Jautājums o Milocere

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kāds ir labākais un lētākais veids, kā nokļūt Melnkalnē atvaļinājumā?
Braucam vasarā ar ģimeni atpūsties Melnkalnē, domājam braukt ar mašīnu.Kas brauca, pastāstiet lūdzu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2009-04-0915 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар Snowbird_fly
Nezinu par braukšanu no Krievijas... lidojām ar čarteru, rezervējot tūri caur aģentūru. Bet tur, pašā valstī, viņi paņēma automašīnu.
Ceļi nav īpaši labi. Normālas ir tikai pāris šosejas, pārējais serpentīns ne pārāk plats un lielākoties ar ne pārāk labu segumu.
аватар mishko
Mēs neesam no Krievijas, bet gan no Ukrainas. Tātad mums ir pāris tūkstoši km.
аватар Snowbird_fly
Ā, sapratu. Tas daudz ko maina. No Ukrainas, protams, vieglāk nokļūt ar automašīnu.
аватар Snowbird_fly
* Ukraina (atvainojiet, očepjatka)
аватар Tet.A_sv
Tas ir atkarīgs no tā, kur tieši no Ukrainas jūs dodaties. Odesiešiem ir ērtāk caur Rumāniju un Serbiju, no Rietumukrainas, protams, caur Ungāriju un Serbiju, bet šeit ir tranzīta Ungārijas Šengena, kas ir nedaudz sliktāka ...
аватар HotLine
Mazas nianses.
Ceļojot pa sauszemi, jāšķērso robežas. Tie. vajag vīzu.
Automašīnai jābūt ar atbilstošiem parametriem (ne kredīts, apdrošināšana, numuri)
аватар aquarel
Mēs atteicāmies braukt ar autobusu tieši tāpēc, ka mums vajadzēja vīzas uz visām valstīm, kurām jūs braucat cauri, un pati Melnkalne ir bezvīzu valsts!
... manuprāt brauc ar savu auto tikai tad, ja baidies panikā lidot
+ lai brauktu pa Melnkalnes kalniem ir jābūt ļoti pieredzējušam autovadītājam (ja braucāt pa Krimu un Karpatiem, tad neesat pieredzējis braucējs;)
Kas attiecas uz ceļu pārklājumu ... es nezinu - es neesmu redzējis visu valsti - bet tas, ko es redzēju Budvā, Barā, Bečiči, Cetinje un citās blakus esošajās teritorijās, ir vienkārši ideāls !!!
Bet klintis un šaurie ceļi jā, murgs - tad izbraucu pa kalnaino Krimu, arī uz Dragobratu - tas ir tikai zīdaini :))))
аватар oxana-bil
brauca ar autobusu cauri rumānijai. vīzas, tostarp Rumānijas tranzītvīzas, tika iegūtas ļoti vienkārši. Mēs braucām apmēram 40 stundas - mēs ilgi stāvējām pie robežām ... iespējams, ka jūsu automašīnā ir grūti. Melnkalnes ceļi patiešām gandrīz visur ir serpentīni
аватар Betany
Viss, ko viņi raksta, ir patiesība, tikai viena maza nianse. Mēs ar vīru iztērējām vairāk naudas par taksometru, nekā iztērējām pārtikai. Taksometru vadītāji ir pārspīlēti. Tātad joprojām bez automašīnas Melnkalnē ir sliktāk nekā ar to. Nolēmām nākamreiz ar draugiem pacelties mašīnā, lai gan esam no Maskavas.
аватар Tet.A_sv
No Belgradas uz Baru, Adrijas jūrā Melnkalnes dienvidu daļā, kursē vilciens ar platformām automašīnām, ar vilcienu var braukt vakarā ar savu auto, un no rīta jau ar savu auto var būt jūrā. Un nekādu autiņu kalnu serpentīnās!
аватар Snowbird_fly
2 akvareļi:
devāmies ar nomas auto uz Ostrogu. Pēc nogriešanās no šosejas ceļa segums bija pretīgs. Tas attiecas arī uz nogriešanos no šosejas Baras rajonā Ulcinj.
Ceļi pa standarta tūristu maršrutiem bieži tiek remontēti, bet nedaudz uz sāniem - un tikai skārda.
аватар mishko
Uzskatu sevi par pieredzējušu autovadītāju,nedēļā nobraucu ap 1500km,tāpēc nebaidāmies no ceļa grūtībām.Interesē visas ceļa nianses (benzīns,vīzas,apdrošināšana,pārvietošanās pa ceļiem).
аватар Snowbird_fly
Varu tikai teikt, ka ērtākais ceļš uz piekrasti iet caur maksas tuneli (maksa, manuprāt, 1 eiro). Jūs varat doties un brīvu ceļu cauri kalniem. Citādi liekas, ka visi ceļi ir brīvi.
аватар Tet.A_sv
Tunelis noteikti! Bet arī mēģiniet labi atpūsties Belgradas reģionā vai kalnu pakājē. Gan grūts ceļš, gan PASAKA gaida vienlaicīgi!!! Pat slavinātajā Skandināvijā man personīgi nebija tāda AH !!! kā Melnkalnes mežonīgā daba.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Milocere
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl