Poseidon Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.310
№15 viesnīcas reitingā Budva
8.9 Numurs
9.0 apkalpošana
9.2 Tīrība
7.9 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca Poseidon ir jauka viesnīca, kas atrodas kalna pakājē, tieši Jaz pludmalē, kas tiek uzskatīta par tīrāko un skaistāko Melnkalnes piekrastē. Piemērots relaksējošām brīvdienām. Viesnīca atrodas 4,5 km no Budvas centra - vecpilsētas, 13 km no Tivatas pilsētas, 14 km no Kotoras. Būvniecības gads: 2007, pēdējā renovācija 2015. gadā.Vairāk →
аватар denizzium
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man bija ļ oti pozitī va pieredze ar š o viesnī cu. Jauna tī ra sakopta istaba. Pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Garš ī gs ē diens restorā nā . Jauni sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Nav uzmā cī gu masā ž as pā rdevē ju. … Tomēr ▾ Man bija ļ oti pozitī va pieredze ar š o viesnī cu. Jauna tī ra sakopta istaba. Pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Garš ī gs ē diens restorā nā . Jauni sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Nav uzmā cī gu masā ž as pā rdevē ju.
No negatī vajiem punktiem var minē t nedaudz vienmuļ u rī ta ē dienkarti. Vienā no ē kā m pirmajā un otrajā stā vā skats uz jū ru aizsedz otru ē ku.
Номер Вид из нашего номера Фасад главного корпуса Шезлонг на пляже
аватар k0933794411
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Viesnī ca ir ļ oti skaista! VISAS ISTABAS AR SKATU JŪ RU! Viss iekš ā ir ideā ls! 2. Personā ls ir maksimā li atsaucī gs. 3. Viesnī cas restorā ns ir nenormā li garš ī gs. Mē s bijā m karantī nas sezonā un paņ ē mā m tikai brokastis, ko nož ē lojā m. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca ir ļ oti skaista! VISAS ISTABAS AR SKATU JŪ RU! Viss iekš ā ir ideā ls!
2. Personā ls ir maksimā li atsaucī gs.
3. Viesnī cas restorā ns ir nenormā li garš ī gs. Mē s bijā m karantī nas sezonā un paņ ē mā m tikai brokastis, ko nož ē lojā m. Lai nu kā , mē s biež i vakariņ ojā m paš ā restorā nā , jo š efpavā ri ir lieliski. Porcijas ir milzī gas! Piezī me: var palū gt pusporciju ; )
4. Pludmale ir iekļ auta numura cenā , kas ir svarī gi! Kopš uzzinā jā m, ka draugi, kas dzī voja dā rgā kā s viesnī cā s, par pludmali maksā ja 5 € dienā )
5. Skats un jū ra! Vienkā rš i neticams skaistums!
Vispā r, liels paldies par pā rē jo! Tas bija lieliski!
Завтрак Вид с балкона
аватар kara-80
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijis 3 reizes, tikai labas emocijas. Jū s varat pasū tī t vietnē pats (pievē rsiet uzmanī bu dienu skaitam un zemajā m sezonā m - ir iespē jamas atlaides lī dz 20%) Viņ i apmetā s tikai jaunbū vē s, skats uz jū ru ir krā š ņ s. … Tomēr ▾ Bijis 3 reizes, tikai labas emocijas.
Jū s varat pasū tī t vietnē pats (pievē rsiet uzmanī bu dienu skaitam un zemajā m sezonā m - ir iespē jamas atlaides lī dz 20%)
Viņ i apmetā s tikai jaunbū vē s, skats uz jū ru ir krā š ņ s. Numuri ir lieliski. Viss vienmē r strā dā jis, tī rī ts utt. Mē beles ir jaunas.
Ē diens ir bufete, izvē le pieticī ga, bet garš ī ga (š ī jums nav Orka Lotus Beach Marmarisā ((Alkohols tika pirkts lielveikalā.1, 5 km no viesnī cas (cenas lieliskas))
Pludmales ir ļ oti tī ras, jaunie itā ļ u sauļ oš anā s krē sli ir ļ oti ē rti. Internets beidzā s gandrī z lī dz ū denim.
Bet, ja nevē laties traci un bē rnu raudas, ejiet pa kreisi ....prom no bā ra, nū distu pludmales...ne tik mazi oļ i un ne tik perfekti tī ri, bet brī vī ba no tekstila un klusuma))
Uz Budvu ar taksi 7-8 eiro, autobuss kā.1, 5 eiro. Tirgū jau ir nakts kustī ba, suvenī ri un prosciutto)) Budva atgā dina Jaltu
Un paņ em maš ī nu – ir kur braukt.
аватар Olerg
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Cerī bas neattaisnojā s. Pirmo stā vu istabas ir briesmī gas, turklā t smaka un troksnis no "ē damistabas" viens plus WiFi no tā s ieguva pusi istabas. Viņ i gatavo labi, it ī paš i Chevapchichi, bet pusdienas labā k neņ emt. Tikai viesnī ca ir tī ra, viss pā rē jais atstā j daudz ko vē lē ties. … Tomēr ▾ Cerī bas neattaisnojā s. Pirmo stā vu istabas ir briesmī gas, turklā t smaka un troksnis no "ē damistabas" viens plus WiFi no tā s ieguva pusi istabas. Viņ i gatavo labi, it ī paš i Chevapchichi, bet pusdienas labā k neņ emt. Tikai viesnī ca ir tī ra, viss pā rē jais atstā j daudz ko vē lē ties. Melnkalnieš i parasti ir ļ oti slinki, netī ri un pieklā jī gi tikai tad, kad maksā jat, bet viesnī cas personā ls (izņ emot reģ istratū ru) vienmē r ir pieklā jī gs un veikls. Viesnī cā nav animā cijas, bet nez kā pē c milzī gs skaits č ī kstoš u pirmsskolas vecuma bē rnu. Vienī gais pozitī vais iespaids ir par Viesnī cas pludmali, ž ē l, ka vienkā rš i ļ auj atnā kuš ajiem nepiederoš ajiem apgulties tī rī bā (personā ls pludmalē strā dā labi). pā rē jā Yaz pludmale ir vienkā rš i nomē tā ta ar izsmē ķ iem (kas sā kumā mū s ļ oti pā rsteidza, lī dz devā mies ekskursijā s).
Tivatas lidosta ir sabojā jusi iespaidu par valsti kopumā , kurā tas ir vienkā rš i elpu aizraujoš i niķ ī gs personā ls.
Номер Веранда перед номером Ресторан Пляж
аватар alpha.bravo
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i mū s uzreiz ievietoja, lai gan bija tikai 7:00, un pē c neliela spiediena viņ i piekrita brokastī s tajā dienā (pē dē jā dienā mē s atstā jam viesnī cu 5:00 un mums nav laika ieturē t brokastis). Istaba ļ oti laba, viss jauns, kvalitatī vs, moderns dizains, LG 42 TV. … Tomēr ▾ Viņ i mū s uzreiz ievietoja, lai gan bija tikai 7:00, un pē c neliela spiediena viņ i piekrita brokastī s tajā dienā (pē dē jā dienā mē s atstā jam viesnī cu 5:00 un mums nav laika ieturē t brokastis). Istaba ļ oti laba, viss jauns, kvalitatī vs, moderns dizains, LG 42 TV. Palags sniegbalts, matracis izcils. No balkona pat var redzē t gabaliņ u pludmales, lai gan rezervē jā m istabiņ a "bez skata". Precī zā k mums ir studija, ar flī zē m un virtuves piederumiem "Uz balkona ir pī ti krē sli un moderns galds ar regulē jamā m kā jā m, ā tri likvidē ju pretreakciju. Santehnika gandrī z jauna, tikai iesprū dis izlietnes spraudnis. Duš u no poda atdala caurspī dī gs stikls, ir fē ns. Tī rī š ana katru dienu. Mī nusi: nav ā ķ u ž ā vē š anai, š ampū ns nedod, dvieļ u turē tā js 2 augstumā metri (lai netraucē atvē rt nelielas vannas istabas durvis. Bija jā lec augš ā , lai dabū tu tī ru dvieli. Un apkopē jas ir ļ oti jaunas meitenes, par mums garā kas, kā viņ as mē tā jā s ar dvieļ iem, nav skaidrs. darbinieku skaits ir pā rsteidzoš s, maijā ir daudzkā rt vairā k nekā viesu. Grī da istabā ir ļ oti auksta, bet karstā vasarā tas drī zā k bū s pluss. Nav elektriskā s tē jkannas. Balkona margas, kā arī margas kā pnes no marmora (vai lī dzī ga akmens). Viesnī ca celta nogā zē , daļ a telpas bija izgrauzta pie klints, tā pē c ē kas ir daudzlī meņ u. Mums aizmugurē jā ē kā ir otrais stā vs, bet attiecī bā pret reģ istratū ru tas jau ir ceturtais. Virs mums ir vē l trī s stā vi, ir lifts, bet tā zemā kā pozī cija ir starp mū su ē kas 1. un 2. stā vu, tā pē c mums no tā nebija nekā das jē gas. Man bija jā iet uz reģ istratū ru pa 66 pakā pieniem, tad vē l 3 uz augš u uz restorā nu un 15 uz leju uz pludmali. Vispā r kā pņ u ir daudz un visas ir masī vas, akmeņ ainas un kaut kā dā leņ ķ ī izvietotas, atsaucoties uz nā kamā s ē kas atraš anā s vietu, man ļ oti atgā dinā ja Cū kkā rpu. Netā lu atrodas vē l viena ē ka, tajā ir 2 mazā kas viesnī cas Palma un Soba. Bet š ī nav tā Palma, kas atrodas Budvā , svarī gi ir nekļ ū dī ties rezervē jot. Jā , un viņ u klase ir nepā rprotami zemā ka par Poseidonu, lai gan formā li tā s paš as 3 zvaigznes.
Ē diens viesnī cā ir pieticī gā ks par turku, bet viss ir. Brokastī s daž ā du veidu olas, desiņ as, bekons, mannas un auzu pā rslu putras, fetas siers, 2 veidu cietie sieri, 3 veidu desa un š ķ iņ ķ is, salā ti, dā rzeņ i, musli, dzē rieni. Sulu atš ķ aida, no saldumiem tikai cepumus ar ievā rī jumu. Kafijas automā ts un vairā ku veidu tē jas. Vakarā.2 zupas, vienmē r ir liellopu gaļ a, cū kgaļ a un vista, dā rzeņ i, zivis. Viss ir diezgan garš ī gs, izņ emot zupas. Pilnī gs svaigu augļ u trū kums, dzē rieni vakarā par naudu. Ē dienus var iegā dā ties papildus, vakariņ as vai brokastis maksā.10 eiro no cilvē ka.
Jū s nokā pjat no restorā na uz pludmali, un tur ir viesnī cas sauļ oš anā s krē sli, apmē ram 90 pā ri sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem, maijā -jū nijā viesiem bija bez maksas, par jū liju nezinu. Sauļ oš anā s krē sli ir ļ oti labi, ar papildu stieni, lai aizsegtu galvu no saules. Ieklā ti plastmasas dzeltenie celiņ i, var staigā t basā m kā jā m un nebaidī ties apdedzinā t kā jas uz karstiem akmeņ iem.
Pretī viesnī cai atrodas mini tirgus telts, tur ir viss no augļ iem lī dz vī nam. Ļ oti garš ī ga maize, un sarkanā Vranach ir ļ oti laba (un lē ta). Un ja aiziet lī dz galvenajam ceļ am, tad aiz Lukoil benzī ntanka ir hipermā rkets, izvē le lielā ka un cenas par 20% zemā kas, litra pudele vī na 2-80.
Labā kā no ekskursijā m ir Boka Kotorska lī cis uz pusi dienas, tieš ā m ļ oti skaistas vietas. Kopumā - lieliska viesnī ca relaksē još ai atpū tai, piemē ram, pensionā riem vai mā miņ ā m ar bē rniem.
Отель и бесплатные отельные лежаки
аватар shelest137
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kā ds precē ts pā ris atpū tā s 50. Gribē jā s mierī gi atpū sties bez satraukuma un tajā paš ā laikā bū t pastaigas attā lumā no pilsē tas. Viesnī ca atrodas TIEŠ I pludmalē un 3.5 km attā lumā no Budvas. … Tomēr ▾ Kā ds precē ts pā ris atpū tā s 50. Gribē jā s mierī gi atpū sties bez satraukuma un tajā paš ā laikā bū t pastaigas attā lumā no pilsē tas. Viesnī ca atrodas TIEŠ I pludmalē un 3.5 km attā lumā no Budvas. Viegli nokļ uvā m ar taksi 5 EURO. Maš ī nu izsauc viesnī cā un vienmē r ir kas grib pā rstā dī t. . . tad brauciens vispā r 2.5EIRO. Taksometrs atpakaļ . Ja esi gatavs budž etā lī dz 50 - 70 EURO par taksometru, jums ir iespē ja ā tri un ē rti sajaukt. Viesnī ca uzcelta nogā zē un gandrī z no visā m istabā m paveras burvī gs skats uz jū ru. Daudz zaļ umu. Personā ls brī niš ķ ī gs bez problē mā m ar komunikā ciju. Ē diens kā mā jā s. Mē s maksā jā m par brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m ē dā m restorā nā . Vidē jais č eks ar alu un labu ē dienu sasniedza 15Eiro diviem, dā rgā kais variants bija: dorado + piedeva 2gab. lieli salā ti diviem, pudele vī na + ū dens un vē l kaut kas))))) Neatceros 42EURO + 3 par tē ju = 45 EIRO.
Gan jau var ē st hamburgerus par 3 EIRO vai zupu par 2 EIRO. Pā rtika katrai kabatai. Jā , 15min ar kā jā m tuvumā ir liels markados. un ja tu tur nopē rc ē dienu un pats taisi istabā (viss tam ir), tad vispā r bū s pieejams. Pludmale neaprakstī š u, teikš u vienu 5 ar lielu treknu +.
Istaba ir svaiga, normā li iztī rī ta un pietiekami liela.
No mī nusiem: televizors ir pā rā k liels, 1 metru garš )))), vannas istabā nav atslē gu, lai pakā rtu dvieli)))), seifs nav pieskrū vē ts - viņ i nē sā ja naudu lī dzi)))
Esam adekvā ti tū risti un nemeklē jam putekļ us zem gultas un nedusmojamies, kad krabji mums nesmaida !! !
Ja esi viens no tiem, viss bū s kā rtī bā !
Jaunlaulā tajiem vispā r pasaka.................aizmigt un pamosties no jū ras š alkoņ a. Ieslē dz iztē li un izbaudi atvaļ inā jumu. Laiks bija lielisks..... paņ ē ma lietussargus, bet neatvē ra. No rī ta brokastī s reizē m bija svaigs. Ū dens laikam no 24-25. Kad draugi mums jautā ja, vai sniga? Atbilde, protams, ir -----PAIET!!! ! ))))))
Es nā kš u vē l par 200%.
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca atrodas jaukā un tī rā Jaz lī č a (JAZ) krastā , un tas ir ļ oti liels viesnī cas pluss. Jā , viņ š pats principā nav pietiekami slikts - teritorija jauka, kopta, personā ls draudzī gs, kontingents mierī gs - ģ imenes ar bē rniem, pusmū ž a pā ri un veci cilvē ki. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atrodas jaukā un tī rā Jaz lī č a (JAZ) krastā , un tas ir ļ oti liels viesnī cas pluss. Jā , viņ š pats principā nav pietiekami slikts - teritorija jauka, kopta, personā ls draudzī gs, kontingents mierī gs - ģ imenes ar bē rniem, pusmū ž a pā ri un veci cilvē ki. Tiesa, ir pareizi staigā t pa kā pnē m uz augš ē jiem stā viem, tā pē c paturiet to prā tā .
Š ī viesnī ca piedā vā BB, HB un FB bufetes tipa maltī tes.
Poseidonas numuri ir diezgan tī ri, ē rti, ar masī vā m mē belē m. Protams, ja vē laties, ir par ko sū dzē ties. Pieejams - kondicionieris, seifs, TV ar kabeļ televī zijas kanā liem, arī krievvalodī go, katrā numurā ir pludmales lietussargs (nav pludmales dvieļ u). Fē ns un gludeklis ir pieejami reģ istratū rā pē c pieprasī juma. No visiem numuriem paveras lielisks skats uz jū ru un lī ci, kas arī ir neapš aubā ms pluss.
No viesnī cas viegli nokļ ū t Budvā ar taksi, tikai 5 eiro, tā tad, ja č etru cilvē ku kompā nija, tad izdodas labi. Jū s varat pasū tī t tieš i reģ istratū rā , nekavē joties zvaniet cenu. Jā brauc uz Budvu, lai apbrī notu vecpilsē tu, un, protams, ja vajag ballī tes, diskotē kas utt.
Š eit ir viena no labā kajā m Budvas Rivjē ras pludmalē m. Tas ir diezgan labi aprī kots, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir daž ā di, katrai gaumei, ir kafejnī cas un bā ri. Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu izmaksas ir 3 eiro par vienī bu, bet daudzi sauļ ojas tieš i tā pat uz tī riem oļ iem, kas pā rklā ti ar dvieli. Ū dens tur ir izcili caurspī dī gs, pats lī cis ir visskaistā kais un pat aizsargā ts no vē ja, tā pē c pludmales prieks ir garantē ts.
Varbū t kā du interesē s, ka š ajā lī cī kreisajā pusē , ja paskatā s uz jū ru, aiz klints atrodas viena no Melnkalnes nū distu pludmalē m. Š ī biznesa cienī tā ji saprot, par ko ir runa, bet gribu brī dinā t tos, kas ir tikai ziņ kā rī gi un meklē piedzī vojumus - vientuļ ā m meitenē m labā k tur nejaukties. Fakts ir tā ds, ka vienai no mū su kompā nijas meitenē m, kura nolē ma saplū st ar dabu un pilnī bā atpū sties gandrī z tukš ā pludmalē , tur notika incidents, no kura viņ a ilgu laiku nevarē ja atgū ties. Izrā dā s, ka viss ir vienkā rš i - pā rē jā fani "ko mamma dzemdē ja", to visu uztver kā dzī ves normu, bet vietē jie puiš i domā savā dā k - sevi parā dī t atnā ca skaista meitene, kas nozī mē , ka jā demonstrē arī viss. Paldies Dievam, viss beidzā s labi, bet meitene pā rcieta lielas bailes, ī paš i ņ emot vē rā , ka pludmale ir diezgan pamesta. Lū dzam ņ emt vē rā , ka š ī s pludmales tuvums nekā di netraucē s pā rē jo mieru, visticamā k, lielā kā daļ a tā s klā tbū tni pat nepamanī s.
Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem, pā riem, veciem cilvē kiem un visiem, kam patī k atpū sties skaistā s, mierī gā s vietā s.
Вид с балкона Отель Территория Территория Территория Территория Территория
аватар visionist
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū su naudas vē rts. Atrodas 5 km no Budvas, ceļ š malā , kopumā diezgan klusa un mā jī ga vieta. Ē diens bija vairā k vai mazā k, ņ ē mā m puspansiju, pusdienas diviem iznā ca kaut kur ap 15 eiro. Istabas izcilas, diezgan lielas, ikdienas uzkopš ana. … Tomēr ▾ Jū su naudas vē rts. Atrodas 5 km no Budvas, ceļ š malā , kopumā diezgan klusa un mā jī ga vieta. Ē diens bija vairā k vai mazā k, ņ ē mā m puspansiju, pusdienas diviem iznā ca kaut kur ap 15 eiro. Istabas izcilas, diezgan lielas, ikdienas uzkopš ana. Pludmale ir liela oļ u, jū ra ir diezgan tī ra. Bē rniem praktiski nekā nav. Vieta piemē rota relaksē još ai atpū tai, apkā rt praktiski nekā nav.
Pā ris reizes noī rē jā m automaš ī nu ar bā zes ī paš nieka starpniecī bu, tā pē c labā k to ī rē t atseviš ķ i un iepriekš rezervē t caur internetu - tas iznā ks lē tā k un labā k.
вид с балкона номера в 15 минутах ходьбы от отеля по дороге на Ловчен вид на пляж с горы пляж возле отеля


iemiesojums kristinafogel50
Labdien. Pastāsti man, vai šī ir laba viesnīca?Vai ir daudz numuru ar skatu uz jūru? Kā es varu sazināties ar viesnīcu? Vai īpašnieks ir runīgs? Vai ir iespējams brokastis + vakariņas aizstāt ar brokastīm + pusdienām?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums poseidon-jaz
‹ Viesnīca Poseidon Hotel 3*
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Hotel Poseidon – симпатичный отель, расположенный у подножия холма, прямо на пляже Яз, который считается самым чистым и красивым на черногорском побережье. Подходит для спокойного отдыха. Отель находится в 4.5 км от центра Будвы - Старого города, в 13 км от города Тиват, в 14 км от Котора. Год строительства: 2007, последний ремонт в 2015.

Atrašanās vieta Аэропорт в Подгорице находится в 66 км от отеля, а расстояние до аэропорта Чилипи в Дубровнике составляет 63 км.
Pludmales apraksts В 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель располагает двух-, трех-, четырех-, пятиместными номерами. Апартаменты с двумя спальнями: с двумя спальными местами в каждой или два спальных места в одной комнате и три в другой.

Istabās

Кондиционер, терраса, сейф, спутниковое LCD TV, холодильник, мини-кухня (в большинстве номеров и апартаментов).

Adrese Villa Poseidon, Beach Jaz, 85310 Budva Montenegro
Tālruņi: +382 (0)33 463-134
Tīmekļa vietne: Poseidon Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).