Melnkalne. Nedaudz par tūristu iecienītām vietām: Zilā ala, Mamulas cietoksnis, Perast

19 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2017 ieslēgts 10 Jūlija 2017
Reputācija: +4850.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mū su piedzī vojumu sā kums š eit

Š ajā daļ ā ir aprakstī ti mū su izbraucieni Melnkalnes ceļ ojuma pē dē jā s dienā s, kad mums jau bija apnicis atpū sties: mē s nevē lamies gulē t pludmalē (garlaicī gi), un mē s esam pā rā k slinki, lai kaut kur dotos.

Zilā ala. Mamulas cietoksnis

Netā lu no mū su apartamentiem no viesnī cas Delvin 4 * pludmales katru dienu plkst. 10.00 kursē laiva pa marš rutu Dolphin 4 * - Mamula - Blue Cave - Zanice pludmale, no kurienes tos savā c un atved plkst. 17.00. Pa ceļ am viņ š savā c no vē l vairā kiem ciemiem. Baudas izmaksas ir 12 eiro no deguna. Kopumā nolē mā m savu brī vo laiku daž ā dot ar jū ras braucieniem. Mē s nemaz negribē jā m braukt uz Ž anicu, bet vē l vairā k negribē jā m pasū tī t individuā lo tū ri, prasī jā m 100 eiro. Ja jums bū tu savs uzņ ē mums, tad š ī iespē ja bū tu optimā la.

Es nepā rstā stī š u draudī go stā stu par Mamulas cietoksni. Ir vē rts viņ u redzē t.


lv/newimg/3/1200x800/00/01/86/48/1864857.jpg" target="_blank" rel="nofollow">

Horvā tijas pretē jā krastā

Protams, tā s 20–30 minū tes, kas tiek atvē lē tas pā rbaudei, ir ļ oti maz. Pilnī gi nesaprotami, kur laivas tā steidzas, ja vē l ir laiks uz pludmali, un laivas tur pietauvotas, tā s nekur nebrauc. Klī st tur ilgā k, lai gan klī st leģ endas, ka vairā ki tū risti pazuduš i, iekrituš i kazemā tos. Tā pē c esiet uzmanī gi

Zilā ala ir vieta, kur nevajadzē tu ī paš i tiekties. Ir, protams, ziņ kā rī gi vē rot peldē tā jus, it kā izgaismotus no apakš as.

Tā tad, ala ir kā ala.

Turklā t, peldot ir jā bū t uzmanī giem un jā seko laivu trajektorijai, tā s var bū t vairā kas vienlaicī gi, mū su gadī jumā bija 3, kā ds peld, kā ds izpeld no alas, i. , nevarē si mierī gi peldē t .

Dienas otrajā pusē droš i gulē jā m olī vu birzī Zanices pludmalē

Cik skaisti izklausā s: "Guliet olī vu birzī ", ne visi ar to var lepoties : ))

Atceļ ā mums parā dī ja pamestu zemū deņ u bā zi un pat ieveda iekš ā , tač u neļ ā va iziet ā rā pastaigā ties, bet mē s labprā t : )

Ja vē rī gi skatā ties uz Lustikas piekrasti, tad nereti acis aizķ ersies uz kaut kā dā m ieplakā m, pillu kastē m.

Š ķ iet, ka visa pussala (laba vai liela daļ a no tā s) ir cauri pazemes tuneļ iem un ejā m. Kuģ a kapteinis teica, ka tas tā nav, ka bijuš i vairā ki nocietinā jumi, bet liela mē roga pazemes bū ves neesot. Bet nez kā pē c neticu. . .

Vienmē r ir interesanti paskatī ties uz piekrasti no ū dens, no cita leņ ķ a. Š is ir Rozes ciems

Un š eit man patika soļ i : )). Interesanti, cik biež i mā ju ī paš nieki nokā pj pie ū dens?

Perast

Mē s jau esam nedaudz noguruš i no atvaļ inā juma, izrā dā s, ka tā notiek : )), un Perast pilsē tiņ a mū s nesagā dā ja super sajū smu. Mē s vienkā rš i esam apnikuš i apbrī not : ))

Iespē jams, visneparastā kais bija skats uz ugunsdzē sē ju depo. Tā di milzī gi spilgti plankumi starp mazo vecpilsē tu

Un mū su iepazī š anā s ar Melnkalni beigā s mē s nolē mā m "slē gt" mū su Boka Kotorskas lī č a apskati.

Perast no pretē jā krasta

pilsē tas nomalē


Pē c Perast mē s braucā m uz Kotoru, pē c tam apbraucā m lī ci caur Prcanj un Stoliv. Š is ir kā rtē jais pā rbaudī jums nevietē jiem braucē jiem: š aura celiņ a, iespiesta starp jū ru un mā jā m, bez ietvē m. Uz kalnu ceļ iem vismaz reizē m ir pagarinā jumi, lai varē tu pabraukt garā m, bet te maš ī nas vienkā rš i atš ķ iras milimetros. Turklā t regulā ri kursē autobusi. Bet ar visā m ceļ oš anas grū tī bā m ir nepiecieš ams apmeklē t š o krastu, vienkā rš i neticami miera un senatnes sajū ta. Nā kamajā vizī tē es pamanī ju Prcanj Vissvē tā kā s Jaunavas Marijas katoļ u baznī cu (foto no interneta).

fotoattē ls no interneta

Diemž ē l mē s nevarē jā m novietot automaš ī nu tuvumā , un bija pā rā k slinks, lai iet tā lu.

Tas arī viss. . . Liels paldies visiem, kas apguva š o opusu. Dvē seles dziļ umos ceru, ka tas noderē s jaunajiem Melno kalnu zemes iekarotā jiem.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
На противоположном берегу Хорватия
фото из интернета
окраина городка
Пераст с противоположного берега
komentāri (26) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums