Mūsdienīgs komforts vecpilsētā

Rakstīts: 20 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūnijs 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca atrodas senajā Kotorā – pilsē tā ar tik skaistumu un varenī bu, ka gribas pieskarties katram akmenim, samī ļ ot katru ielu un ieskatī ties visos nostū ros un spraugā s. Bet vecpilsē tu neaprakstī š u – tas ir cits stā sts. Š ā dā neaizmirstamā vietā jū s varat apmesties jebkurā viesnī cā , un tā dā vietā kā Vardar, un vē l jo vairā k to sauc: "padariet sev dā vanu un dvē seles svē tkus". Tas atrodas Kotoras galvenajā laukumā vecā ē kā , tā pē c tagad tas ir pats par sevi orientieris, jo pilsē tā , lai ko jū s ņ emtu, kur jū s skatī tos, ir viena pamatī ga atrakcija un cilvē ka mantojums, vā rdu sakot - muzejs zem Melnkalnes atklā tajā m skaidrajā m debesī m.

Viesnī ca nav liela, bet grezna, visticamā k, milzī ga š ajā vietā bū tu galī gi nevietā . Tomē r ir arī konferenč u telpa, sauna, turku pirts un trenaž ieru zā le. Ir restorā ns un pat ar cigā ru istabu!

Turklā t elegantajā Galion restorā nā , kas atrodas jū ras krastā , Vardara viesi saņ em 10% atlaidi.

Kotora nav pludmales pilsē ta, tā pē c netā lu no viesnī cas jū s neatradī siet vietu, kur jū s varē tu izklaidē t savu mirstī go ķ ermeni pie ū dens ar atkā pš anos un sauļ oš anos. Tač u viesnī ca nodroš ina transporta pakalpojumus uz pludmali. Brokastī s jums tiks piedā vā ta lieliska bufete restorā nā vai kafija un ē dieni tiks pasniegti tieš i jū su numurā.

Numuri ir vienkā rš i pā rsteidzoš i! Es pat ī sti nesapratu atš ķ irī bu starp standarta un luksusa, to skaistums ir tik ž ilbinoš s. Turklā t tie ir aprī koti arī ar jaunā kajā m tehnoloģ ijā m. Ir ne tikai televizors, bet arī stereoiekā rtas, ne tikai internets, bet ā trgaitas. Par vienkā rš ā kā m priekš rocī bā m nav jā runā – protams, ir kondicionieris, seifs, minibā rs. Ne pē dē jais prieks bū s arī augstā kā s kvalitā tes gultas veļ a. Vannas istabas - tas parasti ir kaut kas - ciets š iks marmors.
Un, lai papildinā tu svē tlaimi, ir arī Etro kosmē tika.

Manā galvā iezagā s “kū pnieciska” doma kā dreiz palikt vecajā Kotorā , vismaz uz pā ris dienā m. Neizslē dzu, ka tas bū s Vardar.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар