Slovenska Plaza 3*– Atsauksmes

79
Novērtējums 4.510
№74 viesnīcas reitingā Budva
4.8 Numurs
4.2 apkalpošana
3.6 Tīrība
5.6 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Tūrisma komplekss Slovenska Plaža atrodas pašā Budvas centrā, 10 minūšu gājiena attālumā no senās vecpilsētas. Viesnīca tika atklāta 1984. gadā, pēdējā renovācija veikta 2014. gadā. Viesnīca ir sezonāla, atvērta no maija līdz oktobra beigām. Komplekss ir Vidusjūras stila pilsētiņa, kas sastāv no 11 ēkām, kuras savieno mazas ieliņas ar galveno Corso ielu, kur atrodas suvenīru veikali, bāri un kafejnīcas, specializēti restorāni, tūrisma biroji, auto nomas aģentūras. Lieliska izvēle aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар melniklora2008
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ i atpū tā s no 01.08. 23. lī dz 08.08. 24 no plusiem ir tikai skaista teritorija un daba. Reģ istratū rā darbinieki š ausmī gi nepilda savus pienā kumus, atsakā s palī dzē t un nemaz nav adekvā ti. Istabas ir š ausmī gi netī rī tas, tiek mainī ti tikai dvieļ i un izvesti atkritumi. … Tomēr ▾ Viņ i atpū tā s no 01.08. 23. lī dz 08.08. 24 no plusiem ir tikai skaista teritorija un daba. Reģ istratū rā darbinieki š ausmī gi nepilda savus pienā kumus, atsakā s palī dzē t un nemaz nav adekvā ti. Istabas ir š ausmī gi netī rī tas, tiek mainī ti tikai dvieļ i un izvesti atkritumi. Vecā veļ a visa notraipī ta, pievienota foto, fē ns nestrā dā ja. Uzmanī bu ukraiņ iem, kuri dodas uz š o viesnī cu atpū sties. Viesnī cas teritorijā pretī restorā nam ir veikals, tur saimnieks mī l Krieviju un Putinu un tirgo krū zes ar pasaules noziedznieku, mana mā sa viņ am izteica piezī mi, tad viņ š viņ u sita un izsita telefonu no rokā m, Man ir š ī s neadekvā tā s personas fotoattē ls, bet es nezinu, kā to š eit augš upielā dē t. Mans padoms ir neiet uz to veikalu - tur saimnieks ir agresī vi pret ukraiņ iem.
Це такі плями на білизні Так жахлива білизна Це таке номері і ніхто не ремонтує. Це такий убитий номер Фен не працюва і ніхто його не міняв. Це людина з  рецепшина яка зголосилася тіпа помогти ,а сама підримувала цього не адекватного власника магазина і просто дивилася як він  нупає в  плечі мені і сестрі і вибиває з рук телефон і сміялась.
аватар XanaMel
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Numuros nav pieejams Wi-Fi. Mē s nopirkā m karti, un tad jums ir jā uzliek tā lrunis ar tā du paš u karti uz ekrā na, lai jū s varē tu izmantot internetu. Jū ra pē c dē ļ a kļ ū st netī ra, un dē lis š eit nav rets skats. … Tomēr ▾ Numuros nav pieejams Wi-Fi. Mē s nopirkā m karti, un tad jums ir jā uzliek tā lrunis ar tā du paš u karti uz ekrā na, lai jū s varē tu izmantot internetu. Jū ra pē c dē ļ a kļ ū st netī ra, un dē lis š eit nav rets skats. Zha odnomanіtna, ā da pirmā diena i tezh. Ukraiņ iem lai sargā . Viesnī cas teritorijā viņ i pā rdod krū zes ar putinu, lai izskaidrotu, ka Putina ļ aundari reaģ ē agresī vi, shtovhayut. Pieņ emš anā meitene paskaidroja, ka Č ornogorskas iedzī votā ji atbalsta Putinu un policija neko nedos. Man bija jā dodas atpakaļ uz Ukrainas vē stniecī bu, uz to, kuru jutos grū tī bā s. Š eit Ukrainas vē stniecī bas varenī ba ir majestā tiska, viņ i uzmundrinā ja un palī dzē ja. Viņ i mums teica, ka lielā kā daļ a Č ornogorcivu patieš ā m atbalsta Ukrainu, bet serbi praktizē viesnī cā s, it kā ukraiņ i bū tu mums priekš ā . Tā pē c es jutos ī paš i nedroš i.
аватар ultrabuhg
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izlī gums bija ā trs. Istaba nav iztī rī ta, jo atkritumi ieradā s - tur tie gulē ja, kad izbrauca. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, ziepes dozatorā , kas nedarbojā s, gaismas slē dzis sabruka, ieslē dza gaismu vienā vietā , pults no kondicioniera pā rtrauca darboties, baterijas nosē dā s, viesnī cas telefons nedarbojā s ! ! ! ! ! Kā du dienu viņ a pienā ca pie istabas durvī m plaš i atvē rtas. … Tomēr ▾ Izlī gums bija ā trs. Istaba nav iztī rī ta, jo atkritumi ieradā s - tur tie gulē ja, kad izbrauca. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, ziepes dozatorā , kas nedarbojā s, gaismas slē dzis sabruka, ieslē dza gaismu vienā vietā , pults no kondicioniera pā rtrauca darboties, baterijas nosē dā s, viesnī cas telefons nedarbojā s ! ! ! ! ! Kā du dienu viņ a pienā ca pie istabas durvī m plaš i atvē rtas. aizgā ja uz reģ istratū ru, jo nebija kur zvanī t, prasī ja vai nekas netrū kst, ja pazudis - zvani policijai. Viņ a norā dī ja, ka telefons nedarbojā s – nekā das reakcijas. Nā kamajā dienā viņ a atnā ca - durvis uz balkonu bija vaļ ā - istaba pilna ar atkritumiem - nolika priež u zarus un skujas nogulē ja lī dz pat svē tku beigā m, staigā ja pa istabu gumijas č ī bā s. Ē diens ir lielisks, bet nevajadzē tu ņ emt olinkulyuz - tajā ir tikai vī ns un stiprie alkoholiskie dzē rieni, nav animā cijas, bā rs pludmalē un teritorija ir maksas.
Parks ļ oti skaists, bet publisks, apkā rtnē cilvē ki pā rvietojas brī vi, vajag slē gt pirmajā stā vā balkonus - neviens neskatā s. Secinā jums - viesnī ca laba, ē diens garš ī gs, jū ra blakus, bet sauļ oš anā s krē sli ir maksas, ja nepievē rš uzmanī bu apkalpoš anas trū kumam, var atpū sties.
аватар Viktorija335054
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Skaista, kopta viesnī cas teritorija. No rī ta var dzirdē t putnu dziedā š anu. Numuri ir standarta ar kosmē tisko remontu. Iesaku paņ emt istabu ar balkonu vai terasi, tā ir ē rtā k. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Ir daudz, no kā izvē lē ties. … Tomēr ▾ Skaista, kopta viesnī cas teritorija. No rī ta var dzirdē t putnu dziedā š anu.
Numuri ir standarta ar kosmē tisko remontu. Iesaku paņ emt istabu ar balkonu vai terasi, tā ir ē rtā k.
Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Ir daudz, no kā izvē lē ties.
No mī nusiem:
ļ oti plā nas starpsienas starp istabā m, ļ oti labi dzird kaimiņ us, brī ž iem traucē ja gulē t;
viņ i neliek istabā s ū deni pudelē s, tā dā karstumā , kā du varē tu.
virspusē ja tī rī š ana, gultas veļ a nav mainī ta, dvieļ i katru otro reizi.
Территория отеля.
аватар Valeriya12
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es ļ oti ceru, ka mans pā rskats kā dam palī dzē s izlemt! Iesā kumā es vispā r nesaprotu, kā var rakstī t visā das muļ ķ ī bas par tē mu “briesmī ga viesnī ca”, “sliktā k nepaliek” un citas muļ ķ ī bas. … Tomēr ▾ Es ļ oti ceru, ka mans pā rskats kā dam palī dzē s izlemt!
Iesā kumā es vispā r nesaprotu, kā var rakstī t visā das muļ ķ ī bas par tē mu “briesmī ga viesnī ca”, “sliktā k nepaliek” un citas muļ ķ ī bas.
Viesnī cā ieradā mies 10.00. Reģ istrē š anā s pulksten 14.00. Mē s bijā m apmetuš ies uzreiz, kas bija ļ oti jauki)) Kungi, atpū tnieki, ja jū s uzreiz nebijā t apmetuš ies, š ī nav briesmī ga viesnī ca, bet vispā rpieņ emti noteikumi, kas nozī mē , ka telpas vē l nav gatavas. Jū s nevē laties ienā kt netī rā telpā un pē c tam par to apsmidzinā t? Tā pē c agras ieraš anā s gadī jumā labā k nerē ķ inā ties ar iekā rtoš anos. Ja reģ istrē jaties agrā k, bū s patī kams bonuss)))
Ē diens, mū suprā t, bija daudzveidī gs un vienmē r varē ja izvē lē ties pē c savas gaumes. Priecē augļ u pā rpilnī ba.
Lī dz jū rai 5 min. Un tas ir labi, jo lielā kajai daļ ai viesnī cu š ī s priekš rocī bas nav.
Lieliska teritorija. Jū s aizmirstat, ka atrodaties viesnī cā , ir sajū ta, ka atrodaties parkā . Daudzi ņ em lī dzi ē dienu, paklā ju un pavada laiku piknikā . Ļ oti labi))
Personā ls ir draudzī gs. Mums daudz stā stī ja, kā tikt cauri vai braukt. Viņ i ļ oti labi runā krieviski.
Pā ris lietas sagā dā ja neē rtī bas: spilveni (man pā rā k augsti, kakls sā pē ja), ž eleja un š ampū ns tieš ā m negribas mainī t, kamē r tu nepasaki vai neizmet tukš as pudeles uz grī das. Un arī pā ris reizes bija skaļ i kliedzieni, atpū tnieku dziesmas. Wi-Fi ir normā ls, bet zvani tiek atvilkti tikai tad, ja stā vat pie ā rdurvī m)))
Bet kopumā tas viss ir sī kumi. Un viesnī ca pilnī bā attaisno cenas un kvalitā tes attiecī bu.
аватар mrs.VanDeKamp
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u ar to, ka viesnī cu izvē lē jā s ceļ ojumu aģ ents. Pirmais iespaids nelika vilties. Iekā rtojā s nedaudz agrā k (domā ju, jo vestibilā nebija drū zmē š anā s). Bet veltī gas bailes. Tū ristu ir ļ oti maz. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka viesnī cu izvē lē jā s ceļ ojumu aģ ents. Pirmais iespaids nelika vilties. Iekā rtojā s nedaudz agrā k (domā ju, jo vestibilā nebija drū zmē š anā s). Bet veltī gas bailes. Tū ristu ir ļ oti maz.
Norā dī to 3* vietā iedeva 4* ...kas bija jauki, bet tad uzplaiksnī ja ieteikums, ka trijniekus varē tu slē gt, jo lieku kadru noņ emt ir apgrū tinoš i. Viesnī cas teritorija, starp citu, milzī ga...Uz numuriņ u mū s aizveda speciā la maš ī na (nezinu nosaukumu))
Istaba skaista, kondicionieris, ledusskapis, TV (ak! , Papildus izmaksas! Jo Budva ir daudz interesantā ka par to kastī ti), WI-FI darbojas. Dvieļ i ir nedaudz samī dī ti, bet tī ri. Es paziņ oju! ! ! ! ! Viesnī cu kosmē tika nav sabojā ta. Tā pē c pē c tā s mest tukš as pudeles uz grī das, it kā sakot "nespied! ". Pieejams matu ž ā vē tā js. Istabai bija balkons. Tā pē c ir pieejama arī ainava)))
Brokastis, manuprā t, ir lieliskas. Karantī nas dē ļ jums tiek pasniegts ē diens. Jums vienkā rš i jā parā da, ko vē laties.
Mū su tū ristu ieradumi, kuri ē d kā "nav zirga ē dienā ", nav palikuš i nepamanī ti...
Pē c mana lū guma pē c viena speķ a gabala man (Dievmā tei ... ) iedeva č etrus. Kafija, tē jas, jogurti noliktavā!
Tī rī š ana ...neuzbā zī ga. Es domā ju, ka nav rū pī gi.
Un, ja neesi perfekcionists, un tevi nemulsina ne pā rā k vienmē rī gi uzklā tā s flī zes uz grī das, iesaku...Par to aizmirsī si, tiklī dz redzē si ļ oti dzidru jū ru, koš as ziedu kompozī cijas un labu servisu visas iestā des. Jo par brī vu tū ristu visi sacenš as nā vē još ā cī ņ ā .
аватар sara777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī ga viesnī ca, sliktā ku nevar iedomā ties. Viss kļ uva skaidrs jau no pirmajā m jū su uzturē š anā s minū tē m viesnī cā , proti, reģ istratū rā : ieradā mies 9.00, reģ istrē š anā s 12.00, tā pē c nā cā s sē dē t piedū motā zā lē (š obrī d zā lē smē ķ ē t aizliegts) uz netī riem, izmirkuš iem dī vā niem 3 stundas ar tā du paš u tū ristu pū li, kas gaidī ja apmetni, kur viņ i nepiedā vā ja pat malku ū dens, kā tas nav paredzē ts!! ! ! Viss personā ls ir rupjš , nedraudzī gs, valodas barjera - viņ i nezina krievu valodu. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, sliktā ku nevar iedomā ties. Viss kļ uva skaidrs jau no pirmajā m jū su uzturē š anā s minū tē m viesnī cā , proti, reģ istratū rā : ieradā mies 9.00, reģ istrē š anā s 12.00, tā pē c nā cā s sē dē t piedū motā zā lē (š obrī d zā lē smē ķ ē t aizliegts) uz netī riem, izmirkuš iem dī vā niem 3 stundas ar tā du paš u tū ristu pū li, kas gaidī ja apmetni, kur viņ i nepiedā vā ja pat malku ū dens, kā tas nav paredzē ts!! ! ! Viss personā ls ir rupjš , nedraudzī gs, valodas barjera - viņ i nezina krievu valodu.
Ē diens ir pretī gs. Kā daudzi raksta - daž ā di, nu jā , varbū t vairā ki veidi, BET š is ē diens garš o š ausmī gi - trekns, pā rsā lī ts, nav svaigs, nav estē tiska izskata - tik un tā viss sakrauts uz paplā tē m. Piemē ram - uz tik treknas, pā rsā lī tas omletes, ka olas garš a nav jū tama; viņ i pat nenoņ em etiķ etes desā m, ceptā m pā rceptā m š ausmī gi melnā m ne pirmā svaiguma desā m, kuras katru dienu tikai uzsilda un pasniedz; no augļ iem nav ko ē st - brokastī s uz paplā tes guļ nevī ž ī gi sagriezti apelsī ni un greipfrū ti; vakarā TIKAI MELONE, nā kamajā dienā TIKAI ARBUZS, un tā tas pamī š us, nu, viņ i var pievienot vē l banā nus.
Un, ja jū s ieradā ties vakariņ ā s nedaudz vē lā k, un arbū zi vairs nav uz paplā tes, tad par tiem jau netiek ziņ ots - viņ i saka, kam nebija laika, viņ š kavē ja !!! ! ! No dā rzeņ iem - bezgarš ī gi zaļ ie tomā ti, kuriem pat aste nav nogriezta, un tie paš i bez gurķ iem, un ne katru dienu !! ! ! Arī , piemē ram, IZPUVUS ceptiem baklaž ā niem. No gaļ as - vista - grū ts pā rcepts vai pā rcepts, pā rsā lī ts !! ! ! No zivī m - lē tā kais arī Š AUSMĪ GI pā rsā lī ts un tā un tā tā lā k!! ! ! Vispā r es neē du viesnī cas restorā nā un š is nav restorā ns, kā to sauc, bet gan ī sta lē ta ē damzā le ar netī riem galdautiem un sē dekļ iem! Pat tē ja, kafija par maksu, absurds! Vakarā par brī vu TIKAI Ū DENS! ! ! Sulas tikai no rī tiem - pretī ga pē c garš as - kā ar ū deni atš ķ aidī ts pulveris.
Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi pludmalē par maksu! 25 eiro! Istabā skudras rā po barā visur un visur. Santehnika ir salauzta - ū dens izlietnē nav notecē jis, lietus ir plī sis - no pirmā s dienas, kad prasī ju, lai mani salabo - viņ i nekad to nedarī ja. Es skaitī ju dienas, lai ā tri aizlidotu no š ī s elles. Par naudu, ko iztē rē ju biļ etei un izdevumiem daudzmaz normā lai eksistencei tur, bija iespē ja 5 zvaigž ņ u "viss iekļ auts" atvaļ inā jumu Turcijā . Turklā t tikai viena - tī ra caurspī dī ga jū ra.
Это сиденье в «ресторане» отеля!!! Они в таком виде через одно!!!
аватар Oksana695541
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gribē ju Melnkalni ar visu iekļ autu, bet tur tā du nav tik daudz. Pē c pā ris stundā m iereģ istrē jos viesnī cā . Telpa kopumā ir parasta, kā visur citur, bet nav kur ž ā vē t dvieļ us, š ajā ziņ ā tas ir ļ oti nepā rdomā ti. … Tomēr ▾ Gribē ju Melnkalni ar visu iekļ autu, bet tur tā du nav tik daudz. Pē c pā ris stundā m iereģ istrē jos viesnī cā . Telpa kopumā ir parasta, kā visur citur, bet nav kur ž ā vē t dvieļ us, š ajā ziņ ā tas ir ļ oti nepā rdomā ti. Balkons liels, bet nav ne stieņ u, ne virvju, nebija kur mest slapjos peldkostī mus un dvieļ us. Ē diens š eit ir brī niš ķ ī gs, pat labā ks nekā tur daž ā s Turcijas viesnī cā s, ļ oti garš ī gs ē diens. Viss ir diezgan daudzveidī gs. Š eit, protams, Budvā ir atpū tnieku pā rsā tinā jums, pludmalē liels cilvē ku pū lis. Uz vietas esoš ais baseins ir diezgan mazs, tač u tajā ir jū ras ū dens, kas ir priekš rocī ba. Daudz cilvē ku, mazs baseins. Bet trī s ir trī s.
аватар kozachenko9
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē loties viesnī cu, izlasī ju atsauksmes, man patika š is variants pē c cenas un ē diena veida. Norē ķ ins bija labs, ā trs, mums viss patika. Par savu cenu istabiņ a bū s ļ oti ē rta, kondicionieris, duš a - viss bija labā stā voklī . … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, izlasī ju atsauksmes, man patika š is variants pē c cenas un ē diena veida. Norē ķ ins bija labs, ā trs, mums viss patika. Par savu cenu istabiņ a bū s ļ oti ē rta, kondicionieris, duš a - viss bija labā stā voklī . Ē diens mums bija kā "pilna pansija", man ļ oti patika, daudzveidī gs. Teritorija bija ļ oti liela, viesnī ca nav slē gta tipa, un viņ š aizgā ja uz pilsē tas parku, tur ir villas ar saviem pagalmiem, mums ļ oti patika, ir kur pastaigā ties. Pirmā krasta lī nija, tuvu jū rai. Teritorijā bija peldbaseins, bet mums tas nebija pieejams, jo nakš ņ ojā m 3*+ viesnī cā , un baseinu varē ja izmantot tū risti no 4*+ viesnī cas vai tie, kuriem bija viss iekļ auts. maltī tes. To var saukt par vienu no trū kumiem. Blakus - krastmala, pastaigas attā lumā no daudziem veikaliem. Mums patika tū re no tū roperatora TUI, viss bija labi organizē ts, man viss patika.
аватар Veronika87
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s dzirdē jā m daudz pozitī vu atsauksmju par Melnkalni no draugiem. Nolē mā m, ka nā kamo atvaļ inā jumu noteikti pavadī sim š ajā apbrī nojamajā valstī . Mē s apmetā mies viesnī cā Slovenska Plaza. Viesnī cai ir milzī ga teritorija, bijā m pā rsteigti jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m - skaisti dā rzi, ziedi, krū mi, viss ir kopts. … Tomēr ▾ Mē s dzirdē jā m daudz pozitī vu atsauksmju par Melnkalni no draugiem. Nolē mā m, ka nā kamo atvaļ inā jumu noteikti pavadī sim š ajā apbrī nojamajā valstī . Mē s apmetā mies viesnī cā Slovenska Plaza. Viesnī cai ir milzī ga teritorija, bijā m pā rsteigti jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m - skaisti dā rzi, ziedi, krū mi, viss ir kopts. Villas teritorijā jū ra ir ļ oti tuvu, var redzē t kalnus...nu, skaistums ir nereā ls. Tā pat uzreiz pamanī jā m, ka ap viesnī cu ir laba infrastruktū ra, ir pilnī gi viss. Reģ istratū rā , piereģ istrē joties, mums teica, ka viesnī cā ir bē rnu un pieauguš o animā cija, nezinu kā bē rniem, bet pieauguš ajam ļ oti patika. Istaba laba, skats uz neseno remontu, viss svaigs un tī rs. Nepiecieš amie lī dzekļ i un neliela tehnika bija klā t. Ē diens, un nav sū dzī bu, tas ir garš ī gs, jo 3-ki ir ļ oti daudzveidī gs. Bū tu lieliski apmeklē t vē lreiz.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _562951
Padalieties iespaidos par viesnīcu.Ceļojam ar bērnu 7 gadi 11.jūnijā jūra auksta Kādu ēdienu labāk ņemt? Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Lu-la-la
TUI vietnē ir cena SP 3 * un SP 4 *, cik es saprotu, ka viņu lielajā teritorijā villām ir dažādi zvaigžņu vērtējumi. Kāda ir atšķirība starp tām, ja tāda ir. Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums tatynko
Vai tas sasildīs?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums e.hlopovskih
Kas atpūtās šajā viesnīcā, uzrakstiet, ko ņemt līdzi, kā baro (mums ir brokastis un vakariņas).
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
iemiesojums nelav
Едим в отель 9 июля , т. К взяли только завтраки вопрос если в номере чайный набор и чайник? Куда лучше ходить на пляж мы единственный ребенком 3 лет . У бывалых хочу еще узнать где не далеко от отеля покушать качественно и не очень дорого. Какие экскурсии лучше выбрать где ребенок сможет выдержать . Какие лучше просить номера . Где можно найти схемку территории? Спасибо всем кто нам ответит!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Туристический комплекс Slovenska Plaža расположен в самом центре Будвы, в 10 минутах ходьбы от античного старого города. Отель был открыт в 1984 году, последняя реновация проводилась в 2014 году. Отель сезонного характера, открыт с мая до конца октября. Комплекс представляет собой городок в средиземноморском стиле, состоящий из 11 корпусов, связанных маленькими улочками с главной улицей Corso, где расположены сувенирные магазины, бары и кафе, специализированные рестораны, туристические бюро, агентства по прокату автомобилей. Прекрасный выбор для активного молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta В 500 м от центра города, почты и автобусной станции. До аэропорта г. Тиват 20 км.
Pludmales apraksts Муниципальный песчано-галечный пляж расположен в 40 м от отеля. Протяженность пляжа – 1,6 км.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

3 ресторана, 3 бара. Магазины на территории. Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Поле для мини-гольфа, 11 теннисных кортов.
  • tenisa korti
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 865 номеров и 204 апартаментов, а 724 номера и апартамента с балконом.

Istabās

Все номера с кабельным телевидением и письменным столом оснащены кондиционером и холодильником. В собственной ванной комнате имеется фен. Люксы, кроме того, располагают отдельной гостиной зоной, а ряд из них - балконом. В номерах Wi-Fi предоставляется за дополнительную плату.

Adrese HGBudvanska rivijera, Trg Slobode 1, 85310 Budva, Montenegro
Tālruņi: +382 33 402 456
Tīmekļa vietne: Slovenska Plaza
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.