Mir Villa 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 1.010
2.0 Numurs
1.2 apkalpošana
0.8 Tīrība
0.8 Uzturs
2.2 Infrastruktūra
Dzīvokļi atrodas netālu no Ceranic apartamentiem, klusā Budvas rajonā, netālu no restorāniem, kafejnīcām, veikaliem, blakus restorānam Zlatibor.Vairāk →
аватар Nata6101
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istaba tika iztī rī ta tikai reģ istrē joties un viss, ne reizi nedē ļ ā nav mainī ti dvieļ i un gultas veļ a, trauki ir š ausmī gā stā voklī , visu veco ir pretī gi ē st un gatavot no tā , deklarē tā s tē jkannas vietā - an gludeklis, vecs kauss, fē na vispā r nav. … Tomēr ▾ Istaba tika iztī rī ta tikai reģ istrē joties un viss, ne reizi nedē ļ ā nav mainī ti dvieļ i un gultas veļ a, trauki ir š ausmī gā stā voklī , visu veco ir pretī gi ē st un gatavot no tā , deklarē tā s tē jkannas vietā - an gludeklis, vecs kauss, fē na vispā r nav...gulta ir tik veca, ka ar to ir caurumi, pat nevadī ti...istabā ir tikai viena galvenā spuldze, pā rē jā gaisma spuldzes visas ir izskrū vē tas, arī tumsa uz balkona naktī . Saimnieki baigi alkatī gi, pieteiktā bezmaksas autostā vvieta nemaz nav bezmaksas, saimnieks prasa 5€ par nakti. Š ausmī gi nejauka viesnī ca, iesaku nedaudz pielikt un meklē t labā kus apartamentus, cilvē ki ar š iem saimniekiem un viņ u istabā m atvaļ inā jumu nebojā .
аватар Karoyani46
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Visi meli!! ! Telpas platī ba deklarē ta 20 kv. m. - patiesī bā.12 kv. m. Tī rī š ana tiek veikta slikti un neregulā ri. Trauki veci, kombinē ti, it kā no atkritumu izgā ztuves. Divā m personā m 1 tē jas tase un 1 karote. Tual. papī rs tiek izsniegts tikai pē c uzstā jī bas. … Tomēr ▾ Visi meli!! ! Telpas platī ba deklarē ta 20 kv. m. - patiesī bā.12 kv. m. Tī rī š ana tiek veikta slikti un neregulā ri. Trauki veci, kombinē ti, it kā no atkritumu izgā ztuves. Divā m personā m 1 tē jas tase un 1 karote. Tual. papī rs tiek izsniegts tikai pē c uzstā jī bas. Gultas veļ a uz 12 naktī m tika mainī ta 1 reizi ar skandā lu. Saimnieks uz mū su aicinā jumiem nekā di nereaģ ē ja, saimniece netī ra, dē ls piedzē ries bours! -Zem terases diennakts autostā vvieta, pretī azartspē ļ u bū da (piedzē ries kliedz lī dz 5 no rī ta). un pulksten 8. apkopē ja dauzā s pa durvī m! Uzņ ē mē jkompā nija R-tours nepilda savas saistī bas. un paš valdī bas pludmales bū tī bā nav. Budvas ielas, pludmale - viss ir klā ts ar netī rumiem un atkritumiem. Pludmale nav 300m, bet 1.5km.
аватар Solnyshko03
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca atrodas nevis 300 metrus no jū ras, bet 1-1.5 km. Pludmale, starp citu, ir ļ oti netī ra, tu guli gobos, bet tas ir raksturī gi visai Budvai. Villas saimnieks domā tikai par naudu, ja gribi paņ emt auto, tad stā vvietu nedos, tikai par naudu. 11 dienas dvielis un gultas veļ a tika mainī ta tikai vienu reizi, lai gan bija norā dī ts, ka dvieļ u un gultas veļ as maiņ a notiek katru dienu reizi trijā s dienā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas nevis 300 metrus no jū ras, bet 1-1.5 km. Pludmale, starp citu, ir ļ oti netī ra, tu guli gobos, bet tas ir raksturī gi visai Budvai. Villas saimnieks domā tikai par naudu, ja gribi paņ emt auto, tad stā vvietu nedos, tikai par naudu. 11 dienas dvielis un gultas veļ a tika mainī ta tikai vienu reizi, lai gan bija norā dī ts, ka dvieļ u un gultas veļ as maiņ a notiek katru dienu reizi trijā s dienā s. Atkritumi tika izvesti katru dienu. parasti izvē las citu villu. Istaba patieš ā m ir maza, it ī paš i, ja esat kopā ar bē rnu. Balkons ir bez pā rsega, tā pē c karstums nav izturams, tikai vakarā un agri no rī ta var pasē dē t uz terases.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Апартаменты расположены недалеко от апартаментов Ceranic, в тихом районе Будвы, недалеко от ресторанов, кафе, магазинов, рядом с рестораном Zlatibor.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Тиват 23 км.
Pludmales apraksts До моря 300 до пляжа Словенска Плажа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta
Telpu apraksts

Вилла занимает одно 3-этажное здание и имеет 8 номеров.

Istabās

французская кровать, мини-кухня, душевая кабина.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Budva, Babilonija, br. 36
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.