Belich Villa 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.310
№60 viesnīcas reitingā Budva
7.0 Numurs
7.2 apkalpošana
7.3 Tīrība
4.3 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Maza mājīga villa. Dažos numuros ir iebūvēta virtuves iekārta. Villa ir piemērota jauniešu kompānijām un ģimenēm.Vairāk →
аватар mash79
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies no 23.08. 11 lī dz 02.09. 11 Melnkalnē , Budvā , villa Belich. SOBE 2*, ļ oti labs rajons, lielveikals, maiznī ca, kafejnī ca ar bezmaksas internetu, bet dzī ves apstā kļ i par 20-25 eiro atstā j LABĀ KO: kanalizā cija darbojā s katru otro reizi, izlietne bija nobruž ā ta, virtuvē elektriskā plī ts nestrā dā ja, duš ā nebija neviena plaukta, kur nolikt savas mantas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 23.08. 11 lī dz 02.09. 11 Melnkalnē , Budvā ,
villa Belich. SOBE 2*, ļ oti labs rajons, lielveikals, maiznī ca, kafejnī ca ar bezmaksas internetu, bet
dzī ves apstā kļ i par 20-25 eiro atstā j LABĀ KO:
kanalizā cija darbojā s katru otro reizi, izlietne bija nobruž ā ta, virtuvē elektriskā plī ts nestrā dā ja, duš ā nebija neviena plaukta, kur nolikt savas mantas.
Istaba maza, ja ieslē dzam kondicionieri (pie +36 C), tad
pū š no gultas. Pludmalē bija Slovenskaya Plaza. Lietussargs un 2 sauļ oš anā s krē sli maksā.6 EURO, bet pludmali neviens netī ra!! ! Visur cigareš u izsmē ķ i, visi visapkā rt pī pē no rī ta lī dz vakaram! Klā tbū tne krievu- runā još ie viesi - uzraksti: Sanktpē terburga, Maskava utt.
Jā , skaista gleznaina daba, bet Abhā zijā , Soč os, Partenī tā
NAV SLIKTĀ K! ! !
аватар Eves5
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u pirmais, tikko atnā cu – iespaidi ir ļ oti spē cī gi. Atmiņ ā viss ir svaigs un traks, gribas atgriezties siltā jū rā , maigā saulē , zaļ umā . Tomē r ir patī kami no rī ta skatī ties ā rā pa logu un redzē t laimu, granā tā bolu un kaut ko eksotisku, kā pē c, diemž ē l, es nezinu nosaukumu. … Tomēr ▾ Sā kš u pirmais, tikko atnā cu – iespaidi ir ļ oti spē cī gi. Atmiņ ā viss ir svaigs un traks, gribas atgriezties siltā jū rā , maigā saulē , zaļ umā . Tomē r ir patī kami no rī ta skatī ties ā rā pa logu un redzē t laimu, granā tā bolu un kaut ko eksotisku, kā pē c, diemž ē l, es nezinu nosaukumu. Lidosta Tivatā ir maza, apmaldī ties vienkā rš i nav iespē jams, izņ emot iekā pt bedrē un tī š ā m neizkļ ū t no turienes. Budva ir maza pilsē tiņ a, bet, dzī vojot villā s, lī dz jū rai joprojā m nav 5 m, bet aptuveni 15 minū tes nesteidzī gā tempā . Smilš u cienī tā jiem 30-40 nā ksies stopot pa morē nas raktuvē m. Villa ļ oti skaista, saimnieki draudzī gi. Viņ i slikti saprot ukraiņ u un krievu valodu un pat angļ u valodu, bet pā rsteidzoš ā kā rtā nebija nekā du problē mu ar saziņ u. Visi palī dzē s, nomainī s, bet savā kš ana aprobež ojas ar atkritumu savā kš anu. Bet virtuvī tē s ir viss nepiecieš amais: trauki, izlietne un plī ts. Cenas aptuveni atbilst ukraiņ u cenā m, nu, varbū t nedaudz dā rgā kas.
Tā pē c padoms visiem: lietojiet bez ē diena, bez problē mā m. Kafejnī cā s un par 5 eiro pusdienā s var aiziet (pē c zupas, otrkā rt, salā tiem, maizī tes un ja paveicas deserts, lai gan vajag kaut ko pasū tī t atseviš ķ i, kaut vai tī ru ū deni. Ļ oti garš ī gs ē diens pie jū ras: tiem, kam patī k saldā ks patiks pankū ku garš a - pankū ka, tas ir, kurš ir asā ks par š avarmu vai sviestmaizi. Starp citu, pamē ģ ini prosciutto, viņ u kazas sieru un vietē jo alkoholu. Melnkalnē nav veikalu, viss ir ala pludmales variants, tā pē c ja redzat, tas visdrī zā k ir ķ ī nieš u viltojums Veiksmi visiem, labu atpū tu un tikai patī kamus iespaidus ! !
аватар ulka_ulka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
saimnieki jauki - viņ i bija gandrī z nemanā mi dzī voja tā lā kā s no ieejas istabā s 1. stā vā diezgan tī ra istaba, nedaudz tumš a. . tī ra katru dienu. . dzelzs no saimniekiem - stā v 2 stā vā - 6dien kaut kur aizgā ja Mū zika no pludmales skanē ja naktī , bet ne pā rā k skaļ i un ne katru dienu. … Tomēr ▾ saimnieki jauki - viņ i bija gandrī z nemanā mi
dzī voja tā lā kā s no ieejas istabā s 1. stā vā
diezgan tī ra istaba, nedaudz tumš a. . tī ra katru dienu. .
dzelzs no saimniekiem - stā v 2 stā vā - 6dien kaut kur aizgā ja
Mū zika no pludmales skanē ja naktī , bet ne pā rā k skaļ i un ne katru dienu.
no verandas - var redzē t jū ru. . un tur aug mandarī ns, kivi, vī nogas - tu sē di kā paradī zē ))) apkā rtnē tieš ā m kluss - maš ī nas vispā r nav dzirdamas...
mī nuss - ļ oti skaļ š pumpis pie istabas - nav priekš vā jprā ta. . bet personī gi man - nedzī vojot. . tomē r tagad š ī skaņ a man asociē jas ar Melnkalni. .
аватар Nifertity
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz Melnkalni ar visu ģ imeni devā mies ar auto no Ukrainas. Budvā ieradā mies naktī , pamodinā jā m saimniekus. Villa ir pieklā jī ga, tī ra, viss strā dā ja un man nekas nekrita un nepilē ja uz galvas. Kad pazuda elektrī ba, ī paš nieki problē mu nekavē joties atrisinā ja. … Tomēr ▾ Uz Melnkalni ar visu ģ imeni devā mies ar auto no Ukrainas. Budvā ieradā mies naktī , pamodinā jā m saimniekus. Villa ir pieklā jī ga, tī ra, viss strā dā ja un man nekas nekrita un nepilē ja uz galvas. Kad pazuda elektrī ba, ī paš nieki problē mu nekavē joties atrisinā ja. Numurs atradā s 3. stā vā ar brī niš ķ ī gu skatu uz kalniem un jū ru. Villas teritorijā aug laimi un granā tā boli. Izbraukā jā m visas pludmales, bet izvē lē jā mies vienu - Ploche pludmali, 7 km no Budvas (skaista pludmale ar baseiniem). Iesaku visiem.
Вид с терассы виллы Вот такая вода Город Пераст Старый город Боко-Которская бухта Рынок в Которе.Пршут Попалась,рыбка Обед на пляже
аватар lily55
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
… Tomēr ▾
вид из террасы вид на Будву вид на Будву Вид на Будву из номера
аватар Inna84
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Villa Belich ir diezgan laba, ar labsirdī giem un draudzī giem saimniekiem! Lī dz jū rai 10 min. pastaiga. Ī paš i labs skats paveras no istabā m, kas atrodas augš ē jā stā vā - var redzē t jū ru un kalnus! Tas atrodas Podkoshlyun rajonā , kur gaiss ir ļ oti svaigs, kā arī nav daudz trokš ņ u no vē trainā s vakara dzī ves, kas rit gar jū ru!. … Tomēr ▾ Villa Belich ir diezgan laba, ar labsirdī giem un draudzī giem saimniekiem! Lī dz jū rai 10 min. pastaiga. Ī paš i labs skats paveras no istabā m, kas atrodas augš ē jā stā vā - var redzē t jū ru un kalnus! Tas atrodas Podkoshlyun rajonā , kur gaiss ir ļ oti svaigs, kā arī nav daudz trokš ņ u no vē trainā s vakara dzī ves, kas rit gar jū ru!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Небольшая уютная вилла. Некоторые номера имеют вмонтированный кухонный блок. Вилла подойдет для молодежных компаний и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В городе Будва, в тихом зеленом месте, до моря - 400 м. Напротив - отель "Престиж".
Viesnīcā

большая общая терасса, летняя кухня, паркинг

FAQ