labs remonts, bez servisa, briesmīgs wifi

Rakstīts: 3 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 20 — 27 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Sveiki. Mē ģ inā š u pastā stī t par savu atvaļ inā jumu Melnkalnē un par Vlado Bož evič a villu. Kas nepā rvalda tekstu - izlasi pē dē jo rindkopu.
Nopirkā m tū ri Joinupā un gribē jā m istabu ar normā lu remontu, atbilstoš u atraš anā s vietu no jū ras un Wi-Fi (vajadzī gs darbam). Bija arī prasī ba nevis pirmais un ne pē dē jais stā vs. Izvē le krita uz Vlado Bož evič u. Ceļ ojā m no 20. -27. augustam.
Izlidojā m no Harkovas gandrī z laicī gi, lidmaš ī nā mums iedeva labu sviestmaizi un tē ju/ū deni, no kā izvē lē ties. Ierodoties Tivatā , pie izejas no lidostas, nav iespē jams nepamanī t meitenes, kas satiek pievienoš anos (stā vē ja ar zī mi un sauca). Mū s iesē dinā ja diezgan ē rtā autobusā un aizveda uz Budvu. Budvā mū s izsē dinā ja vienā no pieturā m kopā ar Pilon pā rstā vi (Gaļ ina, kura vadī ja Vlado Bož evič u un Villa Lux) un pē c pā ris minū tē m mū s sagaidī ja diezgan ē rts mikroautobuss. Tad viņ i mū s atveda tieš i zem sliekš ņ a, un kalpone mū s sagaidī ja. Viņ a parā dī ja, kur atrodas numurs, un, kad mē s iegā jā m un sā kā m pā rbaudī t numuru, viņ a droš i pazuda. Pasū tī jā m suite (A klase) ar balkonu un piemē rotu gultu. Telpas fotogrā fijas atbilda vietnē esoš ajā m (patiesī bā tā s bija). Es dabū ju 4. istabu ar dū š ī gu king-size gultu, TV, garderobi, labi izremontē tu tualeti, balkonu ar seifu (par to atseviš ķ s stā sts), tualetes galdiņ u un pā ris maziem, bet mā jī giem atzveltnes krē sliem. Arī elektronikas telpā bija mini ledusskapis, gludeklis un mikrotē ja.

Un š eit sā kā s pirmā s nianses:
- Grī das. Viņ i ļ oti prasī ja ne pē dē jo un ī paš i ne pirmo. Apmetā s pirmajā.... Pē rkot ekskursiju, nezinā si, kur apmetī sies.
- Droš s. Seifs tikko bija aizslē gts. Viņ i neatstā ja ne kodu, ne atslē gu. Vairā kas dienas mē ģ inā ju dabū t atslē gu caur pā rstā vi (mē ģ inā ju uzkā pt, lai meklē tu istabu, kurā sē dē ja istabene - bet tā nesanā ca: garā ž a bija lejā , istabas augš stā vā . ) Tikai treš ajā dienā istabene bez brī dinā juma ielauzā s mū su istabā un uzreiz gribē ja iet prom aukstumā ! Es palū dzu uzkavē ties un iedot vai nu kodu seifam, vai atslē gu. Poklatsat to nedaudz, mē s klausī jā mies modinā tā ju 3-4 minū tes. Tad viņ a pajautā ja, vai var izturē t vai nevar lī dz vakaram (viņ š teica jā ) un aizgā ja. Dabiski, ka neviens nenā ca un neko neatstā ja. Dienu vē lā k, ierodoties no ekskursijas, tika atklā ts vienkā rš s atvē rts seifs: nebija atslē gas, nebija koda. Viņ i pat nedomā ja rakstī t uz papī ra...Es sapratu, ka ideja bija bezjē dzī ga. Lai gan pa lielam tas nav vajadzī gs - nauda tika atstā ta š ukhļ adkā . Uz pludmali tika aiznestas pases, nauda un telefoni. Viss ir savā s vietā s. Pasē m, starp citu, visiem jā bū t lī dzi. Nav svarī gi, vai vakarā atrodaties pludmalē vai pastaigā jat pa pilsē tu. Viņ i var pieņ emt un braukt bū rī uz riteņ iem; ) Es biju liecinieks, kad daž i arā bi tika tā piekrauti.
- palagi. Ierodoties, uz gultas mū s gaidī ja saburzī ti dvieļ i un saburzī ta gultasveļ a (lai gan izrā dī jā s, ka tā ir izmazgā ta). Man par pā rsteigumu izrā dī jā s, ka viena dubultā palaga vietā mums iedeva DIVAS pusotras lapas. Pirmajā dienā mē s gulē jā m un devā mies izpē tī t pilsē tu. Vakarā mū su kontaktpersonai Gaļ inai tika rakstī ts, ka it kā ir bijis tā ds brī dis, uz kuru viņ a nevilcinoties teica, ka ja skapī ir gultas pā rklā js, un Melnkalnē ir pieņ emts gulē t. palaga vietā uz gultas pā rklā ja, ka tur tā pieņ emts (tikai totā ls absurds) un te jē dzieni nedaudz atš ķ iras. Pē c š ī es mež onī gi apdegos, bet, savaldoties, kulturā li paudu neapmierinā tī bu un tikai TREŠ AJĀ dienā mums iedeva normā lu komplektu (un viņ i pat dvieļ us nemainī ja).

- tī rī š ana. Un tas kā tā ds neeksistē . Melnkalnieš i ir ļ oti slinki cilvē ki. Lai gan viņ i raksta, ka ik pē c trim dienā m - kamē r nesū dzē sieties - viņ i netiks noņ emti. Starp citu, mū s noņ ē ma tikai PIEKTĀ DIENĀ pē c sū dzī bā m. Bet uzkopš ana ietvē ra tikai atkritumu izveš anu (tualetē ir viena urna un otrā dienā tika piepildī ta. Visu laiku paš i iznesa pakas). Nebija ne mitras, ne vienkā rš as tī rī š anas. Speciā lists atstā ja saburzī tus papī ra gabalus, lai pā rbaudī tu - viņ i tos neizņ ē ma. Melnkalnes tī rī š ana istabā ir nā kt un ieslē gt gaisa kondicionieri (izbraucot tas vienmē r bija izslē gts un atgriež oties ieslē gts, tas ir, istabene katru dienu apmeklē ja istabu). Saskaņ ā ar š o niansi pilona pā rstā vis nereaģ ē ja ļ oti ā tri. Bet paldies arī par to.
- internets. Briesmī gi. Jums ir tikai iespē ja izveidot savienojumu, izmantojot WiFi, un tas ir briesmī gi. Signā ls ir vā jš , bet ne visā villā Man ir aizdomas, ka villā ir tikai viens vai divi punkti, kas dabiski netiek galā . Pastā vī gi atvienojumi un vā jš signā ls kabatā , ja saņ emat istabu pirmajā stā vā .
- remonts. Svaigi. Lieliska gulta, svaigas mē beles, lieliska santehnika (š ajā telpā ir personī gais boileris) un č etru lī meņ u gaisma. Vienī gais mī nuss bija tas, ka laupī jums pie ieejas vannas istabā bija nedaudz pietū kis un durvis slikti aizvē rā s. Nu tā ir. Ļ oti labas ž alū zijas - pa dienu var droš i uztaisī t tumsu. Ir gan blī vi pā rkā pumi, gan iekš ē jie ikdienas. Televizors darbojas un kanā lu ir daudz, bet mē s to neizmantojā m. Kondicionieris ir jaudī gs – neliela telpa, kas uzreiz piesā tinā ta ar aukstu gaisu. Balkons ir mazs, bet tajā paš ā laikā uzņ ē mumā ar atlocī tu ž ā vē tā ju var ē rti novietot galdu un divus krē slus. Remonts ir svaigs un labs (daž ā s fotogrā fijā s ar lē tā kā m villā m tualetē s, pat bildē ir redzams pelē jums. Te nekā tā da nav). Tualete ir maza, bet lieliska. Kopumā sū dzī bu nav. Balkons ir mazs, bet mā jī gs. Ir veļ as ž ā vē tā js.
- "tē jas komplekts". Alva un nevis komplekts. Maza, bet jauna elektriskā tē jkanna, divas netī ras krū zes, divi sasmalcinā ti plastmasas š ķ ī vji, viena netī ra dakš a un viens blā vs netī rs nazis. Tikai bez komentā riem. To ā rstē , pē rkot š ķ ī vjus vecpilsē tā veikalā par eiro un pē rkot vienreizē jā s lietoš anas karotī š u/dakš iņ u komplektus megamarketā (tur lē tā kais). Alvas protams, bet tā ds mirklis ir tā vieta, kur bū t.

- Atraš anā s vieta lī dz jū rai. Vietne norā da, ka tuvā kā pludmale (Slovē nijas) atrodas 600 metru attā lumā . Un tie ir meli. Izsekots personī gi - 1.24 km (š is ir lī dz vietai, kur dibens ir drausmī gs, paš am nogriezt nav problē ma. Pā rbaudī ts. ) Nomazgā jies tikai vienu reizi, sagriezu sevi - meitenei paveicā s vairā k. Iznā kuš i no ū dens, caur vecpilsē tu devā mies meklē t Mogren pludmali, bet pirmajā dienā nepeldē jā mies. Mogrena patieš ā m ir labā kā pludmale š ajā reģ ionā . Otrajā dienā devā mies uz Havaju salā m (Fr. Saint Someone tur). Braukt 3 eiro no viena par ceļ u turp un atpakaļ . Pā ris sauļ oš anā s krē sli un lietussargs -10 eiro. Ū dens ir vienkā rš i lielisks. Bet dibens drausmī gs (nav tas pats, kas slovē ņ u valodā ). Tas nā k ļ oti grū ti. Dodoties uz pludmali uz visu dienu, iesaku paņ emt krē mu ar UV +40 un pantenolu. BET tas ir individuā li ; ) Puse no Slovē nijas pludmales ir ļ oti briesmī ga - puse ir mazā ka. Bet viņ i neņ ē ma uz tā sauļ oš anā s krē slus. Uz Mogrena nedaudz dā rgā ks. Bet tas ir tā vē rts. Un vē l viena lieta: ļ oti iesaku nedunkā t pludmalē , jo tā dā gadī jumā neviens tevi neglā bs. Torņ u ir maz. Un kur viņ i ir, tie vienmē r ir tukš i. Pludmales ir pilnas. Es iesaku peldē t uz salu lī dz 10 - pretē jā gadī jumā bū s maz sauļ oš anā s krē slu, no kuriem izvē lē ties. Izbraukš ana pulksten 9. Ū dens ir pā rsteidzoš s. Ļ oti tī rs un ļ oti sā ļ š )
- par pirkumiem. Pa ceļ am var paskopoties pie Frank tirgus, tur ir mega tirgus un pa ceļ am uz Slovē nijas pludmali ir tirgus un mazs veikaliņ š . Starp citu, tirgū ir divu veidu cenas (principā nav cenu zī mju) vietē jiem iedzī votā jiem un apmeklē tā jiem. Iesaku pirkt franku un megamarketā . Produkti ir garš ī gi. Persiki un ā boli ir lē tā kie Francā (garš ī gi!! ! ) Franca pusceļ ā uz Slovē nijas pludmali pie luksofora (sarkanā zī me. ) Cenas absolū ti pieņ emamas. Ē st izvē le ir milzī ga – bariņ š daž ā du kafejnī cu, gan tuvu jū rai, gan ā trā s uzkodas. Un abi ir ļ oti garš ī gi. Skatiet, ko varat atļ auties vairā k.
- vietē jie iedzī votā ji. Cilvē ki ir nepatī kami. Atpū tnieki parasti ir tikai tie, kas mē ģ ina jums kaut ko pā rdot. Pret pā rē jiem izturas kā pret klaiņ ojoš iem suņ iem – ar piekā pī gu nicinā jumu. Daž as ir ļ oti nedraudzī gas: vienā no pieturā m, kad griezos, knapi pieskā ros sievietei ar mugursomu....Tā nu viņ a mani apsedza ar izlases serbu. . . Tas bija ļ oti nepatī kami. Visi smē ķ ē . Sievieš u ir ļ oti daudz. Daudziem ir ļ oti rupja balss un manieres.
- ekskursijā s. Mē s nedevā mies uz viesnī cu, lai pakavē tos. 50/50 jū ra/ekskursijas. Mē s devā mies peldē ties gar Kotoru, uz Bosniju un KANJONIEM. Es iesaku Montelin (jums jā iet lī dz ielas krastmalai un jā dodas pa labi uz Olimpu). Ekskursijas un ī paš i gidi ir lieliski. Ko vē rts ir tikai Jovo - lielisks ceļ vedis. Domā ju, ka vismaz kanjonus vajag apmeklē t. Plaš ā kā ekskursija Par visā m ekskursijā m var rakstī t mū ž ī gi – bet jā meklē paš am. Nevienā neesmu vī lies. Iesaku izmē ģ inā t rā vē jslē dzē ju gar kanjoniem. Bet tā -tā , ī paš i nepā rsteidza. (837 m nav augstums virs kanjona, bet gan virves garums. . . Dzī vē ap 150 m. Nedomā ju, ka 20 eiro ir adekvā ti. . . ). Personī gi es iesaku Kanjoniem izskrieties pa visu valsti. No ū dens varat uzņ emt Kator malas. Bosnija / Albā nija amatieriem. Lai gan Bosnijai ļ oti patika. Bija uz trī s - es iesaku. Lai gan iekrauš anas ziņ ā , godī gi sakot, iesaku braukt nevis uz 7 naktī m, bet uz 10. Jo izrā dā s hardcore.

- transports. Es gribē ju ī rē t ķ erru, bet es neuzdroš inā jos.
Kopumā iesaku nevilties, necerē t uz apkalpoš anu. Iesaku visiem pirmajā dienā nebū t pā rā k slinkiem un orientē ties pludmalē s un lielveikalos. Vecpilsē tā viss ir dā rgā ks un suvenī ri un pā rtika. Mogrenu var atrast, koncentrē joties uz vecpilsē tu. Visur ir milzī gs daudzums suvenī ru....
Apkopojot iepriekš minē to, varu teikt sekojoš o:
- Serviss 2/10 - kā tā ds, nē .
- Skaitlis 9/10 - minimā las ķ ibeles. Kopumā viss ir lieliski.
- Daba 10/10 - ļ oti skaista: no ū dens, no pludmales, no zemes un no gaisa. . .
- Ū dens 10/10 - ļ oti tī rs un dzidrs.
- Pludmales 7/10 - Mogren ir labs. O. St. - ū dens lielisks, ieeja ū denī č ī bā s. Slovē ņ u valoda ir miskaste. Š ķ iet, ka becichi tika slavē ti - bet viņ i to nepā rbaudī ja personī gi...
- Ekskursijas 8/10 - reizē m bija jā pasteidzas, lai paspē tu. Ja dodaties uz 7 naktī m, dodieties ne vairā k kā.3 ekskursijā s. . .

Nav jē gas doties uz Melnkalni, lai pakavē tu istabā - jums ir jā peld un jā apmeklē ekskursijas. Pakalpojums ir š ausmī gs, kas ir ļ oti pā rsteidzoš i valstij, kuras ienā kumi 97% nā k no tū ristiem. Daba ir lieliska. Š eit nav vā rdu, ko aprakstī t. Paldies Montelainam par lieliskajā m ekskursijā m un ī paš i paldies Yovo))) Starp citu, paš ā "villas" ē kā patiesī bā ir, cik es saprotu, 3-4 daž ā di uzņ ē mē ji nejauš i izpirka telpas un tikai ī rē . ā rā no istabā m (to var redzē t no pastkastē m pie ieejas durvī m). Vai es nož ē loju, ka devos uz Melnkalni? NĒ . Ir vē rts. Daudz skaistu vietu un neaizmirstamu iespaidu. Arī otrai pusei ļ oti patika. Iesaku nā kamajā sezonā doties uz Budvu. Pilsē tiņ a tiek celta ļ oti daudz un tuvā kajos pā ris gados cenas vairs nebū s tā das kā .
Un par melnkalnieš u slinkumu - atceļ ā uz mā jā m, ierodoties Tivatā , mē s lidostā iegrimā m bardakā un haosā : aizkavē jā s reģ istrā cija, rindas bija milzī gas. Izbraukš ana aizkavē jā s vairā k nekā.40 minū tes – jo. ļ oti impozanti melnkalnieš i aizkavē jā s ar bagā ž as iekrauš anu, kā arī ar degvielas uzpildī š anu, kā arī ar pā rtikas iekrauš anu. Nu, protams, bija jā gaida, kamē r dos atļ auju pacelties. Kravas lidostā pā rbauda bez baž ā m: un ja tev kaut kas ir iepī kstinā jis vai pie vadī bas pults deg sarkanā gaisma, tad tas tik un tā ir normā li....Bagā ž ai vainu nemeklē vispā r. Mē s lidojā m uz priekš u un atpakaļ ar Dart lī nijā m. Pilnī gi normā ls a320. Ā tri un bez diskomforta. Ierodoties Harkovā , bija daudz pozitī vu iespaidu, ko pretī gais serviss nespē ja sabojā t. Kopumā apmierinā ts. Paldies, ka pievienojā ties par jauko uzturē š anos.
Ja ir kā di jautā jumi: ravenzakmoto@gmail. com
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu