Harmonia 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.310
№18 viesnīcas reitingā Budva
9.1 Numurs
8.1 apkalpošana
9.3 Tīrība
5.7 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Villa atrodas pie ieejas Budvā no Becici. Blakus lielveikals, auto noma, veikali. Šī ir pilsētas villa bez savas teritorijas un autostāvvietas.Vairāk →
аватар tsand.84
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vojā m studijas istabā , istabiņ a maza, mē beles nav sliktas, ledusskapis, kondicionieris, TV, plī ts un trauki, wi-fi. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Viss kluss, mierī gs un tī rs, neviens netraucē , mū su logi paskatī jā s uz citā m villā m, bet pluss bija tas, ka maš ī nu dū koņ a netraucē ja un uz neliela balkona, kur ir galds un krē sli, bija skujkoku smaka dē ļ augoš s koks. … Tomēr ▾ Dzī vojā m studijas istabā , istabiņ a maza, mē beles nav sliktas, ledusskapis, kondicionieris, TV, plī ts un trauki, wi-fi. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Viss kluss, mierī gs un tī rs, neviens netraucē , mū su logi paskatī jā s uz citā m villā m, bet pluss bija tas, ka maš ī nu dū koņ a netraucē ja un uz neliela balkona, kur ir galds un krē sli, bija skujkoku smaka dē ļ augoš s koks. Tuvu jū rai. Pludmale laba, uzgriež ņ u atslē ga. Bet pie tā var pierast arī bez speciā liem apaviem. Melnkalnē pagaidā m tā saucamā s smilš ainā s pludmales, bet visur ir oļ i, atš ķ irī ba ir tikai izmē ros. Brokastis nepaņ ē mā m. Galu galā viņ i villā negatavo, cilvē ki devā s uz tuvē jo kafejnī cu, kas maksā ja par brokastī m. Pa labi no villas atrodas kafejnī ca, kurā komplekss: zupa, salā ti un gulaš s 4 eiro, lielas porcijas. Mē s paņ ē mā m 2 porcijas trī s un patieš ā m pā rē dā mies. Blakus lielveikali un viss nepiecieš amais. Pastaigas attā lumā no Budvas vecpilsē tas un neesiet pā rā k slinks, lai aizietu lī dz Sveti Stefan - pa ceļ am jū s redzē siet skaistas pludmales un krā š ņ as panorā mas! Vā rdu sakot, iesaku villu un Melnkalne ir ļ oti skaista valsts!
аватар lena.kasyanenko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies. Istabā labas mē beles un santehnika. Ē rta 2-vietī ga, liels skapis, ledusskapis, kondicionieris, TV, tē jkanna, trauki jā . Tī rs un ē rts. Istaba ar balkonu , ar skatu uz jū ru. Tī rī ta katru dienu, ļ oti tī ra. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies. Istabā labas mē beles un santehnika. Ē rta 2-vietī ga, liels skapis, ledusskapis, kondicionieris, TV, tē jkanna, trauki jā . Tī rs un ē rts. Istaba ar balkonu , ar skatu uz jū ru. Tī rī ta katru dienu, ļ oti tī ra. Mani arī patī kami pā rsteidza ikdienas dvieļ u maiņ a un gultu maiņ a 2x nedē ļ ā . Lī dz jū rai ir 3 minū tes ar kā jā m. Pludmale tī ra. Pie viesnī cas ir lielveikals, dā rzeņ u veikals, maiznī ca. Vienī gais negatī vais klusuma cienī tā jiem ir tas, ka viesnī ca atrodas vienā no budvas centrā lajā m ielā m. Visu dienu brauc maš ī nas un cilvē ki brauc uz krastmalu. Bet ja aizver logus un pagriež as gaisa kondicionē tā jā neko nevar dzirdē t.
Вид с балкона. Ванна. Номер. Вход.
аватар norushik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies š ajā villā.2012. gada jū nija beigā s - jū lija sā kumā . Kopumā atmiņ as ir pozitī vas. Villas atraš anā s vieta ir diezgan ē rta, pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , tuvumā ir daudz kafejnī cu, blakus ir arī taksometru un autobusu pietura, nav jā kā pj kalnā , tas aizņ em 15-20 minū tes staigā t lī dz vecpilsē tai. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā villā.2012. gada jū nija beigā s - jū lija sā kumā . Kopumā atmiņ as ir pozitī vas. Villas atraš anā s vieta ir diezgan ē rta, pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , tuvumā ir daudz kafejnī cu, blakus ir arī taksometru un autobusu pietura, nav jā kā pj kalnā , tas aizņ em 15-20 minū tes staigā t lī dz vecpilsē tai. Starp citu, uz ielas augš ā ir Megamarket veikals, kas ir daudz labā ks un lielā ks par Slavia, kuru nez kā pē c iesaka visiem tū ristiem. Mē s paš i to atradā m.

Viesnī ca tika uzkopta katru dienu, katru dienu tika mainī ti arī dvieļ i, gultas veļ a tika mainī ta 1 reizi. Vannasistaba tī ra, vienmē r bija karsts ū dens, kondicionieris strā dā labi, istabā ir seifs, kabeļ televī zija, lai gan ir tikai 3-4 kanā li krievu valodā , neliels ledusskapis.
Pludmale ir akmeņ aina, 8-10 eiro par diviem sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu. Brī vā pludmale ir maza un nemaz nepatika. Maksas pludmales ir tī ras. Pludmalē ir bezmaksas wi-fi, starp citu, tas ir arī daudzā s kafejnī cā s. Vienmē r ē dā m kafejnī cā , vienmē r ļ oti garš ī gi, un salī dzinoš i lē ti, porcijas ļ oti lielas, divas nevajag ņ emt! Vecpilsē tā ir daudz restorā nu, kafejnī cu, klubu, suvenī ru veikaliņ u, atrakciju, kur pavadī t laiku. Ekskursijas jā pasū ta no vietē jiem. tas ir gandrī z divas reizes lē tā k nekā tū roperatori par visu to paš u, vienmē r ir krieviski runā još i gidi. Bijā m trī s (Boka Kotor lī cis, Dubrovnika Horvā tijā , Skadara ezers), mums visiem ļ oti patika.
Tagad par viesnī cas mī nusiem. "Sea-view" absolū ti nav tā s naudas vē rts, jo no mū su otrā stā va jū ra nemaz nebija redzama. Mums bija jā ņ em š is numurs, jo citu nebija. Wi-fi ir ļ oti vā jš , ja jums logi ir vē rsti pret ieeju, reģ istratū rā , tā teikt, tas joprojā m tiks noķ erts, citviet - nē , tā pē c internets bū tī bā ir tikai pie ieejas. Pē dē jā s divā s dienā s nez kā pē c nolē mā m netī rī t. Ledusskapī nav saldē tavas, gribē ja uztaisī t ledu, ū dens nesasala. Un pa logiem pavē rā s ļ oti rosī ga iela, nā cā s gulē t ar aizvē rtiem logiem un kondicionieri, un auksts. . .
Bet kopumā man viss patika.
аватар Ola-ja-ola
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Piekrī tu visā m iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m. Villa tieš ā m ir ļ oti laba. Dzī vojā m otrajā korpusā (istabas ar mini virtuvi) divā s istabā s - pirmajā (13) un ceturtajā stā vā (19). Numuri ir tī ri, uzkopš ana un dvieļ u maiņ a - katru dienu. … Tomēr ▾ Piekrī tu visā m iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m. Villa tieš ā m ir ļ oti laba. Dzī vojā m otrajā korpusā (istabas ar mini virtuvi) divā s istabā s - pirmajā (13) un ceturtajā stā vā (19). Numuri ir tī ri, uzkopš ana un dvieļ u maiņ a - katru dienu. Gaisa kondicionieris strā dā lieliski. Ī paš i tas attiecā s uz numuriem ceturtajā stā vā . Pirmajā stā vā , pateicoties tam, ka istaba atradā s ziemeļ u pusē , bija vē ss un bez gaisa kondicionē š anas. Katrā istabā ir boileris, tā pē c ar karsto ū deni nav problē mu. Virtuvī te aprī kota ar visu nepiecieš amo - elektriskā plī ts, mini ledusskapis, tē jkanna, trauki, glā zes, glā zes, kafijas kanna. TV ar 62 kanā liem, viens krievu valodā . Kas vē l? Neliels balkons ar veļ as ž ā vē tā ju un pā ris krē sliem. Runā jot par troksni, nevaru teikt, ka tas bija tik traucē još s. Ja vien pē dē jā s dienā s pirmajā stā vā nebija trokš ņ a, bet uz ielas nebija – blakus istabā apmetā s pā rlieku dzī vespriecī gi serbi, kuri izklaidē jā s lī dz vē lai naktij. Jā , kas attiecas uz veikaliem - maizes ceptuve ir 200 metru attā lumā , dā rzeņ u veikals ir 100 metru attā lumā , pā rtikas veikals ir blakus mā jā , pā ris kafejnī cas pā ri ceļ am. Varu ieteikt arī Mesara gaļ as veikalus - daž ā di gaļ as pusfabrikā ti. Jū s izvē laties, un turpat jū su priekš ā tie tiek pagatavoti uz grila. Tuvā kā ir piecu minū š u gā jienā uz Vecrī gu. Kad mē s devā mies prom, Harmonia pirmajā stā vā viņ i pabeidza darbu pie skatlogu dekorē š anas - viņ i atvē ra savu mazu veikalu. Villa atrodas gandrī z pretē jā pludmales galā no Vecrī gas. Tiem, kas dodas atvaļ inā jumā ar bē rniem, manuprā t, tā ir ideā la vieta atpū tai - tuvā k centram bū s daudz trokš ņ ainā ks. Man patika arī pludmale - mazi oļ i. Vienī gais, ka sezonas laikā tas bū s pā rpildī ts. Starp citu, ekstrē mo sporta veidu cienī tā jiem ir gumija. Vā rdu sakot, iespaidi par villu ir vispozitī vā kie.
аватар labeliya
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Internetā ir ļ oti maz atsauksmju par š o villu, tā pē c es darī š u savu daļ u nā kamo tū ristu labā . Tā tad, Villa Harmony Budvā ir divu ē ku mini viesnī ca. Vienā , cik saprotu, ir dzī vokļ i ar virtuvi, otrā - parastas istabas. … Tomēr ▾ Internetā ir ļ oti maz atsauksmju par š o villu, tā pē c es darī š u savu daļ u nā kamo tū ristu labā . Tā tad, Villa Harmony Budvā ir divu ē ku mini viesnī ca. Vienā , cik saprotu, ir dzī vokļ i ar virtuvi, otrā - parastas istabas. Vispā r man villa patika. Ieraš anā s dienā saimniece visus sirsnī gi sveica ar brendiju)) Mū su numurs bija divvietī gs, manuprā t, diezgan plaš s. Numurā ir televizors ar 62 kanā liem daž ā dā s valodā s, tostarp 1 krievu valodā , mini ledusskapis, gaisa kondicionieris, elektriskā tē jkanna un minimā ls trauku komplekts. Istaba tika uzkopta katru dienu, katru dienu tika mainī ti arī dvieļ i. Gultas veļ a tika mainī ta pē c nedē ļ as uzturē š anā s. Lī dz tuvā kajai pludmalei ir burtiski 3 minū tes, lai gan, pē c atsauksmē m, tas nav ī paš i labs. Pats neko nevaru pateikt, jo š is fakts mani nemaz neinteresē ja, pludmalē neguļ u. Apmē ram 20 minū š u laikā var aiziet lī dz Becici pilsē tai un tur noteikti atradī si sev tī kamu pludmali) Vecrī ga no Harmony ir apmē ram 30 minū tes lē nā gā jienā . Turklā t ir trī s paralē li ceļ i - viens gar brauktuvi, otrs gar jū ru un treš ais starp tiem, visi ir nokaisī ti ar suvenī ru veikaliem, ceļ ojumu aģ entū rā m un restorā niem. Lielā kais pā rtikas veikals Budvā , Slā vijā (pē c mū su standartiem, tikai niecī gs) atrodas piecu minū š u attā lumā no villas.
Un visbeidzot muš a, proti, par to, kas liedza villai iedot pieci. Pirmais punkts, kas man bija bū tisks, bet var netraucē t. Istabas un ē kas atslē ga ir viena pret diviem. Tā kā mums ar draugu bija daž ā das intereses, mums bija jā pielā gojas vienam otram, kas radī ja zinā mas neē rtī bas. Nu un vē l zī mī gā k - villa atrodas netā lu no ceļ a un tā pē c tur ir Ļ OTI trokš ņ ains. Nezinu, varbū t tajā s telpā s, no kurā m paveras skats uz kalniem, ielas troksnis nav tik dzirdams, bet mū sē jie gā ja sā ņ us attiecī gi uz jū ru un ceļ u. Neticiet, ja jums saka, ka naktī tur ir mierī gi - automaš ī nas un, galvenais, tur visu diennakti steidzas ar tā du paš u intensitā ti. Taisnī bas labad jā atzī mē , ka, aizverot stikla pakeš u logu, troksnis nav dzirdams, tač u ir smacī gi gulē t ar slē gtu balkonu, un ar gaisa kondicionē tā ju ir auksti. )) Š obrī d no plkst. protams, viss ir arī subjektī vi, ja jums ir veselī gs bē rnu miegs, tad troksnis jums netraucē s)
Bet patiesī bā tas viss attiecas uz villu. Ceru, ka pā rskats kā dam noderē s.
аватар borutirina
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2009. gada jū nijā atpū tā s Villa Harmony. Par viesnī cu: Manuprā t, atraš anā s vieta ir laba. Lī dz jū rai 5-7 minū tes, no mū su balkona (2 stā vs) jū ra bija redzama. Lielveikals arī.5-7 minū tes, maiznī ca (tur ir gardas konditorejas izstrā dā jumi un vienmē r karsti) ir 2 minū tes, soļ a attā lumā no villas ir mazs veikals, kur var nopirkt kaut ko ē damu. … Tomēr ▾ 2009. gada jū nijā atpū tā s Villa Harmony. Par viesnī cu: Manuprā t, atraš anā s vieta ir laba. Lī dz jū rai 5-7 minū tes, no mū su balkona (2 stā vs) jū ra bija redzama. Lielveikals arī.5-7 minū tes, maiznī ca (tur ir gardas konditorejas izstrā dā jumi un vienmē r karsti) ir 2 minū tes, soļ a attā lumā no villas ir mazs veikals, kur var nopirkt kaut ko ē damu. Villa ir sadalī ta 2 daļ ā s - A un B. Mē s bijā m A, tas ir, bez virtuves. Bet mums nevajadzē ja. Un tā tad istaba diezgan plaš a, skapis, tualetes galdiņ š , liela gulta. Vannas istaba arī nav maza, duš a ir pienā cī ga. Ū dens bija karsts regulā ri (galvenais, lai koridorā neizslē dz kaut kā du slē dzi). Vispā r saprotiet. Istabai bija balkons ar diviem krē sliem un galdu. Vienī gais slikti, ka no balkona paskatī jā s uz ceļ u (jū ra bija redzama, nekļ ū dī jos : )). Ceļ š ir diezgan noslogots, brī ž iem bija sastrē gumi. Tas mū s netraucē ja. Mē s gulē jā m tikai istabā , un naktī satiksme ir mazā k intensī va. Protams, lī dz centram un lī dz vecpilsē tai bija jā brauc 20-30 minū tes. Tas mū s arī netraucē ja – mums ļ oti patī k staigā t. 15 minū tes lī dz autoostai, 30 lī dz tirgum, 5 lī dz sabiedriskā transporta pieturai, 15 lī dz Becici : ). Kopumā viss ir salī dzinoš i tuvu. Kopumā villa mums patika. Vairā k: ieraš anā s dienā istabā bija vī na pudele no ī paš niekiem. Tad atnesa š ķ ī vjus, krū zes, elektrisko tē jkannu. Tī rī ts katru dienu un arī dvieļ i mainī ti katru dienu. Saimnieki ir ok, tevi nespiež . Telpā bija televizors, iebū vē ts sienā , ē rts. Klausī jā s viņ u vietē jos mū zikas kanā lus. Š ķ iet, ka tas ir viss. Arī š ogad braucu uz Budvu, bet izvē lē š os citu villu. Bet ne tā pē c, ka Harmonija ir slikta, vienkā rš i, iespē jams, nav interesanti apstā ties tajā paš ā vietā .
аватар aino
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā mies Melnkalnē . Arī š ogad negrasī jā mies uz turieni braukt, bet mū s pievī la Š engenas vī zas, tā pē c nā cā s meklē t atvaļ inā jumu "bezvī zu" valstī . "Villa" ( drī zā k neliela viesnī ca) kopumā atstā ja labu iespaidu, diezgan eiropeiska, lieliska izvē le cilvē kiem, kuri necieš no pā rmē rī ga patosa. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Melnkalnē . Arī š ogad negrasī jā mies uz turieni braukt, bet mū s pievī la Š engenas vī zas, tā pē c nā cā s meklē t atvaļ inā jumu "bezvī zu" valstī . "Villa" ( drī zā k neliela viesnī ca) kopumā atstā ja labu iespaidu, diezgan eiropeiska, lieliska izvē le cilvē kiem, kuri necieš no pā rmē rī ga patosa. Atrodas 200 metrus no jū ras, bet labā k ir doties uz pludmali Becici, tur ir mazā k cilvē ki tur. Istabas(dzī vokļ i) mazas-25 metri, bet pietiek ģ imenei ar 1 bē rnu. -k, plī ts, katli, š ķ ī vji, naž i utt. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, veļ a ik pē c 2dienā m. ka citas telpas bija trokš ņ ainas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена у въезда в Будву со стороны Бечичи. Рядом находятся супермаркет, прокат автомобилей, магазины. Это городская вилла, без собственной территории и автостоянки.

Atrašanās vieta 30 минут ходьбы от Старого города Будвы.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Уборка и смена полотенец – ежедневно, смена постельного белья – раз в 3 дня, утюг и гладильная доска для свободного пользования гостей. Прачечная в 30-40 метрах. Размещение с животными не допускается.

  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Всего 20 номеров: 12 в блоке A, 8 в блоке B. Номера с видом на море или горы. В блоке А во всех номерах полы – паркет. В блоке Б – 3 и 4 этаж полы – паркет, 2 этаж – керамическая плитка.

Istabās

новая мебель, кондиционер, телевизор, холодильник, сейф, фен, терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Budva, 28 Novembar, b/b
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.