Salus ir skaista villa

Rakstīts: 22 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 13 — 20 augusts 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Ļ oti jauka villa, varu teikt atklā ti atrodas pilsē tas centrā , galvenais, ka ļ oti tuvu visam atrodas eksistencei nepiecieš amais. Lī dz pilsē tas pludmalei 10 minū š u garumā , bet milzī gs BET, kur ir daudz jahtu, kuģ u un motorlaivu, no kurā m jū rā ir nedaudz netī rumi, proti, nostrā dā degvielu. Saulē var redzē t tauku (kā varavī ksnes) š ķ irš anos no degvielas. Un uz skaisto pludmali MOGREN 20-25 minū tes gar krastmalu, tur ir debesis uz zemes (bet daudz cilvē ku, gandrī z uz galvas sē ž , ja ar viņ a pakaiš iem sē dē ja uz oļ iem bez maksas). Un par naudu cenas pludmalē ir sekojoš as: Divi sauļ oš anā s krē sli ar lietussargu un mī ksto gultas veļ u 20 eiro visu dienu, negā zē ts ū dens 0.250 ml 1.5 eiro (lai gan visur 0.60 - 0).
80 eiro par puslitru) Pirms sasniegt pludmales morē nu ir pā ris privā tas pludmales, tā , kura ir tuvā k, kā to sauc, neatceros (to ieskauj bambusa ž ogs un drī zumā nā ks David Guetta) tur ir tā ds pats divu sauļ oš anā s krē slu komplekts ar lietussargu 22 eiro, bet ļ oti nož ē lojami un cienī jami, tur ir ļ oti augsta lī meņ a cilvē ki (pie viesnī cas bija milzī gs daudzums Maserati, Lamborghini un Ferrari) ietilpī bas kā Mogrenā . Ē dienkarte pludmalē s ir ļ oti daudzveidī ga, var uzkost un ē st daudz. Par villu varu teikt, ka numuriņ i ir labi, tī ri, plaš i. Nav bū tisks fakts maza virtuve (ir plī ts un izlietne, bet kā pē c? Lai gatavotu vajag tvaika nosū cē ju, pannas un katliņ us un tas nekas. Labā k bū tu likt mikroviļ ņ u krā sni un tē jkannu.
Ir 2 mazi un lieli turki, kuros uzsildī jā m ū deni kafijai un tē jai) Tī rā m katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu, bet veļ u mainot nemanī ju. Galvenais, lai gultas tiek saklā tas katru dienu.

Wi-Fi visur ir divi piekļ uves punkti, bet kaut kā du iemeslu dē ļ peldoš s (ti, nē ) saglabā ts mobilajos sakaros, teikts Skype. Starp citu, Wi-Fi ir pieejams gandrī z katrā pludmalē , kur atrodas kafejnī ca vai restorā ns. Duš a istabā nav hermē tiska 3 cilvē ki nopirka un ir peļ ķ e. Piltuve duš ā saplī susi, lī st daž ā dos virzienos (varbū t kā dam uzkrita un avarē ja) un tā tad viss lieliski, brokastis labas, laukums pietiekami mazs, lai varē tu fotografē t.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu