Sara 2*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.510
№2 viesnīcas reitingā Przno
7.1 Numurs
7.8 apkalpošana
7.5 Tīrība
5.2 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Villa atrodas Pržno, netālu no Sveti Stefan salas.Vairāk →
аватар tanywik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Villa Sarah no 01.09. -09.2013. , nopirkā m pē dē jā brī ž a biļ eti un labi, ka tikai tad izlasī ju atsauksmes, citā di nebū tu braukuš i. Mums ļ oti patika, mū s tī rī ja gandrī z katru dienu, viss bija ļ oti tī rs, dvieļ i mainī ti vairā kas reizes, skaists skats no balkona, ir TV, kondicionieris, istabā ledusskapis un saimnieki ļ oti patī kami, visu izstā stī s, vakaros biež i sē dē ja terasē (kafejnī ca 2. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Villa Sarah no 01.09. -09.2013. , nopirkā m pē dē jā brī ž a biļ eti un labi, ka tikai tad izlasī ju atsauksmes, citā di nebū tu braukuš i. Mums ļ oti patika, mū s tī rī ja gandrī z katru dienu, viss bija ļ oti tī rs, dvieļ i mainī ti vairā kas reizes, skaists skats no balkona, ir TV, kondicionieris, istabā ledusskapis un saimnieki ļ oti patī kami, visu izstā stī s, vakaros biež i sē dē ja terasē (kafejnī ca 2. stā vā ) tā pē c biež i tikā m cienā ti ar augļ iem, tur var ieturē t brokastis un vakariņ as ar picu, bet tajā paš ā laikā , 5 min no plkst. villa, Cousteau restorā ns ar garš ī giem ē dieniem, lielā m porcijā m un lē tā m cenā m Bet pats galvenais ir š ī s villas ī paš ā atmosfē ra, iesaku visiem! ! !
аватар lubov.huhaeva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirms daž ā m dienā m atgriezos no Č ornogorijas, kur pavadī ju neaizmirstamu atvaļ inā jumu. Man ļ oti patika š ī valsts, un cilvē ki ir ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i. Man nekad nav bijuš as komunikā cijas problē mas. … Tomēr ▾ Pirms daž ā m dienā m atgriezos no Č ornogorijas, kur pavadī ju neaizmirstamu atvaļ inā jumu. Man ļ oti patika š ī valsts, un cilvē ki ir ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i. Man nekad nav bijuš as komunikā cijas problē mas. Man radā s iespaids, ka tur visi zina krievu valodu. Jū s jū taties ļ oti ē rti. Viesmī ļ i runā vairā kā s valodā s. Viņ a dzī voja villā "Sā ra" 1. stā vā istabā ar skatu uz jū ru. Pilnī gi nepiekrī tu negatī vajā m atsauksmē m. Man patika villa: tī ra, ē rta, klusa. Uzkopts katru dienu, dvieļ i mainī ti 3. uzturē š anā s dienā . Saimnieces: mamma un 2 meitas ļ oti jauki, uzmanī gi cilvē ki. Savu iespē ju robež ā s palī dzē ja atrisinā t problē mas, kas radā s ar traukiem, medikamentiem utt. . Par pā rtiku varu teikt, ka to cenas ir tā das paš as kā visur citur. Starp citu, olu kultenis maksā.3, 5 eiro. Tie, kuriem ir ierobež oti lī dzekļ i, pē rk produktus tirgū , kas atrodas netā lu un brokasto istabā , un, kam ir iespē ja, tas var pabrokastī t par 100 eiro, kā saka - jebkura kaprī ze par savu naudu. Ļ oti ē rta villas atraš anā s vieta, pa vidu starp divā m pludmalē m, starp diviem veikaliem, blakus promenā dei uz kuras atrodas daudzas kafejnī cas, kur var garš ī gi paē st, pasē dot pie ū dens. Netā lu no parka un apm. Sv. Stefā nija. Iesaku š o villu cilvē kiem ar vidē jiem ienā kumiem, kuri nevar atļ auties apmesties viesnī cā par 5 reizes dā rgā ku cenu, bet vē las atpū sties un redzē t pasauli. Domā ju, ka š ajā villā palikš u ne reizi vien.
аватар tkachuk7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Beidzot š ovasar mans sapnis piepildī jā s – teicu Melnkalnei. Mē s ļ oti rū pī gi izvē lē jā mies villu un apturē jā m savu izvē li pie Villa Sarah. Ja godī gi - viss ir tieš i tā , kā fotogrā fijā s. Mē s trī s ī rē jā m pirmajā stā vā istabu (sauktu par ģ imenes istabu): priekš nams, divas istabas, balkons ar skatu uz jū ru, tualete un duš a. … Tomēr ▾ Beidzot š ovasar mans sapnis piepildī jā s – teicu Melnkalnei. Mē s ļ oti rū pī gi izvē lē jā mies villu un apturē jā m savu izvē li pie Villa Sarah. Ja godī gi - viss ir tieš i tā , kā fotogrā fijā s. Mē s trī s ī rē jā m pirmajā stā vā istabu (sauktu par ģ imenes istabu): priekš nams, divas istabas, balkons ar skatu uz jū ru, tualete un duš a. Kondicionieris bija tikai vienā istabā , bet tā kā mū su balkons atradā s ē nā , tad ne reizi neieslē dzā m kondicionieri. Katrā istabā bija televizors. Gaitenī atradā s neliels ledusskapis un elektriskā tē jkanna. Pē c mū su pieprasī juma meitenes no reģ istratū ras mums iedeva krū zes, glā zes un nazi. Jebkurš no mū su lū gumiem tika nekavē joties izpildī ts, par ko esam ļ oti pateicī gi. Villa tiek uzkopta katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta piecas dienas, katru treš o dienu tiek izsniegti divi tī ri dvieļ i. Ir pieejams Wi-Fi interneta pieslē gums. Istabā s nav virtuves. Bet reģ istratū rā var pasū tī t brokastis, pusdienas un ballī tes no ē dienkartes.
Villa ir ļ oti mā jī ga un klusa. Š ķ iet, ka jū s esat kā dā paradī zē.
Netici tam it kā zagtu villā . TĀ NAV PATIESĪ BA. Visā s desmit dienā s mē s nekad neko neesam pazaudē juš i: ne dokumentus, ne naudu, ne telefonus, kurus vienmē r atstā jā m istabā.
Netā lu no villas atrodas neliels tirgus un diezgan jauks restorā ns Kusta. Przne ir ļ oti kluss ciems. Nav promenā des, tirgus un kaudze diskotē ku, pie kurā m esam pieraduš i pie saviem Ukrainas kū rortiem.
Izvē lieties Villa Sarah un saņ emsiet vislabā ko servisu par saprā tī gu cenu!!!! ! ! ! ! ! ! !
Наш вид з балкону Вілла Сара Перша кімната Друга кімната Перша кімната Прихожа Наше улюблене місце відпочинку-балкон з видом на море
аватар m.pavlovic19
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man bija brī niš ķ ī gas brī vdienas Melnkalnē , viesnī ca bija lieliska un personā ls bija ļ oti draudzī gs. Dzī voklis ir ļ oti ē rts un man bija skats uz jū ru kā pasakā , ē diens restorā nā vienmē r ir svaigs un garš ī gs un pludmale ir tikai 2 minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Man bija brī niš ķ ī gas brī vdienas Melnkalnē , viesnī ca bija lieliska un personā ls bija ļ oti draudzī gs. Dzī voklis ir ļ oti ē rts un man bija skats uz jū ru kā pasakā , ē diens restorā nā vienmē r ir svaigs un garš ī gs un pludmale ir tikai 2 minū š u gā jiena attā lumā . Naktī s es skatī jos uz skaisto mē ness gaismu ar milzī gā m terasē m un skatī jos ā rā no gultas un skatī jos uz skaistu mazu lī ci, kas maģ iski mirdz. Viss ir veidots stilī gi un jū s ieskauj daba un jauki cilvē ki. Viss izdevā s labi, un es nevaru vien sagaidī t, kad varē š u atgriezties š ajā jaukajā viesnī cā un brī niš ķ ī gajā Melnkalnē .
Закат Закат
аватар Berkut_Olga
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s devā mies atpū sties pē c pazī stamas ceļ ojumu aģ entes ieteikuma, paldies viņ ai par padomu. Skaista valsts ar bagā tu vē sturi, ir ko redzē t, nav reā li visu redzē t vienā braucienā , nodzī vojā m 14 dienas, uz daudzā m vietā m gā jā m kā jā m, ar autobusu un auto, kamē r paspē jā m apmeklē t pludmale katru dienu, jū ra neslavē jama, tī ra, silta , brauciens ar katamarā nu, par iespaidiem var rakstī t ilgi. … Tomēr ▾ Mē s devā mies atpū sties pē c pazī stamas ceļ ojumu aģ entes ieteikuma, paldies viņ ai par padomu. Skaista valsts ar bagā tu vē sturi, ir ko redzē t, nav reā li visu redzē t vienā braucienā , nodzī vojā m 14 dienas, uz daudzā m vietā m gā jā m kā jā m, ar autobusu un auto, kamē r paspē jā m apmeklē t pludmale katru dienu, jū ra neslavē jama, tī ra, silta , brauciens ar katamarā nu, par iespaidiem var rakstī t ilgi. Lasot negatī vā s atsauksmes, esmu pā rsteigts, labie cilvē ki, jū s atnā cā t atpū sties, iemā cieties pievē rt acis uz sī kumiem, kas jums ir mā jā s, mums ir ar ko salī dzinā t, Villa Sarah ir diezgan pieklā jī ga vieta, Marija ir labs, viesmī lī gs cilvē ks, patī kami runā t, viņ as brokastis un vakariņ as pē c mū su lū guma un bez pasū tī juma, tā pē c no sirds, tas bija ļ oti jauki. Vakaros sē dē t un runā t ar viņ u par dzī vi bē niņ os bija labs ieradums. Viņ š vienmē r konsultē , kur doties, kā ē rtā k nokļ ū t lī dz apskates vietai, istaba vienmē r bijusi tī ra. Sā ra un Sanda ir labi audzinā tas meitenes, draudzī gas, vienmē r sagaidī s ar smaidu, ņ emot vē rā , ka mū su atpū tnieku ir daudz un mē s visas esam daž ā das un visas ar daž ā dā m vē lmē m un lū gumiem. Marija, Sanda un Saroč ka liels paldies, ka ar saviem darbiem padarī jā t mū su svē tkus vieglā kus un skaistā kus, varbū t arī citā s villā s ir labi, bet nā kamgad tikai jums. Ī paš s paldies Marko.
аватар ishchusebya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija tā . Viesnī cu izvē lē jā mies ā tri, jo laika nebija daudz un ā tri bija jā izlemj. Gribē jā m aizbraukt uz paš u Budvu, bet viesnī cas, kuras tur izvē lē jā mies, mums uzrakstī ja atteikumu - viss bija aizņ emts. … Tomēr ▾ Viss bija tā . Viesnī cu izvē lē jā mies ā tri, jo laika nebija daudz un ā tri bija jā izlemj. Gribē jā m aizbraukt uz paš u Budvu, bet viesnī cas, kuras tur izvē lē jā mies, mums uzrakstī ja atteikumu - viss bija aizņ emts. Tad aģ entū ra Kijevā piedā vā ja citas iespē jas, un viena no tā m bija Saru zvejnieku ciematā Prž no. Es eju sev priekš ā - priecā jos, ka neapmetos Budvā . Fotogrā fijas ir ļ oti mī ļ as. Bet nezinā mais joprojā m satrauca. Bet viņ i tomē r nolē ma. Villa ir tī ra un sakopta. Nezinu par citā m istabā m, bet mums bija ļ oti liela istaba ar milzu balkonu ar skatu uz jū ru. Skaists skats uz jū ru un kalniem vienlaikus. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Tur strā dā još ie ir patī kami, izpalī dzī gi, pieklā jī gi un vienmē r izpalī dzī gi. Vispā r ir smieklī gi lasī t cilvē ku atsauksmes, kuri saka, ka personā ls ir nepietiekams. Š eit nā k prā tā frā ze, ka mē s redzam citos to, ko mē s paš i esam grē cī gi. Vanna tieš ā m maza, bet tur var apgriezties, ja vien, protams, tajā paš ā laikā kā ds nesē ž uz poda, kā ds iet duš ā , un kā ds tī ra zobus : ) Atpū tnieki Villa var izvē lē ties vienu no divā m pludmalē m, kas atrodas aptuveni vienā dā attā lumā . Bet tomē r Kamenovo pludmale ir labā ka - daudz lielā ka un plaš ā ka. Pludmale pie Maestral viesnī cas ir patieš ā m maza, tač u tā ir pilna ar restorā niem un kafejnī cā m. Netā lu no Prž no - Svē tā Stefana salas - Melnkalnes vizī tkarte. 20-30 min. pastaiga pa gleznaino piekrasti. Ļ oti skaista daba, prieks. Slinkajiem ir autobuss, kas kursē ik pē c 15 minū tē m. Dodoties uz Saru, Prž no, svarī gi atcerē ties, ka š ī nav viesnī ca ar pastā vī gu personā lu, savu sakoptu teritoriju, piekļ uvi jū rai un pludmalei. Ja gatavojaties pavadī t brī vdienas savā istabā un nekur nebraukt - dodieties uz Splendid 5 * Beč ič os. Villa nemaz nav brī vdienu veids. Kopumā viss ir atkarī gs no noskaņ ojuma. . Galvenie mī nusi - villa atrodas netā lu no ceļ a, un numuriņ i ar skatu uz jū ru ir diezgan trokš ņ aini, villai ir neliels iekš pagalms, bet to atsver plaš i balkoni, par citā m istabā m nezinu, bet mū su vakarā trī s tika ieslē gtas lampas, bet nedeva spilgtu gaismu, tas ir, var bū t kaut kā ds diskomforts tiem, kam nepatī k krē sla, nobrauciens jū rā ir diezgan stā vs (pamesta botā niskā dā rza pakā pieni, daž os novieto biezokņ us abā s pakā pienu pusē s). Bet cilvē ki ir ļ oti jauki! Pā rē jais man ļ oti patika. Gatavs atbildē t uz jautā jumiem.
аватар MsClean
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien! Es reti rakstu atsauksmes, bet š ajā gadī jumā es nevarē ju pretoties. Ceru, ka š is labais darbs kā dam palī dzē s. Kā jau minē ts iepriekš , villa ir patieš ā m laba. Jauks antī ks interjers, brī niš ķ ī gs skats no loga uz jū ru. … Tomēr ▾ Labdien!
Es reti rakstu atsauksmes, bet š ajā gadī jumā es nevarē ju pretoties. Ceru, ka š is labais darbs kā dam palī dzē s.
Kā jau minē ts iepriekš , villa ir patieš ā m laba. Jauks antī ks interjers, brī niš ķ ī gs skats no loga uz jū ru. Tualete un duš a nav lielas. Bet ko tu gribi par tā du naudu? Var pasū tī t ē dienu un ē diens ir garš ī gs. Viņ i biež i izsaka "komplimentus" kafijas, raki utt. Tas ir jauki, protams.
Bet ir liels BET. Cik augstu jū s vē rtē jat savas lietas un produktus? Ja nav dā rgi, tad iesaku Villa Sarah. Pretē jā gadī jumā pirms doš anā s uz turieni padomā jiet ilgi un rū pī gi. Lai gan viņ i tī ra telpas ar putekļ u slotiņ u un slotu, viņ i to netī ra slikti, sakopjot jū su sī kumus. Tā kā š ajā vietā jū s varat zaudē t savu ī paš umu: drē bes, kosmē tiku un citas lietas, ko esat atvedis. Turklā t viņ i neiebilst ē st desertu no ledusskapja))
Turklā t "jautri" saimnieki. Š ie cilvē ki piekukuļ o ar savu labo dabu un pirmā acu uzmetiena atklā tī bu. Un vispā r, ja jū su bē rni netrokš ņ oja, jū s uzvedā ties klusi un labi un jū su istabā nekā netrū ka (jums ir paveicies), tad varat atstā t pozitī vu iespaidu no villas un tā s ī paš niekiem. Manā gadī jumā izskatā s, ka viens psihiatrs raud par š iem cilvē kiem.
Izdariet savus secinā jumus. Bet ļ oti iesaku tur neiet.
аватар glega
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms š ī s viesnī cas izvē les es vilcinā jos pē c tik kontrastē još u atsauksmju izlasī š anas, tač u nolē mu riskē t un nezaudē ju! Pirmkā rt, jā domā par nakš ņ oš anas cenu, š ī nav tā viesnī ca, kur var teikt "vī rs samaksā ja naudu, lai es varu darī t, ko gribu! ". … Tomēr ▾ Pirms š ī s viesnī cas izvē les es vilcinā jos pē c tik kontrastē još u atsauksmju izlasī š anas, tač u nolē mu riskē t un nezaudē ju! Pirmkā rt, jā domā par nakš ņ oš anas cenu, š ī nav tā viesnī ca, kur var teikt "vī rs samaksā ja naudu, lai es varu darī t, ko gribu! ". Jau no pirmā s saziņ as minū tes tikā m norī koti pie viesnī cas saimnieces, kā pie kaimiņ ienes uz grī das, un viņ a jau pirmajā dienā piedā vā ja bē rnam (1.5 g. ) bez maksas pagatavot ē st un pat paskatī ties. pē c viņ a, ja brauc ekskursijā , un viņ as 3 meitas pastā vī gi cienā ja mū su bē rnu ar daž ā diem kokteiļ iem! Par pā rē jā m istabā m nezinu, bet mū sē jais (bē niņ os) bija ļ oti tī rs un tī rī ts katru dienu. Kas attiecas uz vannas istabu, tā tieš ā m ir nepā rdomā ta, bet man ar sievu bija diezgan ē rti tī rī t zobus, noskū ties un maigi ieiet duš ā (divu stundu tualetes cienī tā jiem tas tomē r var sabojā t pā rē jo : ) . Restorā ns ar verandu ir ā rpus jebkā diem vē rtē jumiem! Tas tika gatavots ar ī paš u garš u, un, starp citu, tas bija gandrī z nepā rtraukti atvē rts (vienkā rš i daž i no viņ iem bija tik atpū tuš ies, ka nevarē ja pietiekami pagriezt durvju rokturi : ). Ceļ š nav gluž i zem loga, bet aiz viesnī cas verandas, bet tā troksnis netraucē ja, jo asfalts tur ir ideā li gluds un gandrī z kravas maš ī nas nebrauc. Kondicionieris, ledusskapis, televizors strā dā ja perfekti, un skats no balkona ir brī niš ķ ī gs!
Jā tiek lejā lī dz jū rai, pludmale pā rsvarā ir maksas, bet mē s izvē lē jā mies uzreiz zemā k esoš o kafejnī cu-pludmali "ZOFF", kur pā rsvarā atpū tā s ģ imenes ar bē rniem.
Kopumā ar visu bijā m apmierinā ti, vienī gais, ka izbraukš anas brī dī prasī ja naudu par bē rna nosmē rē tajiem palagiem (40 eiro), bet pē c telefonsarunas ar saimnieci š o jautā jumu slē dzā m. un apmierinā ts aizgā ja!
аватар Nataliq
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ i lidoja no Melnkalnes pilnī gā sajū smā . Krā š ņ a daba, labsirdī gi cilvē ki, garš ī gi ē dieni. Villa atbilst fotogrā fijā m, ļ oti skaista, tī ra, kondicionieris noderē ja, naktī bija smacī gs, un ar atvē rtu terasi nav iespē jams gulē t - dzirdams maš ī nu troksnis. … Tomēr ▾ Viņ i lidoja no Melnkalnes pilnī gā sajū smā . Krā š ņ a daba, labsirdī gi cilvē ki, garš ī gi ē dieni. Villa atbilst fotogrā fijā m, ļ oti skaista, tī ra, kondicionieris noderē ja, naktī bija smacī gs, un ar atvē rtu terasi nav iespē jams gulē t - dzirdams maš ī nu troksnis. Dvieļ i tika atnesti nā kamajā dienā , bet tas mani pā rā k netraucē ja. Ē dā m daž ā dos restorā nos, ļ oti priecā jā mies, ka izmē ģ inā jā m vietē jo virtuvi un neesam piesieti pie viesnī cas ē diena dē ļ . Pludmale tī ra, liela, nokā pt vajag 5 minū tes, bet tas pat noder. Izbraukā jot piekrasti no Budvas lī dz Baram, sapratā m, ka mū su izvē le ar villas atraš anā s vietu bija vislabā kā , noteikti tur atgriezī simies vē l!
Пивское озеро- самое красивое место на Земле! Шикарное море- прозрачное и теплое Каньон реки Тара Потрясающий Котор Старый город Бар Пераст- город пиратов Пляж Каменово Остров Св.Николая- местные Гаваи
аватар 77774
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss, kas tika rakstī ts par viesnī cu, ir slikts, tas ir pilnī gs absurds, ko rakstī juš i neadekvā ti cilvē ki. Villa ļ oti laba, komfortabli numuriņ i, tie ar skatu uz jū ru vienkā rš i super. Saimnieki normā li kā rtī gi cilvē ki, kas pabaros un palī dzē s, ja ir problē mas ar istabu. … Tomēr ▾ Viss, kas tika rakstī ts par viesnī cu, ir slikts, tas ir pilnī gs absurds, ko rakstī juš i neadekvā ti cilvē ki. Villa ļ oti laba, komfortabli numuriņ i, tie ar skatu uz jū ru vienkā rš i super. Saimnieki normā li kā rtī gi cilvē ki, kas pabaros un palī dzē s, ja ir problē mas ar istabu. Mums ļ oti patika. Iesakā m visiem doties. Ļ ena.
вид с террасы
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Вилла расположена в Пржно, недалеко от острова Святой Стефан.

Atrašanās vieta До центра города 300 м, до аэропорта г. Тиват 40 минут езды на автомобиле. Рядом находятся автобусная остановка, магазин, ресторан аптека и почта.
Pludmales apraksts Пляж находится в 200м от виллы
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

летняя терраса с видом на море, внутренний дворик с видом на бухту Пржно, место для барбекю, каминный зал для проведения вечеров.

  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле всего 7 номеров:

- 1 двухместный номер люкс

- 2 трёхместных стандартных комнаты

- 4 двойных двухместных комнаты

Istabās

ванна/туалет, кондиционер, телевизор.

Adrese Przno, Montenegro
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.