Markovic Villa 2*– Atsauksmes

20
Novērtējums 5.510
№54 viesnīcas reitingā Budva
5.0 Numurs
4.7 apkalpošana
5.9 Tīrība
2.5 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Villa atrodas Budvas centrā, klusā ielā netālu no vecpilsētas. Piemērots gan ģimenes, gan jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар Jujelica
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Villa Markovic b klases mums piedā vā ja tū risma aģ entū ra un tā kā atteicā mies no Villa Boret slikto atsauksmju dē ļ , tad nolē mā m izvē lē ties to. Plā nojot atvaļ inā jumu Melnkalnē , saskā rā mies ar informā cijas trū kuma problē mu par villā m, to atraš anā s vietu, vecā m atsauksmē m un interesantā kais ir tas, ka, piemē ram, Budvā ir trī s Markovic villas, Boretā kopumā. … Tomēr ▾ Villa Markovic b klases mums piedā vā ja tū risma aģ entū ra un tā kā atteicā mies no Villa Boret slikto atsauksmju dē ļ , tad nolē mā m izvē lē ties to.
Plā nojot atvaļ inā jumu Melnkalnē , saskā rā mies ar informā cijas trū kuma problē mu par villā m, to atraš anā s vietu, vecā m atsauksmē m un interesantā kais ir tas, ka, piemē ram, Budvā ir trī s Markovic villas, Boretā kopumā.4 gab. Kopumā ir viegli apjukt un negribas cerē t uz vienu lietu, bet nonā kt pavisam citā vietā .
Kur atrodas villa Budvā ?
Villas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Tas atrodas Budvas sā kumā no Tivatas. Netā lu no vecpilsē tas ir ē rti aiziet lī dz Mogrenas pludmalei un publiskajai Slavensky pludmalei. Mē s daudz staigā jā m un vienmē r pā rliecinā jā mies, ka mū su villai ir laba atraš anā s vieta. Pavisam tuvu tirgus, megamarket, aptieka, Aroma lielveikals, Franz, divu minū š u gā jienā no LM kafejnī cas ar kompleksajā m ē dienreizē m (7-9 eiro no cilvē ka). Un tas ir svarī gi, lai jums nebū tu jā kā pj kalnā .
Kas ir villa?
Villa Markovic sastā v no divā m ē kā m: Markovic 1 un Markovic 2. Tā s atdala ļ oti noslogots ceļ š . Markovic 1 atrodas zem ceļ a uz pludmali. Villā m ir pagalmi ar nelielu dā rzu. Daudz zaļ umu, koku un ziedu.
Apmeš anā s un dzī ves apstā kļ i.
Markovicā ieradā mies ap 11 un mū s uzreiz iemitinā ja saimniece, kuru vairs neredzē jā m : ) Mū su istabiņ a atradā s Markovic 1 otrajā stā vā , logi pavē rā s uz pagalmu un tas bija pirmais pluss, jo istabas ar skatu uz ceļ u bija ļ oti trokš ņ aini.
Istaba: ekonomiskā klase, viss ļ oti vienkā rš i, bet paldies Dievam bija tī rs. Pati telpa ir š aura diviem cilvē kiem, vannasistaba liela un ir pilnī gi nesaprotami, kā pē c tā das telpas vajadzī gas, ja istabā nav kur elpot. Skapis mazs un tikai ar pakaramiem, tā pē c mums vienmē r somā bija galvenā s drē bes. Gultas veļ a ar sintē tiku un pieķ ē rā s visam, kas nebija slinkums. Plusi: liels balkons. Bet mē s bū tu nomiruš i ar š o, ja atvaļ inā juma priekš pē dē jā dienā nebū tu apskatī juš i visas villas istabas. Villa bija tukš a, atpū tnieku nemaz nebija, un kā tika atteikts, ka saimniece viņ ai vienī gajiem atpū tniekiem atvē lē jusi sliktā ko istabu. Tas bija ļ oti nepatī kami un pat aizvainojoš i, jo visas telpas ir tukš as. Pā rē jā s telpas ir plaš as un tikko izremontē tas, tā s arī nofotografē jā m.
Istabā labs Wi-fi, boileris, kondicionieris, ledusskapis, elektriskā tē jkanna. Fē ns, gludeklis un gludinā mais dē lis ir gaitenī vispā rē jai lietoš anai.
Padomi Melnkalnei ; )
1. Labā k izvē lē ties villu ar virtuvi istabā . It ī paš i, ja ceļ ojat bez ē diena. Budvā zvejnieki tirgo jū ras veltes krastmalā , un jū s varat tā s pagatavot savā istabā .
2. Ja tev patī k makš ķ erē t, noteikti paņ em lī dzi makš ķ eri. Melnkalnē tas nav aizliegts. Vietē jie ir gaļ as ē dā ji un zivis praktiski neē d. Un viņ u ir tik daudz (Sibas, Darada), pat ķ er ar tī klu.
3. Iesaku noī rē t auto, vismaz uz pā ris dienā m. Melnkalne ir mazā ka par Kijevas reģ ionu, ir vē rts redzē t to visu. Š ī ir skaista valsts, kas apvieno skaistu jū ru un majestā tiskus kalnus. Mums Melnkalnes interjers patika vairā k nekā piekrastes.
4. Mobilais internets. Ja vē lies apceļ ot valsti vai vienmē r ir nepiecieš ams internets, tad iegā dā jies karti no mobilo sakaru operatora M: tā lr. (10 eiro - 500 Gb uz 15 dienā m).
Neskatoties uz villas mī nusiem, mums ļ oti patika atvaļ inā jums Melnkalnē . Mē s ļ oti iesakā m apmeklē t š o valsti.
вид на виллу Markovic 1 с дороги слева от дороги Markovic 1, справа от дороги Markovic 2
аватар Oksana944669
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija pieticī gi. Tuvu jū ra, laba atraš anā s vieta, interjers, labs "tips". Š ī ir parasta villa ar ī paš niekiem, bez animā cijas utt. bijā m paš i. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Ē dinā š ana tur netiek nodroš inā ta. … Tomēr ▾ Viss bija pieticī gi. Tuvu jū ra, laba atraš anā s vieta, interjers, labs "tips". Š ī ir parasta villa ar ī paš niekiem, bez animā cijas utt. bijā m paš i. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Ē dinā š ana tur netiek nodroš inā ta. Es ieteiktu š o viesnī cu.
аватар ponolena.2008
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā mies villu pē c atsauksmē m, check-in no 13, bet mums paveicā s un 7-40 jau bijā m istabā . Istaba pieticī ga, bet kā rtī ga. Wi-Fi ir pienā cī gs visā . 1. istaba atradā s augstā pirmajā stā vā ar skatu uz kalnu un ceļ u. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies villu pē c atsauksmē m, check-in no 13, bet mums paveicā s un 7-40 jau bijā m istabā . Istaba pieticī ga, bet kā rtī ga. Wi-Fi ir pienā cī gs visā . 1. istaba atradā s augstā pirmajā stā vā ar skatu uz kalnu un ceļ u. Maš ī nu troksnis netraucē ja, dzī vojam mā jā s netā lu no š osejas. Viss ir ļ oti tuvu - jū ra, tirgus, veikali. Pludmalē ir daudz cilvē ku, burtiski uz galvas, ja tas ir bez maksas. Par maksu - ļ oti tuvu sauļ oš anā s krē sli
Izbraucā m ekskursiju pa Kotoras lī ci, patika, par 12 eiro no cilvē ka, Melnkalnes kruī zu kompā nija. Ļ oti skaisti kalni un jū ra. Jū ra ir skaidra pludmalē s, kur ir mazā k cilvē ku, piemē ram, Mogren. Atpū ties apmierinā ts. Villā veļ a netika mainī ta, lai gan tas prasī ja, dvieļ i reizi nedē ļ ā . Atkritumi tika izvesti katru dienu. Saimnieks smaida. Villas priekš rocī ba ir tā da, ka nav jā kā pj augš ā no jū ras. Jā , tē jkanna un ledusskapis istabā darbojas, gludeklis un fē ns uz grī das ir bez maksas.
Markovic 1 Балкон, 1 этаж Номер Номер 1 Санузел Вид с нашего балкона, Marcovic 1
аватар andre.2012
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies Augš ē jā villā . Kopumā viss bija kā rtī bā , istaba nebija uz ceļ a, nebija trokš ņ a, deg. Numurs ar nelielu balkonu, skats uz kaimiņ u villā m nav ī paš i labs, bet labā ks par ceļ u. Numurā ir tē jkanna, ledusskapis, duš a, gaisa kondicionieris. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Augš ē jā villā . Kopumā viss bija kā rtī bā , istaba nebija uz ceļ a, nebija trokš ņ a, deg. Numurs ar nelielu balkonu, skats uz kaimiņ u villā m nav ī paš i labs, bet labā ks par ceļ u. Numurā ir tē jkanna, ledusskapis, duš a, gaisa kondicionieris. Gaitenī ir gludeklis. Istaba ļ oti maza, bet ja tur tikai nakš ņ o, tad pacieš ami. Saimniece (vai istabene) ļ oti draudzī ga, ne krieviski, ne angliski nezina, bet var uz pirkstiem izskaidrot. Virtuves nav. Pats labā kais ir atraš anā s vieta, viss ir blakus, pludmale, vecpilsē ta, lielveikali. Mums tas bija svarī gi. Wi-fi noķ ē rā s istabā super, jo blakus istabai bija modems. Ja no istabas paveras skats uz ceļ u - manuprā t, tā ir problē ma, jo tuvumā tieš ā m ir ļ oti trokš ņ aina š oseja.
аватар _434972
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Visiem patika! Atraš anā s vieta, tī rī ba, laipni saimnieki! … Tomēr ▾ Visiem patika! Atraš anā s vieta, tī rī ba, laipni saimnieki!
аватар borzhavashopky
Atpū tā mies ar ģ imeni augš ē jā villā "Merkovich" (3. stā vs) dienvidaustrumu pusē (pā ri ceļ am ir arī zemā ka ē ka, nezinu kā ir). Plaš a terase ar galdu un ē rtiem krē sliem ar skaistu skatu uz kalniem un jū ru (augstceltnes gan daļ ē ji aizseguš as skatu uz jū ru). … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni augš ē jā villā "Merkovich" (3. stā vs) dienvidaustrumu pusē (pā ri ceļ am ir arī zemā ka ē ka, nezinu kā ir). Plaš a terase ar galdu un ē rtiem krē sliem ar skaistu skatu uz kalniem un jū ru (augstceltnes gan daļ ē ji aizseguš as skatu uz jū ru). Ļ oti ē rta atraš anā s vieta - viss ir tuvu: jū ra, lielveikali (viens - 3-4min gā jienā , citi - megamarket, "Franca" 5-10min), tirdzniecī bas centrs. Numurs ir plaš s un tī rs, un tajā ir viss nepiecieš amais. Cilvē ki, kas mū s sagaidī ja un ieradā s uzkopt istabu, ir ļ oti draudzī gi, istaba tika uzkopta tajā laikā , kad devā mies uz jū ru vai devā mies ekskursijā s. Noslogotais Adrijas jū ras marš ruts "Yadransky Shlyakh" zemā k nemaz nekaitinā ja, un savienojumā ar brī niš ķ ī giem skatiem tas kaut kā tika uztverts diezgan neuzkrī toš i (ekskursijas autobusi, kabrioleti, atpū tnieki no naktsklubiem pat papildinā ja un atdzī vinā ja š o ainavu).
Ja man bū tu iespē ja un vē lme vē lreiz apmeklē t Melnkalni, es noteikti vē lē tos vē lreiz apmesties š ajā villā un tajā paš ā numurā .
аватар azacomua
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mums bija istaba ar brī niš ķ ī gu skatu uz centrā lo š oseju ar 7% slī pumu, un visas kravas automaš ī nas un autobusi, kas brauc cauri Budvai, braucot augš ā kalnā , krata visu jū su istabu dienu un nakti. Ietaupa tikai pilnī gu ž alū ziju un logu aizvē rš anu cieš i. … Tomēr ▾ Mums bija istaba ar brī niš ķ ī gu skatu uz centrā lo š oseju ar 7% slī pumu, un visas kravas automaš ī nas un autobusi, kas brauc cauri Budvai, braucot augš ā kalnā , krata visu jū su istabu dienu un nakti. Ietaupa tikai pilnī gu ž alū ziju un logu aizvē rš anu cieš i.
Izlikš anas laikā mū su reiss tika pā rcelts un nā cā s pā rcelties uz Podgoricu, jo naktī no Tivatas reisu nebija. Gaidot izbraukš anu villas pagalmā un saprotot, ka autobusā priekš ā pusotra stunda, sieva palū dza apmeklē t tualeti, tač u strā dniecei kaut kā nosalā s kā jas un atteicā s, pē c kā dzirdē jā m "bezkaunī gs" sarunā ar citu strā dnieku
Neiesaku 4. un 5. istabiņ u - tā s ir uz ceļ a. Vispā r tie, kas pieraduš i pie ceļ a trokš ņ iem, tad bonusā - centra tuvums, pludmale un tirgus. Bet nogulsnes palika.
аватар helmhammer
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Villa tika izvē lē ta, jo tū roperators apstiprinā ja rezervā ciju. Ieradā mies ap 8.00, un reģ istrē š anā s bija no 12.00, tā pē c ar mazu bē rnu bija neē rti. Labi, ka mū s tomē r ielaida istabā.11. 00. PoVilla tika izvē lē ta, jo tū roperators apstiprinā ja rezervā ciju. … Tomēr ▾ Villa tika izvē lē ta, jo tū roperators apstiprinā ja rezervā ciju.
Ieradā mies ap 8.00, un reģ istrē š anā s bija no 12.00, tā pē c ar mazu bē rnu bija neē rti.
Labi, ka mū s tomē r ielaida istabā.11. 00.
PoVilla tika izvē lē ta, jo tū roperators apstiprinā ja rezervā ciju.
Ieradā mies ap 8.00, un reģ istrē š anā s bija no 12.00, tā pē c ar mazu bē rnu bija neē rti.
Labi, ka mū s tomē r ielaida istabā.11. 00.
Patika istabas tī rī ba.
Priekš rocī bas: skats uz kalniem (skatu uz jū ru diemž ē l aizver jaunas ē kas), tuvums veikaliem, pieejamī ba
liela terase
Trū kumi: nojumes trū kums no saules, veca santehnika, traumatisks katla relatī vais novietojums
un tualetes pods, vannas istabā trū kst nosū cē ja, nav normā la interneta pieslē guma, troksnis no š osejas (ī paš i no plkst.
baikeri brauc bez klusinā tā ja), troksnis lī dz 01.00 no diskotē kas.
Serviss labs - katru dienu tī ra un izved atkritumus, pē c 5 dienā m maina veļ u. Kad katls sabojā jā s
Visu apgū st un salabo vienas dienas laikā . Man patika telpas tī rī ba.
Priekš rocī bas: skats uz kalniem (skatu uz jū ru diemž ē l aizver jaunas ē kas), tuvums veikaliem, pieejamī ba
liela terase
Trū kumi: nojumes trū kums no saules, veca santehnika, traumatisks katla relatī vais novietojums
un tualetes pods, vannas istabā trū kst nosū cē ja, nav normā la interneta pieslē guma, troksnis no š osejas (ī paš i no plkst.
baikeri brauc bez klusinā tā ja), troksnis lī dz 01.00 no diskotē kas.
Serviss labs - katru dienu tī ra un izved atkritumus, pē c 5 dienā m maina veļ u. Kad katls sabojā jā s
Visu apgū st un salabo vienas dienas laikā .
Вид из окна
аватар Vikundya
Melnkalnē ir Apartaments Markovic (vē rtē jums rezervā cijā.8. 5. ) un Villa Markovic (š eit nav 3 zvaigznes) NEJAUNOJIET !! ! Izvē loties Join Up viesnī cu, bildes rā dī ja Apartaments Markovic, bet kad Ierados Melnkalnē , uzreiz sapratu, ka š ī nav ī stā viesnī ca! Villa Markoviс sastā v no divā m ē kā m (pā ri š osejai), ja jums ir istaba uz š osejas (un tā du ir diezgan daudz), tad diez vai jū s varē sit gulē t ar atvē rtu balkonu. … Tomēr ▾ Melnkalnē ir Apartaments Markovic (vē rtē jums rezervā cijā.8. 5. ) un Villa Markovic (š eit nav 3 zvaigznes) NEJAUNOJIET !! ! Izvē loties Join Up viesnī cu, bildes rā dī ja Apartaments Markovic, bet kad Ierados Melnkalnē , uzreiz sapratu, ka š ī nav ī stā viesnī ca! Villa Markoviс sastā v no divā m ē kā m (pā ri š osejai), ja jums ir istaba uz š osejas (un tā du ir diezgan daudz), tad diez vai jū s varē sit gulē t ar atvē rtu balkonu. Automaģ istrā ļ u satiksme ir milzī ga jebkurā diennakts laikā . Mē s dzī vojā m ē kā , kas atrodas kreisajā pusē , ja brauc uz Kotoras pusi. VIRTUVES NAV. JEBKUR! Par pirmo gadī jumu nezinu. Wi-fi mū su istabā (5. numurs) nevilka vispā r! Varbū t, protams, tas ir labā kais. Bet kam visu laiku vajadzī gs internets, tad š is nav tavs restorā ns. Villā nav DIVU gultu! 4. istabā vē l bija iespē ja tos pā rvietot, lai nebū tu bedre, mū su istabā (5) bija koka gultas, kad tā s tika pā rvietotas, attā lums starp matrač iem bija 20 cm, prasī jā m papildu segu, ko likt š ajā bedrē daudz nepalī dzē ja! Atkal "PALDIES" Join UP mums bija VIENS nosacī jums divguļ amā gulta un jū s to neizpildī jā t! ! ! Vannas istaba ir ļ oti maza, patieš ā m maza. Vai istabā ir ledusskapis un tē jkanna. Dvieļ i tika mainī ti reizi nedē ļ ā . Gulta nekad. Istaba ir tī ra, uzkopj katru dienu, bet viņ a maiņ ā daž reiz kā ds saputrojā s. Villas teritorija ir apstā dī ta ar ziediem. Ē dienu neņ em uzreiz, viņ us pabaro LM kafejnī cā (3 min no villas), ja neņ em caur firmu, viņ iem ē dienkartē ir lē tā kas cenas. Ejiet lī dz jū rai 7-10 minū tes. Ļ oti draudzī ga viesnī cas darbiniece (viņ as vā rdu diemž ē l neatceros).
аватар unjzp2vd
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
normā ls, pat kā rtī gs hotelč iks! Uzturē jā s 4 cilvē ku grupā . Lasot iepriekš ē jo atpū tnieku atsauksmes, pagā ja ar baž ā m un š aubā m. Ierodoties Budvā , viss izrā dī jā s pretē js daž u atpū tnieku rakstī tajam nepatī kamajam. … Tomēr ▾ normā ls, pat kā rtī gs hotelč iks!
Uzturē jā s 4 cilvē ku grupā . Lasot iepriekš ē jo atpū tnieku atsauksmes, pagā ja ar baž ā m un š aubā m. Ierodoties Budvā , viss izrā dī jā s pretē js daž u atpū tnieku rakstī tajam nepatī kamajam. . Saimniece mū s sirsnī gi sagaidī ja, pē c vē lē š anā s iekā rtoja 3 stā vā . Skats no 7. istabiņ as uz jū ru ir superī gs. . . Ir arī tē jkannas un ledusskapji, kas pat strā dā klusi, nevis kā Ē ģ iptē pie 5*. Ir patī kami aiziet lī dz jū rai 7-10 minū tes, ņ emot vē rā villas, kuru Budvā ir neskaitā mas, megamarketu, supermodernus un superdā rgus veikalus, kā arī lē tus tirgus ar draudzī giem pā rdevē jiem. Pa ceļ am no jū ras devā mies uz Zaļ o tirgu un lielveikalu pē c pā rtikas precē m rī ta uzkodai. Pa dienu vakariņ ojā m piekrastes restorā nos, baudot gardus un kvalitatī vus Melnkalnes ē dienus. Ceļ ojuma mē rķ is sevi attaisnoja. Jū ra ir izcila - silta, klusa, tī ra, ī paš i Svē tā Nikolaja salā . Gaisa temperatū ra nelika vē lē ties to labā ko + 25-29, savukā rt ū dens bija + 22-25. Viena svē tlaime. Tika veikti visi braucieni - Vasilija Ostrož ska klosteris, Tsetinsky klosteris. Cetinjē , muzejā , viņ i skū pstī ja ļ oti lielisku svē tnī cu - Filerimas Jaunavas ikonu, kuras vē sture ir ļ oti iespaidī ga. Divas reizes bijā m liturģ ijā Stary Grad Svē tā s Trī svienī bas baznī cā . Liturģ ijā viss ir skaidrs, jo tas tiek pasniegts galvenokā rt veco baznī cas slā vu valodā . Mē s devā mies uz Bosniju un Hercegovinu uz Tvrdosh un Herceg Gracanitsa klosteriem. Š eit es gribē tu dzirdē t nelielu sabiedrisku ceļ vedi. Kotorā apmeklē jā m Lielā mocekļ a Trifona tempļ a 950. gadadienas svinī bas, kur atdusas Viņ a godā jamā galva (ž ē l, ka relikvijas netika godinā tas saistī bā ar svinī bā m). Š eit valsts iedzī votā ji tika apskausti par valsts iestā ž u attieksmi pret Svē tvietā m. Mē s to vē lē tos.... Es atgriezī š os pie ī paš niekiem. Ļ oti neuzbā zī gs un draudzī gs iedzī votā jiem. Numuri ir tī ri, ē rti, un ir pietiekami daudz vietas, lai paliktu atvaļ inā jumā . Vienmē r karsts un auksts ū dens, pietiek ar veļ as maiņ u reizi nedē ļ ā . Wi-fi pirmajā stā vā darbojas labi, augš ā - ar pā rtraukumiem. , bet mē s š eit neieradā mies tā dē ļ . Vā rdu sakot, CEĻ OJUMS, PALDIES DIEVAM, IZDEVĀ S. Gribē tos atgriezties vē lreiz. . .
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в центре города Будва, на тихой улочке недалеко от Старого города. Подойдё как для семейного, так и для молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 100 м от центрального рынка и супермаркета. 200 м от почты. 300 м от Старого города. 23 км от аэропорта Тиват. 60 км от аэропорта Подгорица.
Pludmales apraksts В 200 м от песчано-галечного пляжа Словенска Плажа, в 300 м от мелко-галечного пляжа Могрен.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Можно заказать завтраки или полупансион в ближайшем ресторане «L&M».

  • autostāvvieta
Telpu apraksts

Вилла Маркович состоит из двух зданий: нижнего и верхнего дома. В нижнем доме 6 двухместных и один трехместный номер, в верхнем доме – 7 двухместных и один трехместный номер.

Istabās

Кабельное телевидение, кондиционер, холодильник, душ и туалет, фен, балкон.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 1. Proleterska 35 85310 Budva, Crna Gora
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.