Jautājums par Tanja Rafailovic 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
ceļojumu aģentūras
Ātras labas ceļojumu aģentūras Rafailovičos. Es vēlētos iegādāties ekskursijas nevis Budvā, bet gan Rafailovičos. Paldies
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-08-1410 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар Alo-2
Aģentūru kā tādu nav, tas ir mazs ciemats, netālu no Budvas, ja pludmalē tiek pārdotas ekskursijas, tad tas ir labi. Budvā arī turpat uz ielas piedāvā skrejlapas, un tur paskaties, kur lētāk, tur jāved, vienalga visi brauks ar vienu autobusu.
аватар irpin
Rafailovici ir vairākas ceļojumu aģentūras. Mēs izmantojām aģentūras pakalpojumus, kas atrodas tieši aiz restorāna "Trīs zvejnieki". Viņi bija ļoti apmierināti. Kopā ar viņiem devāmies uz Taras upes ieleju, Ostrogu un Gar līci. Viss bija vienkārši lieliski. Tālāk pa ceļam uz Kamenovo pludmali ir vēl 2 ceļojumu aģentūras. Viņu pakalpojumi netika izmantoti, bet es domāju, ka viss ir aptuveni vienāds. Cenas pareizas! Jauku atpūtu
аватар irino
Labdien) Mēs dzīvojām Becici (netālu no Rafailovici) un izmantojām Prometheus Travel aģentūras pakalpojumus. Bet mums tas bija ekskursijā.
Vislabākos iespaidus par braucienu organizēšanu atstāja meitenes-gides. Un, starp citu, lai jūs nemaldina pludmalēs strādājošo lētums. Vēl kaut kur atnāks (par ekskursiju muzejā, piemēram, būs jāmaksā atsevišķi) Prometejs jūnijā mums lieliski kalpoja! Lai jaukas brīvdienas!
аватар BalIrina
Paldies visiem un priecīgus jaunos ceļojumus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tanja Rafailovic 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl