Azzuro Apartments 4*– Atsauksmes

31
Novērtējums 6.610
pamatā
31 atsaukt
№25 viesnīcas reitingā Budva
6.2 Numurs
6.6 apkalpošana
7.3 Tīrība
4.2 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Dzīvokļi atrodas 400 metru attālumā no Slovenskas pludmales un 800 metru attālumā no Budvas centra. Blakus kompleksam atrodas pārtikas preču veikals. Lielveikals un restorāns, kurā tiek pasniegti tradicionālās un starptautiskās virtuves ēdieni, atrodas 100 metru attālumā. Tenisa korti, peldbaseins un trenažieru zāle atrodas 400 metru attālumā.Vairāk →
аватар luda7811
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atraš anā s vieta laba, blakus veikali, kafejnī cas, maiznī cas. Blakus "Slā vu" pludmale un autobusu pietura izbraucieniem ekskursijā s. Saimnieki ir atsaucī gi cilvē ki, labi runā krieviski. Istaba vienkā rš a, nepiecieš ams remonts, mē beles nebū t nav jaunas. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta laba, blakus veikali, kafejnī cas, maiznī cas. Blakus "Slā vu" pludmale un autobusu pietura izbraucieniem ekskursijā s.

Saimnieki ir atsaucī gi cilvē ki, labi runā krieviski.

Istaba vienkā rš a, nepiecieš ams remonts, mē beles nebū t nav jaunas. Ir virtuve ar minimā lu trauku komplektu, bet nebija mazgā š anas lī dzekļ a un sū kļ a trauku mazgā š anai. Ledusskapis ir skaļ š .

Tī rī š ana istabā - atkritumi tika izvesti katru dienu, dvielis tika mainī ts katru otro dienu, gultas veļ a nekad 7 naktis. WI FI darbojā s ar pā rtraukumiem. Seifs ir bezmaksas, atslē ga tiks dota reģ istratū rā , ja lū gsiet. Ir sienas fē ns, "č au no pagā tnes", labi, ka man bija savs. Izlī guma brī dī vannas istabā rozete izkrita no sienas, pē c 2 aicinā jumiem darbiniekiem tā tika pakļ auta.
Dzī vojā m 411. istabā - š ausmī ga kanalizā cijas smaka, ī paš i naktī s, neglā ba aizvē rtā s durvis uz vannas istabu. Acī mredzot ī paš nieki ietaupa uz tī rā m caurulē m, un tū ristiem tiek stā stī ti stā sti par š ā du "visuresoš u problē mu" Budvā . Istabas istabenes katru dienu plaš i atvē ra balkona durvis, lai tā s izvē dinā tu, un tas, neskatoties uz to, ka vē rsos pie dzī vokļ a ī paš nieces ar lū gumu mū su prombū tnes laikā neatvē rt balkonu, jo. istabā palika vē rtslietas, un starpsiena ar blakus istabu bija zema, saimnieku reakcija bija "nulle".

Ļ oti nož ē loju, ka uz tik daudzveidī go piedā vā jumu fona izvē lē jos š os dzī vokļ us. Norā dī tā s 3-4 zvaigznes neatbilst patiesī bai.

Dzī voklis "Azzuro" Neiesaku!
аватар nagisa.furukava.mail
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies Budvā , un tā sagadī jā s, ka tikā m iekā rtoti š ajā viesnī cā . Pati viesnī ca nav slikta, bet ar skaistu skatu pa logu var rē ķ inā ties tikai augš ē jos stā vos. Ir Wi-Fi, tač u labā k uz to nepaļ auties un iegā dā ties vietē jo SIM karti. … Tomēr ▾ Ieradā mies Budvā , un tā sagadī jā s, ka tikā m iekā rtoti š ajā viesnī cā . Pati viesnī ca nav slikta, bet ar skaistu skatu pa logu var rē ķ inā ties tikai augš ē jos stā vos. Ir Wi-Fi, tač u labā k uz to nepaļ auties un iegā dā ties vietē jo SIM karti. Dzī vojā m 4-vietī gā dzī voklī , viss tī rs un skaists. 2 istabas, 2 TV, kondicionieris, tē jkanna, plī ts, ledusskapis. Viņ i nā ca katru dienu tī rī t un mainī t dvieļ us. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r atbildē s uz visiem jautā jumiem. Priecā jos, ka ir elektrisko skrejriteņ u noma, un tas ir bez depozī ta. Lī dz jū rai 10-15 minū tes lē nā tempā . 300 metru attā lumā atrodas megamarket, maiznī ca. Kopumā viesnī ca ir laba par savu cenu.
аватар olga_kuntsevich
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Budvā biju otro reizi. Pirmo reizi Azzuro mums to ieteica kā viesnī cu ar sirsnī gu, atbilstoš u personā lu, tač u izrā dī jā s, ka tas ir tā lu no tā . Es gribu nekavē joties brī dinā t jaunatni! Š ī viesnī ca nav priekš jums, nezinu kam tā ir domā ta, bet noteikti NAV aktī viem, dzī vespriecī giem un pozitī viem jaunieš iem, izņ emot varbū t pensionā rus. … Tomēr ▾ Budvā biju otro reizi. Pirmo reizi Azzuro mums to ieteica kā viesnī cu ar sirsnī gu, atbilstoš u personā lu, tač u izrā dī jā s, ka tas ir tā lu no tā .
Es gribu nekavē joties brī dinā t jaunatni! Š ī viesnī ca nav priekš jums, nezinu kam tā ir domā ta, bet noteikti NAV aktī viem, dzī vespriecī giem un pozitī viem jaunieš iem, izņ emot varbū t pensionā rus.
Mē s esam divas jaunas meitenes. Reģ istrē joties mums netika sniegti nekā di iekš ē jie noteikumi par uzturē š anos viesnī cā ne rakstiski, ne mutiski.
Jau pirmajā dienā ar kliegš anu un kliegš anu vairā kkā rt draudē ja mū s deportē t, izsaukt policiju un pā rmeta lietas, ko mē s nesaprotam. Nelegā li paņ ē ma pases, piedraudot policijai un neatdeva lī dz pat pē dē jai dienai. Par to, ka tikko ieslē dzā m mū ziku lī dz 21.00 (ne uz ilgu laiku, jo istabā bijā m ļ oti maz). Par to, ka ieradā mies viesnī cā reibuma stā voklī , AKCENTU UZMANĪ BU uz to, ka mē s netrokš ņ ojā m, nevienam netraucē jā m, nerā pojā m, bet vienkā rš i atnā cā m un aizgā jā m uz savu istabu. Un pat tad, ja viņ i rā po, tā s ir mū su tiesī bas, mē s esam pieauguš ie, mums ir tiesī bas dzert tik daudz, cik mē s uzskatā m par pareizu, atpū sties, cik gribam. Un nevienam nav tiesī bu mū s lamā t, kur nu vē l bļ aut un pazemot! Mē s esam viesi, kas atbrauca ATPŪ TĪ TIES, samaksā ja JUMS naudu, TU DZĪ VO uz tū ristu rē ķ ina!
Ar pā rliecī bu varu teikt, ka par viesmī lī bu, lojalitā ti un kultū ru š ajā viesnī cā nevar bū t ne runas! Viena liekulī ba!
Mē s esam adekvā ti cilvē ki un pietika tikai ar adekvā tu, MIERĪ GU piezī mi, ja kā dam traucē jā m vai radī jā m neē rtī bas. Un neskatoties uz kliedzieniem, neadekvā tajiem izteikumiem, apsū dzī bā m un draudiem, mē s atvainojā mies (nesaprotot, kā pē c), jo esam miermī lī gi un nekonfrontē još i cilvē ki un centā mies pē c iespē jas mazā k atrasties š ajā vietā .
Ja tajā dienā bū tu iespē ja atdot naudu par izmitinā š anu, mē s to labprā t darī tu, bet tas nav iespē jams, tā pē c ikreiz, kad devā mies pā rģ ē rbties vai pā rnakš ņ ot, nā cā s pieķ ert š ķ ī busus, nepatī kamus skatienus un liekulī gus smaidus.
Plusi: Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu.
Visu to labā ko!
аватар belinskayaa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada augustā . Viesnī ca mā jī ga, tī ra, laipns personā ls, visi saprot krievu valodu un runā tajā . Atraš anā s vieta arī laba, lī dz jū rai gā jienā apmē ram 7 minū tes. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada augustā . Viesnī ca mā jī ga, tī ra, laipns personā ls, visi saprot krievu valodu un runā tajā . Atraš anā s vieta arī laba, lī dz jū rai gā jienā apmē ram 7 minū tes. No viesnī cas 100 metru attā lumā atrodas lielveikals "Mega Market" un maiznī ca. Paņ ē mā m studijas istabu, istabā bija viss, arī galda piederumi, elektriskā tē jkanna un panna ar kastroli.
Tā kā meklē jā m lē tā ku variantu, mums bija istabiņ a 1. stā vā (visticamā k Melnkalnē tā ir visur, ja gribi istabu ar skatu uz kalniem, maksā vairā k par 200-300 eiro) - tas bija mī nuss , no balkona nebija skata. No vienas puses, blakus istaba, pretī kaimiņ u viesnī cas sienai (labais dibens), no otras puses, š aura atstarpe lī dz ceļ am. Bet kopš mē s daudz staigā jā m un bijā m istabā tikai gulē t un iekost, tas mū s ī paš i nesatrauca.
Dvieļ i mainī ti katru dienu, gulta ik pē c 3 dienā m. Brokastojā m istabā ar mī kstajā m bulciņ ā m no netā lu esoš ā s maiznī cas (visi atvē rti no 6 rī tā ), devā mies pusdienot kafejnī cā arī.100 metrus no viesnī cas - Stela cafe. Tur un cenas reā las, gatavo garš ī gus ē dienus. Vakariņ ā s picu, ž iroskopu (kā shawarma) vai gaļ u paņ ē mu gaļ as veikalā (apmē ram 400 metrus no viesnī cas, tieš i aiz degvielas uzpildes stacijas Becici virzienā ). Lai gan jū ra ir netā lu, jū ras veltes un zivis ir dā rgas.
Ekskursijas gids mums ieteica izmē ģ inā t kaut ko vietē jo, piemē ram, butes, jo. zivju audzē tavā s, visticamā k, audzē jū ras plauž us, foreles, jū ras asarus. Katru vakaru netā lu no vecpilsē tas krastmalā viņ i pā rdod svaigas zivis un jū ras veltes. Blakus lielveikalam ir atlaiž u picu veikals. Tur viss lē tā k nekā veikalā , vī ns 1-1.5 eiro, ū dens 2x.
Ierodoties, sagaidī ja viesnī cas pā rstā vi un brauca uz vietu. Tū risma firmas pā rstā ve stā stī ja, ka viņ i arī izbraucot ved viesus uz autobusu, ko apstiprinā ja reģ istratū rā . Patiesī bā , kad mū s izlika, viņ i mū s neatveda. Labi, ka nebija tā lu jā brauc un č emodā ns uz riteņ iem. Tas bija otrs trū kums.
Pludmalē - centrā lajā daļ ā nedaudz netī rs un aļ ģ es, bet oļ i mazā ki. Devā mies peldē t tā lā k (Becici virzienā ), kur oļ i lielā ki, bet jū ra skaidra kā asara.
Kopumā atvaļ inā jums pagā ja labi, skati krā š ņ i, jū ra silta, cilvē ki draudzī gi.
аватар Volga.S
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies ar ģ imeni 2019. gada jū lija beigā s. No plusiem: virtuve ir labi aprī kota, principā ir viss, lai pagatavotu vieglas maltī tes. Atraš anā s vieta normā la - lī dz jū rai 10-15 minū tes, lī dz vecpilsē tai 30 minū tes. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni 2019. gada jū lija beigā s. No plusiem: virtuve ir labi aprī kota, principā ir viss, lai pagatavotu vieglas maltī tes. Atraš anā s vieta normā la - lī dz jū rai 10-15 minū tes, lī dz vecpilsē tai 30 minū tes. Diemž ē l ir vairā k mī nusu. Mē beles istabā vecas, gultas veļ a tī ra, bet vietā m saplī susi (un tas ir 4* viesnī cā ? ). Balkona durvis (istabā loga nav) atveras uz kaimiņ u ē kas netī ro sienu, tā pē c telpā gandrī z vienmē r ir tumš s. Pats balkons ir atdalī ts no citu telpu balkoniem ar zemu starpsienu, tā pē c, izejot uz tā , jū s vienmē r nebū siet viens. No rī ta vannas istabā ļ oti slikti ož pē c kanalizā cijas. Internets ir ar pā rtraukumiem. Reģ istrē joties arī tika atklā ts, ka istabā nedarbojas kondicionieris. Lū dzā m darbiniekus salabot daž u dienu laikā , un tikai dienā , kad draudē jā m sazinā ties ar tū risma aģ entū ru, pē kš ņ i atradā s meistars, kurš varē ja salabot. Gaisa kondicionieris galu galā nostrā dā ja, tač u mē s to neiesakā m lietot: tas ir tik netī rs, ka izpū š ne tikai aukstu gaisu, bet arī melnu putekļ u gabalus, kas nokrī t tieš i uz gultas. Bet trakā kais ir tas, ka dienu pirms izlidoš anas atklā jā m, ka mū su nauda ir nozagta. No rī ta nauda vē l bija vietā - un vakarā pē c dienas tī rī š anas tā s vairs nebija. Viņ i reģ istratū rā stā stī ja par situā ciju, sā ka to noliegt un teica, ka viņ iem nekad nekas tā ds nav bijis. Nolē mā m policiju nesaukt – nā kamajā rī tā bija jā izlido, un koferi joprojā m nebija sapakoti. Mē s neiesakā m š o viesnī cu. Budvā ir daudz citu apartamentu viesnī cu ar labā ku cenas un kvalitā tes attiecī bu un draudzī gā ku (un nezagš anu) personā lu.
аватар No-Angel-Inessa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ā tri norē ķ inā jā s, bet ne visi)) Viens pā ris palika bez numura. Viņ iem tika piedā vā ts pā rcelties uz citu viesnī cu. Es nezinu, vai mū su ceļ ojumu aģ entū ra kļ ū dī jā s vai uzņ ē mē ja puse, bet man bija ž ē l cilvē ku. … Tomēr ▾ Ā tri norē ķ inā jā s, bet ne visi)) Viens pā ris palika bez numura. Viņ iem tika piedā vā ts pā rcelties uz citu viesnī cu. Es nezinu, vai mū su ceļ ojumu aģ entū ra kļ ū dī jā s vai uzņ ē mē ja puse, bet man bija ž ē l cilvē ku. Protams, jautā jums tika atrisinā ts un nā kamajā dienā viņ i tika iekā rtoti labā kajā viesnī cas numurā , bet nogulsnes palika. Tā lā k ir izmitinā š ana. Ja vē laties piedzī vot estē tisku š oku - lū dzu, numurs ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas nolobī to sienu to garantē . Istabā ir viss, sā kot no tē jkannas un galda piederumiem lī dz plī ts un katliem. Protams, istabā ir aizliegts gatavot borš č u, tač u var pagatavot omleti. Tā lā k baigais kondicionieris, kuru viennozī mī gi laiks nomainī t (briesmī ga dā rdoņ a, aukstuma nav). Patiesī bā otrā s uzturē š anā s dienas rī tā viņ š salū za, dzī voja bez kondera. 3 dienas. Pē c daudzajiem lū gumiem 5. uzturē š anā s dienā notika brī nums, un mē s tikā m pā rcelti uz parastu lielu istabu ar skatu uz kalniem, milzī gu balkonu un strā dā još u gaisa kondicionieri. Pē c tam varu droš i teikt, ka iespaids par š o viesnī cu visiem cilvē kiem bū s atš ķ irī gs, jo numuriņ i krasi atš ķ iras. Un, ja paveiksies, teiksiet - ļ oti cienī gi, bet, ja paveras skats uz nolietoto sienu, tad teiksiet - viesnī ca vienkā rš i š ausmī ga....Istabas tika iztī rī tas labi, gultas veļ a un dvieļ i mainī ti, kā paredzē ts, reģ istratū ra vienmē r atbildē ja uz jautā jumiem, bija Wi-Fi, bet ar mainī giem panā kumiem. Jū ra ir tā lu, varbū t, protams, taisnā lī nijā lī dz tai un, kā saka, 400 m. Un ja tā lā k, kur ir mazā k cilvē ku, tad vispā r visas 20 minū tes) Turpat blakus ir trī s mazi veikaliņ i lī dz viesnī cai, lai pa ceļ am no pludmales varē tu iegā dā ties pā rtikas preces - ļ oti ē rti. 5 minū š u pastaigas attā lumā ir arī lielveikals. Lī dz dvizhuhi un centram pietiekami tā lu (20 minū tes kā jā m). Lī dz vecpilsē tai un brī niš ķ ī gajai Magren pludmalei 30-40 minū tes. Ī sā k sakot, iespaidi par š o viesnī cu ir ļ oti pretrunī gi. Pā rbaudi savu veiksmi!
Пляж комната №1 санузел №1 Вид угловой с балкона. комната №1 Вид угловой с балкона на левую сторону. То что было по середине, я даже выкладывать не буду. Комната №1 Вид балкон комната №2. Ну, это если вам повезло.
аватар strong.liubov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s no 08/02/17 lī dz 08/12/17. Izlī gums noritē ja ā tri. Saimniece Vlasta ļ oti labi pā rvalda krievu valodu un ir atsaucī ga uz jebkā diem lū gumiem. Dzī vokļ i atrodas labā vietā , blakus mā jā lielveikals ar zemā m cenā m. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 08/02/17 lī dz 08/12/17. Izlī gums noritē ja ā tri. Saimniece Vlasta ļ oti labi pā rvalda krievu valodu un ir atsaucī ga uz jebkā diem lū gumiem. Dzī vokļ i atrodas labā vietā , blakus mā jā lielveikals ar zemā m cenā m. Lī dz Budvas pilsē tas autoostai 5-7 minū š u gā jiens. Pludmale ir arī tuvu 8-10 minū š u gā jiena attā lumā . 10-15 minū š u laikā var aiziet lī dz tirdzniecī bas centram "Plaza" un vecpilsē tai (vē sturiskajai daļ ai). Dzī voklis ir aprī kots ar visu nepiecieš amo. Virtuvē ir: elektriskā tē jkanna, plī ts, trauki ē diena gatavoš anai un ē š anai. Gludinā mais dē lis un gludeklis tiek nodroš inā ti bez maksas. Dizains ir moderns un kodolī gs. Izsakā m dziļ u pateicī bu Vlastai un Stefanam. Izbraukš anas dienā mans bē rns saslima (paaugstinā jā s temperatū ra). Saimnieki izrā dī jā s ļ oti atsaucī gi cilvē ki, viņ i drī kstē ja uzturē ties istabā , turklā t pilnī gi bez maksas. No š ī ceļ ojuma mums ir tikai labi iespaidi! Mē s noteikti atgriezī simies un nakš ņ osim š ajos apartamentos.
аватар svalendo
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s atpū tā mies 15 dienas no jū lija beigā m lī dz 11. augustam. Devos uz š o viesnī cu pē c tū risma firmas ieteikuma. Palasī ju atsauksmes, pā rsvarā visas pozitī vas, bet bija arī daž as ar negatī vā m vietā m, kurā m tad bija jā pievē rš uzmanī ba. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 15 dienas no jū lija beigā m lī dz 11. augustam.
Devos uz š o viesnī cu pē c tū risma firmas ieteikuma.
Palasī ju atsauksmes, pā rsvarā visas pozitī vas, bet bija arī daž as ar negatī vā m vietā m, kurā m tad bija jā pievē rš uzmanī ba. Vissvarī gā kais ir istabas atraš anā s vieta viesnī cā (skats no loga). Ir telpas, no kurā m paveras skats uz blakus esoš ā s ē kas sienu (burtiski rokas stiepiena attā lumā ). Mū su tū risma kompā nija š o faktu noklusē ja un uzreiz nesniedza nekā du informā ciju par iespē jamu numura rezervā ciju ar atš ķ irī gu skatu (uz kalniem). Viss nokrita uz to, ka š ajā viesnī cā nav konkrē tas rezervā cijas un cenu ranga atkarī bā no veida. Patieš ā m, š o numuru cena (skats uz sienu) ir tā da pati kā numuriem ar skatu uz kalniem. Normā lu istabiņ u izdevā s rezervē t tikai pē c sazinā š anā s (rakstisks pieprasī jums) ar tū risma firmu (host).
Tā lā kā saziņ a/uzturē š anā s noritē ja normā lā veidā bez ī paš ā m sū dzī bā m.
Papildu punkti:
* uzkopš ana istabā - 3 (viduvē ji: putekļ i no grī dā m notī rī ti slikti, spoguļ i/stikli nenoslaucī ti);
* dvieļ u maiņ a - 5 (katru dienu, tī ra);
* virtuve - 2 (Elektriskā plī ts ar diviem degļ iem, sildā s 20 minū tes. Š ķ iet, ka plī ts jauda ir speciā li noregulē ta tā , ka nav iespē jas/vē lmes neko gatavot. Uzziņ ai š is ir 306. numurs Mū su ū dens nekad nav vā rī ts);
Mū su brī vdienu jaunā kais notikums, kas sabojā ja visus iespaidus par š o vietu un saimnieku, bija zā dzī ba mū su istabā . Paš u pasā kumu nolē ma neuzpū st un noskaidrot uz vietas, tač u ī paš nieks nolē ma š o incidentu pieklusinā t, un darbinieki nolē ma visu vainot uz citiem viesiem (mū su kaimiņ iem). Pazuda kaut kas, kam nebija ī paš as vē rtī bas, bet kas mums bija bū tiski. Tā bija mana bē rna dzimš anas dienas dā vana man - jū ras zvaigzne, kuru viņ š pats ieguva no jū ras dibena (tas viss notika manā dzimš anas dienā - manas asaras un bē rna asaras). Sā kumā par visu vainoja mū su kaimiņ us (blakus balkons, 1 metru augsta starpsiena), tika minē ti nepatiesi fakti, kas it kā notikuš i, un tika apgalvots, ka istabene to nevarot izdarī t. Pē c kopī gas izrē ķ inā š anā s viss nostā jā s savā s vietā s - uzreiz tika atrasta jū ras zvaigzne (to darbinieki iemeta mū su mantā s). Mums arī pā rmeta skandā la uzpū š anu tā da nieka dē ļ , sak, ne jau zelts vai dimanti pazuda. Tas viss notika dienu pirms izlidoš anas, un tika pieņ emts, ka mē s no tā izdarī sim lielu darī jumu.
Š ī diena man bija visas atpū tas vē rta un izsvī troja visus pozitī vos iespaidus par š o vietu, ī paš nieku un personā lu.
аватар 27081969
Izvē lē jā s viesnī cu pē c "degoš a darī juma". Atsauksmē s trī szvaigž ņ u viesnī ca Villa Azzuro parā dā s arī kā.2 un 4 zvaigž ņ u viesnī ca, kā arī ar nosaukumu Apartmani Azzuro (Apartmani Azuro). Izrā dī jā s, ka dzī vojam nedē ļ u Dzī voklī : 35 m2. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s viesnī cu pē c "degoš a darī juma". Atsauksmē s trī szvaigž ņ u viesnī ca Villa Azzuro parā dā s arī kā.2 un 4 zvaigž ņ u viesnī ca, kā arī ar nosaukumu Apartmani Azzuro (Apartmani Azuro).
Izrā dī jā s, ka dzī vojam nedē ļ u Dzī voklī : 35 m2. - Dzī vojamā istaba-virtuve, 2 guļ amistabas, vannas istaba, divi nelieli balkoni Paredzē ts maksimā li 4 cilvē kiem. Un nedē ļ a Studio 02 + 1:22 m2 - Istaba ar mini virtuvi, vannas istaba, liela lodž ija. Paredzē ts ne vairā k kā.3 personā m. Vispā rē jais viedoklis ir tā ds, ka viss ir diezgan pieklā jī gi. Protams, pirmajā gadī jumā tas ir daudz ē rtā k, svaigs remonts, liela vannas istaba. Otrajā variantā jū s iegū stat parasto vidē jo trī s rubļ u istabu Turcijā , bet ar mini virtuvi (lai gan vannas istaba š eit ir paredzē ta cilvē kiem ar ne vairā k kā.50 izmē riem). Mums paveicā s ar skatu pa logu.
Saimnieki (kas ir visa ģ imene) lielā koties ir ļ oti pretimnā koš i.
Ē diens netika ņ emts. Melnkalnē ir lē ti paē st gan kafejnī cā s, gan paš iem, nepiesaistot vietai vai laikam.
Pastaiga lī dz jū rai - 20 minū tes lī dz Slā vu pludmalei, 25-30 lī dz Mogrenai.
Atpū ta bija veiksmī ga.
аватар n-yurchenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atgriezā mies pirms 2 dienā m, tas bija mū su pirmais pilnvē rtī gais atvaļ inā jums ar vī ru, patiesī bā medusmē neš a ceļ ojums. Bet, pateicoties Azzuro, tas bija labi sabojā ts. Un tā , iesim: Atraš anā s vieta: Villa atrodas 10-15 minū š u attā lumā no Slā vu pludmales, ko paš i melnkalnieš i uzskata par netī rā ko pludmali un nekad tur nepeldē jas. … Tomēr ▾ Atgriezā mies pirms 2 dienā m, tas bija mū su pirmais pilnvē rtī gais atvaļ inā jums ar vī ru, patiesī bā medusmē neš a ceļ ojums. Bet, pateicoties Azzuro, tas bija labi sabojā ts. Un tā , iesim:
Atraš anā s vieta:
Villa atrodas 10-15 minū š u attā lumā no Slā vu pludmales, ko paš i melnkalnieš i uzskata par netī rā ko pludmali un nekad tur nepeldē jas. Blakus ir 2 veikali, daudz kafejnī cu, augļ u u. c.
Personā ls:
Draudzī gs, smaidī gs, pat š ķ ietami simpā tisks, bet personī gi man tas likā s ļ oti viltus, jo. Kad mē s aizgā jā m, neviens mums nesmaidī ja. Priekš kam? ? ? Viņ i pat ī sti neatvadī jā s.
Mā jkalpotā ja. Š ķ iet, nav slikta tante, bet STABILS negribē ja slē gt balkonu pē c tī rī š anas. Tie. mē s nā kam - un balkons ir plaš i atvē rts, un terase ir kopī ga, un blakus istabā ī rnieki mainī jā s katru dienu. Pē c tam lū dzā m istabu vispā r netī rī t, kas arī tika atteikts.
Numurs:
Ir dziesma. Nebiju domā jusi, ka studija (runā jam par 412. telpu) varē tu bū t tik maza. Nu, tā nav liela problē ma. Problē ma ir tā , ka visur ir netī rumi, aparatū ra pusmirusi: ja domā , ka istabā ir plazma, nā kas vilties, neliels televizors ar 6 kanā liem, no kuriem 3 ir vietē jie, bet pā rē jie gandrī z nav parā dī ts. Kondicionieris strā dā tikai pie 16, bet gandrī z nepū š dē ļ putekļ u daudzuma pa vidu (pat bildē ju, nevarē ju savaldī ties). Nu, sē rfoš ana naktī atš ķ aidī s jū s ar trio - perforē ts gaisa kondicionieris bez nakts rež ī ma funkcijas, traktors-ledusskapis un tikš ķ ī gs pulkstenis. Veselī gi nervi kļ ū st slimi. Nu un pats galvenais - smaka. . . Kanalizā cijas te principā netī ra. Un š ī spē cī gā smaka biež i iekļ ū st telpā . Kā plusu varu atzī mē t lielu terasi, bet tā s dē ļ bū tu labā k to skaitu palielinā t.
Ir virtuve ar visiem piederumiem - š eit nav problē mu.
Istabā ir seifs, bet par to ir jā maksā (1 eiro dienā ), wifi arī ir jā maksā (5 eiro par 7 dienā m ar datoru, vai 1 eiro par 10 minū tē m reģ istratū rā ). Jums tiks arī piedā vā ts zvanī t uz jebkuru vietu pasaulē . Bet tiklī dz jums ir nepiecieš ams š is pakalpojums - saņ emiet atteikumu, jo. viņ i nevar pā rbaudī t, cik daudz jū s esat teicis. Vajadzī bas gadī jumā mobilais tā lrunis jums netiks nodroš inā ts, pat ja jums bū s problē mas.
Un, secinā jums - ja kā ds cer uz gultu ar ortopē disko matraci - tas arī ir spiests vilties. Dī vā ns istabā nav no ē rtā kajiem.
Nu kā jau viss.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Апартаменты расположены в 400 метрах от Словенского пляжа и в 800 метрах от центра Будвы. Рядом с комплексом работает продуктовый магазин. Супермаркет и ресторан, где подают блюда традиционной и интернациональной кухни, находятся в 100 метрах. Теннисные корты, бассейн и тренажерный зал расположены в пределах 400 метров.

Atrašanās vieta 21 км от аэропорта Тиват. 71 км от аэропорта Дубровник.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м, через дорогу. Трансфер до пляжа (платно).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, семейные номера. Размещение домашних животных не допускается.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 34 номера в 5-этажном здании.

Istabās

Во всех номерах-студио и апартаментах сооружен балкон, откуда открывается вид на сад или море. Каждый номер оснащен телевизором с кабельными или спутниковыми каналами и полностью оборудованной кухней или мини-кухней.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Mainski Put bb, 33000 Будва
Tālruņi: +382 33 452 662
+382 69 356 580
+382 69 356 577
+382 69 939 822
+382 69 279 584
Tīmekļa vietne: Azzuro Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.