Jautājums o Melnkalne

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1368 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Palīdziet izveidot maršrutu patstāvīgam ceļojumam uz Melnkalni.
Gribam septembrī aizbraukt uz Melnkalni, apskatīt vairākas pilsētas, bet tikai ar pludmales brīvdienu mums nepietiek un gribas kārtīgi izstaigāt un apskatīties. Vispār palīdziet man izveidot vairāk vai mazāk normālu maršrutu, sākot no Tivatas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2014-04-2410 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар 2travel
No seniem laikiem līdz mūsdienām ir saglabājušās Ilīrijas, Romas un Bizantijas perioda arhitektūras pieminekļu paliekas - tās ir Svētā Vida, Svētā Lūkas, Svētā Gabriēla baznīcas. Sv. Sergeja, Sv. Antona un Sv. Pētera viduslaiku baznīcas ir labi saglabājušās. Netālu no Tivatas jūrā atrodas neliels arhipelāgs - Prevlakas, Svētā Marka un Otokas salas. Prevlakas salā (tās cits nosaukums ir Ziedu sala) atrodas Svētā Miķeļa klostera drupas (IX gs.). Otok salā atrodas jezuītu ordeņa klosteris ar Jaunavas baznīcu. Arhipelāga teritorijā jūra vienmēr ir ļoti mierīga, kas ļauj slēpot ūdens slēpošanā visas sezonas garumā. Brīnišķīgais Vidusjūras klimats (vairāk nekā 200 saulainas dienas gadā), bagātīga veģetācija, kristāldzidra jūra piesaista tūristus. Pilsētā ir vasaras teātris, novadpētniecības muzejs, mākslas galerijas.
No Tivatas atiet ērti laineri, kas piedāvā braucienu ar kuģīti pa Kotoras līci ar pieturu Žanitsa pludmalē, tūristiem ir iespēja apskatīt tādas pilsētas kā Kotora, Herceg Novi un divas gleznainas salas (Gospa od Shkrpla un St. Georgia) netālu no pilsētas Risan un Perast.
Neskatoties uz to, ka šī ir Bokas jaunākā pilsēta, tajā ir daudz
аватар TombArthur
un Figlijs to plāno? sarēķini Google kartēs pārvietošanās attālumu un laiku, transportu (ņemot vērā nakts-dienas kustības), palasi ceļojumu vietnes (kuras šeit ir izdzēstas), par cik dienām kurā pilsētā uzkavēties, un dodies!
Apskaužu tevi, traucos no patstāvīgiem ceļojumiem, nevis bars no tūrisma firmām :)
аватар ryroxy
Godīgi sakot, es joprojām nezinu, kurš no manis ir neatkarīgs ceļotājs. Bet, apskatot visu valsti-Melnkalni, mēs domājām, ka mums viss izdosies, jo tas ir pat mazāks par mūsu Ņižņijnovgorodas reģionu! Turklāt vairākas reizes)) Tātad, es domāju, ka nebūs ļoti grūti redzēt vairākus pilsētas nedēļas laikā.
аватар logvinova
Gribu ielikt 5 kapeikas par atbildi 2travel.
Acīmredzot tūrisma aģentūra. Pazaudēt klientu noteikti ir tik viduvēji!! Pat standarta aprakstu, kas noplēsts no kaut kādas vietnes, īsti nebija apgrūtināts ievietot. Toties varēja cilvēku valodā uzrakstīt, KUR braukt un kādā secībā piedāvāt savus pakalpojumus...
аватар illusia
Nevaru pateikt, kādā secībā būvēt maršrutu, bet varu ieteikt noteikti apskatīt Kotoras līci, salu tā vidū, kur glabājas Dievmātes ikona – tā savulaik atrasta. jūrnieki, kas atgriezās no ceļojuma līča vidū, un galu galā uzcēla šajā vietā salu un uz tās esošo baznīcu.
Kotoras līcis atrodas netālu no Tivatas, tāpēc jūs varat sākt no tā, no Kotoras pilsētas - tur ir brīnišķīgs jūras muzejs. Tur arī pa seno cietokšņa sienu var uzkāpt kalna galā – skats uz līci ir brīnišķīgs!
Ļoti iesaku apmeklēt Ostrogu - klintī iekaltu klosteri, tur ir freskas, kas gleznotas tieši uz nelīdzenām klinšu sienām, ir īpaša enerģija. ( http://www.pravmir.ru/monastyr-ostrog-chernogoriya-fotoekskursiya/) Tiesa, ceļš uz to ir serpentīns, ļoti iespaidīgs ar saviem pagriezieniem. :)
Noteikti apmeklējiet Cetinje - seno Melnkalnes galvaspilsētu, Jāņa Kristītāja labā roka tiek glabāta Cetinjes klosterī.
Ja jums patīk daba, varat braukt uz Skadaras ezeru.
аватар nikiforova14
Man ļoti patika Budva – tās vecā daļa, ko norobežo akmens siena: šauras ieliņas, bezgalīgi veikali un kafejnīcas. Kotoras vecpilsēta ir tas pats stāsts ... plus daudz baznīcu, kapliču, bruģakmeņu, kas noslīpēti līdz spīdumam (noteikti apskatiet pilsētas karti, pretējā gadījumā es paļāvos uz instinktu un tad steidzos kā Semjons Semjonovičs "Dimanta rokā" :))
аватар oper75
Klevski kad ir iespēja ar savu auto aizbraukt uz ārzemēm jeb kā saka "mežonis" !!! Man nepatīk tas bara atvaļinājums, piemēram, "kur meitenes tur brauc un es ...", kad visus iekrauj vienā autobusā un "ala-uli dzen zosis" un kaut kādai ekskursijai dod 10 minūtes. uz foto, un tad "autobuss nevienu neved, "tas ir smags darbs un nevis atpūta, mums ar vīru patīk paskatīties, tad kaut kur pasēdēt, atpūsties, baudīt skatu, iemūžināt ne tikai fotoaparāts, bet arī atmiņu sirdī, visu dienu varam staigāt pa vienu pili un apkārtni, un kad 4 ekskursijas dienā ir pilnīgs bardaks galvā, augstsprieguma vadi kājās un mēle pielipusi pie debesīm : ) Tāpēc es apskaužu jūs ar baltu skaudību !!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Melnkalne
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl