Melnkalne mūs neiekaroja :(

08 augusts 2009 Ceļošanas laiks: no 25 Jūlija 2009 ieslēgts 03 augusts 2009
Reputācija: +128.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Zinot, ka Budva un Beč ič i ir lielas pilsē tas, mē s apmetā mies pilsē tā , kas ir mierī gā ka. Budvu var salī dzinā t ar Jaltu, bet Petrovacu ar Alupku. Bijā m Petrovacā , viesnī cā Petrovac 4 *, viesnī ca ir laba savā m zvaigznē m, tā ir 2008. gada, tā tad viss ir svaigs un kopts, ē diens tur ir normā ls, mē s ē dā m tikai brokastis, 9 gadus, brokastu ē dienkarte bija viena un tā pati, bet no tā s varē ja izvē lē ties, vismaz nebijā m izsalkuš i. Istabas uzkopš ana notika katru dienu. Traucē ja gan tas, ka pa logiem pavē rā s skats uz jū ru un 6 metrus no viesnī cas atradā s atkritumu tvertnes, gan tas, ka no 4 lī dz 6 no rī ta nā ca atkritumu vedē ji, kas radī ja troksni un, protams, pamodā s. uz augš u. Iepriekš jū ra atradā s 150-200 metru ē nā un nokā pš ana ir maiga. Visas Melnkalnes pludmales ir paš valdī bas, un mums tā s ī sti nepatika. Bijā m 4 pludmalē s, visas ir Petrovacā (1. Centrā lā , 2. Luč ice, 3. Pludmale caur tuneļ iem Rezevici ciematā un 4. pludmale, kas atrodas tā lā k no Luč ikas, lai brauktu apmē ram 40 minū tes, tad kalnā no kalna ) bet katrs citā lī cī , un katrā pludmalē katru dienu vē rojā m netī ro pludmali, kur neizmē rojami izsmē ķ i, sastrē gumi un visā di atkritumi, ir pā rā k daudz cilvē ku, visi staigā pa tevi vai pa tavu gultasveļ a, pat tad, kad viņ i gulē ja uz sauļ oš anā s krē sliem, viņ iem izdevā s nokaisī t jums oļ us. Aiz jū ras ir tā da lieta kā vē jš , kas pa nakti var pazeminā t jū ras temperatū ru no +26 lī dz +18, t. i. ar siltu jū ru ne vienmē r var uzminē t, bet aukstā , kurā krampj ekstremitā tes un pē c tam sā p kakls, jū s maz peldat. (ja jū ra ir auksta, tad tikai pē c 3 dienā m iesils, š ajā laikā labā k doties ekskursijā s) Jū ra biež i ir tī ra, bet daž reiz ļ oti netī rs polietilē ns. pakas, aļ ģ es, skujas no eglī tē m, izsmē ķ i, sieviš ķ ī gas higiē nas preces, baklaž ā ni, š ausmas, ka pat tā dā jū rā negribē jā s peldē t.

Jā , daba tur ir skaista, bijā m 3 ekskursijā s, izvē lē jā mies vairā k dabu.


Skadara ezers (parasts ezers ar saldū deni, kur ir daudz ū densrozes un pī les ar putniem, tie ved ar laivu pa ezeru, ko ieskauj kalni, peldē ties tur ir kā parastā upē , ekskursija tā da Es nebiju pā rsteigts).

Kotoras lī cis, (ir vē rts aizbraukt, jo apmeklē siet Kotoras vecpilsē tu, tur ir skaista arhitektū ra, apmeklē siet templi kā dā no salā m, un bū s iespē ja lī cī nopeldē ties. Man patika tā ds viegla ekskursija).

Durmitoras kanjoni, (Ekskursijas laikā gā jā m garā m Skadaras ezeram, pabraucā m garā m viņ u galvaspilsē tai Podgoricai, kanjoniem, kur tek Morakas upe, apmeklē jā m klosteri, saslapinā jā m kā jas Biogradas ezerā , un apskatī jā m Eiropas augstā ko tiltu. Daba ir skaista, mē s brauca, un apkā rt ir kalni un mež i, daudz tuneļ u, izbraukā jā m gandrī z visu Melnkalni, bet ekskursija ilgst 12h, un ļ oti nogurdina, var viegli saslimt un spiediens celties vai kristies. Viss mums izdevā s).

Pilsē tas, piemē ram, Budva un Becici, ir vairā k ballī tes un apmeklē tas. Restorā nos serviss ne vienmē r ir lī dzvē rtī gs. Un visi smē ķ ē visur. Š ī valsts tikai attī sta savu tū rismu, bet neievē ro kā rtī bu un tī rī bu. Mē s tur vairs nebrauksim, vai arī brauksim, bet tikai pē c 10 gadiem, kad viss š is srach tiks noņ emts.

Un vē l svarī gā ka informā cija:

VIENMĒ R IEPAKOJIET BAGĀ Ž U (iesaiņ oš anas plē vē ), kā KOMERĀ M VAR BŪ T KAUT PRIEKŠ PRĀ T, UN NELIETOJIET VĒ RTĪ GAS PRIEKŠ METAS PAMATBANKĀ , Ņ EMIET TĀ S LĪ DZ ROKAS bagā ž ā . (Borispiļ as lidostas darbinieki zog lietas, man tika nozagts sudraba gredzens, un aviokompā nija nav atbildī ga. )

Un par cenā m:

Solā rijs 3 eiro

Lietussargs 2 eiro

Saldē jums no 0.50 lī dz 1.30 eiro

Ū dens 0.5 l. 0.6-0.8 eiro centi

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums