Villa Strugar 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 6.510
№13 viesnīcas reitingā Becici
6.7 Numurs
6.1 apkalpošana
6.7 Tīrība
3.2 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Villa atrodas Becici, pretī viesnīcai Splendid, no ceļa paslēptā vietā. Ideāli piemērots ģimenes atpūtai. Atvērts 2007. gadā.Vairāk →
аватар Tetiana_Gudzyk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s č etru cilvē ku villā ) Kopumā mums visiem bija ē rti un varu ieteikt š o variantu dzī voš anai, tač u bija nianses. Lasī t vairā k: . PROS: - Laba atraš anā s vieta. (Lī dz pludmalei, veikali daž u minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Atpū tā s č etru cilvē ku villā ) Kopumā mums visiem bija ē rti un varu ieteikt š o variantu dzī voš anai, tač u bija nianses.
Lasī t vairā k:
.
PROS:

- Laba atraš anā s vieta.
(Lī dz pludmalei, veikali daž u minū š u gā jiena attā lumā .
Jū s varat staigā t uz Budvu pusstundu, izbaudot to)
- Tī rs.
(Gulta un dvieļ i ir tī ri, vannas istabā un virtuvē viss bija kā rtī gs un kā rtī gs)
- Mā jī gs balkons ar galdu
(mē s tur vienmē r ē dā m, klausoties putnu dziedā š anu)

Mī nusi:

- Wi-Fi telpā nedarbojā s (pē c tam tika labots, bet lielā ko daļ u dienu mums tas bija jā noķ er ā rpusē )
- Panna!
(viņ a bija par mazu, lai pagatavotu kaut ko uz 4, man bija jā cep kartupeļ i 2 mē ros))
Un uz tā viss sadega (pat olas nevarē ja pagatavot, nepā rvē rš ot visu omletē )
- Ī paš nieks.
Attieksme pret visu ir nedaudz bezatbildī ga. Ar interneta problē mu risinā š anu, ar reģ istrā ciju un citiem vilkā s un vienkā rš i jokoja.
Tomē r kopumā mums svē tki ļ oti patika un villa iespaidu nebojā )
Melnkalne ir skaista
Вид з балкону
аватар nickkavunenko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Augustā atpū tā mies. Ieradā mies 10-00, iekā rtojā mies 11-00 (lai gan viņ iem nav pienā kums norē ķ inā ties pirms 12-00, viņ i cenš as! ). Uzņ emš anas kā tā das nav, ir divi strā dnieki, jā ķ er, ja kaut ko grib. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies. Ieradā mies 10-00, iekā rtojā mies 11-00 (lai gan viņ iem nav pienā kums norē ķ inā ties pirms 12-00, viņ i cenš as! ).
Uzņ emš anas kā tā das nav, ir divi strā dnieki, jā ķ er, ja kaut ko grib.
"Vestibilā " (terase ar pā ris galdiņ iem) ir pieļ aujams wi-fi. Es domā ju, ka, ja tavs numurs viņ ai iznā k, tad tu vari to noķ ert no istabas.
Dzī vojā m studijā -02 (numurs 22). Skapis, TV, kondicionieris, neliela virtuve, tē jkanna, ledusskapis, trauku nav daudz. Viss vesels, darbojas. Tualetes durvis neaizveras. Pā rē jais ir norma.
BET, ja tev vajag klusumu, tad š is cipars tev nederē s. Tā kā no kā pnē m ir liels troksnis, kad kā ds iet, tā pē c SPĒ CĪ GI dzirdams ū dens no kaimiņ u istabā m (tas iet cauri sienā m, un š ķ iet, ka tu guļ zem izlietnes). Tas ir vienī gais lielais mī nuss, kas nav uzreiz redzams un neļ ā va mums gulē t. Pā rē jais ir naudas vē rts.
Kaut kā Melnkalnē daudz kas tika darī ts pavirš i (restorā nos pamanī ju daudz, daudz mazu nepilnī bu utt. )
Melnkalnē spī dumu praktiski neredzē ju, bet tur, kur to redzē ju, cena bija kosmosa.
Ja ceļ ojat bez bē rniem un naktī s nepamostaties no skaņ ā m, tad š ī villa jums var patikt. Becici centrs, viss blakus, tuvā kā s pludmales lieliskas.
аватар Irina200960
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Biju š eit ar savu meitu no 28. jū lija lī dz 7. augustam. Normā ls, kluss, otrā lī nija. Veikali ir tuvu. Patieš ā m, ja neatrodi vainu, neskaties vē rī gi, viss ir kā rtī bā . BET! 41. istabā istabā dega viena gaisma, uz balkona nebija gaismas, vannas istabas durvī m nebija slē dzenes (izrauta) un durvis bija sasienamas ar auklu. … Tomēr ▾ Biju š eit ar savu meitu no 28. jū lija lī dz 7. augustam. Normā ls, kluss, otrā lī nija. Veikali ir tuvu. Patieš ā m, ja neatrodi vainu, neskaties vē rī gi, viss ir kā rtī bā . BET! 41. istabā istabā dega viena gaisma, uz balkona nebija gaismas, vannas istabas durvī m nebija slē dzenes (izrauta) un durvis bija sasienamas ar auklu. Briesmī ga duš as kabī ne - rokturi saplī suš i, stū ros ļ oti slikti iztī rī ti, un duš as galvu vienkā rš i nav kur pakā rt. Dvieļ i mainī ti piecas reizes 10 dienu laikā , istabā ir minimums mē beļ u, tehnika darbojas, ir fē ns. Skapī nav vienas durvis un ļ oti neē rti pakaramie - mazi, kā bē rniem, bez š ķ ē rsstieņ iem biksē m. Starp citu, vietnē villa ir norā dī ta kā.2*, un tieš i pie ē kas ir pienaglota 3* zī me. Wi-Fi tikai terasē ieejas priekš ā . Lidija - viņ u iepazī stinā ja ar mums kā saimnieci - viņ a ļ oti slikti saprot krievu valodu, un angļ u valoda ir visur saspringta. Protams, bez seifa. Karstais ū dens pateicoties boilerim bija vienmē r. Nedomā ju, ka vairs doš os uz š o villu.
Lai Dievs viņ u svē tī , ar villu, bet pā rē jais bija lieliski - jū ra vienkā rš i brī niš ķ ī ga, pastaigas pa promenā di (restorā nu baravē ji nedaudz kaitina. Komplekts no 2 sauļ oš anā s krē sliem plus lietussargs maksā ja 6-9 eiro dienā , a picas gabals, hamburgers-1.5 eiro, š is par ā tru kumosu. Protams, restorā ni ir dā rgā ki. . Liels paldies Join Up! par lielisko organizā ciju!
аватар borysyukoleh
Nav attieksmes, telpas tiek iztī rī tas 1 reizi 3 dienā s, atkritumus nav kur iznest, nā cā s iznest tieš i priekš namā , 3 dienas sanā k daudz, bet iztī ra ik pē c 3 dienā m un tas ir ļ oti slikti. Dzī vojā m tā saucamajā bungalo, atseviš ķ a ieeja 2-x stā vu ē kā . … Tomēr ▾ Nav attieksmes, telpas tiek iztī rī tas 1 reizi 3 dienā s, atkritumus nav kur iznest, nā cā s iznest tieš i priekš namā , 3 dienas sanā k daudz, bet iztī ra ik pē c 3 dienā m un tas ir ļ oti slikti. Dzī vojā m tā saucamajā bungalo, atseviš ķ a ieeja 2-x stā vu ē kā . Sienas ir balinā tas un ir 3 gultas-1 divguļ amā un 2 vienvietī gā s gultas-gultas veļ a(saplī suš i palagi). Skapis bez durvī m. vannasistabā tek katls-kanalizā cijas smaka, skudras. Personā ls-viena Lidija-ar viņ u tad var runā t par jebko. Pā rē jie netī ri vai rupji. Jū ra izcila-pats galvenais. Es neiesaku š o villu.
аватар sun_82
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Likumsakarī gi, ka izvē le bija par labu cenai un iespē jai apmeklē t Melnkalni. Villa atrodas labā vietā . Blakus veikals, blakus jū ra. Naktī viesnī cā valda klusums. Vispā r, ja netaisi savu ceļ u, tad villa nav kaitinoš a. Istabā ir viss. … Tomēr ▾ Likumsakarī gi, ka izvē le bija par labu cenai un iespē jai apmeklē t Melnkalni. Villa atrodas labā vietā . Blakus veikals, blakus jū ra. Naktī viesnī cā valda klusums. Vispā r, ja netaisi savu ceļ u, tad villa nav kaitinoš a. Istabā ir viss. Iesakā m budž etam.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pietiekami ē rti, tī ri. Numurs trī s personā m (pieauguš ajiem). Istaba viena liela un viena maza + virtuve. Bija problē ma ar duš u - nebija aizkaru. Purvs tika izaudzē ts pē c trim cilvē kiem, un pat pē c viena. Solī tais internets nebija redzams !!!!!!!! ! Lī dz jū rai 5 min gā jiens. … Tomēr ▾ Pietiekami ē rti, tī ri. Numurs trī s personā m (pieauguš ajiem). Istaba viena liela un viena maza + virtuve. Bija problē ma ar duš u - nebija aizkaru. Purvs tika izaudzē ts pē c trim cilvē kiem, un pat pē c viena. Solī tais internets nebija redzams !!!!!!!! ! Lī dz jū rai 5 min gā jiens. Istabā regulā ri tika mainī ti dvieļ i. Tas bija forš s balkons. Vakarā , nu, teiksim vē lu vakarā un no rī ta vakariņ as un brokastis svaigā gaisā ) Istabā kā tā da pavadī jā m maz laika, bet kopumā ne slikti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
ļ oti apmierinā ts ar dzī ves apstā kļ iem. viena liela problē ma duš as kabī nē ir melnā pelē juma klā tbū tne uz paliktņ a apakš ē jā s malas. tas ir viegli atrisinā ms, paķ er SAVO (raž ots Polijā ), vai ko uzticamu un pā rbaudī tu, jo vietē jos veikalos sadzī ves ķ ī mija ir dā rga un no pelē juma sē nī tes neko neesmu redzē jis! palī dzi sev un villas saimniekam! elektriskā plī ts! darbojas labi. … Tomēr ▾ ļ oti apmierinā ts ar dzī ves apstā kļ iem. viena liela problē ma duš as kabī nē ir melnā pelē juma klā tbū tne uz paliktņ a apakš ē jā s malas. tas ir viegli atrisinā ms, paķ er SAVO (raž ots Polijā ), vai ko uzticamu un pā rbaudī tu, jo vietē jos veikalos sadzī ves ķ ī mija ir dā rga un no pelē juma sē nī tes neko neesmu redzē jis! palī dzi sev un villas saimniekam! elektriskā plī ts! darbojas labi. neslinki cilvē ki paš i var iznest atkritumus tuvā kajos konteineros pa ceļ am uz pludmali. labā k paņ emt savu tualetes papī ru, vietē jais pā rā k maigs)))))))) ū deni var dzert tieš i no krā na un pat ja vajag dabū t duš ā s pludmalē , problē mu nebija ar kuņ ģ i))) bet jums ir jā uzmanā s no karstuma, nē sā jiet to ar ū dens pudeli vienmē r. pasargā no karstuma dū riena! Pludmales apavus var nopirkt Beč ič os, Budvā ir vairā k apģ ē rbu stendu, un ekskursiju pakalpojumi ir lē tā ki!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар olena_genius
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nesen palikā m villā un bijā m ļ oti apmierinā ti! Dzī vojā m 12A istabā , apartamenti 3 stā vā . Mums bija 2 istabas, guļ amistaba un viesistaba (tajā ir virtuvī te ar plī ti, tē jkannu, traukiem). TV tikai viesistabā , 600+ kanā li, daž i krieviski. … Tomēr ▾ Mē s nesen palikā m villā un bijā m ļ oti apmierinā ti! Dzī vojā m 12A istabā , apartamenti 3 stā vā . Mums bija 2 istabas, guļ amistaba un viesistaba (tajā ir virtuvī te ar plī ti, tē jkannu, traukiem). TV tikai viesistabā , 600+ kanā li, daž i krieviski. 2 balkoni, viens ar skatu uz kaimiņ u villu, otrs uz ē kas jumta, viesnī cas. . . Varē ja pat jū ras gabaliņ u redzē t) Domā ju, ka tā dā istabā var dzī vot 4 cilvē ki, pietiek tikai gultas. Mē s dzī vojā m kopā , izbaudī jā m telpu))
Dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, regulā ri. Atkritumi tika izvesti arī katru otro dienu. Vienī gais negatī vais ir tas, ka grī da nekad nav mazgā ta. Bet es domā ju, ja mē s bū tu jautā juš i, kalpone nebū tu atteikusi. Mē s prasī jā m trauku mazgā š anas lī dzekli, tā pē c viņ š mums atnesa veselu pudeli. Nav ziepju un š ampū nu, jā ņ em lī dzi savs.
Mē s nedzirdē jā m nekā du troksni. Akvaparks vairs nedarbojā s, lai gan ceļ š ir tuvu, villa ir augstā ka un troksnis nesasniedz. Jū ra tuvu, gā jā m pa nokareno tiltu pā ri ceļ am. Pludmale ir liela! Milzī gs pluss Becici. 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs maksā.5-6 eiro. Ir viesnī cu pludmales, bet tā s maksā.12 eiro. Tā pē c meklē jiet vieglā ku vietu))
Pusdienojā m Galia vai Obala restorā nā . Kompleksā s pusdienas ir aptuveni 5-6 eiro. Porcijas ir lielas! ! Var paņ emt uz diviem, it ī paš i, ja bē rns.
Noteikti ē diet zivis! ! Mums patika Trī s zvejnieku restorā ns (tiek uzskatī ts, ka tas ir labā kais Becici), Obala un Porat. Visur ļ oti garš ī gi, cenas apmē ram vienā das. Par jū ras asaru ar piedevu - apmē ram 12 eiro. Vī ns - 5 eiro par puslitru (mā jā s gatavots, bet ļ oti garš ī gs).
Vispā r valsts ir nenormā li skaista! ! Jū ra dieviš ķ ā krā sā , tī ra, silta pat septembrī (peldē jā mies neizkā pjot). No Svē tā Stefana salas lī dz Budvai var izstaigā t visu piekrasti 2 stundu laikā , taka gar jū ru ir ļ oti gleznaina. Katra pilsē ta ir apmeklē š anas vē rta! Un Petrovac, kur ir sarkani oļ i, un Przno, kur restorā ni ir gandrī z ū denī , un Milocer, kur ir satriecoš s parks, un Budva, kur ir maģ iska vecpilsē ta....Š is ir viens no tiem, kas var nokļ ū t ar kā jā m. Ir vē rts doties uz Kotoras lī ci, ar laivu. Iespaidi uz mū ž u! ! Varat arī paņ emt automaš ī nu (45 eiro dienā + benzī ns, apmē ram 10 eiro) un doties uz Cetinje (vē sturiskais centrs) un Skadaras ezeru. Daba ir maģ iska! ! ! Ceļ i ir kā stikls, pat kalnos. Tī rs prieks))
Ī sā k sakot, Melnkalne ir jā apmeklē! ! !
аватар Taniel
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s devā mies uz "laimi". Naudas man tikai pietika : ) Tā ir sistē ma, kad pazī sti valsti, un pilsē tu un viesnī cu atpazī sti jau pirms izbraukš anas. Ā trs lidojums, stunda ar autobusu (bez sastrē gumiem bū tu bijis ā trā k) pa gleznaino piekrasti. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz "laimi". Naudas man tikai pietika : ) Tā ir sistē ma, kad pazī sti valsti, un pilsē tu un viesnī cu atpazī sti jau pirms izbraukš anas. Ā trs lidojums, stunda ar autobusu (bez sastrē gumiem bū tu bijis ā trā k) pa gleznaino piekrasti. Jauka villa pā ri ceļ am netā lu no jū ras. Dzī vojā m augš ē jā stā vā , liela istaba ar skatu uz Svē tā Stefana salu, istabā virtuve. Tī ra milzī ga pludmale, vienmē r bija vietas, kristā lisks ū dens un ļ oti patī kami. Veikals blakus. Ar meitu bijā m 1.5 gadu, saimniece pē c paš as lū guma bez papildus samaksas pagarinā ja uzturē š anos istabā lī dz 19:00 nevis 12:00 izbraukš anas dienā . Palika tikai patī kamā kie iespaidi.
аватар Olya999
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem! atgriezos no ceļ ojuma pirms 2 dienā m. iespaidi vē l svaigi, teikš u, ka ir daudz un tie ir 100% pozitī vi. dzī vojā m villā Strugar - tī ra, kā rtī ga, nekas nav iztecē jis, pilē jis...nezinu ko meklē t. skats pa logu - kuģ u un maš ī nu dakš a pagalmā , bet ņ emot vē rā , ka gandrī z visas dakš as stā v viena virs otras, tas ir diezgan normā li. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! atgriezos no ceļ ojuma pirms 2 dienā m. iespaidi vē l svaigi, teikš u, ka ir daudz un tie ir 100% pozitī vi.
dzī vojā m villā Strugar - tī ra, kā rtī ga, nekas nav iztecē jis, pilē jis...nezinu ko meklē t. skats pa logu - kuģ u un maš ī nu dakš a pagalmā , bet ņ emot vē rā , ka gandrī z visas dakš as stā v viena virs otras, tas ir diezgan normā li.
Becici pludmale ir plaš a un daudz labā ka nekā Budvā . devā s kā jā m uz Budvu, no ekskursijā m - devā s uz Kotoras lī ci un uz Dubrovniku (Horvā tija).
atgriezā s Kijevā ar gandrī z 700 fotogrā fijā m un lielu skaitu zī lē š anas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums matviyenko37
mana e-pasta adrese ir [email protected]
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вилла расположена в Бечичи, напротив гостиницы «Сплендид», в укрытом от дороги месте. Отлично подойдёт для семейного отдыха. Открыта в 2007 году.

Atrašanās vieta 2 км от Будвы. 100 м от почты и ближайшего магазина.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м от виллы. Можно добраться по надземному мостику.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Рядом с виллой находится ресторан национальной кухни Stari Hrast, на пляже можно отведать блюда с пиццерии Azurro и ресторана Maxim.

Izklaide un sports Через дорогу от виллы (при гостинице Mediteran) находится аквапарк.
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 16 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sremskog Fronta, Bečići, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.