Monte Casa Spa & Wellness 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.010
pamatā
21 atsaukt
№2 viesnīcas reitingā Petrovac
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
9.2 Tīrība
7.9 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Petrovecas līcī, netālu no jūras Veselības kalna pakājē, ko ieskauj parks ar retām skuju koku sugām. Budvas jahtu piestātne atrodas 12 km attālumā no viesnīcas, savukārt Budvas galvenā autoosta ir 15 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales, gan ekskursiju brīvdienām.Vairāk →
аватар pusyapu
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti romantiski. Ar jaunu vī rieti tur atpū tā s pirms gada. Personā ls uzmanī gs, ē diens labs, komforts 100%. Mē s apstiprinā m) … Tomēr ▾ Ļ oti romantiski. Ar jaunu vī rieti tur atpū tā s pirms gada. Personā ls uzmanī gs, ē diens labs, komforts 100%. Mē s apstiprinā m)
аватар AleshkaGo
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir kvalitatī va. Viesnī ca koncentrē jas uz servisu un komfortu. Viss priekš viesiem, teiksim tā . Ļ oti izpalī dzī gs personā ls, profesionā ls spa un kvalitatī va iekš ē jā apdare. Prieks arī par viesnī cas restorā niem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir kvalitatī va. Viesnī ca koncentrē jas uz servisu un komfortu. Viss priekš viesiem, teiksim tā . Ļ oti izpalī dzī gs personā ls, profesionā ls spa un kvalitatī va iekš ē jā apdare. Prieks arī par viesnī cas restorā niem. Uz bufetes, kvalitatī va prostitū ta, lai gan nav liela izvē le, un viesnī cas restorā nā ir garš ī gi japā ņ u ē dieni. Nemaz nerunā jot par tuvumu jū rai. Iesaku augstas kvalitā tes pakalpojumu cienī tā jiem.
аватар ragimova.sasha
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca romantiskai atpū tai! Super numuri (interjers, mē beles, skats no balkona) Blakus viesnī cai ir satriecoš s parks tieš i kalnā ! Viesnī ca ir maza un ļ oti mā jī ga! Ē diens labs, sortiments nav milzī gs, bet viss ir ļ … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca romantiskai atpū tai! Super numuri (interjers, mē beles, skats no balkona) Blakus viesnī cai ir satriecoš s parks tieš i kalnā ! Viesnī ca ir maza un ļ oti mā jī ga! Ē diens labs, sortiments nav milzī gs, bet viss ir ļ oti garš ī gs! Vienī gais negatī vais ir tas, ka nav pludmales, bet pilsē tiņ a ir maza un tuvumā ir pā rsteidzoš as pludmales, tā pē c katru dienu var doties uz daž ā dā m! Viesnī cai ir mā jī ga terase, kur ir ļ oti patī kami pasē dē t pie tē jas tases un skatī ties uz kalniem un jū ru!
Vē los pieminē t apbrī nojami pieklā jī go un izpalī dzī go viesnī cas personā lu! Viņ i vienmē r nā ks palī gā , visi ar smaidu pamudinā s, pastā stī s un palī dzē s! Ļ oti silta atmosfē ra, paldies personā lam!
аватар magic_glow
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies Monte Casa, jo, pirmkā rt, vē lē jā mies uzlabot veselī bu, nevis tusē t, un viesnī ca, kas atrodas gandrī z kalnos, tam ir vispiemē rotā kā . Mums bija divistabu suite ar 2 vannasistabā m (1 liela ar vannu, duš u, bidē , otrā ir niecī ga, tikai ar kabī ni un tualeti, protams). … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies Monte Casa, jo, pirmkā rt, vē lē jā mies uzlabot veselī bu, nevis tusē t, un viesnī ca, kas atrodas gandrī z kalnos, tam ir vispiemē rotā kā .
Mums bija divistabu suite ar 2 vannasistabā m (1 liela ar vannu, duš u, bidē , otrā ir niecī ga, tikai ar kabī ni un tualeti, protams). Abas istabas ir ē rtas. Katram bija televizors, bet viens nedarbojā s. Bet Melnkalnē ir tik daudz skaistuļ u, ka tu nemaz netiec pie TV. Bezmaksas WI-FI visā viesnī cā , bet slikti istabā s. Mums bija arī liela terase ar mī kstiem krē sliem un galdu, kur sliktos laikapstā kļ os pavadī jā m daudz laika. Un no rī tiem un vakaros viņ i tur dzē ra kafiju, apbrī nodami kalnus, un tur sauļ ojā s. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Katru dienu istabeni atstā jā m par 1 eiro, tad viņ a pē c paš as iniciatī vas atnesa mums papildus pufas, tas bija ļ oti ē rti.
Viesnī cā ir jauks ā ra baseins, tač u nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. daudzi atpū tnieki no rī ta iemeta dvieļ us sauļ oš anā s krē slos un visu dienu nerā dī jā s pie baseina. Gribas kā du stundu kaut kur nopeldē ties un nož ū t, bet ak, viss aizņ emts. Bet, protams, ir iekš telpu baseins, kur tas vienmē r ir bez maksas.
Spa pakalpojumi ir dā rgi. Bijā m uz relaksā cijas masā ž u un depilā ciju, tad pirmā ar atlaidi maksā ja 60 eiro, un dep. (tikai apakš stilbiem) bez atlaides - 25.
Ē dienkarte likā s nabadzī ga jū ras velš u trū kuma dē ļ , bet viss bija svaigs un garš ī gs. Brokastis un vakariņ as bijā m paē duš i, bet saldos gā jā m uz kafejnī cā m. Man ļ oti patika viesmī ļ i viesnī cas restorā nā , neticami izpalī dzī gi, labi audzinā ti un draudzī gi. Visi atnesī s, 10x atvainojiet pirms pagrieš anā s. Bija arī pavā rs no Odesas, kurš biež i gā ja ā rā un stā stī ja, kur kā ds ē diens ir. Personā ls lielisks, runā gan angliski, gan krieviski, viesnī ca ļ oti jauka.
Viesnī cai nav savas pludmales, bet pilsē tas viena atrodas 100 metru attā lumā . 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs maksā.10 eiro. Sauļ oš anā s krē sli bez matrač iem. Puikas pludmalē ir ļ oti vē rī gi, salabo lietussargus, nepiecieš amī bas gadī jumā piegā dā papildus bez maksas. Pludmalē ir daudz bē rnu. Ū dens vienmē r ir tī rs, pludmale ir iztī rī ta. Infrastruktū ras trū kumus kompensē darbinieku un vietē jo iedzī votā ju labā griba, atvē rtī ba un sirsnī ba.
аватар 7799797
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s š obrī d atpū š amies š ajā viesnī cā , bet rī t negribam doties prom. Mē s ar vī ru Melnkalnē esam jau treš o reizi un beidzot atradā m sev tī kamu viesnī cu. Ja jums patī k komforts un jū s satraucat, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. … Tomēr ▾ Mē s š obrī d atpū š amies š ajā viesnī cā , bet rī t negribam doties prom. Mē s ar vī ru Melnkalnē esam jau treš o reizi un beidzot atradā m sev tī kamu viesnī cu. Ja jums patī k komforts un jū s satraucat, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Par istabu. Mē s dzī vojam studijā - vienkā rš i nav vā rdu - pā rsteidzoš i - pā rsteidzoš i. Kā labā s romantiskā s filmā s....ļ oti jauka un tī ra istaba. Ī paš s paldies spa centra darbiniekiem un darbiniekiem. Mē s noteikti atgriezī simies nā kamgad. Un mē s visiem ieteiksim vasaras brī vdienas pavadī t Monte Casa Spa & Wellness))))))))))))
аватар LaFifa
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesmī lī gā viesnī ca "Monte Casa" atrodas burvī gajā un mā jī gajā Petrovacas ciematā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba - praktiski jū ras piekrastē , tai ir sava pieeja tieš i pilsē tas pludmalei ("Monte Casa", diemž ē l š ogad pludmalē savas vietas nebija). … Tomēr ▾ Viesmī lī gā viesnī ca "Monte Casa" atrodas burvī gajā un mā jī gajā Petrovacas ciematā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba - praktiski jū ras piekrastē , tai ir sava pieeja tieš i pilsē tas pludmalei ("Monte Casa", diemž ē l š ogad pludmalē savas vietas nebija). Viesnī cas numuriņ i ir stilī gi, pietiekami plaš i, visi bez izņ ē muma ar jaunā m mē belē m. Visos numuros ir gaisa kondicionieris, minibā rs, seifs, fē ns, Wi-Fi, pretalerģ iski spilveni un č ī bas ar peldmē teļ iem (! ), "studijā " un "ģ imenes" istabā s ir tē jas un kafijas komplekti un elektriskais. tē jkanna - kopumā viss, ko tik ļ oti novē rtē paaugstinā ta komforta cienī tā ji. Tač u "Monte Casa" galvenā "ī paš ī ba" ir nevis stilī gi interjeri un jaunas mē beles, ne peldbaseini, ne restorā ni ar bā riem un pat ne "spa" un "wellness" zonas, bet gan, galvenais, individuā la attieksme pret klients.
Viesnī cas administrā cija cenš as, lai ikviens viesis, kurš š eit ierodas, justos ī paš s un, cik vien tas ir iespē jams, cenš as pē c iespē jas vairā k apmierinā t savu klientu vē lmes. Š eit, piemē ram: "Monte Casa" galvenokā rt koncentrē jas uz "bezbē rnu" viesiem. Nav bē rnu rotaļ u istabas un animā cijas, bet, neskatoties uz to, ē damistabā ir bē rnu krē sli un iespē ja pasū tī t bē rnu ē dienkarti, un jaunajā sezonā vannas piederumu "klā sts" tiks papildinā ts ar bē rnu peldmē teļ iem un č ī bā m. . Bū tiska detaļ a ir tā , ka absolū ti visi pakalpojumi viesnī cā – no autostā vvietas lī dz pirtiņ ai, viesiem ir absolū ti bez maksas, un nav jā maksā papildus par tā diem jaukiem sī kumiem kā seifs vai Wi-Fi.

Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!

*****

Fotogrā fijas un iespaidi par viesnī cu tika atnesti no reklā mas informatī vā s tū res Melnkalnē oktobrī

2013. gads.
аватар o.valkovich
Ceļ ojā m 4 cilvē ku ģ imene, paņ ē mā m 2 istabas: divistabu divvietī gu ar skatu uz jū ru (jū ra bija redzama tikai izejot uz balkona un paskatā s pa kreisi) un standarta ar skatu. numuriņ i ir jauni kalnos, mē beles jaunas, veļ a un dvieļ i laicī gi iztī rī ti un nomainī ti, personā ls izpalī dzī gs, bet. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m 4 cilvē ku ģ imene, paņ ē mā m 2 istabas: divistabu divvietī gu ar skatu uz jū ru (jū ra bija redzama tikai izejot uz balkona un paskatā s pa kreisi) un standarta ar skatu.
numuriņ i ir jauni kalnos, mē beles jaunas, veļ a un dvieļ i laicī gi iztī rī ti un nomainī ti, personā ls izpalī dzī gs,
bet. . .
baseins ir auksts, visa teritorija pie baseina ir mazs pleķ ī tis, niecī ga un saule tur ir ļ oti ī su laika posmu, ap mū su "č etrzvaigž ņ u"
pussagruvuš u ē ku jumti un nezā lē m aizauguš i iekš pagalmi ar kaut kā diem nesaprotamiem atkritumiem, tā pē c tā ds "skats uz jū ru".
Tagad par pludmali, kas atrodas netā lu, sagatavojieties, pā rsteidziet -
pludmales joslas platums nav lielā ks par 10 metriem! Pludmale ir paš valdī bas, t. i. , ieeja bez maksas! Sega ar dvieļ iem no kaimiņ u apartamentu atpū tniekiem par 15 eiro, pā rsvarā mū su pamatkrievi ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m
Jā , ir vē l viena pludmale, 20 minū tes jā iet, no kurā m caur tuneli, pilnī gā tumsā , 10 minū tes
Attiecī bā uz pā rtiku - brokastis ar š ķ ī stoš o kafiju, tas man nepatī k, bet ar vakariņ ā m - nevar salī dzinā t, ē diens nav garš ī gs
Bija vienreiz, otrreiz negribē jā s
pie visiem priekiem mums iekasē ja sodu 50 eiro (par nozaudē tu karti uz dvieļ a)
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas ciematā Petrovac, 16 km attā lumā no Budvas. Manā koncepcijā š ī ir boutique viesnī ca cienī jamai atpū tai un relaksā cijai. Piemē rots vismodernā kajai auditorijai. Š ī s viesnī cas ī patnī ba attiecī bā pret saviem viesiem ir tā da, ka viņ iem bū s paradī ze, kur viss tiek darī ts pē c pieprasī juma, turklā t katru savu viesi viņ i pazī st ne tikai pē c sejas, bet arī pē c vā rda. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ciematā Petrovac, 16 km attā lumā no Budvas. Manā koncepcijā š ī ir boutique viesnī ca cienī jamai atpū tai un relaksā cijai. Piemē rots vismodernā kajai auditorijai. Š ī s viesnī cas ī patnī ba attiecī bā pret saviem viesiem ir tā da, ka viņ iem bū s paradī ze, kur viss tiek darī ts pē c pieprasī juma, turklā t katru savu viesi viņ i pazī st ne tikai pē c sejas, bet arī pē c vā rda. Tas nodroš ina neuzkrī toš u apkalpoš anu visaugstā kajā lī menī . 98% atpū tnieku ir kā rtī gs krievvalodī gais kontingents, darbinieki arī runā valodā , tā pē c ar saziņ u nebū s problē mu. Visur bezmaksas Wi-Fi. Pē dē jā renovā cija tika veikta 2013.
Š ajā viesnī cā ir viens no labā kajiem (ja ne labā kajiem) SPA visā piekrastē ar plaš u pakalpojumu un prieku klā stu, protams, par papildus samaksu. Kam tas interesē , sekojiet lī dzi akcijā m un atlaidē m, kas tur biež i notiek. Wellness zonā ir arī peldbaseins un sauna. Viesnī cā ir arī interesanta apkaime ar elegantu gleznainu parku, no kura starp skujkokiem ir pat 900 m garš veselī bas celiņ š . Visu ceļ u jū s pavadī s pā rsteidzoš i aromā ti un vienotī bas ar dabu baudī jums – atpū ta garantē ta. Ir iespē ja rezervē t istabu ar skatu uz parku, kur to sauc par "park view".
70% numuru ir ar skatu uz jū ru, ņ emiet vē rā , ka no atseviš ķ ā m istabā m š is skats bū s cauri bū vniecī bas stadijā esoš ajā m villā m, proti, garas armatū ras, kas izlī duš as no nepabeigtajā m sienā m, to neizdaiļ os.
Lielais autobuss tur nevar piebraukt reljefa dē ļ , tač u tam nevajadzē tu jū s biedē t, jo š ajā gadī jumā viesnī ca saviem viesiem nosū tī s taksometru.
Neskatoties uz to, ka viesnī cā ir tikai 63 numuriņ i, tie ir sadalī ti pat septiņ os! kategorijā m. Tā pē c ir daudz, no kā izvē lē ties atkarī bā no pieprasī jumiem un maka. Milzī gas atpū tas telpas ar elegantiem atpū tas krē sliem atrodas katrā stā vā un ir iekā rtotas interesantā modernā dizainā , kas ļ auj apcerē t apkā rtnes skaistumu un neizjust klaustrofobijas lē kmes.
Papildus visam, ko jau uzskaitī ju, viesnī cā ir restorā ns un divi bā ri, un netā lu no reģ istratū ras atrodas bankomā ts. Uz terases ar burvī gu skatu uz jū ru atrodas peldbaseins un dž akuzi, ap kuru izvietotas masī vkoka estakā ž u gultas un lietussargi.
Uzmanī bu! No š ī gada viesnī cai vairs nav savas pludmales (no viņ iem neatkarī gu iemeslu dē ļ ), tā pē c ņ emiet vē rā , ka tagad par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem tur ir jā maksā .
Ir arī bezmaksas pakalpojums atpū tas un atveseļ oš anā s programmas sastā dī š anai pie ā rsta. Ir pieejamas fitnesa programmas un bezmaksas trenaž ieru zā le.
Viesnī ca pieņ em arī ģ imenes ar bē rniem, lai gan tā ir vairā k orientē ta uz pieauguš ajiem. Neskatoties uz to, ir pat peldmē teļ i un bē rnu kosmē tika bē rniem.
Viens no viesnī cas konceptiem ir veselī ga pā rtika. Š ī koncepcija viņ iem netraucē brokastī s pasniegt š ampanieti – jū ties kā aristokrā ts. Bet bez tam brokastī s jums tiks pasniegta paplaš inā ta bufete, kas ietver divu veidu svaigas sulas. Ja vē laties pasū tī t pusdienas un/vai vakariņ as, tā bū s kompleksa ē dienkarte ar maksas dzē rieniem, bet bezmaksas ū deni. Un reizi nedē ļ ā viesnī ca aicina visus savus viesus uz svinī gā m vakariņ ā m, tā s bū s bez maksas, neatkarī gi no izvē lē tā s ē dinā š anas sistē mas.
Viesnī cas numuriņ i ir nevainojami, es nezinu, vai ir jē ga uzskaitī t visu, kas viņ iem ir. Varu tikai teikt, ka tē jas komplekts nav uzrā dī ts tikai standartos, visur ir seifi. Pā rē jo var redzē t fotoattē lā .
Novē lu visiem atpū sties š ā dā s viesnī cā s!
P. S. Atpū š oties Petrovacas ciematā , noteikti dodieties uz Lucices pludmali – tas ir ļ oti skaists mazs un mā jī gs lī cis. Brauciens ar taksometru tur maksā s 2-5 eiro, lietussargs + sauļ oš anā s krē sls maksā s 6 eiro, tač u neviens jums neaizliedz tur atpū sties un baudī t skaistumu uz sava dvieļ a bez maksas. Pludmali ieskauj izcili gleznains parks, kas vienkā rš i smarž o ar daž ā du eksotisku augu aromā tiem. Kā pē c es iesaku tur doties? Fakts ir tā ds, ka Melnkalnē ir tā da neizskaidrojama lieta kā perfekta jū ras atš ķ irī ba daž ā dā s vietā s - visur ir tikai daž ā das krā sas! Tā pē c vienkā rš i ir nepiecieš ams daž ā dot savas sajū tas.
Ņ emiet vē rā , ka š ī s pludmales oficiā lā atklā š ana ir tikai no jū nija vidus, tā pē c pirms tam lietussargi vē l nav uzlikti un tualetes nedarbojas.
Макет отеля Студио с видом на море Фемели с видом на море Фемели с видом на море Сьют 3-х комнатный Вид на парк Вид из коридора
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar vī ru septembra vidū . . Ļ oti, ļ oti apmierinā ti. Neliela mā jī ga viesnī ca, kas atrodas lī č a krastā , blakus parkam. Pati pilsē ta ir ļ oti klusa un mierī ga. Viesnī cai ir sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru septembra vidū . . Ļ oti, ļ oti apmierinā ti. Neliela mā jī ga viesnī ca, kas atrodas lī č a krastā , blakus parkam. Pati pilsē ta ir ļ oti klusa un mierī ga. Viesnī cai ir sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Pludmale mazi oļ i. Jū ra tī ra un silta, pat septembrī . Personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs. . Trī s baseini-divi ā ra un viens iekš telpu. Vienmē r tī rs ū dens. . Ļ oti labi atpū tā mies. Paldies Gaļ inai par vienmē r patī kamo attieksmi. . Gribē tos š eit atgriezties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska. Auditorija ir atbilstoš a. Numuri ir plaš i. Skats no loga uz jū ru ir satriecoš s. Kvalitatī va pā rtika ar bioloģ iskiem produktiem. Personā ls ir kvalificē ts, ir Krievijas pā rstā vis. Tī rī š ana ir laba. Paš a pludmale. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Auditorija ir atbilstoš a. Numuri ir plaš i. Skats no loga uz jū ru ir satriecoš s. Kvalitatī va pā rtika ar bioloģ iskiem produktiem. Personā ls ir kvalificē ts, ir Krievijas pā rstā vis. Tī rī š ana ir laba. Paš a pludmale. Parks aiz viesnī cas ir fantastisks ar priež u un relikviju smarž u. Veikali pastaigas attā lumā . Budva ir 10 minū š u brauciena attā lumā ar automaš ī nu, bet tur ir daudz cilvē ku, mums tas nav vajadzī gs. Jauka mū zika Castello cietoksnī . Spa kvalitā te. Tī rī š ana ir normā la.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Bukhantsev
‹ Viesnīca Monte Casa Spa & Wellness 4*
Atrakcijas
Petrovacas pludmale
Novērtējums 8.6
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales
Lūsisas pludmale
Novērtējums 9.0
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales

Отель находится в бухте Петровца, вблизи моря у подножья горы Здоровья, в окружении парка с редкими породами хвойных деревьев. Пристань для яхт Будвы расположена в 12 км от отеля, а Главный автобусный вокзал Будвы — в 15 км. Этот отель подойдёт как для пляжного, так и для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 17 км от Будвы, в 35 км от аэропорта Тиват и в 60 км от аэропорта Подгорица.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает по сезонам), терраса для загара, крытый бассейн с подогревом, терраса для загара, основной ресторан (шведский стол), ресторан a la carte (интернациональная), круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, химчистка, охраняемая парковка.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Категории номеров: Standard Room, Family Room, Studio, Suite, Presidential Suite.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Obala b.b., 85330 Петровац, Черногория.
Tālruņi: +382 33 426 900
Tīmekļa vietne: Monte Casa Spa & Wellness
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.