Viss aktīvai, ērtai atpūtai un izklaidei

Rakstīts: 20 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūnijs 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ī modernā viesnī ca ar lielisku infrastruktū ru atrodas mazajā Przno ciematā , seš us kilometrus no Budvas. Tā atrodas gleznainā lī cī , un tai ir sava liela pludmale. Š ī viesnī ca ir iecienī ta atpū tas vieta izklaides un komforta cienī tā jiem. Itā ļ iem tas ī paš i patī k.
Š ī ir 8 stā vu ē ka ar liftiem, plaš ā m hallē m un koridoriem, kas dekorē ta ar interesantiem dizaina elementiem. Viesnī cā ir 2 restorā ni, 3 bā ri, kafejnī ca, konferenč u zā le, iekš telpu peldbaseins, fitnesa centrs, sauna, solā rijs, masā ž as un skaistumkopš anas saloni. Viesnī cas ī patnī ba ir Melnkalnes standartiem atbilstoš s kazino, turklā t tajā ir mini zā le, kurā regulā ri tiek rī kotas daž ā das izrā des un š ovi. Bē rniem vasaras sezonā ir animā cija krievu valodā .
Arī sporta veidi š eit ir daudzveidī gi - tenisa korti, basketbola, volejbola, handbola un minifutbola laukumi, kā arī velosipē du un ū dens sporta inventā ra noma (pludmalē ).

Pludmale š eit ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga - liela, skaista, vispā r augstā kajā lī menī , turklā t sauļ oš anā s krē sli, saulessargi un pludmales dvieļ i ir bez maksas, kas Melnkalnei ir retums.
Viesnī ca darbojas pē c BB vai HB sistē mas, bufetes. Apkā rt ir pieejams bezmaksas Wi-Fi.
Numuri ir nevainojami - plaš i un ē rti (standarti un apartamenti). Pieejams - kondicionieris, TV, telefons, minibā rs, seifs, vanna vai duš a, fē ns, ziepju piederumi, peldmē teļ i. Katrā numurā ir balkons vai terase, liels skaits numuru ar skatu uz jū ru, un š is skats ir pā rsteidzoš s.
Š o viesnī cu var droš i ieteikt pat izvē lī giem un izvē lī giem cilvē kiem. Š eit var kvalitatī vi atpū sties pē c pilnas programmas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu