Raymond Apartments 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
аватар Compaq_vika
Viesnī cai nav teritorijas, plus trase atrodas 10 metru attā lumā , trokš ņ aina no automaš ī nā m, š ī viesnī ca ir tā lu no 4 * … Tomēr ▾ Viesnī cai nav teritorijas, plus trase atrodas 10 metru attā lumā , trokš ņ aina no automaš ī nā m, š ī viesnī ca ir tā lu no 4 *
аватар Vik_80
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies Raimonda-Kazanegra apartamentos Przno. Istaba ir lieliska, viss ir gandrī z jauns. Miloceras pludmales ir diezgan tī ras. Pirmajā dienā apskatī jā m Svē tā Stefana salu un, godī gi sakot, palika garlaicī gi. Š ajā zonā labā k atpū sties kopā ar bē rniem vai pensionā riem. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Raimonda-Kazanegra apartamentos Przno. Istaba ir lieliska, viss ir gandrī z jauns. Miloceras pludmales ir diezgan tī ras.
Pirmajā dienā apskatī jā m Svē tā Stefana salu un, godī gi sakot, palika garlaicī gi. Š ajā zonā labā k atpū sties kopā ar bē rniem vai pensionā riem. Ir pā ris gleznainas vietas un punkts. Š ausmī gi garlaicī gas lietas. Gandrī z katru vakaru devā mies uz Budvu. Patstā vī gi, bez ekskursijā m apmeklē ja Kotoru. (nav pā rsteigts. . . ).
Š ķ iet, ka viss ir gleznaini un skaisti, bet tas sā pī gi atgā dina Krimu. Tiem, kas atpū tā s, piemē ram, Itā lijā vai Grieķ ijā , esmu pā rliecinā ts, ka Melnkalne nesniegs gandarī jumu. Pludmales ir mazas, kalni ir pietiekami tuvu jū rai.
Lidosta arī ļ oti maza, nav paredzē ta atpū tniekiem sezonā . Vienkā rš i nav ko elpot, nav arī kur sē dē t. .
Augļ i ir dā rgā ki nekā Kijevā . (Ja godī gi, es domā ju, ka valstī , kur visur aug granā tā boli, citroni un aprikozes ar kivi, vajadzē tu bū t otrā di).
Bija labi, bet es vairs neieš u.


iemiesojums andrey.minaev.6
Interesē vai viesnīcā ir baseins un volejbola laukums
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель "Raymond-Kazanegra" находится в курортном городке Пржно, между уникальной жемчужиной Адриатики городом Будва и островом Святой Стефан, считающимся визитной карточкой Черногории, в 27 км от аэропорта Тиват, в 200 метрах от песчаного пляжа и в 5 минутах ходьбы от лучших ресторанов, баров и прочих развлекательных мест Черногорского побережья.

Viesnīcā

В ресторане курорта можно заказать завтраки или полупансион ( оплата на месте ). На крыше курорта расположен солярий. Любители активного отдыха могут воспользоваться тренажерным залом и джакузи. Для гостей курорта - бесплатная парковка.

Telpu apraksts

студио (Т0), с одной (Т1) или двумя спальнями (Т2). Все апартаменты оборудованы современной кухней, стильной мебелью, индивидуальной системой кондиционирования, полностью укомплектованы всей необходимой бытовой техникой, имеется утюг, фен, сейф, доступен бесплатный беспроводной Интернет (WI-FI) на всей территории курорта. В гостиной туристов приятно удивит большой плазменный телевизор со спутниковым телевидением, элитная новая мягкая мебель. Качественная мебель спальни и теплый декор создают гармоничный и уютный интерьер. С балконов большинства апартаментов открывается захватывающая панорама на Адриатическое море и остров Святой Стефан.

Adrese Pržno BB 85315 Sveti Stefan, Черногория
Tālruņi: +382 67 498 638
Tīmekļa vietne: Raymond Apartments
FAQ