Armenko Ilija Villa 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.710
8.8 Numurs
8.7 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.4 Infrastruktūra
Villa Armenko Ilija atrodas Buljaricā, tikai kilometra attālumā no Petrovacas. Autobusi Buljarica-Petrovac kursē ik pēc 20 minūtēm. 350 m attālumā no villas atrodas Budvas Rivjēras lielākā pludmale - Buljarica Beach.Vairāk →
аватар allagc
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vā rdu sakot, tī rs, ē rts, kluss. Mums ar vī ru patika viss. Istabā ir viss nepiecieš amais, gulta (ē rta, starp citu), skapis, virtuvī te ar minimā lo trauku komplektu, balkons-terase (tur gan brokastis un vakariņ as). Skats no balkona ir vienkā rš i burvī gs, dzē rā m kafiju un apbrī nojā m kalnus. … Tomēr ▾ Vā rdu sakot, tī rs, ē rts, kluss. Mums ar vī ru patika viss. Istabā ir viss nepiecieš amais, gulta (ē rta, starp citu), skapis, virtuvī te ar minimā lo trauku komplektu, balkons-terase (tur gan brokastis un vakariņ as). Skats no balkona ir vienkā rš i burvī gs, dzē rā m kafiju un apbrī nojā m kalnus. Pagalmā ir peldbaseins, kur var peldē ties. Saimniece ļ oti jauka sieviete, ž ē l, ka nepajautā ja vā rdu.
Lī dz jū rai 7 minū tes lē nā m.
Pats ciemats ir kluss un mierī gs.
Jaunieš iem, visticamā k, tas neizdosies, jo. tas var bū t garlaicī gi, bet tiem, kas vē las atpū sties, tas arī viss.
Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē lreiz, š ī ir vienkā rš i ideā la vieta atpū tai! ! !
аватар juliiakorolchuk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Atcerē jos, cik izmisī gi pirms atvaļ inā juma meklē ju atsauksmes par kā du konkrē tu viesnī cu/villu un nolē mu uzrakstī t savus iespaidus un padomus visiem puiš iem, kuri plā no savu ceļ ojumu. Pirms ceļ ojuma uz Melnkalni meklē ju visdaž ā dā kos variantus (dzī vokļ i, villas, viesnī cas). … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Atcerē jos, cik izmisī gi pirms atvaļ inā juma meklē ju atsauksmes par kā du konkrē tu viesnī cu/villu un nolē mu uzrakstī t savus iespaidus un padomus visiem puiš iem, kuri plā no savu ceļ ojumu. Pirms ceļ ojuma uz Melnkalni meklē ju visdaž ā dā kos variantus (dzī vokļ i, villas, viesnī cas)...beigu beigā s nolē mā m veikt karstu tū ri un nonā cā m š ajā villā.
Sā kumā Buljaritsas ciemata relatī vais attā lums no galvenajiem tū risma centriem bija nedaudz nomā kts, bet puiš i, tie, kas vē las klusu, klusu atpū tu, noteikti izvē lieties š o ciematu un villu!
Villa faktiski atrodas ļ oti klusā un mierī gā vietā , 5 minū š u gā jienā lī dz pludmalei! Pludmale no pirmā acu uzmetiena ir visparastā kā , bet pē c daudzu citu pludmaļ u apmeklē juma tā ir kļ uvusi par vismī ļ ā ko. Ejot cauri kalnam 10-15 minū tes nokļ ū siet Lucica pludmalē ar nereā li skaistiem skatiem un ū deni.
Netā lu no villas atrodas maiznī ca ar ļ oti garš ī giem konditorejas izstrā dā jumiem, katru rī tu brokastī s nopirkā m gardus naš ķ us. Aiz maiznī cas, daž u soļ u attā lumā , atrodas grieķ u stila zivju restorā ns ar dzī vo mū ziku katru vakaru. Ļ oti atmosfē risks un, protams, garš ī gs!
Kas attiecas uz paš u villu, tad viss bija lieliski! Ļ oti jauki, ļ oti tī ri, ļ oti ē rti, ļ oti klusi!
Nekad nebiju domā jusi, ka ar mani tas varē tu notikt, bet ierodoties parastā s istabiņ as vietā , bijā m iekā rtojuš ies divistabu dzī voklī ar milzī gu balkonu. Viss jauns, skaists, ir mini virtuve, visi galda piederumi, pat glā zes tekilai). Visu uzrauga 2 ļ oti jaukas mā jkalpotā jas, viņ as nesaprot krieviski un angliski, bet uz visu laiku man iedeva fē nu)
Villas teritorija ir ļ oti skaista, ir baseins, grila iekā rtas, lapenes.
Mums ar vī ru tur ļ oti patika. Mē s iesakā m visiem.

Un vē l daž i noderī gi padomi:
- Ņ em lī dzi tē ju un kafiju. Istabā bija pat dzelzs kafijas automā ts.
Ļ oti forš i no rī ta vai vakarā uz balkona dzert kafiju)
- Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi visā s pludmalē s ir maksas. Tā kā lietussargu lī dzi paņ emt nevar, nopē rc to tur par 10-15 eiro, paņ em no mā jā m segu un lieki netē rē.
Un tiem, kam ir lieka minū te pē c ieraš anā s, vienkā rš i aiziet uz izlidoš anas zā li un tur ir vesels lietussargu grozs, ko pasaž ieri nedrī kst ņ emt lī dzi mā jā s?
- ja dodaties ekskursijā pa kanjoniem, lū dziet savam aģ entam iepriekš rezervē t vietas. Un tad tū risti no Buljaricas ir pē dē jie, kas iekā pj autobusā , un mē s ar vī ru sē dē jā m daž ā dos autobusa galos?
- Ļ oti iesaku doties ekskursijā uz Herceg Novi ar Zilā s alas apmeklē jumu. Tas patieš ā m ir jā apmeklē.
- Ļ oti skaistas pludmales: Drobni pijesak (starp Petrovacu un Sveti Stefan), Havaju salas (uz salas netā lu no Budvas);
- Izmantojiet sabiedrisko transportu. Tas ir lē ti un ē rti. Autobusi kursē nepā rtraukti, tajos ir kondicionieris un tie brauc ļ oti ā tri.
- Cenas restorā nos diviem vidē ji ir 20 eiro (tas jau ir ar alu))). Porcijas tieš ā m milzī gas.

Melnkalne ir ļ oti skaista, garš ī ga un neaizmirstama valsts.
Lai visiem lieliskas brī vdienas!
аватар NatashaAsha
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir skaista. Tī rs. Personā ls visu uzrauga. Villa ir ļ oti labi kopta. Ir peldbaseins, ir bā rbekjū. Telpas ir mā jī gas. Ir vieta ē diena gatavoš anai. Wi-Fi tika nodroš inā ts uzreiz pē c ieraš anā s. Lī dz jū rai jā iet 15 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir skaista. Tī rs. Personā ls visu uzrauga. Villa ir ļ oti labi kopta. Ir peldbaseins, ir bā rbekjū.
Telpas ir mā jī gas. Ir vieta ē diena gatavoš anai.
Wi-Fi tika nodroš inā ts uzreiz pē c ieraš anā s.
Lī dz jū rai jā iet 15 minū tes. Ceļ š ir skaists
Viesnī ca ģ imenes atpū tai. Vai arī lieliska kompā nija, kas atpū š as kopā . Vieta ir klusa
аватар Chaus1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Diezgan jauna villa, apartamenti Melnkalnei ir diezgan normā li, ir baseins, bet ir daž i, bet. . . Pirmkā rt, vē los vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka Buljaricā atš ķ irī bā no tā paš a Petrovaca ir odi, un jums paš iem jā parū pē jas par to, kā no tiem atbrī voties, pretē jā gadī jumā jū s tiksiet než ē lī gi sakosts paš ā pirmajā nakts. … Tomēr ▾ Diezgan jauna villa, apartamenti Melnkalnei ir diezgan normā li, ir baseins, bet ir daž i, bet. . . Pirmkā rt, vē los vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka Buljaricā atš ķ irī bā no tā paš a Petrovaca ir odi, un jums paš iem jā parū pē jas par to, kā no tiem atbrī voties, pretē jā gadī jumā jū s tiksiet než ē lī gi sakosts paš ā pirmajā nakts. VILLA ARMENKO ILIJA saimnieki tev nepalī dzē s š ajā jautā jumā . Istabas nav tī rī tas, paš i iznesa atkritumus, dvieļ i mainī ti divas reizes, gulta vienu reizi atpū tas laikā . Vispā r man radā s iespaids, ka ieradā mies kā nelū gti viesi un gaidī jā m, kad izbrauksim. Saimnieki dzī vo kopā ar atpū sties atnā kuš ajiem un var atļ auties ģ imenes svē tkus nosvinē t villas teritorijā ar mū ziku, uguņ oš anu, ar lū gumu atstā t atpū tnieku baseinu, lai tie savukā rt acī mredzot nesabojā tu svē tku atmosfē ra. Villai ir teritorija, nav ne liela, ne maza, uz ielas ir kur cept gaļ u, ir kur novietot auto. Pats ciemats vai visdrī zā k ciemats infrastruktū ras ziņ ā nav ī paš i attī stī ts, vakaros ir ļ oti mierī gs, ir divi veikali, pā ris bodes ar dā rzeņ iem un augļ iem, pā ris iestā des, kur var paē st, Uzreiz gribu teikt, ka cenas neatš ķ iras no Budvas, bet varbū t pat augstā kas. Jū ra Buljaricā ir atseviš ķ s jautā jums. . . pludmale ir ļ oti liela, gandrī z vienmē r ir viļ ņ i. Netā lu no pludmales ir kempings un daž reiz, ja pū š vē jš , kanalizā cija liek par sevi manī t, pat peldoties jū rā š ī smaka var vajā t, bet ir izeja - aiz kalna ir ļ oti skaists lī cis Lucica, ejot pa taku 1 km, pavadot 15-20 min. , tu atrodies citā dimensijā , tur ir skaista pludmale, tā ir 10 reizes mazā ka nekā Buljaricā , bet viss ir normā lā m pludmales brī vdienā m. Rezumē ju, ja atnā ci pie jū ras, tev nav svarī gas izklaides, tajā skaitā vakara izklaides, neesi izvē lī gs, vari droš i iet. Rakstī ju tiem, kas var bū t atpū tas izvē les priekš ā Buljaricā , kā tas bija ar mani un vē las vismaz kaut ko uzzinā t, bet, kā izrā dī jā s, informā cijas nebija daudz, ī paš i par villu. Priecā jos, ja mans pā rskats kā dam noder.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Petrovacas pludmale
Novērtējums 8.6
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales
Lūsisas pludmale
Novērtējums 9.0
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales

Вилла Armenko Ilija расположена в поселке Булярица, всего в километре от курорта Петровац. Маршрутные автобуса Булярица- Петровац курсируют каждые 20 минут. В 350м от виллы находится самый большой пляж Будванской Ривьеры – пляж Булярица.

Atrašanās vieta Вилла Armenko Ilija находится в 45 км от аэропорта Тиват и в 60 км от аэропорта Подгорица.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Апарт-отель Armenko Ilija состоит из двух корпусов. Один главный трехэтажный корпус и корпус Anex, который находится в 50 метрах от основного здания. Типы комнат: Studio и Apartment.

Istabās

французская или раздельные кровати, доплнительная кровать, кухня, телевизор, кондиционер, душевая кабина, балкон.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Crna Gora, Buljarice, Черногория.
Tālruņi: (+382) 69 250 171, (+382) 33 461 040
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.