Natalia Villa 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.410
№56 viesnīcas reitingā Budva
5.7 Numurs
6.0 apkalpošana
6.3 Tīrība
0.2 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Villa atrodas Budvā, iepretim populārajam restorānam Zlatibor, 650 metru attālumā no vecpilsētas un 350 metru attālumā no jūras krasta. Dažu metru attālumā no viesnīcas atrodas daudzi restorāni un bāri. Viesnīca ir piemērota gan individuāliem braucieniem, gan atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilsē tas tipa viesnī ca, teritorijas praktiski nav, jā iet uz pludmali. Viesnī cā it kā viss ir iekš ā , bet tā ir diezgan veca. Internets ir labs. Man liekas, ka ar ē dienreizē m nevajadzē tu ņ emt ekskursiju, jo ē dienreizes š ajā viesnī cā nenotiek, bet vajag kaut kur aizbraukt, kas nav ī paš i ē rti. … Tomēr ▾ Pilsē tas tipa viesnī ca, teritorijas praktiski nav, jā iet uz pludmali. Viesnī cā it kā viss ir iekš ā , bet tā ir diezgan veca. Internets ir labs. Man liekas, ka ar ē dienreizē m nevajadzē tu ņ emt ekskursiju, jo ē dienreizes š ajā viesnī cā nenotiek, bet vajag kaut kur aizbraukt, kas nav ī paš i ē rti.
аватар schastyeee
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pavisam nesen bijā m Budvā , Natā lijas villa mā jī ga, lē ta, bez liekš ķ ī bā m, bet kopumā viss kā rtī bā . Istabas ir mazas, bet divi cilvē ki divvietī gā var ē rti atpū sties. Saimniece Jeļ ena ir draudzī ga, sabiedriska sieviete, visu izstā stī s un parā dī s. … Tomēr ▾ Pavisam nesen bijā m Budvā , Natā lijas villa mā jī ga, lē ta, bez liekš ķ ī bā m, bet kopumā viss kā rtī bā . Istabas ir mazas, bet divi cilvē ki divvietī gā var ē rti atpū sties. Saimniece Jeļ ena ir draudzī ga, sabiedriska sieviete, visu izstā stī s un parā dī s. Ja ne viņ a, mē s bū tu apmulsuš i un notruli) Mē s redzē jā m tū ristus, kuri ierodas atpū sties š ajā villā vairā kus gadus pē c kā rtas. Tā tad jū s varat ņ emt)
аватар MarinEda
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesu nams Natalie. Atbraucā m sagaidī ts ar saimnieci, stā stī ja, kur kā di veikali, kā das pludmales labā k apmeklē t, kur paē st. Un pats galvenais, palū dziet viņ ai gardu proš uto, kur to pā rdod blakus villai, nevis sā rņ us, ko pā rdod tirgū . … Tomēr ▾ Viesu nams Natalie. Atbraucā m sagaidī ts ar saimnieci, stā stī ja, kur kā di veikali, kā das pludmales labā k apmeklē t, kur paē st. Un pats galvenais, palū dziet viņ ai gardu proš uto, kur to pā rdod blakus villai, nevis sā rņ us, ko pā rdod tirgū . 10 dienas labi atpū tā mies, istabiņ as tī ras, mazas, bez volā niem, bet tas nav Splendid in Becici) izgā jā m cauri tuneli. Katru rī tu, ejot lejā , dzirdē jā m Labrī t, kā pavadī si savu dienu? Un atgriež oties vienmē r interesē jā mies, kā mē s atpū tā mies, vai jū ra ir silta? Jauki. Nemitī gi cilvē ki jautā , kur pie viņ iem doties, skaidro saimniece. Kad pē c vē trainas nakts nolē mā m nedaudz pagulē t, pieklauvē ja pie mums, mē s to neatvē rā m, pē c tam paš i iznesā m miskasti. Tagad es saprotu atsauksmes, kas raksta, ka nevar izvest atkritumus, mē s paš i guļ am, un tad kā ds ir vainī gs, mū su realitā te. Noteikti aizejiet uz Kuzina restorā nu, tur ir tā das porcijas, ko ņ ē mā m lī dzi nā kamajā dienā . Uz interneta rē ķ ina vakarā noteikti ir slikti, visi apsē ž as, bet no rī ta pie kafijas tases pat nav slikti. Uz gultasveļ as rē ķ ina paņ ē mā m lī dzi un kā das muļ ķ ī bas lai raksta, istabā viss salikts, dvielis, gan liels, gan mazs, tiek mainī ts uz 3 dienā m.
Bet jū ra š ajā s dienā s bija tikai siltā kā .
Rezultā tā : viņ i raksta š ķ ebinoš as lietas, jo paš i tā uzvedas. Bet mums vienkā rš i nav laika uzrakstī t parastu pā rskatu.
Ļ ena, labi un pozitī vi tū risti jums! Labi jū su mā jā m. Draugi jau paņ ē muš i biļ etes, gaidiet no mums resnumu.
Ar cieņ u Marinu un Andreju
Наш номер
аватар mavlik2007
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Draugs nopirka ekskursiju no Lyubosvit, un es nolē mu lidot ar viņ u pē dē jā brī dī , protams, es izvē lē jos to paš u dzī vesvietu, ko viņ a. Pē c atsauksmju izlasī š anas cilvē ki rakstī ja, ka tas ir tī rs. Protams, es negaidī ju neko pā rā k ē rtu, jo cena par nakti nav augstā kā . … Tomēr ▾ Draugs nopirka ekskursiju no Lyubosvit, un es nolē mu lidot ar viņ u pē dē jā brī dī , protams, es izvē lē jos to paš u dzī vesvietu, ko viņ a. Pē c atsauksmju izlasī š anas cilvē ki rakstī ja, ka tas ir tī rs. Protams, es negaidī ju neko pā rā k ē rtu, jo cena par nakti nav augstā kā . Atbrauca un tikko abaldela. Pirmkā rt, saimniece Jeļ ena ir ā rprā tī gi nepatī kama un absolū ti nav tā da saimniece, kas var palī dzē t ar jebko. Nedraudzī ga un pat rupja draudzene palī dzē ja iecelt bagā ž u istabā - viņ a vienkā rš i aizvē ra durvis viņ a sejas priekš ā , atbildē ja uz jebkuru jautā jumu caur zobiem. Otrkā rt, par nekā du tī rī bu nevar bū t ne runas. Jā , tur karā jā s info, ka tī rī s katru dienu, bet pat mani atkritumi trī s dienas palika nesavā kti (lai gan izteicu piezī mi), lī dz beigā s pats izmetu. Dvieļ i netiek mainī ti, pat nometot uz grī das, tas tur turpinā s krist. Nav tualetes papī ra – ej paprasi savu. Pati istaba vizuā li drausmī ga, bet pats sliktā kais ir matracis. Paņ ē mu istabiņ u 1 ar divguļ amo gultu. Tikai patiesī bā tā s ir divas atseviš ķ as padomju gultas, kurā m abi matrač i ir tā sabrukuš i, ka uz tiem var aizmigt tikai tad, kad esi ā rkā rtī gi noguris, un no rī ta mugura vienkā rš i raudā s. Atraš anā s vieta ir tā lu no jū ras. Patiesī bā pat par cenu, jau uz vietas noskaidrojot, var ī rē t daudz labā kus dzī vokļ us vecpilsē tā par 40 eiro no cilvē ka, un š ie maksā.30 eiro. . Ja zinā tu, es nekad uz turieni nebū tu devies. manā dzī vē . Vispā r kategoriski neiesaku izmantot š ī s Villas pakalpojumus un attiecī gi operatora tū ri, kas tur pā rdod, jo, lai arī š ī s nav 4-5 zvaigznes, tas nenozī mē , ka jā dzī vo tik netī rā s kazarmā s.
аватар mixture
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izveidojā s spontā ns atvaļ inā jums, un mē s nolē mā m dot priekš roku Melnkalnei. Galvenie kritē riji bija vieta un cena. Atraš anā s vieta: Budva ir diezgan aktī va pilsē ta, no lidostas brauc apmē ram 20 minū tes Villa neatrodas pirmajā lī nijā (bet Melnkalnē tā ir norma villā m), lī dz jū ra. … Tomēr ▾ Izveidojā s spontā ns atvaļ inā jums, un mē s nolē mā m dot priekš roku Melnkalnei. Galvenie kritē riji bija vieta un cena.
Atraš anā s vieta: Budva ir diezgan aktī va pilsē ta, no lidostas brauc apmē ram 20 minū tes Villa neatrodas pirmajā lī nijā (bet Melnkalnē tā ir norma villā m), lī dz jū ra. krastmala ir izraibinā ta ar trokš ņ ainā m diskotē kā m un naktsklubiem.
Pludmales izvē le katrai gaumei - no lieliem oļ iem lī dz smiltī m)))
Pretī villai atrodas restorā ns "Zlatibor" ar krā sainiem viesmī ļ iem un gardiem ē dieniem.
Istabas: jā , tā s nav lielas (par 3 * tas ir diezgan gaidī ts), bet mē s negā jā m tur sē dē t istabā s)))
Apkopojot iepriekš minē to, mē s varam teikt, ka š ī ir lieliska iespē ja ekonomiskai atpū tai neticami skaistā valstī . Cenas kvalitā tes sakritī bas.
аватар seamiracle1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū š oties jū nija sā kumā (otro reizi Melnkalnē ), sapratu, ka š is ir labā kais laiks! Jū ra jau silta, cilvē ku maz, karstuma nav. Skaistums! Kā rtī bā : Atraš anā s vieta 3. lī nijā . Lī dz jū rai lē nā m, 7 minū tes pa ielu gar villā m, tad vajag š ķ ē rsot ceļ u un atrasties skaistā parkā , kur no rī ta burvī gi dzied putni! Parks ir patieš ā m brī niš ķ ī gs, un pastaiga pa to uz pludmali (pludmale atrodas tieš i aiz parka) ir prieks. … Tomēr ▾ Atpū š oties jū nija sā kumā (otro reizi Melnkalnē ), sapratu, ka š is ir labā kais laiks! Jū ra jau silta, cilvē ku maz, karstuma nav. Skaistums!
Kā rtī bā :
Atraš anā s vieta 3. lī nijā . Lī dz jū rai lē nā m, 7 minū tes pa ielu gar villā m, tad vajag š ķ ē rsot ceļ u un atrasties skaistā parkā , kur no rī ta burvī gi dzied putni! Parks ir patieš ā m brī niš ķ ī gs, un pastaiga pa to uz pludmali (pludmale atrodas tieš i aiz parka) ir prieks.
Atnā kot uz pludmali, jū s atrodaties garā pludmaļ u joslā , kas ved uz vecpilsē tu, kas joprojā m atrodas 4 minū š u attā lumā (un Budvas centrs ir savienots ar vecpilsē tu). Noteikti jā apmeklē cietoksnis (par maksu, manuprā t, 2.5 eiro). Skati no turienes ir brī niš ķ ī gi! Un Mogrenas pludmale ir mana mī lestī ba! Tur ū dens vienmē r ir siltā ks (tas ir kā mazs pakaviņ š ) nekā visā atklā tajā pludmaļ u rindā .
PAR VIESNĪ CU.
Elena, saimniece, tieš ā m nav draudzī ga. Pozitī vā puse: istaba ir tī ra, bet ne ideā la, manā ms, ka saimniecei ir grū ti uzturē t tī rī bu (viņ ai ir pusaudzis dē ls un mazs bē rns). Ir tē jkanna, ledusskapis un televizors ar krievu kanā lu. Viss ir kā rtī bā .
No mī nusiem: matracis ir ciets un neē rts, un nav gultas piederumu (to sauc par palagu). Š is ir sintē tikas gabals spolē s. Paņ em savu. Spilvens bija ē rts. Divvietī gs numurs ir mazs. Balkons labs - tajā ir ž ā vē tā js, galds un 2 krē sli. Vannas istabā ir maza duš a ar aizkaru, kas vienmē r pielī p vietas trū kuma dē ļ . Viss jauns un tī rs. Wi-fi ķ er tikai pirmajā stā vā , grū ti sarunā ties pa Viber vai WhatsApp - nemitī gi bojā jumi. Lapu rakstī š ana un atvē rš ana ir nedaudz vienkā rš ā ka.
Ī sā k sakot un nemeklē t vainas - normā ls, ā rkā rtī gi budž eta variants atpū tai labā vietā un par nelielu naudu.
Un novē lu Elenai mieru iekš ā , tad arī ā rā bū s miers. Es mī lu Melnkalni! Ar mī lestī bu no Kijevas.
аватар OAllYa
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija augustā.10 dienas, atpū tos ar vī ru un draugiem, viņ i bija ar bē rnu 2 gadi. Villa Natalie tika izvē lē ta tā s atraš anā s vietas dē ļ un kā neliela ģ imenes viesnī ca. Villa maza, istabas normā las nakš ņ oš anai, protams nav lielas, bet ir viss nepiecieš amais atpū tai! Duš a, tualete, kondicionieris, TV krievu valodā , nepiecieš amie trauki. … Tomēr ▾ Bija augustā.10 dienas, atpū tos ar vī ru un draugiem, viņ i bija ar bē rnu 2 gadi. Villa Natalie tika izvē lē ta tā s atraš anā s vietas dē ļ un kā neliela ģ imenes viesnī ca. Villa maza, istabas normā las nakš ņ oš anai, protams nav lielas, bet ir viss nepiecieš amais atpū tai! Duš a, tualete, kondicionieris, TV krievu valodā , nepiecieš amie trauki. Gulta tī ra bez traipiem, granulu nav kā rakstī ts augstā k, viss adekvā ti pasniegts, dvieļ i tī ri balti. Vispā r, protams, mani š okē komentā ri, kā pē c cilvē ki raksta tik nejaukas lietas, ja paš i uzvedas sliktā k par cū kā m. Godī gi sakot, mū su cilvē ku ž ē l, saimniece varbū t nav tā draudzī gā kā , bet vienmē r atbildē ja, konsultē ja un sazinā jā s. Tikai tagad ir skaidrs, kā pē c kā dam tas varē tu nepatikt. Kamē r mē s atpū tā mies, cilvē ki tur vā rī ja garneles elektriskajā tē jkannā , kamē r mū s izmeta š o tē jkannu, lai gan Jeļ ena visiem stā stī ja, ka pē rkot tirgū tiek ceptas garneles un ja vē laties sē dē t istabā , tad lū dzu ņ emiet tā s tur. un sē dē t, ē st, dzert. Starp citu, turklā t, ja vajag kaut kā dus traukus, dod! Un naž i un korķ viļ ķ i ar vī na glā zē m, pē c vajadzī bas! Un tai kundzei, kura raksta š ķ ebinoš as lietas “par divguļ amo gultu u. tml. ”, sirdsapziņ as, protams, nekas cits neatliek, kā š o rakstī t, jo viņ a pati veda vī rieš us uz savu istabu, bet viesnī ca ir maza un viss ir ideā li. dzirdams! Un no rī ta, izejot jū rā , izteicā m piezī mi un saimniece lū dza, lai viņ a vairs nebrauc sveš us cilvē kus, tas nav viesnī cas noteikumos. Un jā , liet vī nu pa gultu, grī dā m un dvieļ us izmantot kā lupatas, kā du attieksmi jū s gribē jā t kundze! Un tas ir tikai tas, ko mē s varē tu redzē t, kā cilvē ki var "atpū sties" un pē c tam bū t tik rupji. Vajadzē tu bū t apkaunojoš i!! !
Tā tad atpū ta bija lieliska, jū ra ir lieliska, starp citu, atseviš ķ i atzī mē š u Ploche pludmali, tā ir tikai paradī ze, iesaku visiem! Ē diens garš ī gs, bet gadā s, ka porcijas mazas, jā skatā s, kur vairā k cilvē ku sē ž , Kuzhina labs restorā ns, bet Zlatibor sū c, porcijas vienkā rš i nož ē lojamas. Aizbraucā m uz Havaju salu, tur nekas ī paš s, tikai izbrauciens ar laivu.
Ekskursijā s daudz nebraucā m, jo ​ ​ draugi bija ar bē rnu, un, starp citu, saimniece viņ iem nodroš inā ja arē nu un pat iedeva zā les bē rnam pret temperatū ru naktī . Š ī nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca, nav jautā jumu, bet par tā du naudu ir pat ļ oti izcili, viss ir tī rs, kā rtī gs, bet bez volā niem. Ja esi pieradis pie komforta virs vidē jā , tad izvē lies par atbilstoš u cenu, un neprasi dzī vokli ar dž akuzi par trim kapeikā m!
Jā , no mī nusiem ir internets, Wi Fi, protams, atstā j daudz ko vē lē ties, bet, kā saprotam, tā ir visas piekrastes bē da vasarā lietotā ju skaita dē ļ .
Nā kamgad plā nojam turp doties, Elena, ceram, ka nodroš inā si mums arē nu)), mums ir papildinā š ana.
Alla un Antons
Lai visiem lieliskas brī vdienas!
Вот кстати был наш номер, сфртали как заехали.


iemiesojums lovemysex
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в г. Будва, напротив популярного ресторана «Златибор», в 650 м от Старого города и в 350 метрах от морского берега. Многочисленные рестораны и бары находятся в нескольких метрах от гостиницы. Отель подойдет для индивидуальных поездок и для отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта города Тивата составляет 23 км, а до аэропорта г. Подгорицы – 60 км.
Pludmales apraksts Словенский Пляж расположен в 350 м от гостиницы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Хранение багажа, оборудование для барбекю.

  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports Водные виды спорта на пляже.
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Отель предлагает 9 номеров.

Istabās

Кровать, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды, балкон, кондиционер, спутниковое ТВ, wi-fi, холодильник, чайник, ванная комната с душем, фен, мини-кухня (Studio).

Adrese 75 Babilonja, Будва, Черногория.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.