Boreta Villa 2*– Atsauksmes

25
Novērtējums 5.210
№57 viesnīcas reitingā Budva
4.9 Numurs
6.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
3.3 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Villa atrodas Budvā, pretī kompleksam Slovenska Plaza, blakus degvielas uzpildes stacijai. Blakus ir tenisa korti, aptieka, mazi veikaliņi, restorāns Kangaru. Tuvākā pludmale atrodas 300 metru attālumā no villas. Ideāli piemērots ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар Julia1990_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m 2021.  gada jū nija beigā s. Villa ir š ausmī ga. Atrodas netā lu no ceļ a un degvielas uzpildes stacijas. Pastā vī gs troksnis un benzī na smaka. Dzī vojā m 4. stā va 10. istabā . Istaba kopumā ir ok, bet vienmē r kaut kas ir salū zis. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2021.  gada jū nija beigā s.
Villa ir š ausmī ga. Atrodas netā lu no ceļ a un degvielas uzpildes stacijas. Pastā vī gs troksnis un benzī na smaka. Dzī vojā m 4. stā va 10. istabā .
Istaba kopumā ir ok, bet vienmē r kaut kas ir salū zis. Vai nu divas dienas nav ū dens, tad nestrā dā boileris, tad izdega lampa, tad vannasistabā nokrita plaukts. Un tā pā rē jais. Kaut kā da veca modeļ a ledusskapis dū c. Konders č ī kst ekspluatā cijas laikā .
Wi-Fi telpā praktiski neuztver, un, ja tas noķ er, tas tiek pā rtraukts.
Š ā dai izjukš anai cena ir viennozī mī gi par augstu.
Š ī viesnī ca noteikti NAV ieteicama!
аватар For_kat_rain
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir viena no labā kajā m budž eta iespē jā m. Istabas ir ļ oti plaš as, ir divguļ amā gulta un krē sls-dī vā ns, liels drē bju skapis, galds, naktsgaldiņ i. . . vispā r daudz vietas mantā m. . . TV, kondicionieris. … Tomēr ▾ Š ī ir viena no labā kajā m budž eta iespē jā m. Istabas ir ļ oti plaš as, ir divguļ amā gulta un krē sls-dī vā ns, liels drē bju skapis, galds, naktsgaldiņ i. . . vispā r daudz vietas mantā m. . . TV, kondicionieris. Uz balkona ir galds un krē sli, ž ā vē tā js. Ir istaba ar virtuves zonu (izlietne, tē jkanna, ledusskapis, trauki, nav plī ts). Tualetē ir duš a. Viss, protams, nav jauns, bet labā stā voklī . Ja kaut kas nestrā dā s, š ī s villas galvenā priekš rocī ba, ī paš niece Mirjana, to sakā rtos pē c iespē jas ā trā k. Tik simpā tisku un uzmanī gu cilvē ku sen nebiju satikusi. Uzreiz atbild uz jebkuru pieprasī jumu un ar prieku dodos Tevi satikt!
Mums bija 16. istabiņ a 4 stā vā , skats lielisks, gabaliņ š jū ras tā lumā un kalni abā s pusē s. Wifi darbojas, bet tas nav ideā ls. Atraš anā s vieta ir laba. Neskatoties uz to, ka tuvumā atrodas degvielas uzpildes stacija, tas nekā di netraucē . 5 minū tes pa kreisi lī dz pā rtikas veikalam, ir arī gaļ as veikals. Blakus maiznieks ar ļ oti garš ī giem konditorejas izstrā dā jumiem, ī paš i Napoleona kū ku. Labajā pusē ir kafejnī ca, kur var lē ti papusdienot (zupa 1.5 eiro, pamatē dienu izvē le). 13 minū tes lī dz Slovē nijas pludmalei. Es iesaku Obala restorā nu krastmalā . Turpat lē tā kais saldē jums 0.5 eiro bumba, ļ oti garš ī gi. 20 minū tes lī dz vecpilsē tai, 30 minū tes lī dz Mogrenas pludmalei. 5 minū tē s mikroautobusu pietura, Sveti Stefanam 1.5 eiro. Noteikti iesaku villu!
аватар beautyessentials
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirmkā rt, š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Melnkalnē un varam adekvā ti novē rtē t budž eta naktsmī tņ u iespē jas. Villa Boreta noteikti nav labā kais variants! 10 dienas dzī vojā m devī tajā istabā . Tiklī dz iekā rtojā mies, bijā m š okē ti par telpas stā vokli: viss ledusskapis bija noklā ts ar kaut kā diem lipī giem traipiem un matiem, netī rumi burtiski nokrita no gaisa kondicioniera (nevarē jā m izmantot), trauki bija saplī sis, televizors nestrā dā ja, visa vannas istaba bija š ausmī gā pelē jumā un kanalizā cija ir aizsē rē jusi. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Melnkalnē un varam adekvā ti novē rtē t budž eta naktsmī tņ u iespē jas. Villa Boreta noteikti nav labā kais variants!
10 dienas dzī vojā m devī tajā istabā . Tiklī dz iekā rtojā mies, bijā m š okē ti par telpas stā vokli: viss ledusskapis bija noklā ts ar kaut kā diem lipī giem traipiem un matiem, netī rumi burtiski nokrita no gaisa kondicioniera (nevarē jā m izmantot), trauki bija saplī sis, televizors nestrā dā ja, visa vannas istaba bija š ausmī gā pelē jumā un kanalizā cija ir aizsē rē jusi.
Par to uzreiz ziņ ojā m saimniecei, kura atnā ca un izmazgā ja ledusskapi, atnesa veselas divas krū zes un noslaucī ja pa virsu kondicionieri (tas bija absolū ti bezjē dzī gs pasā kums, jo filtri joprojā m bija aizsē rē juš i ar putekļ iem).
Uzturoties villā.10 dienas, mē s tikai vienu reizi izslaucā m grī du (lai gan tī rī š anai vajadzē tu bū t ik pē c trim dienā m) un vienu reizi nomainī jā m dvieļ us!! !
Vienkā rš i nebija iespē jams gulē t, jo tuvumā atrodas degvielas uzpildes stacija un rosī gs ceļ š , pa kuru visu nakti brauc motocikli.
аватар olyaserburyak_gmail_com
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada jū nijā . Mē s tur pavadī jā m savu medusmē nesi) Uzreiz jā saka, ka mē s to iegā dā jā mies iepriekš , iepriekš rezervē jot, vē l ziemā. Izvē lē jā mies š o apmeš anā s iespē ju cenas dē ļ . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada jū nijā . Mē s tur pavadī jā m savu medusmē nesi) Uzreiz jā saka, ka mē s to iegā dā jā mies iepriekš , iepriekš rezervē jot, vē l ziemā.

Izvē lē jā mies š o apmeš anā s iespē ju cenas dē ļ . Ekskursiju veica tū roperators Join Up, un izvē le bija starp š o villu un Villa Markovic. Tā s bija vienā das cenas, un Boretta fotogrā fijā s izskatī jā s labā k, tā pē c mē s izvē lē jā mies š o iespē ju.

Ko es varu teikt? Mums patika. Pati villa ir normā lā stā voklī , par š o samaksu varē tu bū t daudz sliktā k. Divatā braucu ekskursijā uz 11 naktī m bez ē š anas par 500 eiro.

Bija lū gums - lai gulta ir divguļ amā gulta, un lū gums tika izpildī ts. Pati Boretta atrodas uz ceļ a, pa kuru pastā vī gi ir intensī va satiksme, blakus degvielas uzpildes stacijai. Tas mū s nemaz netraucē ja. Mū su istaba atradā s otrajā stā vā , pirmā pie kā pnē m. Viņ i tī rī ja katru dienu, bet š ī nav tī rī š ana kā Ē ģ iptes viesnī cā s, š eit viss ir pieticī gā k. Viņ i iztī rī ja grī du un izmeta atkritumus.
Gulta nav saklā ta, un lietas nav saliktas savā s vietā s)))) Ja jū s gaidā t š ā du pakalpojumu, jū s noteikti neesat Boretā.

Netā lu no villas, ja ne virzienā uz Mogrenas pludmali, bet otrā virzienā , ir lielveikals, neliels tirgus, kurā pā rdod dā rzeņ us un augļ us, un gaļ as veikals. Atseviš ķ i iesaku aiziet uz š o miesnieku, ieeja blakus Mega Market. No tiem var iegā dā ties desiņ as, steikus, kotletes un tā s uzreiz tiek pagatavotas uz grila. Neprā tī gi garš ī gi un lē ti! Gaļ as porcija diviem mums izmaksā ja aptuveni 5-7 eiro.

Pludmale atrodas tā lu. Tas, protams, ir villas lielā kais mī nuss. Lai dotos uz Mogrenas pludmali, ir vajadzī gas apmē ram 30 minū tes, un š is ceļ š ir nogurdinoš s, ja dodaties karstumā . Lī dz Slovē nijas pludmalei min 5-10. Bet tur ir ļ oti netī ri, sajū ta, ka atrodies Azovas jū rā )). Atradā m sev izeju – devā mies uz kaimiņ pilsē tu – St Stephen. Un viņ i atpū tā s pludmalē . Jū ra tī ra, iekļ ū š ana ū denī gluda, cilvē ku minimums.

Kopumā , ja vē laties pludmales brī vdienas, jū s vienkā rš i nebraucat uz Budvu! Izvē lieties Petrovac, St.
Stefans un citas pilsē tas, kas nav atpū tnieku tū risma centri. Mogrenas pludmalē jau 9-10 nav kur apgulties.

Mē s iesakā m Boretta. Melnkalne ir skaista valsts, ir ko redzē t. Ja jū s neplā nojat ieslī gt istabā , bet tikai nakš ņ ot, un no rī ta atkal uz pludmali un ekskursijā m, Boretta ir ī stais!

Wi-Fi tikai pie ieejas istabā , tā lā k signā la nav, bet neko citu arī negaidī jā m. Un vestibilā labi ķ er.
вид с дороги на наш отель вид с балкона. Красная вывеска - это заправка вид на балконы соседей Балкон наш номер. На втором этаже, первый у лестницы наш номер. На втором этаже, первый у лестницы наш номер. На втором этаже, первый у лестницы наш номер. На втором этаже, первый у лестницы
аватар b-13_dima
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti mā jī ga istaba. Viesnī ca blakus jū rai. Tuvumā atrodas arī daudzi veikali un kafejnī cas. Viesmī lī gs saimnieks un draudzī ga istabene. Tas, ka tuvumā atrodas degvielas uzpildes stacija, iespaidus par villu netraucē ja un nesabojā ja. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga istaba. Viesnī ca blakus jū rai. Tuvumā atrodas arī daudzi veikali un kafejnī cas. Viesmī lī gs saimnieks un draudzī ga istabene. Tas, ka tuvumā atrodas degvielas uzpildes stacija, iespaidus par villu netraucē ja un nesabojā ja.
аватар Tereshchenko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Kad autobuss mū s atveda no lidostas, saimnieks pat nenā ca ā rā mū s sagaidī t. Mē s 20 minū tes staigā jā m ar koferiem pa apkā rtni, meklē jot š o villu. 2. veģ etā cijas dē ļ pagalmā neiekļ ū st saules gaisma, sakrā jas mitrums, un, tā kā no kokiem lapas un zarus tur netiek noņ emtas, tas viss pū st un izplata briesmī gu smaku. … Tomēr ▾ 1. Kad autobuss mū s atveda no lidostas, saimnieks pat nenā ca ā rā mū s sagaidī t. Mē s 20 minū tes staigā jā m ar koferiem pa apkā rtni, meklē jot š o villu.
2. veģ etā cijas dē ļ pagalmā neiekļ ū st saules gaisma, sakrā jas mitrums, un, tā kā no kokiem lapas un zarus tur netiek noņ emtas, tas viss pū st un izplata briesmī gu smaku.
3. Par citā m istabā m neko nevaru pateikt, bet dzī vojā m pirmajā stā vā.4. istabā - tā tad: š is ir stallis. Netī rs, š ausmī gi smird, duš as telpā slē dzene nav nekas tā ds, kas neaizveras - tā tur vienkā rš i neeksistē ! Santehnika, tā da sajū ta, joprojā m atceras Josipu Brozu Tito. Izlietne tek, uz grī das vienmē r ir peļ ķ e.
4. Un tieš i mē s pilnī bā aizvē rā m acis uz nemitī go troksni un uz degvielas uzpildes staciju ar tā s smakā m piecus metrus no logiem.
Mē s tur palikā m 1 nakti, bet nā kamajā dienā ī rē jā m istabu citā villā
аватар primogenitas
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es vienmē r esmu piederē jis pie cilvē ku kategorijas, kam istaba ir nepiecieš ama tikai gulē š anai, un galvenais nosacī jums tam ir ē rtas gultas un karstā ū dens klā tbū tne, protams, Villa "Boretta" to nodroš inā ja, bet, kad es tur ierados, Sapratu, ka vairā k – ar mazā k komfortablu atpū tu vien nepietiek. … Tomēr ▾ Es vienmē r esmu piederē jis pie cilvē ku kategorijas, kam istaba ir nepiecieš ama tikai gulē š anai, un galvenais nosacī jums tam ir ē rtas gultas un karstā ū dens klā tbū tne, protams, Villa "Boretta" to nodroš inā ja, bet, kad es tur ierados, Sapratu, ka vairā k – ar mazā k komfortablu atpū tu vien nepietiek. Es nekoncentrē š os uz tā diem niekiem kā neaizveramas vannas istabas durvis, sē nī te uz duš as kabī nes, novecojoš a, tekoš a vannas istaba. iekā rtas, istabas durvju rokturis izrā dī jā s rokā s katru reizi, kad to nospiež am, trī svietī gajā istabā mums bija viena krū ze, viena glā ze, viena ē damkarote, lai gan bija divas dakš iņ as un, lū k, trī s naž i, no kuriem vienu atdevā m puiš iem no kaimiņ u istabā m, jo ​ ​ viņ iem nebija, divvē rtņ u balkona durvis neslē dzas ar slē dzeni, (tas svarī gi pirmajam stā vam), jo viņ i nezog Melnkalnē istabas uzkopš ana sastā v no miskastes izneš anas, protams, tie visi ir sī kumi, ar kuriem nav grū ti samierinā ties.
BET! Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā un piedzī vojā m visas š ī s villas atraš anā s vietas jaukumu. Pirmajā stā vā nav balkona, pusdienot jā ē d kopē jā terasē , ar skaistu skatu uz degvielas uzpildes stacijas publisko tualeti, uz kuras ir pilnī bā liegta privā tums, jo citi tavas villas atpū tnieki brauc š urpu turpu. , un viesi no blakus istabā m atpū š as, bet tas, protams, atkritumi. Sliktā kā lieta ir SMARKAS. Tie ir daudzveidī gi un daudzpusī gi, un tie neaprobež ojas tikai ar benzī na tvaikiem. Tas smird katrā diennakts laikā daž ā dos veidos, ī paš i intensī vi no rī ta. Kā du rī tu pamodā mies no benzī na smakas, kas kodī ja acis - ieradā mies ar to uzpildī t degvielas uzpildes staciju, neskatoties uz to, ka pirmajā stā vā nebija ne runas par gulē š anu ar atvē rtiem logiem, tas neapturē ja benzī nu. tvaiki, kas mū s smirdinā s pa visu istabu.
Naktī trases tuvuma dē ļ aizmigt var tikai tad, ja esi ļ oti noguris un uzreiz ģ ī bst, jo ja miegs nenā k momentā li, tad ir grū ti aizmigt, pirmkā rt, benzī ntankā dū c, un otrkā rt, maš ī nas steidzas katru sekundi, ī si sakot, troksnis ir konkrē ts un atpū š as klusumā nav reā li, atgā dinā š u, ka tas ir ar aizvē rtā m balkona durvī m un slē ģ iem. Protams, no infrastruktū ras viedokļ a "Boreta" atrodas ideā lā vietā , burtiski simts metrus no lielveikaliem, miesniekiem, kuros tev priekš ā cep gaļ u, Kangaroo restorā ns, garš ī gi un nav dā rgi, maiznieks ar gardā m tikko ceptā m bulciņ ā m, autobusa pieturu, auto nomu un velosipē diem un, protams, jū ra ir burtiski trī s minū š u gā jienā . Patiesī bā , izvē loties villu, vadī jos pē c infrastruktū ras, tomē r pē c atpū tas tur nonā cu pie secinā juma, ka labā k noiet papildus trī ssimt vai č etrsimt metru, jo Budva nav liela pilsē ta, bet gulē t klusē t un nenolemt sevi nepatī kamiem aromā tiem.
аватар furman3
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
No priekš rocī bā m: 1. Netā lu no pludmales. 2. Visas autobusu tū res pietur netā lu, degvielas uzpildes stacijā s (nav tā lu jā brauc) 3. Kondera klā tbū tne 4. Tī rī š ana ik pē c divā m dienā m 5. Laba tualete/duš a 6. … Tomēr ▾ No priekš rocī bā m: 1. Netā lu no pludmales. 2. Visas autobusu tū res pietur netā lu, degvielas uzpildes stacijā s (nav tā lu jā brauc) 3. Kondera klā tbū tne 4. Tī rī š ana ik pē c divā m dienā m 5. Laba tualete/duš a 6. Nav stresa villas personā ls (ī paš nieks. apkopē ja) . 7. Laba apmaiņ a (autobusi visos virzienos). 8. ledusskapis.
No mī nusiem: 1. blakus ir ceļ š (gulē t var tikai ar aizvē rtā m durvī m un kondicionieri) 2. stulbs kondicionieris (strā dā ja tikai 19 grā dos) 3. TV 3 kanā liem (ja kā dam tas interesē ) ) : -))) 4. WIFI TRŪ KUMS (Tas ir patieš ā m kaitinoš i. . . )
Kopā : Laba villa pilsē tā , ja piekrī tat samierinā ties ar mī nusiem, labs iznā kums. Ar konderu tiku galā atslē dzoties no kontaktligzdas, iepriekš atdzesē jot istabu lī dz miega temperatū rai, ar aizvē rtiem slē ģ iem, iela gandrī z nav dzirdama. Vienī gais, kas to nogalinā ja, bija wifi trū kums, tā s ir sasodī ti pilnī gas pipetes. . . Netā lu no pludmales cauri ļ oti skaistam parkam
аватар Ira_if2008
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tikai vakar viņ i atgriezā s no Melnkalnes. Kas tikai gatavojas ceļ ojumam uz š o skaisto valsti: novē lu jums labas brī vdienas. Mū su atvaļ inā jums sā kā s no Tivatas lidostas. Ir vē rts atzī mē t, ka atš ķ irī bā no Ukrainas Melnkalnē lidostas darbinieki ir draudzī gā ki: neviens nesteidzas, visi smaida. … Tomēr ▾ Tikai vakar viņ i atgriezā s no Melnkalnes. Kas tikai gatavojas ceļ ojumam uz š o skaisto valsti: novē lu jums labas brī vdienas.
Mū su atvaļ inā jums sā kā s no Tivatas lidostas. Ir vē rts atzī mē t, ka atš ķ irī bā no Ukrainas Melnkalnē lidostas darbinieki ir draudzī gā ki: neviens nesteidzas, visi smaida.
Pē c tam ar autobusu no tū risma aģ entū ras Pilon lī dz Budvai aizbraucā m 25-30 minū tes. Kā jau visur, iespē jams, ceļ i ā rzemē s ir labi, un salī dzinā jumā ar Ukrainas ceļ iem - pasakaini, proti, bez bedrē m un bedrē m. Raugoties uz priekš u, teikš u, ka no Ļ vovas atgriež oties Ivanofrankivskā , man gribē jā s raudā t, jo Ļ vovas apgabalu sagaidī ja pilnī gs ceļ a seguma trū kums.
Mē s dzī vojā m Villa Boret. Nevaru teikt, ka bū tu jā rē ķ inā s ar labiem apstā kļ iem, jo ​ ​ piedā vā tā telpa bija pamestā stā voklī : duš ā pelē jums, aizsē rē jusi kanalizā cija, bet, ja plā nojat istabu izmantot tikai kā nakš ņ oš anu (un tā tas arī jā dara). ), tad var paciest visu.
Vienā istabā ir viesistaba, vannas istaba un neliela virtuve ar skapi ar piederumiem, ledusskapi un tē jkannu.
Par pā rtiku. Varu ieteikt jau slaveno Kangaroo restorā nu 5 minū š u gā jienā no villas: tur ir garš ī ga forele, zivju zupa, un no zivju asorti ļ oti garš o krastmalā pie restorā na "Ziemeļ i".
Melnkalnes pludmales galvenokā rt ir oļ i. Bijā m Sovensky pludmalē (atrada nelielu gabaliņ u ar salī dzinoš i mazu cilvē ku skaitu), Bechichi (ļ oti skaista pludmale), gā jienā kā das 45-50 minū tes. no villas (laba maksa), pludmalē netā lu no salas-viesnī cas St Stephen, slavenā Mogrena. Visvairā k man patika pludmale Becici (smuki oļ i).
Jū ra Melnkalnē ir ā rkā rtī gi skaista, caurspī dī ga, diezgan vē sa, tā pē c jā pielā gojas.
Ekskursijas. Piedā vā visur krastmalā . Mē s braucā m uz Boka Kotorska lī ci no Pylon. Diezgan labi organizē ts un patieš ā m ir vē rts apmeklē t.
Tas laikam arī viss. Desmit dienas paiet ā tri.
Tomē r pats galvenais, tie atstā j atmiņ as par ļ oti mazu, bet ā rkā rtī gi skaistu valsti un vē lmi atgriezties.
аватар Tatyka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tikko atgriezos no Melnkalnes, tā pē c iespaidi ir ļ oti svaigi. Pirmkā rt, par Villa Boreto. Protams, š ī s ir divas zvaigznes, bet dzī vokļ i ir diezgan ē rti. Viens liels mī nuss - tī rī š ana netika veikta. Istabene tikai reizi divā s dienā s mainī ja dvieļ us un izmeta atkritumus. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Melnkalnes, tā pē c iespaidi ir ļ oti svaigi. Pirmkā rt, par Villa Boreto. Protams, š ī s ir divas zvaigznes, bet dzī vokļ i ir diezgan ē rti. Viens liels mī nuss - tī rī š ana netika veikta. Istabene tikai reizi divā s dienā s mainī ja dvieļ us un izmeta atkritumus. Viņ a izlikā s nesaprotam, par ko runā . Mū su draugi dzī voja Blazic villā , kur istabene katru dienu uzkopa dzī vokli, tā pē c viesnī cai devu diezgan zemu vē rtē jumu. Atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. Tas ir tuvu jū rai, lai gan villa atrodas kalnā , bet to no ceļ a atdala dā rzs.
Par Budvu. Jauka vieta, protams, piesaista vecpilsē tu. Daudz kafejnī cu un restorā nu. Kopumā ar pā rtiku problē mu nebija. Istabā varē ja gatavot ē st, bet pilsē tā var ē st. Restorā nu Parma iesaku visiem. Tur var pasū tī t aukstos gaļ as izstrā dā jumus par 13 eiro. Porcijas pietiek trim. Man ļ oti garš oja kaimaks, draugiem - kū pinā ta gaļ a. Visu var nopirkt gan tirgū , gan veikalos.
Ekskursijas. Ļ oti skaista valsts, ekskursijas lē tas, bet paš i gidi sniedz ļ oti maz informā cijas: vai nu nav par ko runā t, vai arī grū ti runā t krieviski. Jū s varat atrast krieviski runā još u gidu ar automaš ī nu, un viņ š par pieņ emamu samaksu parā da vē sturiskas vietas.
Pirkumi. Visi suvenī ri ir lē ti. Vecajā Budvā veikalos ir daudz interesantu lietu (ī paš i somas).
Populā cija. Neglaimojiet sev un ceriet uz ī paš u vietē jo iedzī votā ju atraš anā s vietu. Tas ir vienaldzī gi pretimnā koš s. Tirgū neviens netirgo, ir tikai viena saruna - tas ir mans darbs (iztikas avota izpratnē ), bet tajā paš ā laikā dzeramnaudu neviens neatsaka, pat viesmī ļ i izrā da iniciatī vu - tos atņ em no izmaiņ ā m iepriekš .
Jū ra ir pā rsteidzoš a, nav silta (apmē ram 21 grā ds), bet diemž ē l daž reiz netī ra.
Lī dz ar to Melnkalne ir ļ oti ē rta valsts atpū tai.
Parādīt vairāk »


iemiesojums marinaprok
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums larisochkaros
VILLA BORETA, KAS DZĪVOJA ATBILDE
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в Будве, напротив комплекса Slovenska Plaza, рядом с заправкой. Недалеко находятся теннисные корты, аптека, маленькие магазины, ресторан Kangaru. Ближайший пляж — в 300 метрах от виллы. Отлично подойдёт для экономичного отдыха.

Atrašanās vieta В 400 м от центрального рынка и супермаркета, в 500 м от Старого города, в 23 км от аэропорта Тиват, в 60 км от аэропорта Подгорица.
Pludmales apraksts Песчано-галечный пляж Словенска Плажа в 300 м. Мелкогалечный пляж Могрен в 500 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Есть возможность заказать завтраки или полупансион в ближайшем ресторане Obala. Утюг и гладильная доска — на первом этаже.

Telpu apraksts

Всего 16 номеров: 8 двухместных, 8 трёхместных.

Istabās

Кондиционер, кухонный уголок с холодильником, электрочайником и посудой, но без плиты, утюг и гладильная доска на первом этаже, балкон, душевая комната, кабельное телевидение. Уборка номера 1 раз в 3 дня, смена белья 1 раз в неделю.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Будва, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.