Villa Ivetic Apartments 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
Ērta apartamentu viesnīca, kas sastāv no 4 apartamentiem, kas paredzēti maksimāli 4 cilvēku izmitināšanai. Atrodas Radanoviči pilsētā, 10 km attālumā no Kotoras, 12 km attālumā no Budvas, 10 km attālumā no Tivatas, 7 km attālumā no Adrijas jūras skaistākajām pludmalēm.Vairāk →
аватар teonis
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apartments Ivetić (tirgus pilsē ta Radanovič i) atrodas 10 km attā lumā . no Tivatas lidostas. Viesnī ca ir mā jī ga, gandrī z mā jī ga. Saimnieki ļ oti viesmī lī gi, jau pirmajā dienā mū s (mani un vī ru) pacienā ja ar savu vī nu un vī nogā m. … Tomēr ▾ Apartments Ivetić (tirgus pilsē ta Radanovič i) atrodas 10 km attā lumā . no Tivatas lidostas. Viesnī ca ir mā jī ga, gandrī z mā jī ga. Saimnieki ļ oti viesmī lī gi, jau pirmajā dienā mū s (mani un vī ru) pacienā ja ar savu vī nu un vī nogā m. Cilvē ki Melnkalnē ir ļ oti atvē rti un viņ iem patī k tē rzē t : ) tā pē c gatavojieties tē rzē t. No plusiem: ļ oti skaista vieta, brī niš ķ ī gi skati uz kalniem, netā lu ir autobusa pietura, ir bezmaksas stā vvieta automaš ī nai, liels lielveikals nav ļ oti tā lu (ja ar automaš ī nu), neliels veikals ir 3- minū tes gā jiena attā lumā . Saimnieku gatavotā s brokastis bija ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas, tač u nebija nekā du raibu.
No mī nusiem: netā lu atrodas valsts galvenā maģ istrā le (lai gan "š oseja" ir stiprs vā rds, tas ir š aurs divu joslu ceļ š ) satiksme ir maza, tā ir pilnī gi nesalī dzinā ma ar Maskavu, pa dienu var droš i š ķ ē rso ceļ u (neskrienot starp maš ī nā m), un naktī satiksme praktiski apstā jas. Vē l viens mī nuss ir tas, ka visas lidmaš ī nas lido burtiski virs mā jas (kolī dz satumst, lidojumi apstā jas). Bet sestdien ir vislielā kais tū ristu pieplū dums, tā pē c dienā izlido kā das 10-15 lidmaš ī nas. Tiesa, tas mū s netraucē ja, jo lielā ko daļ u laika pavadī jā m nevis viesnī cā : )
Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika. Ar automaš ī nu mē s izbraucā m gandrī z visu piekrasti, no Ivetic jū s varat viegli nokļ ū t Kotorā , Tivatā , Bigovo, Plavi Horizon viesnī cā (tur ir pā rsteidzoš a pludmale). Ļ oti iesaku, lai jums labs ceļ ojums! ! !
Отель Иветич


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Комфортабельный апарт-отель, состоящий из 4 апартаментов, рассчитанных на размещение максимум 4 человек. Расположен в местечке Radanovici, в 10 км от Котора, 12 км от Будвы, 10 км от Тивата, 7 км от самых красивых пляжей Адриатики.

Atrašanās vieta В местечке Radanovici, в 10 км от Котора, 12 км от Будвы, 10 км от Тивата, 7 км от самых красивых пляжей Адриатики.
Pludmales apraksts В 7 км от отеля.
Viesnīcā

парковка, магазин (300 от отеля), ресторан (500 м от отеля)

Telpu apraksts

Состоит из 4 апартаментов, рассчитанных на размещение максимум 4 человек.

Istabās

спальня, гостиная, ванная комната, телевизор, кондиционер, доступ в Интернет, балкон (в номерах, расположенных на 2 и 3 этажах), общая кухня для всех номеров

FAQ