Boja Radjenovic Villa 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.410
№21 viesnīcas reitingā Budva
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.9 Tīrība
0.8 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Villa Boja Radjenovic atrodas pašā Budvas centrā, 100 metru attālumā no centrālā tirgus un lielveikala un 100 metru attālumā no pasta. Netālu no villas ir veikali. Vecpilsēta un Budvas osta atrodas pastaigas attālumā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар 2895373
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas paš ā Budvas centrā , 4 numuriņ i. Blakus ir viss: autobusu pieturas, ekskursiju sā kumpunkti, 4-10 minū tes ar kā jā m lī dz 4 lielveikaliem un Zaļ ajam tirgum, 7-10 minū tes lī dz Slavjanskas pludmalei, 15-20 minū tes lī dz Vecajai Budvai un tuvē jā m pludmalē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā Budvas centrā , 4 numuriņ i. Blakus ir viss: autobusu pieturas, ekskursiju sā kumpunkti, 4-10 minū tes ar kā jā m lī dz 4 lielveikaliem un Zaļ ajam tirgum, 7-10 minū tes lī dz Slavjanskas pludmalei, 15-20 minū tes lī dz Vecajai Budvai un tuvē jā m pludmalē m. Viesnī cā ir mā jī ga, klusa, tī ra, katru dienu uzkopj un maina dvieļ us, ir mini virtuve ar visu nepiecieš amo, viss darbojas, istabā ir mini ledusskapis, gludeklis, fē ns, TV, vannas istaba, boileris, Wi-Fi, liels balkons. ES iesaku
аватар korotynchik
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba budž eta villa, laba atraš anā s vieta, tuvu jū rai, blakus lielveikals, istabā ir pludmales saulessargi. Mums bija studijas istaba, bet ir atseviš ķ a virtuve, kur var kaut ko pagatavot. Istabā ir tē jkanna, fē ns, gludeklis. … Tomēr ▾ Ļ oti laba budž eta villa, laba atraš anā s vieta, tuvu jū rai, blakus lielveikals, istabā ir pludmales saulessargi. Mums bija studijas istaba, bet ir atseviš ķ a virtuve, kur var kaut ko pagatavot. Istabā ir tē jkanna, fē ns, gludeklis.
аватар iren_corshyn
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans vī rs un man ļ oti patika mū su uzturē š anā s Boya Rojenovic. Marija (istabene) mū s sagaidī ja ar smaidu. Istaba lieliska, tī ra. Viss darbojas Mainī ti dvieļ i. Manā dzimš anas dienā Bojas saimniece man uzdā vinā ja pudeli rož vī na un rozi no sava priekš dā rza. … Tomēr ▾ Mans vī rs un man ļ oti patika mū su uzturē š anā s Boya Rojenovic. Marija (istabene) mū s sagaidī ja ar smaidu. Istaba lieliska, tī ra. Viss darbojas Mainī ti dvieļ i.
Manā dzimš anas dienā Bojas saimniece man uzdā vinā ja pudeli rož vī na un rozi no sava priekš dā rza. Ļ oti jauki, aizkustinā ti. . Kad devā mies prom, es aizmirsu istabā uzlā dē tu telefonu. Marija to atnesa uz ceļ ojumu aģ entū ru, nodeva reģ istratū rā .
No pā rē jiem man ir tikai patī kamas atmiņ as!
Es iesaku!
аватар ellinac
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es izvē lē jos Villu, riskē jot un riskē jot, jo tajā laikā citu nebija. Tad izlasī ju atsauksmes un biju š okā ! Gaidī ja sabojā tu atvaļ inā jumu. Bet man viss ļ oti patika. Istaba atradā s otrajā stā vā ar balkonu uz ielu. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos Villu, riskē jot un riskē jot, jo tajā laikā citu nebija. Tad izlasī ju atsauksmes un biju š okā ! Gaidī ja sabojā tu atvaļ inā jumu. Bet man viss ļ oti patika. Istaba atradā s otrajā stā vā ar balkonu uz ielu. Daž i citi - ar skatu uz citas mā jas sienu. Tī rī ts katru dienu. Likā s, ka dvieļ i ir mainī ti vienu reizi. Tī ra, pē c remonta, balta gultas veļ a, kondicionieris, TV, darbojas wi-fi. Pagalmā auga kivi, raibs ar gataviem augļ iem, un mandarī nu koks. Jū ra 10 minū š u gā jiena attā lumā , netā lu tirgus, veikali. Bet Budvā ir š ausmī gi netī ras pludmales - izsmē ķ is uz izsmē ķ a, saldē juma kociņ i, plā ksteris, sē klas, korķ i....Paš i iedzī votā ji piegruž o. JĀ un neviens netī ra.
аватар Mary_travels
Pirmajā istabā wifi neķ er un saimniece vienkā rš i pamā s ar roku un teiks, ka es to nesolī ju. . ej un noskaidro pie Pilona (saimnieka). Un ticiet man, neviens jums nepalī dzē s ar problē mas risinā jumu. Balkona krē sli ir veci plastmasas, kas, sē ž ot uz tiem, aizdomī gi saplaisā . … Tomēr ▾ Pirmajā istabā wifi neķ er un saimniece vienkā rš i pamā s ar roku un teiks, ka es to nesolī ju. . ej un noskaidro pie Pilona (saimnieka). Un ticiet man, neviens jums nepalī dzē s ar problē mas risinā jumu. Balkona krē sli ir veci plastmasas, kas, sē ž ot uz tiem, aizdomī gi saplaisā . Rezultā tā pē dē jā vakarā vienam nolū za rokturis un cilvē ks vienkā rš i nokrita atmuguriski uz muguras. Pē c tam viņ i sā ka pieprasī t no mums 25 !! ! ! eiro par lietotu plastmasas krē slu. Un tad saimniece ieslē dza savu fantā ziju un sā ka stā stī t, ka visas 11 dienas bijā m trokš ņ aini un kaimiņ i par mums sū dzē jā s. Lai gan meitenes, kuras visu atvaļ inā jumu dzī voja blakus istabā , uzreiz teica, ka tas ir pilnī gas muļ ķ ī bas. Kopumā es neiesaku ne villai, ne Pilonam, ne tū risma operatoram Orbit. Ja vē laties pret jums nepamatotas apsū dzī bas, dodieties uz turieni.
аватар katrin51
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Principā kā budž eta atvaļ inā jums viņ š dosies. Mē s ar vī ru villā atpū š amies pirmo reizi, un paš i noteikti nolē mā m, ka š ī ir pirmā un pē dē jā reize. Labā k atpū sties mini viesnī cā . … Tomēr ▾ Principā kā budž eta atvaļ inā jums viņ š dosies. Mē s ar vī ru villā atpū š amies pirmo reizi, un paš i noteikti nolē mā m, ka š ī ir pirmā un pē dē jā reize. Labā k atpū sties mini viesnī cā . Visā pā rē jā laikā bija sajū ta, ka apmetā ties pie draugiem...Jū s pastā vī gi redzat š ī s mā jas saimnieci un viņ a skatā s uz jums ar neticī gu skatienu.
Mī nusi: Wi-Fi trū kums, lai gan viņ i saka, ka tā ir. Mē s saprotam, ka viņ i izmanto kā da cita bezmaksas, viņ iem nav savas. 21. gadsimtā wi-fi nav greznī ba, bet daž reiz nepiecieš amī ba.
Vannasistabā veca santehnika, tajā logs iziet uz kaimiņ u balkonu, pē c lū guma aizvē rt, atnests brī numaizkars. (bildes tiks pievienotas)
Kaimiņ viesnī cas pirmajā stā vā ir ģ imene ar mazu puiku, kurš ceļ as 5:00 : )
Virtuve atrodas uz grī das, kur neko nevar izdarī t! Brū vē t tikai kafiju, cik es saprotu.
Gultas veļ a netika mainī ta 10 dienas vispā r NEKAD!
Ir gludeklis, bet tas viss ir netī rs, par to vairā k jā parū pē jas saimniecei!
Tualetes papī ru pirkā m paš i.
Ziepes arī nebija sagā dā tas.

Plusi: attā lums no trokš ņ ainā s pludmales.
Netā lu no lielveikala.

Par paš u valsti: Melnkalne ir ļ oti skaista valsts. Es pat nebiju gaidī jis, fotogrā fijas noteikti nenodod visu. Bet Budva nav piemē rota pludmales brī vdienā m! Visur, kur ir maksas sauļ oš anā s krē sli, kas aizņ em lielā ko daļ u pludmales, cilvē kiem ir jā spiež as stū ros. Sauļ oš anā s krē slu cena ir no 6-50 eiro.
Mē s devā mies uz pludmali apmē ram 30 minū tes, lī dz Budvas tā lā kajai malai.

Par ekskursijā m: Izmantojā m Golden Travel (viesnī ca CANNE) pakalpojumus. Uz kanjoniem tikā m par 35 eiro. Plus pusdienas tur 10 eiro (baro ar zivi un gaļ u - ī paš i nesajū sminā ja) + 3 eiro ieeja parkā . Nebijā m ī paš i vī luš ies, jo lielā kā daļ a kanjonu bija skatā mi pa autobusa logu. Gids slikti runā ja krieviski, nerunā ja ī paš i interesanti. Viņ u sauc Sanija. Otrā ekskursija - klosteri (25 eiro). Pusdienas viņ iem neņ ē ma, maksā ja 11 eiro.
Paņ ē mā m lī dzi zā baciņ us, atbraucot devā mies uz normā lu vietu un kā rtī gi paē dā m: ) Bija laba meitene, man ļ oti, ļ oti patika, it kā viņ u sauca Anya.
Solī ja, ka kurš nopē rk 2 ekskursijas, tad 3 dā vanā . (š ī ir ekskursija pa Budvu). Negaidī jā m, sā kas 20.00, gids kavē jā s, tā kā bija mū su pē dē jā diena, gaidī jā m viņ u pusstundu un paš i devā mies pastaigā . Pludmalē ir lē tā kas ekskursijas, labā kā s ekskursijas - pē c apraksta man patika vairā k. Nedaudz atš ķ irī ga apmeklē juma skaistuma struktū ra).
Uz Kotoras lī ci devā mies paš i. Autoostā vienvirziena biļ ete maksā.3 eiro, kursē ik pē c 20 minū tē m. Tur ir ļ oti skaisti - iesaku, vakarā var pavadī t laiku.

Par ē dienu: Man ļ oti patika, kā viņ i gatavo Lozā ! ! ! Cik daudzi neeksperimentē ja, atgriezā s tur. Garš ī gi, kvalitatī vi un nav dā rgi. Kopumā cenas ir aptuveni vienā das. Lozā kompleksā s pusdienas maksā.3, 50 (salā ti, č orba, otrā izvē le).
Š ā ds plā ns Akvamarī nā maksā.5 eiro, bet garš o š ausmī gi! Viņ i arī pasū tī ja savu oriģ inā lo ē dienu vī nogulā - jē ru zem sieta - ļ oti garš ī gi, rū pī gi, porcija liela! ! Viņ i tur veda arī zivis - viss ir ļ oti cienī gs!
Viņ iem krastmalā ir arī gardas picas.

Par suvenī riem: prosciutto (veselu kā ju) nopirkā m veikalā (Slavia kaut kas tā ds), ir nedaudz tā lā k no centra un tur ir labas cenas. 1 kg kā jas maksā ja 7.5. Vī nu Vranac paņ ē ma kā dā vanu. Mē s to neņ ē mā m sev, jo mē s dzeram labā k nekā š is. Viņ iem ir ļ oti garš ī gi sieri.
Viņ i paņ ē ma dieviš ķ o medu, kad atgriezā s no klosteriem. asinszā le. Burka maksā.7 eiro, nedaudz mazā k par 0.5 litriem. un ziedputekš ņ i.
Paņ ē ma arī mā jas vī nu – nepatika.
Rakia bū tu jā ņ em mā jā s, kā mums teica. Bet, lai kā es centos, nekas mani nepā rsteidza. Š is ir paredzē ts amatierim.

Vispā r droš i vien, kā jau visas kū rortpilsē tas, arī Budva nav lē ta atpū ta...ar tā du eiro kursu ukraiņ iem ir nedaudz dā rgi. Bet kopumā visiem patika!
Varbū t atbrauksim vē l, bet tikai lai redzē tu š ī s valsts skaistumu.
Каньон реки Тара парк Дурмитор. Хотелось бы сюда еще. Очень красиво Водопад при посещении экскурсии по монастырям Соседские виды с балконов. Рядом между прочим комната студия. Нам повезло с балконом больше чем соседям Комната Комната на вилле. Все очень компактно


iemiesojums Malise
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла Boja Radjenovic находится в самом центре Будвы, в 100 м от центрального рынка и супер-маркета, в 100 м от почты. Рядом с виллой находятся магазины. Старый город и порт Будвы расположены в пешей доступности. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Тиват находится в 23 км от виллы Boja Radjenovic, аэропорт Подгорица — в 60 км. В 100 м от виллы расположен центральный рынок и почта.
Pludmales apraksts Пляж Mogren расположен в 350 м от виллы Boja Radjenovic, пляж Slovenska Plaza находится в 100 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

На вилле есть общая кухня. Завтрак или полупансион в ближайших ресторанах «L&M» или «Obala»

  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
Telpu apraksts

На вилле Boja Radjenovic 4 номера.

Istabās

кондиционер, холодильник, балкон, ванная комната, кабельное телевидение, телевизор, интернет.

Adrese Vojvođanska 11, Budva, 85310 Crna Gora
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.