Tīrs, ērts, sirsnīgs

Rakstīts: 26 jūnijs 2016
Ceļošanas laiks: 5 — 19 septembris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Atpū tā s 2015. gada septembrī .
Maza mā ja, maz istabu, tā pē c kluss un mierī gs, plus skaņ as izolā cija nav slikta. Numurā ir gaisa kondicionē tā js, bezmaksas seifs, tē jkanna, fē ns, televizors. Pat daž i ē dieni: pā ris š ķ ī vju, nazis. Ar mē belē m viss ir kā rtī bā . Wi-Fi nozvejots stabili un bez problē mā m.
Ļ oti tī rs gan istabā , gan pagalmā . Istaba tika tī rī ta katru dienu, un, kad mē s tur nebijā m - ļ oti ē rti. Dvieļ i tika mainī ti gandrī z katru dienu, vienmē r bija pieejami mazgā š anas lī dzekļ i, gulta biež i tika saklā ta ik pē c 2 vai 3 dienā m, lai gan nekas pat nesasmē rē jā s.

Saimnieki ir ļ oti jauki, neuzkrī toš i cilvē ki. Viņ i runā diezgan saprotami krieviski ar retu angļ u vā rdu piejaukumu. Reģ istrē joties mū s gaidī ja pudele vī na un tad tika ienestas vī nogas, tad pī rā gs.
Atrodas aptuveni pilsē tas centrā . No vienas puses, tas nav ne tuvu nekam, bet, no otras puses, tas nav tā lu ne no kā .
Ē diens netiek nodroš inā ts, bet kaimiņ mā jā paē st var par 5 eiro vai mazliet tā lā k pa ielu par 4 eiro. Un vispā r uzkoda nav problē ma, punktu ir daudz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu