Melnkalne. Gar Adrijas jūras piekrasti. Lustikas pussala. Ultsins

19 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2017 ieslēgts 10 Jūlija 2017
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mū su piedzī vojumu sā kums š eit

Lusticas pussala

Mū su nā kamais izbrauciens bija ceļ ojums uz Lusticu, mē s nolē mā m braukt cauri Rose ciematam un pē c tam uz Miriš tas un Zanices pludmalē m (ļ oti ieteica draugi). Taka ir š aura un viena josla. Sā kumā bija grū ti, bet tad jau pieraduš i braukt garā m ar pretimbraucē jiem, tā bija laba braukš anas prakse gandrī z pa kalnu ceļ iem, vē lā k noderē ja.

Skats no Lustikas uz "mū su" Kotoras lī č a krastu — Dž anovič u ciemu

Rozes ciems kā dreiz bija muitas punkts, un š eit iebrauca visi ienā koš ie kuģ i. Un tagad tas ir mazs, kluss, gleznains ciemats, kurā ir tikai daž as mā jas.

Uz civilizā ciju (un tuvā kā ir Herceg Novi pretē jā krastā ) var nokļ ū t ar laivu, tā brauc 3 reizes dienā (neatceros izmaksas vispā r). Tas ir tas, kurš par atpū tu un mieru - tas ir š eit.

Kamē r mē s caur olī vu audzē m nokļ uvā m Miriš tā un Zanjicē ,


Laikapstā kļ i kļ uva slikti, kļ uva apmā cies un vē jains. Varbū t tā pē c nesapratā m, kas te ir tik brī niš ķ ī gs, ka katru dienu te vā ļ ā jamies, piemē ram, no Tivatas.

Miriš tas pludmale

Zanice pludmale, tā ir skaistā ka

Mē s mē ģ inā jā m atrast laivu, kas mū s varē tu nogā dā t Zilajā alā , tač u neviens tur nekuģ oja. Atkal, iespē jams, tas ir saistī ts ar laikapstā kļ iem, viļ ņ i bija pieklā jī gi, protams, ne vē tra, bet es domā ju, ka uz mazas laivas tas bū tu neē rti.

Nu visnepatī kamā kais brī dis bija apmeklē jums vienā no daudzajā m Ž anices pludmales ē stuvē m, kur nez kā pē c notika kautiņ i par palielinā to rē ķ inu. Tā ds novē rojums: kur vien ē dā m vai vienkā rš i dzē rā m kafiju, lī dz ar pasū tī jumu uzreiz atnesa un rē ķ ins, kā likums, tika ievietots tasī tē.00/01/86/46/1864607.jpg" style="height: 600 pikseļ i; platums: 800 pikseļ i" />

Bet viņ š nebija š ajā iestā dē , tas brī dinā ja manu vī ru, tas izrā dī jā s ne velti. Nu labi, viss var gadī ties, it ī paš i tur, kur ir tik daudz atslā binoš u tū ristu, un ā rkā rtī gi reti (viesmī ļ iem par laimi) var satikt alkatī gus krievu vī rieš us, kuri skaita ā trā k par kalkulatoru un nevē las vienkā rš i š ķ irties no godī gi nopelnī tiem ebrejiem. , lai gan tikai ar astoņ iem : )).

Kopumā mē s nolē mā m atgriezties savā ciematā . Un jo tuvā k Tivatai, jo spož ā ka kļ uva saule (patiesi, attā linoties no krasta, mā koņ i izklī da),

jo vairā k es gribē ju gū t spilgtus iespaidus pē c (mums) nedaudz blā vas Lustikas.

Vī rs:

- Un ejam uz Kotoru, ko tu tur ieplā noji?

- Kā p augš ā fortā . - es kautrī gi teicu

- Cietoksnis - tā tad cietoksnis, ceru, ka izvē lē jos augstā ko : ))

- Protams : )).

Jū s varat uzzinā t, kas no tā izrietē ja š eit

Ultsyn

Mē s kaut kā izdomā jā m, ka vajadzē tu apskatī t Melnkalnes dienvidu daļ u. Par laimi, 100-200 km distance mums nav nopietna. Un informatī vos nolū kos devā mies gar Adrijas jū ras krastu uz Ulcinju. Bet, tā kā tajā brī dī mums jau bija apnikuš as emocijas, tad brauciens izvē rtā s kaut kā ds parasts. Ceļ š brī niš ķ ī gs, skati, kā vienmē r burvī gi. Skats uz Petrovaku >


Ulcinjā nedaudz pamaldī jā mies pa š aurajā m ieliņ ā m, no kurā m daudzas ir vienvirziena, meklē jot autostā vvietu, nekur nevarē jā m atrast vietu, nā cā s to atstā t pie maksas par 3 eiro. Cenas ir sekojoš as: 3 eiro par 12 stundā m, 5 dienā .

Izstaigā jā m vecpilsē tu. Daž viet tas vairs nav vecs, daudz kas tiek pā rveidots par viesnī cā m un restorā niem. Tač u 600 pikseļ i tur nemanī ja rosī gu dzī vi; platums: 800 pikseļ i" />

Mē s devā mies lejā uz Mazo pludmali, cerot ienirt jū rā , tač u cilvē ku bija tik daudz, ka mums tas kļ uva pavisam slikti.

Un mē s devā mies uz Melnkalnes Kopakabanu — Lielo pludmali. Autostā vvieta spontā na, zem priedē m. Naudu neviens neprasī ja. Daudzi cilvē ki š eit rī ko arī piknikus.

Pati pludmale ir milzī ga, viņ i raksta, ka tā ir 13 km gara. Sauļ oš anā s krē slu-lietussargu komplekts 8 eiro. Pludmales tumsa-tumsa.

Mē s nedaudz pastaigā jā mies un redzē jā m tikai lietussargus, tā pē c atstā jā m tur savus atkritumus. Neviens nenā ca maksā t.

Ū dens š eit ir nedaudz siltā ks nekā Kotoras lī cī . Ļ oti sekla un smilš aina - labi ar bē rniem. Bet, kad bijā m tur, pū ta stiprs vē jš . Un ja vienmē r tā , tad, piemē ram, man tas nepatī k, momentā ni aizmieg ar smiltī m

Mē s braucā m atpakaļ cauri Old Bar.

Š is olī vkoks tiek uzskatī ts par vecā ko Eiropā , vairā k nekā.2000 gadus vecs. Lai to apskatī tu un nofotografē tu, jā maksā.2 eiro "height: 600px; width: 800px" />

Mans vī rs kategoriski atteicā s apmeklē t senlietas, sakot, ka viņ am ir gana ar vecpilsē tā m. Nu, es negā ju viens, vienam ir garlaicī gi.

Lai kā es jautā ju, mans vī rs atteicā s braukt uz Budvu (viņ š bija noguris). No maš ī nas loga (kad braucā m uz Ulcinju un atpakaļ ) redzē jā m tipisku kū rortpilsē tu ar atpū tnieku pū ļ iem, traku auto satiksmi. Bet vajag arī pastaigā ties pa krastmalu, apskatī t senlietas, apmeklē t balerī nu, beigā s : ) Labi, kaut kad vē lā k. . .

Budva no kaut kur augš ā "/>


Navigators nolē ma, ka mē s agri atpū tā mies, un Budvā mū s atkal aizveda kaut kur kalnos. Tas, iespē jams, bez piedzī vojumiem nemaz neiztiktu : )). Un mē s tā atslā binā jā mies, ka akli viņ am paklausī jā m un pat gandrī z nesavainojā mies, lī kumodami pa š aurajā m kalnu takā m, bet uzzinā jā m, kur atrodas akvaparks.

Mums tas nemaz nav vajadzī gs, bet navigators nolē ma to parā dī t)).

Turpinā jums:

Melnkalne.

Mazliet par populā rā m tū ristu vietā m: Zilā ala, Mamulas cietoksnis, Perast 

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
вид на остров Мамула с пляжа Жанице
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums