Villa Skazka 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.310
№17 viesnīcas reitingā Budva
8.0 Numurs
8.7 apkalpošana
9.0 Tīrība
3.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Maza, skaista privāta villa atrodas klusā un mierīgā Budvas rajonā. Ēkas fasādi rotā ziedi un pasaku tēlu figūras. Villa ir piemērota ekonomiskai relaksējošai atpūtai.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Principā viss bija tī rs, glī ts, viss ir kā rtī bā . Š o viesnī cu mums ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, un tā kā viņ i paš i devā s uz š o viesnī cu un viss viņ iem derē ja. Arī mē s bijā m ar visu apmierinā ti. … Tomēr ▾ Principā viss bija tī rs, glī ts, viss ir kā rtī bā . Š o viesnī cu mums ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, un tā kā viņ i paš i devā s uz š o viesnī cu un viss viņ iem derē ja. Arī mē s bijā m ar visu apmierinā ti. Mū s uzreiz apmetā s, uzreiz sagaidī ja villas saimniece. Viss perfekti. Pastaigas attā lumā atrodas veikali un restorā ni. Paš ai viesnī cai bija terase un nekas vairā k. Un tā , tas ir gluž i kā privā tmā jā . Internets bija bezmaksas wi-fi. Pasū tī jā m brokastis, ienesā m pa taisno uz istabu. Labs Eiropas ē diens.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Mē s bijā m Skazkas dzī voklī Budvā . Saimniece ir jauka sieviete, vā ciete, kas ar jums runā s serbiski, bet mē s viens otru sapratā m)) Viss atbilst aprakstam un vietnē s esoš ajā m fotogrā fijā m. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Mē s bijā m Skazkas dzī voklī Budvā . Saimniece ir jauka sieviete, vā ciete, kas ar jums runā s serbiski, bet mē s viens otru sapratā m)) Viss atbilst aprakstam un vietnē s esoš ajā m fotogrā fijā m. Tī ra, glī ta, gultas veļ a, lai arī no daž ā diem komplektiem, bet gludinā ta un labi smarž o. Visa santehnika strā dā un ir tī ra. Ir neliela virtuvī te ar visiem nepiecieš amajiem piederumiem. Istaba tika tī rī ta katru dienu un mainī ti dvieļ i. Gulta mainī ta 1/7 dienas. Teritorija ir iekopta ar daudzā m puķ ē m, daž ā dā m dā rza figū riņ ā m, katrai istabai pagalmā savs stū rī tis, kur vakarā paē st vai iedzert vī nu. Pagalmā rastur ir apelsī ni, kivi un granā tā boli. Skaņ as izolā cija ir laba. Visas iekā rtas darbojas. Kas attiecas uz brokastī m, tā s jā pasū ta no norā dī tā saraksta, viss ir redzams fotoattē lā . Atraš anā s vieta ir ē rta, tuvu lielveikali, maiznī cas un augļ u stends. Lī dz tirgum 15-20 min. pat ja. Pie lielveikala "Aroma" atrodas kafejnī ca "M-Irena", kur var paē st garš ī gi un lē ti. Porcijas ir pieklā jī gas, var paņ emt vienu uz diviem. Vai "Kuzina" ir jē ra jē ra no sač a apakš as, viņ u nacionā lais ē diens, ļ oti garš ī gs un ļ oti lē ts. IESAKU!! ! Lī dz pludmalei 10 min gā jiens. No pludmales lī dz vecpilsē tai 15 min. staigā t, ja staigā jat vē l 10 minū tes. tad jū s atradī siet sevi Mogren pludmalē (nekas ī paš s). Gribu ieteikt aizbraukt uz Mogrena cietokš ņ a drupā m, pa ceļ am uz to ir restorā ns. Vista. Ir ļ oti skaists skatu laukums. No tā paveras lielisks skats uz Budvu, vecpilsē tu un Mogrenas pludmalē m. No sevis es gribu jums ieteikt nebū t slinkam un vairā k staigā t, mā cī ties paš iem. Valsts ir maza, un, ejot pa krastmalu, apbrī nojot skatus, var doties uz aptuveni. Svē tais Stefans. Labi atpū tieties, izbaudiet skaisto zemi, jū ru, sauli un uzlā dē jieties ar patī kamā m emocijā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sydir32
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s kā.3 cilvē ku ģ imene. Viss teiktais ir patiesī ba. Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Gultas tiek mainī tas ik pē c 4 dienā m. Virtuvē s ir viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai (pat korķ viļ ķ is). … Tomēr ▾ Uzturē jā s kā.3 cilvē ku ģ imene.
Viss teiktais ir patiesī ba.
Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Gultas tiek mainī tas ik pē c 4 dienā m.
Virtuvē s ir viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai (pat korķ viļ ķ is).
Saimnieki ir draudzī gi. Viņ i var pateikt, kur nopirkt un ē st.
Lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens.
Lī dz tuvā kajam veikalam 1 minū te, lī dz maiznī cai (maiznī cai) mazā k par minū ti.
аватар ALEKSANDR503422
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maza istabiņ a, viss tī rs. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Labs rajons, viss kā bildē . Lī dz tuvā kajai pludmalei 10-15 minū š u gā jiens. Restorā ni diapazonā ir aptuveni 2-10 minū tes. Labā kais risinā jums budž eta brī vdienā m. … Tomēr ▾ Maza istabiņ a, viss tī rs.
Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Labs rajons, viss kā bildē . Lī dz tuvā kajai pludmalei 10-15 minū š u gā jiens. Restorā ni diapazonā ir aptuveni 2-10 minū tes.
Labā kais risinā jums budž eta brī vdienā m.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies augustā...tī ri...omulī gi, pieticī gi, bet ļ oti sirsnī gi. Istaba tika tī rī ta katru dienu, vienmē r ir karsts ū dens. . tī ri dvieļ i. Patī kama vā cu saimniece, smaidī ga un vienmē r gatava palī dzē t un ieteikt, kur aiziet pē c labā kas maltī tes un citiem sī kumiem. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies augustā...tī ri...omulī gi, pieticī gi, bet ļ oti sirsnī gi. Istaba tika tī rī ta katru dienu, vienmē r ir karsts ū dens. . tī ri dvieļ i. Patī kama vā cu saimniece, smaidī ga un vienmē r gatava palī dzē t un ieteikt, kur aiziet pē c labā kas maltī tes un citiem sī kumiem. Mē s gā jā m peldē ties un sauļ oties uz St Stephen, jo. Budvā ir pā rpildī ts, un vakarā Budva ir vieta, kur doties pastaigā , pasē dē t paē st un vispā r pavadī t laiku....mū zika . . dejoš ana citi prieki. Pa krastmalu var aiziet no vecpilsē tas lī dz nā kamajai Becici pilsē tiņ ai....tur starp viņ iem ir daudz cilvē ku, tikai smieklī gs attā lums. Vispā r ar prieku doš os vē lreiz uz Villa Skazka. Lieliski saimnieki!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар torundo
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju kopā ar mā su, mums patika. Klusa un mierī ga vieta, skaisti iekā rtota villa, terase. istabiņ a maza, mums bija sava terase, citiem ir balkoni. Smaidī ga un draudzī ga saimniece. Visur ir tī rs. Katru dienu tika uzkoptas telpas, mainī ti dvieļ i, nebija problē mu ar tualetes papī ru un mazgā š anas lī dzekļ iem, kā citur. … Tomēr ▾ Biju kopā ar mā su, mums patika. Klusa un mierī ga vieta, skaisti iekā rtota villa, terase. istabiņ a maza, mums bija sava terase, citiem ir balkoni. Smaidī ga un draudzī ga saimniece. Visur ir tī rs. Katru dienu tika uzkoptas telpas, mainī ti dvieļ i, nebija problē mu ar tualetes papī ru un mazgā š anas lī dzekļ iem, kā citur. Villā ir WI-FI. Numurā ir mini virtuve, gaisa kondicionieris, fē ns, TV, ir 1 kanā la ORT, megamarket un daudzi restorā ni un kafejnī cas atrodas netā lu, 10 minū š u attā lumā no jū ras.
Вход в нашу комнату и терраса
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visas pozitī vā s atsauksmes ir patiesas. Neliela villa mā jī gā vietā , tā lu no ceļ a. Saimniece ir jauka sieviete, kas vienmē r gatava palī dzē t. Viņ a ir vā ciete, bet runā arī serbiski, nedaudz angliski, nebija problē mu kaut ko pajautā t, vī rs diezgan labi saprot krievu valodu. … Tomēr ▾ Visas pozitī vā s atsauksmes ir patiesas. Neliela villa mā jī gā vietā , tā lu no ceļ a. Saimniece ir jauka sieviete, kas vienmē r gatava palī dzē t. Viņ a ir vā ciete, bet runā arī serbiski, nedaudz angliski, nebija problē mu kaut ko pajautā t, vī rs diezgan labi saprot krievu valodu. Dzī vojā m 4. istabā , kopā villā ir 4 istabas. Istabā s viss ir ļ oti kompakts un mū su 4. istaba bija lielā kā villā , cik es sapratu. Ļ oti maza un š aura duš a, bet tā mums nebija problē ma, viss darbojā s, karstais ū dens jebkurā laikā (katrā istabā ir savs boileris). Tī rī š ana tika veikta katru dienu un dvieļ i tika mainī ti. Jū ra ir tieš i 15 minū š u gā jiena attā lumā , bet pludmales ir ļ oti pā rpildī tas (mē s bijā m sezonā - jū lijā ). Mē s devā mies uz salu Sv. Nikola - no villas lī dz vietai, kur piestā j laivas, kas ved uz salu - 30 min gā jiens, ū dens tī rā ks un cilvē ku mazā k. Brokastis vienmē r tika gatavotas jū su istabā , tā s tika ē stas verandā , ko ieskauj ziedi, blakus lielveikalam un maiznī cai. Visu nakti gulē ju ar atvē rtā m durvī m, bez odiem. Blakus atrodas uzņ ē muma ī paš nieka villa, kurā mē s ī rē jā m automaš ī nu (jū su uzņ ē mums), tā bija ļ oti ē rta, ā tri izsniegta, lē ta un automaš ī na bija teicamā stā voklī . Mums villa ļ oti patika, bet atkal, kurš uz ko iet un pie kā ir pieradis. Teiksim - ekonomiskā s klases numuriņ i, tī ri un ir viss nepiecieš amais (fē ns, visi piederumi, plī ts ar 2 elektriskajiem degļ iem, ledusskapis, TV ar 2 krievu kanā liem, veļ as ž ā vē tā js). Pievienoš u daž as bildes, bildē redzamas villas 3 istabas (kuras paspē ju nobildē t).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums yanus89
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Небольшая, красивая частная вилла, расположенная в тихом и спокойном районе Будвы. Фасад здания украшают цветы и фигуры сказочных персонажей. Вилла подойдёт для экономичного спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 10 минут ходьбы от отеля «Alexander».
Pludmales apraksts Пляж в 400 м от виллы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Супермаркет (250 м от виллы).

  • autostāvvieta
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Трёхместные (3 номера) и 1 двухместный – все на первом этаже.

Istabās

Французская кровать, дополнительное место, кухонный уголок, ванная комната, фен, кондиционер, телевизор, кабельное телевидение, терраса, сейф, уборка номеров.

Adrese Budva, ulica 25 noyabrya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.