā ptu no 3. stā va un š ķ ē rsotu promenā di, super pludmale ragā starp akmeņ iem kopā ar patī kamu un sabiedrisku glā bē ju Bobo, un garš ī gi malkas kurinā mā pica kafejnī cā netā lu no pludmales.
Viesnī cas numuri ir gandrī z visi numuri ar balkoniem ar skatu uz jū ru, ikdienas uzkopš ana, veļ as maiņ a, ja nepiecieš ams (reizi nedē ļ ā , var jautā t biež ā k), dvieļ u maiņ a katru otro dienu. Istaba bija ar virtuvi, pagā juš ogad nopirku pannu ar pā rklā jumu un dabiski atstā ju istabā . Š ogad viņ a mani gaidī ja tajā paš ā vietā )) Ļ oti jauki. Liels paldies Milai par visu.
аватар speckle
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
mū s iesē dinā ja "mazā " istabiņ ā - tā ir ļ oti maza, vispā r nav kur iet, smirdē ja no kanalizā cijas, kondicionieris tā dū ca, ka gulē t bija nereā li, cilvē ki no ielas bļ auj, istaba nebija labi iztī rī ta, tikai dvieļ i mainī ti, bez ziepē m, bez š ampū na, uz balkona bija jā paspē j tikt ā rā , lai durvis vaļ ā , nav skaņ as izolā cijas, ja dzī vo netā lu no kā pnē m Ģ imene ar bē rnu vispā r bija iekā rtota istabā , laikam Nr. … Tomēr ▾ mū s iesē dinā ja "mazā " istabiņ ā - tā ir ļ oti maza, vispā r nav kur iet, smirdē ja no kanalizā cijas, kondicionieris tā dū ca, ka gulē t bija nereā li, cilvē ki no ielas bļ auj, istaba nebija labi iztī rī ta, tikai dvieļ i mainī ti, bez ziepē m, bez š ampū na, uz balkona bija jā paspē j tikt ā rā , lai durvis vaļ ā , nav skaņ as izolā cijas, ja dzī vo netā lu no kā pnē m
Ģ imene ar bē rnu vispā r bija iekā rtota istabā , laikam Nr. 0, logu nebija, galds viņ iem bija kopē jā verandā - nabaga atpū tnieki, nodomā ju, dzī vojam š ausmī gā istabā , bet š ī ir vē l sliktā ka.
Iespē jams, lielā kas telpas ir labā kas, tač u tur ir daudz trokš ņ a.
Ē dienu labā k tur neņ emt, ē diens arī briesmī gs. Netā lu no viesnī cas Obala par 5 eiro no rī tiem ir bufete, pusdienā s un vakariņ ā s var pasū tī t kompleksu par 5.5 eiro.
Blakus pludmale ir tikai miskaste, cilvē ki nevar izmest buļ ļ us, aiziet 3 metrus lī dz miskastei, autiņ i, krū zes. . .
Labā k ir doties uz Kamenovo pludmali, tas ir pē c tuneļ a - 5-7 minū tes un jū s izbaudā t jū ru, un necieš at apkā rtē jo riebumu.
Par sevi es secinā ju, ka labā k dzī vot tuvā k vecpilsē tai Budvā , Sveti Stefan, un ciematā starp Sveti Stefan un Rafailovici.
аватар rogova10
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi atpū tā mies Melnkalnē un nav vē lē š anā s atgriezties. Villa atrodas 30 metru attā lumā no pludmales. Skats no loga ir burvī gs. Viņ i ī rē ja dzī vokli 3. stā vā . 2 istabas. mē beles visas kā no poligona, nobruž ā tas, visas atvilktnes izkrī t no skapjiem. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Melnkalnē un nav vē lē š anā s atgriezties. Villa atrodas 30 metru attā lumā no pludmales. Skats no loga ir burvī gs. Viņ i ī rē ja dzī vokli 3. stā vā . 2 istabas. mē beles visas kā no poligona, nobruž ā tas, visas atvilktnes izkrī t no skapjiem. Tā saucamā virtuve - š ī s mikroskopiskā s flī zes ar 2 sī kiem degļ iem un ledusskapi kurpju kastes lielumā . Visi trauki ir netī ri un saplaisā juš i. Remonts ir svaigs, bet viss nokrī t pie mazā kā pieskā riena. Karstais ū dens ir pieejams, bet ne vienmē r. Tī rī š ana ir pretī ga. Nekad nevar atvē rt logu jo ceptas zivs smaka no restorā na plū st visur. Pa labi un pa kreisi gar krastu, pludmales ir daudz labā kas. Valsts ir skaista, bet serviss
zemas, augstas cenas, bet bez servisa. Bijusī PSRS. Neņ emiet brokastis viesnī cā - tā s ir briesmī gas, un jums jā gaida stunda. Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet un es atbildē š u.
гламурный шкаф кухня спальня комод
аватар Verun
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Villa Plazha 3 * mē s rezervē jā m dzī vokli 5 personā m - trī s pieauguš ie un divi bē rni, viens no tiem ir zī dainis. Izbraucā m cauri Pilonam, kopumā ar atpū tu š ajā villā bijā m apmierinā ti. Par labo: Villai ir ē rta atraš anā s vieta, patī kama saimniece un kvalitatī vs serviss. … Tomēr ▾ Villa Plazha 3 * mē s rezervē jā m dzī vokli 5 personā m - trī s pieauguš ie un divi bē rni, viens no tiem ir zī dainis. Izbraucā m cauri Pilonam, kopumā ar atpū tu š ajā villā bijā m apmierinā ti.
Par labo: Villai ir ē rta atraš anā s vieta, patī kama saimniece un kvalitatī vs serviss. Pieeja jū rai - 50 metri, pludmales katrai gaumei, lietussargs + sauļ oš anā s krē sls no 8 lī dz 15 eiro. Istaba liela, ar diviem balkoniem, centrā lais - skats uz jū ru. Istabā ir divas istabas, kas atdalī tas ar durvī m. Ir virtuvī te, galds, plī ts, ledusskapis, brokastis un pusdienas gatavojā m paš i. Starp citu, ir vairā ki pā rtikas veikali, viens tieš i pie villas, bet tiem ir savas ī patnī bas - katram ir noteikts produktu komplekts - piemē ram, tē ja ir vienā , svaiga gaļ a ir citā , bet dā rzeņ i. un augļ us pā rdod treš ajā . Tā pē c, lai pilnī bā taupī tu, jums ir jā apiet 2-3 veikali, bet tas nav ī paš i kaitinoš i, jo. vienalga nav ko darī t : ) Istaba tī ra, iztī ra apmē ram dienā , izved atkritumus - visi. Telpā ir "antī kas" mē beles, kas rada ī paš u š armu.
Kas man nepatika: Dzī voklis atrodas 3 stā vā , kur ved š auras (vienai personai) flī zē tas kā pnes, kurā s ir ļ oti neē rti kā pt ar bē rniem un ratiem. Istabā arī grī da ir flī ze, turklā t divi pakā pieni ved uz balkonu, no kura mū su mazais "slī dnis" vairā kas reizes mē ģ inā ja nolidot ar degunu. Naktī s č aukst cikā des un no ielas dzirdams troksnis - gulē jā m ar atvē rtiem logiem, nelietojā m kondicionieri. Villas pirmajā stā vā atrodas restorā ns, kas visu diennakti kaut ko cep. Ē dienu gatavoš anas smarž a vienmē rī gi ieplū st dzī voklī . Tas notiek katru dienu, tā pē c lī dz svē tku beigā m jau esam sā kuš i klusi ienī st ceptas zivis.
Vē l viens padoms tiem, kas lido ar bē rniem un paļ aujas uz atseviš ķ u gultu - pē rkot ekskursiju, rū pī gi izpē tiet š o jautā jumu, jo. bijā m pā rliecinā ti, ka mū su bē rni gulē s atseviš ķ i, un rezultā tā vecā kais gulē ja uz gultas ar pieauguš o, bet jaunā kais ratos, kas bija ļ oti neē rti. Tas notika tā pē c, ka pasū tot netika ņ emtas vē rā mū su vē lmes. Tiesa, jā pateicas Pilonam par to, ka viņ i mū s laipni nodroš inā ja ar vienu gultu, par papildus samaksu 5 eiro/dienā , no kuras galu galā nolē mā m atteikties.
Daž i vā rdi par pludmali un infrastruktū ru un ekskursijā m. Rafailovici pludmale ir sī kiem oļ iem, ieeja jū rā ir maiga. Kā dā no pludmalē m var uzklā t savus gultas pā rklā jus un iegā dā ties lietussargu par 10 eiro, neko papildus nemaksā jot. Pā rē jā s pludmalē s viss ir piepildī ts ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, tā pē c atrast brī vu vietu savai "gultai" ir diezgan sarež ģ ī ti.
Mē s piedalī jā mies divā s ekskursijā s - vienu no vietē jā s tū risma aģ entū ras Kotoras lī cī , kas notiek visu dienu ar Kotoras, Klinš u Jaunavas baznī cas, Herceg Novi, Ž anice pludmales un Zilā s alas apmeklē jumu par papildu samaksu 7 eiro. Un otrais - Pilonā Dubrovnikā , Horvā tijā . Vairā k par viņ u nā kamajā stā stā . Man patika abas ekskursijas, tač u Pilons tā s novadī ja vienkā rš i izcili, ar profesionā liem gidiem, ko nevar teikt par melnkalnieš u biedriem, kuriem bija grū tī bas pā rtulkot krieviski to, kas viņ iem angliski padevā s vē l sliktā k.
Pludmalē ir daudz kafejnī cu un restorā nu katrai gaumei un budž etam. Iesaku "Trī s ribas" ar izcilā m jū ras veltē m, bet cenas virs vidē jā m kā rtī gā m vakara vakariņ ā m ar vī nu vai alu "Nikshechko". Pusdienas var ieturē t, paņ emot kompleksā s pusdienas par 5 eiro - č orbas zupa, salā ti, gaļ a un kartupeļ i un alus vai kola, ko izvē lē ties jebkurā kafejnī cā . "Fast food" kvalitā te, bet ā tri. Nedaudz tā lā k pa krastmalu atrodas pankū ku veikals, kur viņ i gatavo melnkalnes "palač inkus" ar daž ā diem pildī jumiem. Naktsklubus nepamanī jā m, bet pa nakti cilvē ki kaut kur cī tī gi dziedā ja karaoke. . . kopumā mierī ga klusa atpū ta pā riem ar un bez bē rniem Rafailovič os jums garantē ta : )
Villa Plazha - желтое здание с балкончиками, море через дорогу! Villa Plazha 3* А вот и ресторан на первом этаже - виновник запаха в номере. Цены - приемлемые, качество - среднего заведения По лестнице с детьми и коляской тяжело... Первая комната, французская кровать. Первый балкон, боковой вид на улицу.
аватар _Yulia_P
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem, kas lasa manu atsauksmi : ) Mē s ar visu ģ imeni atpū tā mies no 8. lī dz 18. jū lijam Plazha villa Rafailovici, lai gan uz zī me ir rakstī ts Plazza, Plazha villu lasa vietē jie. Bija nedaudz bail iet, jo internetā par š o villu nebija nevienas atsauksmes, tikai apraksts no tū roperatora, bet ko lai dara, villa izvē lē ta, ekskursija apmaksā ta, braucam. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas lasa manu atsauksmi : ) Mē s ar visu ģ imeni atpū tā mies no 8. lī dz 18. jū lijam Plazha villa Rafailovici, lai gan uz zī me ir rakstī ts Plazza, Plazha villu lasa vietē jie.

Bija nedaudz bail iet, jo internetā par š o villu nebija nevienas atsauksmes, tikai apraksts no tū roperatora, bet ko lai dara, villa izvē lē ta, ekskursija apmaksā ta, braucam.

- Mē s lidojā m ar Aironix ("AIR ONIX") no Zhulyan, tur reiss aizkavē jā s par stundu, nebija nekā du kavē š anos atpakaļ , Boeing lidmaš ī na bija tī ra, stjuartes bija draudzī gas, smaidī gas, uz klā ja bija ē diens - rī si un zivis, sviests, bulciņ a, desa, siers, gabals gurķ a, muguras kartupeļ i ar gaļ u un tas pats komplekts ar bulciņ u, dzert tē ju. kafija, ū dens, sulas. Kopumā lidojums neizraisī ja negatī vu.

-Uzņ ē mē ja puse "Pylon", nopirkā m tū ri no tū roperatora "Siesta" Kijeva. Sanā ca pā rstā vis ar zī mi, atzī mē ts sarakstā , parā dī ja autobusu. Autobuss liels, ē rts, kondicionē ts, vē ss un nav nogurdinoš s braukt.
Vispirms tū ristus izlaida Budvā , tad devā mies uz Becici, Rafailovič i bija gala pietura. Viņ i mū s izlaida no autobusa netā lu no informā cijas punkta (izsē dina un aizved atpakaļ uz lidostu, kā arī veda mū s ekskursijā s no Rafailovič i) Mū s nekavē joties nodeva jaunam vī rietim, kurš iekrauja mū su koferus un mū s maš ī nā , aizveda mū s uz villu, palī dzē ja ar koferiem nokļ ū t istabā , parā dī ja un paņ ē ma talonu. Transfē rs no lidostas uz paš u villu ilga apmē ram 1 stundu un 20 minū tes.

Gide "Pilons" Villa Anna apmeklē katru dienu, vē lu vakarā , bet konkrē tu laiku nesaka, pastā vī gi nā cā s viņ u noķ ert un dež urē t uz villas kafejnī cas terases, ja radā s kā di jautā jumi. Tas nav ī paš i ē rti, citu villu informā cijas dē ļ os redzē jā m sludinā jumus, ka viņ u gids dež urē noteiktā laikā un noteiktajā s dienā s, un, lai noķ ertu mū su Annu, bija jā paņ em kafejnī cas viesmī ļ i un viņ a pati. pa telefonu ar jautā jumiem.
-Mums bija divistabu svī ta 4 personā m - 2 vecā ki un 2 bē rni 9 gadi un 3.5 gadi, treš ajā stā vā Nr. 11. Maza un tī ra telpa ar mini virtuvi, ir 3 katli, naž u komplekts, karotes un dakš iņ as, tē jkarotes, krū zes, glā zes, apakš tasī tes, dziļ i un mazi š ķ ī vji, virtuves dvielis, ledusskapis, vispā r viss nepiecieš amais un vajadzī ba ir))) Liels balkons ar skatu uz jū ru, galds un krē sli, milzī gs lietussargs no saules, galdauts uz galda, ir lietu ž ā vē š anas plaukts, bet paķ er drē bju š ķ ipsnas, vē jš un lietas aizlido) ) Divguļ amā gulta ir saklā ta, dī vā nam otrā istabā ir spilveni, palagi un gultas pā rklā js skapī . Tī rī ja katru dienu, noslaucī ja grī du, iznesa atkritumus, papildinā ja tualetes papī ru, mainī ja dvieļ us ik pē c 3 dienā m un mainī ja gultas ik pē c 4 dienā m. To visu izdarī ja smaidī ga, klusa sieviete, kura uzreiz no mums uzzinā ja, cikos braucam uz pludmali un mē ģ inā ja no rī ta sakopt, kamē r bijā m prom. Iedevu 5 par pakalpojumu.
-Izmitinā š anai 5-, villa atrodas tieš i Krastmalā , kas ir ļ oti ē rti ikvienam - ģ imenē m ar bē rniem un vientuļ iem un pā riem, izgā ja, pagriezā s un uzreiz smilš u pludmale, promenā de, kafejnī cas un restorā ni, mini-tirdziņ i, vispā r , viss nepiecieš amais ir pa rokai , un mazs mī nuss tiem, kam patī k klusums, Krastmalā vienmē r skaļ š , mū zika, atpū tnieku pū ļ i, esam pazī stami, Kijevā mū su mā ja ir trokš ņ ainā vietā , bet tie, kas mī l klusumam naktī nā ksies aizvē rt logus un balkona durvis...Bet no rī ta tik skaista sē rfa skaņ a, ļ oti patī kami pamosties))) Ak jā , paš ā villā ir š auras kā pnes augš ā un augstu soļ iem, lē nā m kā pu ar bē rniem, lai neviens nepaklupa.

-Uzturs. Istabā ē dā m tikai no rī tiem, bē rni vā rī ja pienā auzu pā rslas, paš i dzē ra kafiju un smē rē ja sviestmaizes ar pastē ti un gurķ i. Pusdienas un vakariņ as kafejnī cā s.
Mums nepatika pati mū su villas kafejnī ca (ē diens bija Plaza chetverochka))), ē dā m tur 2 reizes, pā rē jo laiku pavadī jā m daž ā dā s vietā s. Ļ oti garš ī gas kompleksā s pusdienas un vakariņ as blakus esoš ajā restorā nā "Obala", porcijas milzī gas, paņ ē mā m 2 kompleksā s pusdienas uz 4 un apē dā m visu. Cenas Rafailovič u kafejnī cā s kompleksam svā rstā s no 6 lī dz 9 eiro vienai personai, tajā ietilpst zupa, salā ti, gaļ a vai zivs ar piedevu pamatē dienam un desertam. Dzē rieni nav iekļ auti cenā , un tie jā pasū ta atseviš ķ i.

- Pludmales. Smilš aina pludmale pie villas-sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu, ir bezmaksas gabali, kur var noklā t dvieli un nolikt lietussargu un baudī t jū ru.
Š ajā pludmalē bijā m ne vairā k kā.3 reizes, jo tieš i Rafailovič u vidū ir bē rnu nometne un bē rni no tā s no rī ta aizņ em visas brī vā s vietas, trokš ņ o, skrien, grū st, nepievē rš uzmanī bu jebkuram, pā ris reizes nogā za manu mazuli , salauza smilš u pilis, un mē s ā tri atkā pā mies: )))) Mē s devā mies uz oļ u pludmali, tā ir tā lā k kreisajā pusē , ja paskatā s uz jū ru, ieeja ir nedaudz akmeņ ains ū denī , bet š ī pludmale ir mierī gā ka, mums visiem ir droš ī bas apavi, tā pē c nekas netraucē ja. Var doties nedaudz tā lā k pa tuneli, kas atrodas netā lu no oļ u pludmales un nokļ ū t lielajā un skaistajā Kamenovo pludmalē , tā pat ir gan brī vs gabals no pludmales, gan zona ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Neliela vilš anā s ir tā , ka ū dens visu laiku bija auksts ...Mē s bijā m 2011. gadā augusta sā kumā , ū dens bija silts, es negribē ju kā pt ā rā , bet tad ...
Nejauš i noklausī jos vietē jo krievvalodī go sarunu, kuriem Rafailovič os ir savs mā joklis, viņ i arī sū dzē jā s, ka pirmo reizi pa visiem gadiem, kad viņ i tur pavada vasaru, ū dens ir auksts un š ķ iet, ka kaut kā dē ļ . straume tur š ogad ir mainī jusies un tā pē c ū dens auksts. Bet mē s vienalga nedaudz nopeldē jā mies. No rī ta protams ū denī negā ju, pusdienlaikā karstumā nedaudz uzsila, tad varē ja nopeldē ties, mū su jaunā kais normā li nopirka tikai 4 dienas jū rā , pā rē jā ģ imene un es plunč ā ju katru dienu neatkarī gi no ū dens temperatū ras))) Nu un, protams, mū su ukraiņ u, krievu un vietē jo atpū tnieku ieradumu nedaudz kaitinā ja mū su ukraiņ u, krievu un vietē jo atpū tnieku ieradums dzē st. izsmē ķ us tieš i oļ os un atstā j tur, vai arī ieliek oļ os saldē juma papī rus un it kā viss noslē pts, lai gan pludmalē ir diezgan daudz atkritumu tvertņ u, nu vai tieš ā m ir tik grū ti uzkā pt un mest tas viss prom?
Droš i vien visi dī vaini uz mani skatī jā s, kad no rī ta ar salveti savā cu visus pludmalē pamanī tos izsmē ķ us un iemetu bā kā : )))) Te nu atliek vai nu samierinā ties ar mū su slā vu dabu vai droš i komentē...

- Ekskursijas. Ar laivu no Pilonas devā mies vakara pastaigā gar Kotoras lī ci. Man ļ oti patika, bija interesanti un interesanti. Un arī no ielu aģ entū ras "Harmony", kas atrodas netā lu no "Trī s zvejniekiem" devā mies uz kanjoniem. Š ī ekskursija ir vesela diena, grū ta, bet redzē jā m ļ oti skaistus skatus, Morač as un Taras upju kanjonus, Durmitora parku un Melno ezeru, ne minū ti nenož ē lojā m, ka devā mies š ajā ekskursijā . Arī viņ u gids Pē teris visu ceļ u izjokoja un stā stī ja visā du interesantu informā ciju par valsti, garlaicī gi nebija))
Sava apskata noslē gumā gribu teikt, ka š ajā valstī ierados otro reizi un aizrā vos otro reizi, viss ir tik skaisti, draudzī gi un garš ī gi, ka sastrē gumstundā s nav kur iet, brī vdienā s vairā k cilvē ku, darbadienā s nedaudz mazā k, bet tomē r daudz atpū tnieku, valsts ir bezvī zu, un tū ristu plū sma ar katru gadu palielinā s. Diemž ē l ar bē rniem uz Melnkalni 2 gadus nebraukš u, tas ir skaidrs, kamē r viņ i ir mazi un Turcijā vairā k interesē , kā vē lā k izrā dī jā s)))) Bet es tomē r atgriezī š os š eit, kopā ar mans vī rs, Melnkalnē joprojā m ir tik daudz vietu, kur mē s esam kopā , vē lē tos apmeklē t. Un es iesaku mū su villu mū su tū ristiem, es personī gi nepamanī ju nekā du negatī vu)))
диванчик и мини-кухня вид с нашего балкона,номер №11 санузел,за шторкой душ спальня вот такая симпатичная собачка живет по соседству тонель на пляж Каменово пляж Каменово спальня (прощу прощения за бардак)
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī villa ir visur internetā un operatori ir norā dī ti kā VILLA PLAZHA, bet ī paš nieki to sauc VILLA PLAZZA, ko apliecina zī me pie ieejas dzī vojamā daļ ā . Tas atrodas tieš i Rafailovichi ciema krastmalā . Pirmajā stā vā atrodas restorā ns, tač u papildus š ī m ē rtī bā m š ā dā apkaimē ir arī zinā mas nianses, proti, restorā na smarž a vienmē rī gi izplatā s villas gaiteņ os, un gaisa atsvaidzinā tā js, ko ī paš nieki dā sni. … Tomēr ▾ Š ī villa ir visur internetā un operatori ir norā dī ti kā VILLA PLAZHA, bet ī paš nieki to sauc VILLA PLAZZA, ko apliecina zī me pie ieejas dzī vojamā daļ ā . Tas atrodas tieš i Rafailovichi ciema krastmalā . Pirmajā stā vā atrodas restorā ns, tač u papildus š ī m ē rtī bā m š ā dā apkaimē ir arī zinā mas nianses, proti, restorā na smarž a vienmē rī gi izplatā s villas gaiteņ os, un gaisa atsvaidzinā tā js, ko ī paš nieki dā sni. apkaisī ja telpas pirms mū su ieraš anā s, tikai saasinā ja diskomfortu. Turklā t, lai iekļ ū tu villas viesistabā s, nā ksies pā rvarē t taciņ u caur restorā na vasaras terasi, visticamā k, daudziem, ī paš i tiem, kam ir bē rni, š obrī d ī paš i patī kami nebū s, tā pē c ņ emiet to vē rā , izvē loties apmeš anā s vietu. Pieļ auju arī trokš ņ a klā tbū tni no restorā na. Pie mī nusiem minami augsti un slideni pakā pieni, tā pē c nevaru ieteikt š o villu veciem cilvē kiem.
Un tagad par labo. Kā jau teicu, villa atrodas tieš i krastmalā , tā pē c pludmales tuvums ir neapš aubā ms pluss. Gandrī z no visiem numuriem paveras lielisks skats uz jū ru. Patika arī neparastais dizaina risinā jums - telpas visas daž ā das, ar mā kslī gi vecinā tā m un krā sotā m mē belē m, katra savā krā sā . Š ķ iet, ka saimniekiem netrū kst mā kslinieciskā s gaumes, izdomas un iemaņ u š ajā jomā , ko apliecina restorā na iekā rtojums.
Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka ne visi numuri ir aprī koti ar virtuvi, tā pē c paturiet to prā tā , veicot rezervā ciju, ja jums tā da ir nepiecieš ama. Pretē jā gadī jumā numuros ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai.
Rafailovici ir laba smilš aina pludmale, maksa par sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem ir 2-3 eiro, bet neviens neaizliegs nā kt ar savu gultas veļ u un lietussargu un baudī t sauli un jū ru pilnī gi bez maksas. Gar krastmalu nepā rtraukti atrodas kafejnī cas, restorā ni, "uzkodas". Gribu atzī mē t, ka krastmalā atrodas viens no slavenā kajiem un populā rā kajiem zivju restorā niem piekrastē "Trī s zvejnieki", uz kuru dodas gardē ž i un "jū ras velš u" cienī tā ji no visas Budvas Rivjē ras.
Š is ciemats ir ļ oti piemē rots ē rtai atpū tai ar bē rniem, bet, manuprā t, ne š ajā villā .
Tā pē c apsveriet visu, par ko rakstī ju, un labi atpū tieties!
Вид с балкона Номер (четвертый вариант) Номер (третий вариант) Ресторан Номер (третий вариант) Номер (третий вариант) Такая лестница Номер (четвертый вариант)


iemiesojums selkup-ti
Pilonā viņi teica, ka reģistrācija nav nepieciešama, lai gan villas īpašniekam saskaņā ar likumu ir jāreģistrējas
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Villa Plazha расположена на первой береговой линии в посёлке Рафаиловичи. Недалеко находятся бары, кафе, рестораны. До Будвы — 10 минут пешком. Вилла подходит для спокойного отдыха.

Pludmales apraksts В 10 м от мелко-галечного муниципального пляжа.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

В отеле есть ресторан на первом этаже, где можно заказывать завтраки.

  • restorāns
  • bezmaksas wi-fi
Adrese Черногория, Рафаиловичи
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.