Zec Villa 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.710
№34 viesnīcas reitingā Budva
7.8 Numurs
8.6 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.3 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Villa atrodas Budvas centrā, 800 metru attālumā no vecpilsētas. Villa celta 2008. gadā. Viesu nams Zec atrodas 15 minūšu pastaigas attālumā no Slovenskas pludmales. Piemērots budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар Nata_nata24
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika. ES iesaku. Atraš anā s vieta ir ē rta. Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens pa gleznainu aleju, blakus lielveikals. Saimniece ļ oti draudzī ga. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, mums pat nebija laika tos nosmē rē t. Atkritumi tiek izvesti un arī viegla tī rī š ana notiek katru dienu. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika. ES iesaku. Atraš anā s vieta ir ē rta. Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens pa gleznainu aleju, blakus lielveikals. Saimniece ļ oti draudzī ga. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, mums pat nebija laika tos nosmē rē t. Atkritumi tiek izvesti un arī viegla tī rī š ana notiek katru dienu. Bet mē s vairā kas reizes atteicā mies. Istaba bija plaš a treš ajā stā vā .
аватар irina_filippenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Villa atrodas Budvas centrā . 10-15 minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Ceļ š ir ļ oti patī kams, jo apkā rt ir ļ oti neparasta veģ etā cija, daudz ziedu, veikalu un kafejnī cu. Pretī villai ir mega tirdziņ š , kurā iegā dā jā mies paš us nepiecieš amā kos produktus un alu. … Tomēr ▾ Villa atrodas Budvas centrā . 10-15 minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Ceļ š ir ļ oti patī kams, jo apkā rt ir ļ oti neparasta veģ etā cija, daudz ziedu, veikalu un kafejnī cu. Pretī villai ir mega tirdziņ š , kurā iegā dā jā mies paš us nepiecieš amā kos produktus un alu. Viņ u vietē jais alus ir skā rdenē s pa 55 centiem un garš o ļ oti labi.

Viņ š mū s uzreiz nokā rtoja. Istaba ļ oti tī ra, ar balkonu, kondicionieri, ledusskapi, tē jkannu, fē nu, plī ti un nepiecieš amajiem piederumiem. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Saimniece ļ oti draudzī ga, saprot krieviski un nemaz netraucē . Istabā neko negatavojā m, jo ​ ​ apkā rt ir daudz kafejnī cu un 300 metru attā lumā bija mū su iecienī tā kā s, ļ oti forš ā s, lē tā s PARMA kafejnī cas un restorā ns KUZHINA, kurā ē dā m (tas ir padoms-ieteikums).
No trū kumiem - spogulis vannas istabā un ā ķ is lietā m atrodas augstu. Kad par to pastā stī ju saimniecei, mē s smē jā mies, kā viņ a mē ra, un melnkalnieš i ir ļ oti gari cilvē ki. Tualetes piederumu klā stā ietilpst ziepes un tualetes papī rs. Bet pā rē jo nopirkā m megamarketā pretī . Mū su istaba bija vē rsta pret ceļ u, tā pē c tā bija nedaudz trokš ņ aina. bet ja guli ar aizvē rtu balkonu un ieslē gtu kondicionieri, tad neko nevar dzirdē t. Kopumā mazus trū kumus var ignorē t, jo tie ir visur. Un ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti.
Wifi ir normā ls.
аватар gvjunnik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembra pirmajā pusē atpū tā mies. Villas apraksts pilnī bā atbilst, lai gan rakstī ts, ka ir fē ns, tā nebija. Koridorā istabas priekš ā bija gludinā mais dē lis ar gludekli - ļ oti ē rti - izgā ja gludinā t, ja vajadzē ja. … Tomēr ▾ Septembra pirmajā pusē atpū tā mies. Villas apraksts pilnī bā atbilst, lai gan rakstī ts, ka ir fē ns, tā nebija. Koridorā istabas priekš ā bija gludinā mais dē lis ar gludekli - ļ oti ē rti - izgā ja gludinā t, ja vajadzē ja. Palasī ju atsauksmē s par kopē jo balkonu, pieņ emu, ka tam jau ir uztaisī tas starpsienas, tā pē c balkoni ir individuā li, citā di nebū tu ī paš i ē rti.
Vienī gais villas trū kums ir sliktais internets. Mū su istabā tas darbojā s ar mainī giem panā kumiem un ne visā s ierī cē s. Jautā jā m saimniecei - izrā dā s, ka internets ir tikai villas pirmajā stā vā un istabā tam nevajadzē tu bū t. Tas ir ļ oti neē rti - jū s tur nesē dē sit visu laiku, it ī paš i nekur.
Vispā r par Melnkalni un Budvu.
Visa pludmale bija klā ta ar izsmē ķ iem, visi smē ķ ē visur (ne tikai pludmalei). Arī lielā ki gruveš i pludmalē praktiski netiek izvesti. Pludmales josla nav ī paš i liela, un man nav skaidrs, kā vasarā visi tur var apmesties, jo septembrī ne vienmē r pietika vietas visiem. Bet uz pludmali daudzi dodas tuvā k pulksten 11 un vispā r nav problē mu izmitinā t 8...8-30, bet tad var sā kt gulē t gandrī z uz galvas, ī paš i Mogrenas pludmalē . . Kad Slovē nijas pludmalē bija netī rs ū dens un mazi viļ ņ i, gribē jā m doties uz Mogren pludmali (tur vajadzē ja bū t tī rā kam), bet tā tika slē gta, jo bija ļ oti lieli viļ ņ i. devos uz pludmali netā lu - izrā dī jā s privā ta (pilsē tas robež ā s !! ! ) un no turienes mums lū dza doties prom, uz jautā jumu, kur - viņ i atbildē ja, ka varot uz Mogrenu, ka pludmale slē gta, viņ i darī ja vienalga.
Pilsē tā ir ļ oti š auras ietves, cilvē ki ne vienmē r var izklī st, ja tur stā v auto, tad jā iet pa brauktuvi. Tas ir uz gaiš ā m ielā m, uz intensī vā m ielā m, ietves ir tikpat š auras, bet brauktuves ir tikpat š auras un lielie autobusi vai kravas maš ī nas piebrauc ļ oti tuvu, kad tie brauc garā m 20 centimetrus no manis - man vienkā rš i ir bail. Arī ceļ a š ķ ē rsoš ana man bija grū ta. Tur, kurš pirmais - gā ja vai gā ja, esmu pieradis, ka maš ī nas laiž cauri gā jē jus.
Ē st patika iet uz mesaru. Š is ir gaļ as veikals, kurā uzreiz uzgrilē si sev tī kamo gaļ u un pē c 15 minū tē m varē si paņ emt lī dzi. Gaļ a ir tā da pati kā restorā nos, tikai maksā s ievē rojami mazā k. Ē dā m istabā uz balkona - ir ē rts galds un divi krē sli.
аватар tato4ka-lapo4ka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies septembra sā kumā Melnkalnē Villa ZEC 3 *. Kad mū s atveda no lidostas uz villu, mē s neredzē jā m, ko viņ i mums piedā vā ja tū risma firmā un ko mē s redzē jā m fotoattē lā internetā pie villas apraksta un villas, kuru mums piedā vā ja un par kuru mē s maksā jā m naudu, bija blakus mū su villai, tā teikt (vecā , savdepovska ē ka, kas tika renovē ta pirms kā diem desmit gadiem - villa ZEC). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies septembra sā kumā Melnkalnē Villa ZEC 3 *. Kad mū s atveda no lidostas uz villu, mē s neredzē jā m, ko viņ i mums piedā vā ja tū risma firmā un ko mē s redzē jā m fotoattē lā internetā pie villas apraksta un villas, kuru mums piedā vā ja un par kuru mē s maksā jā m naudu, bija blakus mū su villai, tā teikt (vecā , savdepovska ē ka, kas tika renovē ta pirms kā diem desmit gadiem - villa ZEC). Kā izrā dī jā s, š o villu ī paš nieks ir viena un tā pati persona, netā lu atrodas divas viņ a villas, tikai viena celta 2008. gadā (Villa Neno), un otrā ZEC, iespē jams, ir no Padomju Savienī bas laika. Bet nez kā pē c internetā un tū risma firmā mums rā dī ja Neno villas foto, nevis ZEC, bet pozicionē ja kā ZEC. Kad jautā jā m tū rfirmas (PILON) pā rstā vei par kā du krā pš anos, viņ a protams teica, ka neko nezina un pat necentā s mums palī dzē t, neiesakā m š o tū risma firmu, ekskursijas ir daudz dā rgā kas nekā vietē jos uzņ ē mumos pludmalē s, tū ristiem nedraudzī gi un neatsaucī gi strā dnieki. Villa ZEC, manuprā t, pat neatbilst trī s zvaigznē m, remonts vecs, mē beles vecas, tualetes pods ir nesaprotama dizaina, nav skaidrs, kā di laiki, televizors ir sī ciņ š un visi kanā li Serbu vai vā cu, vannas istabā nav pat aizkaru, pē c katras duš as uz grī das bija peļ ķ es, durvis ir vecas un plā nas, varē ja dzirdē t, kas notiek koridorā un kurš ko dara)) balkoni atrodas viens pret otru, bez privā tuma! Pievilti, mē s ar vī ru nolē mā m nesabojā t atvaļ inā jumu un baudī t skaisto Melnkalni, devā mies ekskursijā s, nemitī gi staigā jā m, gā jā m uz pludmalē m, daba kompensē ja visas neē rtī bas. Neskatoties uz visu, viņ i bija ļ oti apmierinā ti ar atpū tu, jo Melnkalne ir ļ oti skaista zeme un to ir vē rts apmeklē t.
аватар italian_baby
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Villa Zec – pilnī bā atbilst savam 3 zvaigž ņ u statusam. Istabā - gulta, naktsgaldiņ i, ledusskapis, televizors (ar 2 vietē jiem kanā liem - visu atvaļ inā jumu mā cī jos serbu valodu : ))) Vienī gais, par ko es gribu jū s brī dinā t, ir mē ģ inā t darī t visu iespē jamo, lai tū roperatori jū s nenosē dinā tu pirmajā stā vā . … Tomēr ▾ Villa Zec – pilnī bā atbilst savam 3 zvaigž ņ u statusam. Istabā - gulta, naktsgaldiņ i, ledusskapis, televizors (ar 2 vietē jiem kanā liem - visu atvaļ inā jumu mā cī jos serbu valodu : )))
Vienī gais, par ko es gribu jū s brī dinā t, ir mē ģ inā t darī t visu iespē jamo, lai tū roperatori jū s nenosē dinā tu pirmajā stā vā . Es, sakarā ar to, ka nopirku pē dē jā brī ž a biļ eti dienu pirms izlidoš anas, saņ ē mu tieš i š ā du numuru. Tā problē ma ir tā , ka balkona vietā , kā augš ē jos stā vos, iedzī votā jiem tiek piedā vā ta pieeja "terasei", kas daž iem atveras tieš i blakus galvenajai ieejai viesnī cā , un visi, kas ienā k no š iem numuriem, vē ro atpū tniekus. , savukā rt citi (man ) - balstā s pret sienu-ceļ u, tas ir, maš ī nas brauc garā m 70 cm augstumā no galvas, kad atpū š aties pē c dienas jū rā . Iela, protams, nav pā rpildī ta, un maš ī nu maz, bet vienalga nepatī kami : ( bet ir arī pluss - vienu vakaru pie mums ciemos atbrauca ezī tis ar jaunu vī rieti uz terases! ! ! neredzu tā du viesi uz balkona : ))))
Un pā rē jais - serviss labs, tī ra katru dienu, bet nedē ļ u ne reizi nemainī ja gultas veļ u un dvieļ us. Lai gan, ja esat pozitī vi domā još s cilvē ks, tas noteikti nesabojā s jū su iespaidus par maģ isko Budvu ! ! ! ; )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в центр Будвы, в 800 м от Старого города. Вилла построена в 2008 году. Гостевой дом Zec находится в 15 минутах ходьбы от пляжа Словенска. Подходит для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 100 м от автобусной станции и в 50 м от супермаркета Maxi. Гостевой дом находится всего в 20 минутах езды от аэропорта Тиват.
Pludmales apraksts В 600 м от песчано-галечного пляжа Словенска Плажа, в 800 м от мелко-галечного пляжа Могрен.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Этот объект размещения принимает только наличные.

  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

В отеле 7 номеров.

Istabās

Номера гостевого дома Zec оформлены в современном стиле и оборудованы гостиным уголком и электрическим чайником. Собственная ванная комната с феном укомплектована бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Mainski put 44-46, 35810 Будва, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).