Vujosevic Villa 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.710
7.5 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
0.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Villa Vujosevic atrodas klusā kūrortpilsētas Becici rajonā, pastaigas attālumā no lielveikala, veikaliem, restorāniem un kafejnīcām. Pludmale atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā no villas.Vairāk →
аватар jk.ch1205
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m 2017. gada jū lija beigā s - augusta sā kumā . Viņ i bija ļ oti apmierinā ti, viņ i negaidī ja pā rdabisko. Cenas kvalitā te. Istaba 15 - 2 istabas (atseviš ķ as ar divā m vienvietī gā m gultā m + viesistaba-guļ amistaba ar divguļ amo gultu), neliela virtuve ar plī ti un ledusskapi (trauki, galda piederumi, tē jkanna, cezve, trauku mazgā š anas lī dzeklis, katli un pannas, eļ ļ a, sā ls, krū zes, glā zes , utt - viss bija), vannas istaba ar duš u (kaut kur apakš ā ir pelē jums, bet kopumā vannas istaba izskatā s glī ti). … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2017. gada jū lija beigā s - augusta sā kumā .
Viņ i bija ļ oti apmierinā ti, viņ i negaidī ja pā rdabisko. Cenas kvalitā te.
Istaba 15 - 2 istabas (atseviš ķ as ar divā m vienvietī gā m gultā m + viesistaba-guļ amistaba ar divguļ amo gultu), neliela virtuve ar plī ti un ledusskapi (trauki, galda piederumi, tē jkanna, cezve, trauku mazgā š anas lī dzeklis, katli un pannas, eļ ļ a, sā ls, krū zes, glā zes , utt - viss bija), vannas istaba ar duš u (kaut kur apakš ā ir pelē jums, bet kopumā vannas istaba izskatā s glī ti). Ā rā istabā bija arī galds ar krē sliem un veļ as ž ā vē tā js.
Dzī vojamā istabā -guļ amistabā papildus gultai ir dī vā ns (visticamā k, izvelkamais, mē s to nepā rbaudī jā m), pusdienu galds ar krē sliem, skapis ar pakaramiem, pā ris naktsgaldiņ i, moderns TV un gaisa kondicionē tā js. Tirdzniecī bas vietu bija pietiekami daudz.
Wifi ir pieejams, daž reiz ar pā rtraukumiem, bet pieļ aujams.
Villa atrodas uzkalnā , pacelš anā s no galvenā s ielas var š ķ ist sarež ģ ī ta (mums bija labi). Numuri atrodas pirmajā stā vā (foto no vietas ar verandu ar bambusa mē belē m), bet citi viesi pastā vī gi iet garā m. Dzī vojā m 3. stā vā , bet kalnainā reljefa dē ļ mums nebija balkona, bet tikai mini pagalms, kas sadalī ts ar starpsienā m trī s istabā m - katrai pie durvī m bija savs galds.
Pludmale - 10 minū š u nesteidzī ga pastaiga - dodieties lejā uz ielu, apejiet krā š ņ o pa kreisi vai pa labi. Apgā jā m pa kreiso pusi - neš ķ ē rsojot ceļ u, ejiet pa kreisi, bū s pā rvads, tad lejā pa kā pnē m uz jū ru. Jū ra tī ra lī dz pusdienlaikam, tad ir atkritumi no cilvē kiem. . . Var aizbraukt uz citā m pludmalē m, viss ir pastaigas attā lumā .
Pā rtikas veikals Mega (lī dzī gs Pyaterochka) - 10 minū š u gā jienā , tieš i pa ielu. Cenas ir adekvā tas.
Saka, ka var dzert ū deni no krā na, mē s neriskē jā m.
Becici ir daudz labā ka nekā Budva (ļ auž u pū ļ i, pā rpildī tas pludmales, Anapa) un Rafailovici (ļ oti š aura pludmale un promenā de, kas piepildī ta ar restorā niem). Jū s varat aiziet lī dz Budvas sā kumam 15 minū š u laikā pa ceļ u vai 25 minū tē s pa tuneli krastmalā . Lī dz Sveti Stefanam - no 30 minū š u gā jiena. Ir autobusi - uz Sveti Stefanu, piemē ram, apmē ram 1 eiro.
Netā lu no villas ir labs restorā ns Stari Hrast (vecais ozols) - porcijas lielas, cenas saprā tī gas. Piemē ram, garš ī ga gaļ a 250 gr + frī kartupeļ i - 6-7 eiro. Mē s tur devā mies gandrī z katru dienu.
4 этажа виллы. На первом - терраса, на втором - балконы, на третьем - спуск от отеля к улице. Всё было. Душевая кабинка Отдельная комната с двумя кроватями Подъем с улицы к отелю
аватар MVLDN
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es apmetos villā.2014. gada jū nija beigā s. Es rakstu tieš i no savas istabas. Tā pē c es nolē mu atstā t atsauksmi. Varbū t varu kā dam palī dzē t. 1) Villas atraš anā s vieta Ja zini viesnī cu Splendid, tad pretī ir viesnī ca Anita. … Tomēr ▾ Es apmetos villā.2014. gada jū nija beigā s. Es rakstu tieš i no savas istabas.
Tā pē c es nolē mu atstā t atsauksmi. Varbū t varu kā dam palī dzē t.
1) Villas atraš anā s vieta
Ja zini viesnī cu Splendid, tad pretī ir viesnī ca Anita. Un aiz viņ a, nedaudz augš up (100 metri) un tad š ī villa.
Manuprā t, atraš anā s vieta ir laba - netā lu no jū ras un nav pie ceļ a.
2) Skaitlis.
Man bija 12. istaba. Š is ir otrais stā vs.
Otrais stā vs man š ķ iet visveiksmī gā kais - ja dzī vo pirmajā stā vā , tad it kā uzreiz uz ielas.
Ja augstā ks - 3. un 4. stā vam nav balkona ar jumtu. Ja, piemē ram, lī s lietus, ā rā netiksi.
Un š eit ir skaistums! Un nav karsts (š is tonis dod vizieri), un jū s jebkurā laikā varat iziet uz balkonu.
Pluss - numurs 12 ir tieš i pa vidu (ne pa labi, ne pa kreisi no kā pnē m, neviens tuvumā nestaigā s)
3) Istabā
Es izskatī š u fotoattē lu (labi, ka villa ir dota ar istabu fotogrā fijā m)
Foto 46-53 jā , ī sts, bet 50.52 nav no š ejienes
- Mē beles
No mē belē m istabā - man bija kā bildē.46. Uz balkona (š ajā bildē nav redzams, ir arī dī vā ns).
Vai, fotografē jot istabu, viņ i no balkona ievilka istabā galdu vai dī vā nu un fotografē ja?
Tā tad 46. fotogrā fija ir ī sta. Ienā c no koridora – skat. Labajā pusē ir gulta. Taisns dī vā ns (var paplaš inā t). Kreisajā pusē ir atzveltnes krē sls (tas arī izskatā s kā saliekams)
Uz balkona ir apaļ š galds. 4 krē sli un 2 mazi krē sli (to var skaidri redzē t 46. bildē ) + uz balkona ir arī dī vā ns
Vispā r pa lielam var likt 6 cilvē kus!
2 uz gultas, 2 uz dī vā na (izvelkams), 1 uz saliekamā krē sla, 1 uz balkona
- Virtuve
No traukiem ir 1 maza panna, vairā ki katliņ i, vairā kas dakš iņ as un naž i (naž i ir mazi un to asmeņ i ir “maizei”). Š ķ ī vji, glā zes, 3 krū zes, mazas kafijas tasī tes, pat turks, 2 mazi plastmasas grieš anas dē ļ i.
Tē jkannas nav - ū deni uzvā rī si katliņ ā.
Elektriskā plī ts 2 degļ iem - jā , kā fotoattē lā . Tač u darbojas tikai viens komforts. Un spriež ot pē c mierinā tā ju stā vokļ a uz ilgu laiku.
Iesaku paņ emt lī dzi savus naž us + lā pstiņ u, lai kaut ko traucē tu pannā.
Pā rē jais - domā jiet paš i.
- rozetes un gaisma
Tajā pusē , kur atrodas televizors, ir viena dubultā ligzda (tiek izmantota televizoram un satelī ta pierī cei - ja skatā ties televizoru - nekavē joties izsvī trojiet) un vē l viena pie gultas. Vē l viena izeja pie saliekamā krē sla.
Tas ir, jums ir 2 rozetes visai telpai un balkonam (es neskaitu gaisa kondicionē tā ja, elektriskā s plī ts un televizora ligzdu)
Ja jums ir daudz klē pjdatoru/telefonu utt. , tas var nebū t ī paš i ē rti.
Vē l viens mī nuss ir tas, ka istabā ir tikai 1 galdiņ š . Š eit tas ir uz jū su balkona. Jā , ir labi ē st. Bet! Vai vē laties sē dē t, piemē ram, pie klē pjdatora pie galda, nevis gulē t ar to gultā . Nu ko? Balkonā nav pieejamas rozetes! Viņ u tur nemaz nav. Nepiecieš ams galds, lai strā dā tu tuvu kontaktligzdai – ievelciet galdu telpā . Un tagad jū s vē laties ē st gaisā - velciet galdu atpakaļ . Tas ir neē rti.
Ja š ā da problē ma jū s potenciā li satrauc, iesaku paņ emt vismaz pagarinā tā ju.
Virs dī vā na esoš ā svece tieš i nedarbojas. Pareizā k sakot, tas var darboties, bet tad tas ir jā pievieno gaisa kondicioniera kontaktligzdai. Acī mredzot neviens to nedara, jo tur pat spuldzī tes nav?
4) Internets
Viņ š ir. Bet tā ā trums atstā j daudz ko vē lē ties. Diez vai var runā t pa skype ar video. Ā rkā rtē jos gadī jumos video darbosies tikai vienam.
Un man arī bija problē mas ar Wi-Fi savienojumu. Š ķ iet, ka klē pjdators redz internetu, tas savienojas. Bet raksta - ierobež ota pieeja.
Katram gadī jumam iesaku pā rrunā t š o jautā jumu ar pazī stamiem sistē mu administratoriem par tē mu, ko darī t, ja ierodoties nevē laties dejot ar tamburī nu.
5) Vanna
51. fotogrā fija ir ī sta.
Bet ...jū s redzat, ka vannas paliktnī , tieš i tā , ir sprauga. Vai pē c duš as atrodat peļ ķ i?
Duš a darbojas. Š eit ir daudz funkcionā lu un ar masā ž as strū klā m un augš ē jo duš u.
Bet...darbojas tikai parastais apakš ē jais? Tev pietika.
Kā pē c jā jaucas.
Uz sienas, kas nav redzama fotoattē lā , vadi un cauruļ u stublā ji izspraucā s. Nekas netraucē.

Š ķ iet, ka tas ir viss. Vispā r dzī vot var. Villa nav paredzē ta greznī bai. Ja gribi super apstā kļ us - ņ em labu viesnī cu. Lī dz ar to. . viss ir labi
Aprakstī ju galveno : ) Tā pē c pamē ģ inā ju sī ki.
cha_cha_cha@mail. lv
аватар tat_d
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nedodu augstā ko vē rtē jumu, jo viesnī ca ir pieticī ga, 10 balles bū tu dī vaini, bet tas nenozī mē sliktu vē rtē jumu - viss tajā ir kā redzams viesnī cas mā jaslapā esoš ajā fotoattē lā un kā mē s gaidī jā m pie š ā das cena, tā pē c nav vilš anā s tas viss bija laimī gs. … Tomēr ▾ Nedodu augstā ko vē rtē jumu, jo viesnī ca ir pieticī ga, 10 balles bū tu dī vaini, bet tas nenozī mē sliktu vē rtē jumu - viss tajā ir kā redzams viesnī cas mā jaslapā esoš ajā fotoattē lā un kā mē s gaidī jā m pie š ā das cena, tā pē c nav vilš anā s tas viss bija laimī gs. Atmosfē ra pieticī ga, istabiņ as mazas, bet viss nepiecieš amais istabiņ ā ir, tai skaitā virtuvī te un nepiecieš amais trauku komplekts, tie tiek tī rī ti katru dienu, ļ oti laipni saimnieki un personā ls, Wi-Fi darbojā s lieliski, ē rta atraš anā s vieta - tuvu un no pludmales, un lī dz autobusa pieturai, un lī dz veikaliem, un tajā paš ā laikā pietiekami tā lu no galvenā Melnkalnes ceļ a, tā pē c tā troksnis netraucē ja. Dzī vojā m 33. istabā , ar skaistu skatu uz jū ru un kalniem. Viesnī cu iesaku tiem, kas nevē las tē rē t papildus naudu par viesnī cu, un kas negrasā s pavadī t visu dienu viesnī cā (un Melnkalnē ir grē ks palikt viesnī cā dienā m : ) ) Paldies viesnī cas saimniecei par sirsnī go uzņ emš anu!
Вид с балкона номера 33 Во дворе виллы Цветочек на террасе виллы На террасе виллы Вид с террасы


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вилла Vujosevic располагается в тихом районе курортного города Бечичи, в шаговой доступности от супермаркета, магазинов, ресторанов и кафе. Пляж находится в 10 минутах ходьбы от виллы.

Atrašanās vieta Центр Будвы находится в 3 км.
Pludmales apraksts Пляж в 10 минутах ходьбы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

На вилле Vujosevic 15 номеров. Категории номеров: Студио и Апартаменты.

Istabās

кондиционер, телевизор, душ-кабина/туалет, общая терраса или балкон, мини-кухня.

Adrese Бечичи, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.